- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.557
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #37.641
Annesi ölmüş olabilir çünkü o kadın biraz kaprisliymiç çıldırtıyormuş ekibi diye haberler çıkmıştı bir araFatihe aşırı gıcık oldum abisine yumruk attı salak adam dedi ya orda aşırı gıcık oldum ama filmin son 20 dakikası soluksuz izlendi bide kazada kim öldü acaba bir ölü bir yaralı dedi ya sağlıkçı
Ay tam deli o ama ona da üzüldüm dedesi ona kızınca çıplak ayakla falakaya yatırtıyo ayak takıntısı ordan mı geliyo acabaAy bende kızılcık şerbeti izledim dün, onunda belki son yarım saatini şimdi internetten de yalı çapkınını x2 hızla izlerim ama instagram da falan denk geliyor ya kısa videolar, Abidin ve Ferit konuşma sahnesine denk geldim, ferit o kadar bencil konuşmuş Abidin ne kadar ağzının payını vermiş tebrik ettim valla
Bu arada Suna deli kocası ile ne yapıyor?
Abidin sunanın evlendiğini duyunca çöktü o daha toparlanmazHepsini izleyemedim ki misafirlikteydim az önce youtube dan x2 son sahneyi ve birlaç sahneyi izledim. Hdjd herkes bir sırayla elden geçmiş. Halis ve pelin ölebilir ama sıkıntı yok benim için. Abidine bakayım narin kelebeğim en zararlı o çıktı.
Bide çok ümitlendi ya. Kaçtılar ettiler. Olacağına inandı zor da olsa. Yazık oldu.Ay tam deli o ama ona da üzüldüm dedesi ona kızınca çıplak ayakla falakaya yatırtıyo ayak takıntısı ordan mı geliyo acaba
Abidin sunanın evlendiğini duyunca çöktü o daha toparlanmaz
Yok ben değilimKız adamcağızı biraz rahat bırak, geçen sen değil miydin uyku tutmadı diye yanında uyuyan kocasına saran
Büyük ihtimal, zengin ve güçlüler diye çekindiler. Ama yeni doğmuş bebeği hangi hakim babaya verir cidden...Zaten doğanın velayet mevzusuna girmesi saçma değil miydi? Kim verecek ki yeni doğmuş bebeği babasına. Yazık olmuş gerçekten.
Benimde midemi daha çok apo bulandırıyor. Kendisine gelince modern. Ama gitti kızını istemediği bir adama verdi. Umutu tanıma gereği bile duymadı. Mustafa desen öyle hep aşağılıyor. Bir elinde fatihi var oda işte davar.Büyük ihtimal, zengin ve güçlüler diye çekindiler. Ama yeni doğmuş bebeği hangi hakim babaya verir cidden...
Alevin Apoya olan yakınlığı cidden mide bulandırıyor artık..
---
Gerçi Suna ve ayak mevzusu hala bana daha itici geliyor. Ayak fetişi var adamin resmen
Ay bunu görmedim. Nedir bu ailelerin bu 'dedelerden' çektiği...Ay tam deli o ama ona da üzüldüm dedesi ona kızınca çıplak ayakla falakaya yatırtıyo ayak takıntısı ordan mı geliyo acaba
Abidin sunanın evlendiğini duyunca çöktü o daha toparlanmaz
Kız dedelerden çekmiyor ki ailesini koruyamayan anne ve babalardan çekiyor.Ay bunu görmedim. Nedir bu ailelerin bu 'dedelerden' çektiği...
Bu dizilerdeki ultra zenginler de niye hep beraber yaşıyorsa, ayrı ev tutun rahat edin yani...ne geliyorsa 3. kişilerden geliyor zaten
Çok üzücü ya...çocuklar ebeveynleri veya büyükler yüzünden böyle takıntılı veya travmalı hale geliyor...Benimde midemi daha çok apo bulandırıyor. Kendisine gelince modern. Ama gitti kızını istemediği bir adama verdi. Umutu tanıma gereği bile duymadı. Mustafa desen öyle hep aşağılıyor. Bir elinde fatihi var oda işte davar.
