- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.557
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #37.681
Ayy heryerin oyuncak olması fikri beni geriyoe ya jdjdn lego mego da aldım hala düşünüyorum acaba doğru mu yaptımInanma cnm onlara göründüğü gibi degil intagram, suan bulunduğum odanın resmini atmak isterdim heryer oyuncakben topluyorum o dağıtıyor toplu sevmiyor çocuk
Mutfaktaki malzemeler oturma odasında kırlentler mutfakta sen düşün
Kikelom nasıl oldu anlatsana biraz? Beni korku sarıyor ya çıkamıyorumEn sevdiğim doğum videosu kızlar açıp açıp izliyorum, ilk zamanlar doğum izlediğimde çok korkunç geliyordu, artık korku hissim yok sadece çok heyecanlıyım miniğime kavuşacağım için :)
Ayyy keske her hastanede rahat hareket edebilme sansin ve böyle imkânlar olsa devlette acilman artincaya kadar yat yatakta hic kalkmadan sonra hooop catala..En sevdiğim doğum videosu kızlar açıp açıp izliyorum, ilk zamanlar doğum izlediğimde çok korkunç geliyordu, artık korku hissim yok sadece çok heyecanlıyım miniğime kavuşacağım için :)
Son korkunca neden korktun. Eee sen beni yatağa çivile sonra ıkın. Ay bilemiyorum ama gerçekten fizyolojik olarak belli birşeyin tam tersi nasıl yapılabiliyor?Ayyy keske her hastanede rahat hareket edebilme sansin ve böyle imkânlar olsa devlette acilman artincaya kadar yat yatakta hic kalkmadan sonra hooop catala..
Onunda etkisi vardır elbet ama kavuşma anı yaklaştıkça insan sabırsızlaşıyor canım ikisi bir oldu bende dçYikamalar tamam benim ama çantam hazir degil
Çalışıyordun ya cnm evde zaman geçmez
Aslında doğumun kolay olması için hareket etmen lazim doğada her canlı böyle yattık yerden yapmıyorki mesela deki bana hastane kolidorunda yürü açılmaların daha çabuk ve senin kendini rahat hisettmen icin dese anliycam soz veririm hep gözlerinin onunde de yürürüm hanide yok bacım sabah sekizdeydi bi gittim 12 ye kadar yatakta yatırdılar dayandılar suniyi sonra açılma hizlansin doğum olsun diye suyumu kendi yollari ile patlattılar lavman verip sonra açılma oldu deyip catala basla sancın geldimi ikin demeye e benden ne bekliyon canim canlıyim onlarin istediği hemen bir saatte olsun bitsin herşey galibaa doganin bi kurali akışı var sen onu suniye zorlarsan saatler alir beklerkej sende sıkılır bende korkarım tabi. Onun icin ozellerdeki doguma ve yurt dışındaki hastenelerdeki doğumları izledikçe gıpta ediyorumSon korkunca neden korktun. Eee sen beni yatağa çivile sonra ıkın. Ay bilemiyorum ama gerçekten fizyolojik olarak belli birşeyin tam tersi nasıl yapılabiliyor?
Uwwww ben izleyince kötü oluyorumm helal olsun yapana da izleyenleredeEn sevdiğim doğum videosu kızlar açıp açıp izliyorum, ilk zamanlar doğum izlediğimde çok korkunç geliyordu, artık korku hissim yok sadece çok heyecanlıyım miniğime kavuşacağım için :)
Ayyy tam anlamıyla herşey yer değiştiriyor dediğin gibi oluyor tamda bizim evde de heleki birde misafir çocuğu gelince ooo ev tam oyuncak eve dönüyor sonra herşeyi ayristir yine topla artık yürürken yerde böcek varda ezmeyelim moduna giriyoruz parmak uçlarında yürüyüpInanma cnm onlara göründüğü gibi degil intagram, suan bulunduğum odanın resmini atmak isterdim heryer oyuncakben topluyorum o dağıtıyor toplu sevmiyor çocuk
Mutfaktaki malzemeler oturma odasında kırlentler mutfakta sen düşün
Küçük oyuncakları belli bir yaşına akillanincaya kadar sakla canım büyüdüğü zaman ver önüne oynaması için. Yerde ne bulurlarsa çünkü hemen ağızlarına alıyorlar. Ablamda lego parçasıni yuttugunu düşünüp çocuğuna flim çektirmeye götürmüştü çocuk yutmadigi hallde bir Dr birşey göründü demis ablamin kalbine indiriyormus resmen baska bir ii hasteneye götürüp orda da flim cektirmis temiz çıkmış bize her geldiğinde ondan evi hep Daha bi detaylı toplarım küçük yegen fena benim ne bulursa kapıyo çünkü hiç büyük oyuncaklara bakmıyor gözüAyy heryerin oyuncak olması fikri beni geriyoe ya jdjdn lego mego da aldım hala düşünüyorum acaba doğru mu yaptım
Canim kan kustuysanKizlar sabah elimi yuzumu yikarken birden midem bulandi kan kustum bir organizasyona yetismem gerekiyordu kendimi de iyi hissettigim icin ustune dusmedim simdi de karnim agriyor biraz endiselenmeye basladim haftasonu oldugu icin doktorumu da arayamadim. Bebegin hareketleri iyi endiselenmeli miyim sizce?
