2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Videoyi açamadım korkudan doktorum Instagram'da sezeryan doğumları paylaşıyor tam kesik atmaya başlıyor hemen degistiyorum ödüm patliyor cidden hem normal doğumdan hem sezeryandan beni iyice korkular bastı umarım hepimizin doğumu çok güzel geçer hepimiz sorunsuz geçirelim inşallaah

Aman iyi bari canım sevindim birşey olmadığına.. yalancı sancılarımız artık olur dikkat etmek lazım ...

Uuu asıl size maşallah az kalmiiiş heyecan var mı
Olmaz mı hemde nasıl ilk gebelikte hiç bilmiyormuşum böyle özlemek vs gibi değilde hep bir merakla geçmişti gebeliğim nasıl kime benziyor ses tonu nasıl diye ama bunda cok cok farklı hissediyorum.. kızımın hemen kucağıma almak istiyorum sağlıkla.. böyle onu öpmek, koklamak ona dokunmak sarılmak istiyorum. Çok duygusal

Camdaki kıza ilk bölümler bakıyordum baktım dizi baska yerlere gidiyordu bıraktım evde iki çocuk dizi izlerken kovamiyon da odadan yali capkinina sardım çok güzel dizi bi izlediğim firsat yakalayıp o cumarteside kardeşlerim arada birde yıldızı izlerdim oda final oldu. Çoğunluk flimciyiz biz yha

Benim şuan ilk gebeliğim bende kime benzeyecek nasıl olacak diye merak ediyorum sonra onu kollarıma aldığımı düşünüyorum huzurla doluyorum

Camdaki kıza ilk bölümden beri bakıyorum aslında çok başka yerlere gitmedi yalı çapkınında daha çok +18 sahneler var ya da bana öyle denk geldi bilmiyorum yıldızı da önceden izliyordum sonra sarmadı şimdi dizilerim hep sezon finali oldu ne izlicez bakalım

Vallaha yha yaz geldi bizim işler daha çok artıyor ondan ben izleyecek birşey bulamam oyun oynamaya devam ederim telden zaten çocuklar dogdumu asıl dizi oazaman basliycak

Benim şuan ilk gebeliğim bende kime benzeyecek nasıl olacak diye merak ediyorum sonra onu kollarıma aldığımı düşünüyorum huzurla doluyorum
Çoğunlukla babaya benziyorlar benim ilk çocuğa aynı babasi diyorlar kizida benim küçüklüğe babasi tarafindaki buyuukelrde kv benzetiyorlar ahhaha buda ortaya karışık olur yada kimseye benzemez

7 cm açıklıkla suniyi dayıyorlardı bana dedim ne gerek var kendi sancım var, yeterli değil dediler, neresi yeterli değil 7 cm olmuşum demiştim, Allah'tan takamadan doğurdum ama yazdığın her seye katılıyorum, ıkın ıkın yoruldum ilk doğumda bebeği son an çıkarmadım, ama ikinci de hayır ben bildiğimi okuyacağım çok da iyi oldu, keşke doğru yonlendirseler akışında ilerlese doğumlar rahatça olsa

Fatih için alev dedi ya türkücü kılıklı diye aynen öyle bir karakter, zaten Doğa aldatıldım, yaşadıklarından dolayı çok sıkıntılı gebelik yaşadı, şimdi birde tek başına doğuma gitmek durumunda kaldı üzerine bebeğinin tekini kaybetti diziler de hep bir şekilde affetme oluyor Fatihi bu kadar yaşadıklarına rağmen ileride affedecek mi çok merak ediyorum?

Onu bende merak ediyorum ama sanmam doğa annesine benziyor biraz affetmez bence. Gerçekten türkücü kılıklı kalın kaşlı İzzet ya tam. Arsız nasıl arsizlasti son dakikalarda güya çok harika bir adam o diğer salak kız da bunda ne buluyor anlamış değilim

Benimde ilk doğumum olacak ve suni sancı felaket diyorlar çok korkuyorum suni sancidan

Çoğunlukla babaya benziyorlar benim ilk çocuğa aynı babasi diyorlar kizida benim küçüklüğe babasi tarafindaki buyuukelrde kv benzetiyorlar ahhaha buda ortaya karışık olur yada kimseye benzemez
İnşallah babasına benzer ultrasonda kv benim kız kardeşime benzetiyor bende ya bana benzesin ya eşime istiyorum pazartesi tekrar kontrolüm var bakalım o zaman göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…