Sunanın kocası adını unuttum şimdi falakaya yatırıyormuş dedesi. O yüzden ayaklara çok düşkünmüş.
Her şekil büyüklerden çekiyorlar yani canım. Anne babada öyle yetişmiş, baba ne derse o. Yemeğe mi oturuyorlar..asker gibi sürekli hazır olda beklemek..Kız dedelerden çekmiyor ki ailesini koruyamayan anne ve babalardan çekiyor.
Birey olmaktan o kadar uzaklar ki. Anne babaya saygı başka birşey bağımlı olmak başka birşey ama bunun nedeni bence para. Halise hık de bakayım aç bil aç yolda izde bırakmaz mı? Halis ve onun gibileri hiç sevmiyorum asla tahammülüm yok öyle insanlara.Her şekil büyüklerden çekiyorlar yani canım. Anne babada öyle yetişmiş, baba ne derse o. Yemeğe mi oturuyorlar..asker gibi sürekli hazır olda beklemek..Hayir anne baba ne der değilde, dede duyarsa nolur...Gerçi Feritin babasi da ztaen ayri olay....yengesi..
İşte bu nedenlerden, ev ev üstüne olmaz...çok nadir istisnalarda belki...
Feritlerin dedesinin falan toplanıp evlerini bastıkları sahne varya Suna orda çıktı Seyran yok burda dedi. Herkes gittikten sonra kocasının dedesi sen nasıl karına söz geçiremezsin erkeklerin arasına çıkarırsın diye falakaya yatırdı şoka girdimAy bunu görmedim. Nedir bu ailelerin bu 'dedelerden' çektiği...
Bu dizilerdeki ultra zenginler de niye hep beraber yaşıyorsa, ayrı ev tutun rahat edin yani...ne geliyorsa 3. kişilerden geliyor zaten
Ağustos annelerine hiçbişeycik olmaz yine dönücez eskiye pozitifimiz azıcık dinlenmiş olucak. Biz 7 ay burada aile olduk eşimize annemize anlatamadığımız dertleri sıkıntıları sevinçleri birbirimizle paylaştık. Kontrollerden çıkar çıkmaz önce birbirimize haber verdik kolay mı öyle 2 kendini bilmez mi dağıtabilirmiş daha nelerAğustos annelerine nazar oldu ne güzel aktiftikk
İnşallah canım ya grubumuz güzeldi ....ben deprem nedeniyle bir ara aktif olarak gelemedim ama . Her gün girip bir bakıyorum kim ne yapmış ne etmiş öğrenip haberdar olmak bile yetiyor hiç birimiz birbirimizi tanımadan arkadaş olduk, seviyordum burayı... İnşallah pozitif gelir en kısa zamanda eski muhabbetlere döneri,Ağustos annelerine hiçbişeycik olmaz yine dönücez eskiye pozitifimiz azıcık dinlenmiş olucak. Biz 7 ay burada aile olduk eşimize annemize anlatamadığımız dertleri sıkıntıları sevinçleri birbirimizle paylaştık. Kontrollerden çıkar çıkmaz önce birbirimize haber verdik kolay mı öyle 2 kendini bilmez mi dağıtabilirmiş daha neler
Büyük ihtimal, zengin ve güçlüler diye çekindiler. Ama yeni doğmuş bebeği hangi hakim babaya verir cidden...
Alevin Apoya olan yakınlığı cidden mide bulandırıyor artık..
---
Gerçi Suna ve ayak mevzusu hala bana daha itici geliyor. Ayak fetişi var adamin resmen
Oooo hemde nasıl verdiiiii fatih çıldırdı anası sinir krizi geçirdi apo hala teyze peşindeKızılcık nasılsı? İnşallah doğa bu sefer gerekeni yapıp sümsük fatihin hakkından gelmiştir.
Ben şimdi doğanın olayını atlatamam....Oooo hemde nasıl verdiiiii fatih çıldırdı anası sinir krizi geçirdi apo hala teyze peşindeama yazık doğanın doğumu başladı sonrasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?