Direkt kan kustum baska bisey cikmadiBiraz kustuktan sonramı kan geldi? Belki zorladığın için kan gelmiş olabilir. Banada daha önce olmuştu
Evet canim bir yemek kasigi kadar geldi asagi yukari. Komsumuz ebe bugun izinliymis sagolsun gelip bakti yalanci sanci dedi kusmaya da o kadardan bisey olmaz bogazin kurumustur belki dediGelen kanın miktarı önemli balgamla mı geldi yoksa miden de mi geldi canım .. böyle az leke gibi geldiyse bişey olmaz diye düşünüyorum miden yada yemek borun tahrişe uğradı belkide ama çok geldiyse ki bir yemek kaşığı kadar falansa kendini iyi hissetmiyorsan bir acile git derim canım
Ebe komsumuz bakti problem yok hareketleri iyi ama agrin artarsa git ntsye baglarlar dediBen de aynı senin gibiyim ama bu mutlaka aranması gereken bir durum inşallah önemli bi şey yoktur
Vaaaovv ben bu bilgiyi hiç bilmiyordumSırt üstü aslında en olmaması gereken pozisyonmuş canım, kuyruk sokumunda son kemik hareketliymiş ve bebek çıkarken geriye itiliyormuş. Sırt üstü yattığında o kemik geriye hareket edemediği için doğum daha zor oluyormuş aslında, doktorlar ebeler daha kolay müdahale edebilsin diye yatırıyorlar genelde ama doğal bir pozisyon değil.
İşte tamda yerde olan şeyler legolar ve onun üstüne basınca o acıyı tarif edemem yandınAyy heryerin oyuncak olması fikri beni geriyoe ya jdjdn lego mego da aldım hala düşünüyorum acaba doğru mu yaptım
Büyük konuşmamak gerekmiş demek ki neyse o şekilde kodlama kafana cnm herseyi cok guzel olacagini uyuyacağını düşünAyyy tam anlamıyla herşey yer değiştiriyor dediğin gibi oluyor tamda bizim evde de heleki birde misafir çocuğu gelince ooo ev tam oyuncak eve dönüyor sonra herşeyi ayristir yine topla artık yürürken yerde böcek varda ezmeyelim moduna giriyoruz parmak uçlarında yürüyüpben gündüzleri sanırım normal geciricez bebek gelincede geceleri Zor olucak gibi görümceme cok lqf etmiştim şımartmissin gece uykusunu düzene sokmadin diye benim kiz simdiden gobegimde sabaha kadar cirit atıyor doğunca nolcak gecemiz gündüze gunduzleride geceye dönecek gibi geliyordu bana cok büyük konuştum ya ondan galiba
Uymasakta alıştık alıştık artık bu gece hareketi masllah sağolsunİşte tamda yerde olan şeyler legolar ve onun üstüne basınca o acıyı tarif edemem yandın
Büyük konuşmamak gerekmiş demek ki neyse o şekilde kodlama kafana cnm herseyi cok guzel olacagini uyuyacağını düşün
Valla bende mutlu oldum çok güzel geliyor bence kulağaHadi canım inanmıyorumbu nasıl bir tevafukturr... Rabbim korusun esirgesin yavrularımızı hiç aklıma gelmezdi böyle bir durumla karşılaşacağımmm . . Ayhh mutlu oldum bir anda okurken kahkaha attım .. demekki kulağa da hoş geliyor kızlarımızın ismi Umay Verâ kaçıncı haftadasın sen
Evet ya düşünüyorum da büyük tuvaletimi yapmam bile 10 kat daha zor olurdu ve uzun sürerdi o doğum koltuğunda. Düşün bi de bebek çıkartmak. Allah hepimize güç versin..En uygun pozisyon dikey doğum koltuğundaki pozisyon
Gerçekten yatarak doğurmak hem daha zor ve psikolojik de kötü etkiliyor
Ama malesef doğum koltuğu da her hastanede uygulanmıyor
Kızlar giremedim baya bir sayfa birikmiş tek tek okudum şimdi yazabiliyorumAlev in pembe ile konuşması da çok itici idi, ilk defa bu bölüm pembeye üzüldük ve hak verdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?