2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Annesi ölmüş olabilir çünkü o kadın biraz kaprisliymiç çıldırtıyormuş ekibi diye haberler çıkmıştı bir ara

Ay tam deli o ama ona da üzüldüm dedesi ona kızınca çıplak ayakla falakaya yatırtıyo ayak takıntısı ordan mı geliyo acaba
Abidin sunanın evlendiğini duyunca çöktü o daha toparlanmaz

Zaten doğanın velayet mevzusuna girmesi saçma değil miydi? Kim verecek ki yeni doğmuş bebeği babasına. Yazık olmuş gerçekten.
Büyük ihtimal, zengin ve güçlüler diye çekindiler. Ama yeni doğmuş bebeği hangi hakim babaya verir cidden...
Alevin Apoya olan yakınlığı cidden mide bulandırıyor artık..
---
Gerçi Suna ve ayak mevzusu hala bana daha itici geliyor. Ayak fetişi var adamin resmen

Benimde midemi daha çok apo bulandırıyor. Kendisine gelince modern. Ama gitti kızını istemediği bir adama verdi. Umutu tanıma gereği bile duymadı. Mustafa desen öyle hep aşağılıyor. Bir elinde fatihi var oda işte davar.

Sunanın kocası adını unuttum şimdi falakaya yatırıyormuş dedesi. O yüzden ayaklara çok düşkünmüş.

Ay tam deli o ama ona da üzüldüm dedesi ona kızınca çıplak ayakla falakaya yatırtıyo ayak takıntısı ordan mı geliyo acaba

Abidin sunanın evlendiğini duyunca çöktü o daha toparlanmaz
Ay bunu görmedim. Nedir bu ailelerin bu 'dedelerden' çektiği...

Bu dizilerdeki ultra zenginler de niye hep beraber yaşıyorsa, ayrı ev tutun rahat edin yani...ne geliyorsa 3. kişilerden geliyor zaten

Çok üzücü ya...çocuklar ebeveynleri veya büyükler yüzünden böyle takıntılı veya travmalı hale geliyor...

Apo'dan zaten Mustafanin gece yarısı kek yaparken...milletin oğlu gece karıya gider...sen kek yapıyorsun fln dedikten sonra zaten tüm umudumu yitirdim. Ama alkollü kolonya sokmuyoruz eve...ama evliyken başkalarına bakıyoruz, çocuklarımıza böyle örnekler veriyoruz..

Kız dedelerden çekmiyor ki ailesini koruyamayan anne ve babalardan çekiyor.
Her şekil büyüklerden çekiyorlar yani canım. Anne babada öyle yetişmiş, baba ne derse o. Yemeğe mi oturuyorlar..asker gibi sürekli hazır olda beklemek.. Hayir anne baba ne der değilde, dede duyarsa nolur...Gerçi Feritin babasi da ztaen ayri olay....yengesi..

İşte bu nedenlerden, ev ev üstüne olmaz...çok nadir istisnalarda belki...

Birey olmaktan o kadar uzaklar ki. Anne babaya saygı başka birşey bağımlı olmak başka birşey ama bunun nedeni bence para. Halise hık de bakayım aç bil aç yolda izde bırakmaz mı? Halis ve onun gibileri hiç sevmiyorum asla tahammülüm yok öyle insanlara.

Apo evet o gün benimde gözümden düştü öyle olsa daha mutlu olacaktı sanırım

Ay bunu görmedim. Nedir bu ailelerin bu 'dedelerden' çektiği...

Bu dizilerdeki ultra zenginler de niye hep beraber yaşıyorsa, ayrı ev tutun rahat edin yani...ne geliyorsa 3. kişilerden geliyor zaten
Feritlerin dedesinin falan toplanıp evlerini bastıkları sahne varya Suna orda çıktı Seyran yok burda dedi. Herkes gittikten sonra kocasının dedesi sen nasıl karına söz geçiremezsin erkeklerin arasına çıkarırsın diye falakaya yatırdı şoka girdim

Ağustos annelerine nazar oldu ne güzel aktiftikk
Ağustos annelerine hiçbişeycik olmaz yine dönücez eskiye pozitifimiz azıcık dinlenmiş olucak. Biz 7 ay burada aile olduk eşimize annemize anlatamadığımız dertleri sıkıntıları sevinçleri birbirimizle paylaştık. Kontrollerden çıkar çıkmaz önce birbirimize haber verdik kolay mı öyle 2 kendini bilmez mi dağıtabilirmiş daha neler

İnşallah canım ya grubumuz güzeldi ....ben deprem nedeniyle bir ara aktif olarak gelemedim ama . Her gün girip bir bakıyorum kim ne yapmış ne etmiş öğrenip haberdar olmak bile yetiyor hiç birimiz birbirimizi tanımadan arkadaş olduk, seviyordum burayı... İnşallah pozitif gelir en kısa zamanda eski muhabbetlere döneri,

Alev in pembe ile konuşması da çok itici idi, ilk defa bu bölüm pembeye üzüldük ve hak verdik

Selaaamm, ayy neyse normale dönüyor grup yavaş yavaş. Valla kimseye de cevap veremicem bacılar, dün yazdığım açıktı, kimsenin kocası değilim avutayım, yok aşkım aslında ben senin içini bilirim diye Eleştiriyi kaldıracak kadar olgun ve medeniyiz bence. Beğeneceğini beklemedim zaten alınacak olanların
(Mağduriyet: benim hamile bacılarıma eleştiri yaptılar üzdüler. )
Hem bir faydası olmayıp hem de mod düşürmeye geleni de sallamayalım bence cidden. O şikayet edenden bahsediyorum, karıştırdı her şeyi ama bize anca anı olur bunlar.
Soracak sorum yok söyleyeceklerim bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…