- 29 Kasım 2022
- 240
- 414
- 33
- 26
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #37.701
Videoyi açamadım korkudanEn sevdiğim doğum videosu kızlar açıp açıp izliyorum, ilk zamanlar doğum izlediğimde çok korkunç geliyordu, artık korku hissim yok sadece çok heyecanlıyım miniğime kavuşacağım için :)
Oyy maşallah size epey olmuşssunuz.. Biz 32+6 dayızValla bende mutlu oldum çok güzel geliyor bence kulağa30+4 canım sen kaçıncı haftadasin
Aman iyi bari canım sevindim birşey olmadığına.. yalancı sancılarımız artık olur dikkat etmek lazım ...Direkt kan kustum baska bisey cikmadi
Evet canim bir yemek kasigi kadar geldi asagi yukari. Komsumuz ebe bugun izinliymis sagolsun gelip bakti yalanci sanci dedi kusmaya da o kadardan bisey olmaz bogazin kurumustur belki dedi
Ebe komsumuz bakti problem yok hareketleri iyi ama agrin artarsa git ntsye baglarlar dedi
Uuu asıl size maşallah az kalmiiiş heyecan var mıOyy maşallah size epey olmuşssunuz.. Biz 32+6 dayız
Olmaz mı hemde nasıl ilk gebelikte hiç bilmiyormuşum böyle özlemek vs gibi değilde hep bir merakla geçmişti gebeliğim nasıl kime benziyor ses tonu nasıl diye ama bunda cok cok farklı hissediyorum.. kızımın hemen kucağıma almak istiyorum sağlıkla.. böyle onu öpmek, koklamak ona dokunmak sarılmak istiyorum.Uuu asıl size maşallah az kalmiiiş heyecan var mı
Camdaki kıza ilk bölümler bakıyordum baktım dizi baska yerlere gidiyordu bıraktım evde iki çocuk dizi izlerken kovamiyon da odadanKızlar giremedim baya bir sayfa birikmiş tek tek okudum şimdi yazabiliyorum
Gerçekten Alev'in dedikleri igrencti sen benim sayemde bu evdesin falan hayır nasıl senin sayende evde sanki apo bosancam pembeyi gondercem dedi alev de yapma etme dedi çok üzüldüm pembeye ve Alev'in Abdullah takıntısı mide bulandırıyor. Son sahnelerde çok ağladım ölen bebeğe çok üzüldüm gerizekalı Fatih kına yaksın şimdi zaten cirkefti şimdi iyice cirkef oldu Mustafa'ya attığı yumruk içimi sizlatti arsız adam.
Yalı çapkınını akşam izlicem
Camdaki kıza gelince de Nalan'ın tekrar Sedat ile evlenmesi beni mutlu etti açıkçası çünkü o eve ait olduğunu düşünüyordu aslında karşısına başka birisi çıksa gerçekten sevip sevilse de güzel olurdu ama sonu kötü bitmedi buna da şükür
Mesajlarına bakkKikelom nasıl oldu anlatsana biraz? Beni korku sarıyor ya çıkamıyorum
Benim şuan ilk gebeliğim bende kime benzeyecek nasıl olacak diye merak ediyorum sonra onu kollarıma aldığımı düşünüyorum huzurla doluyorumOlmaz mı hemde nasıl ilk gebelikte hiç bilmiyormuşum böyle özlemek vs gibi değilde hep bir merakla geçmişti gebeliğim nasıl kime benziyor ses tonu nasıl diye ama bunda cok cok farklı hissediyorum.. kızımın hemen kucağıma almak istiyorum sağlıkla.. böyle onu öpmek, koklamak ona dokunmak sarılmak istiyorum.Çok duygusal
Camdaki kıza ilk bölümden beri bakıyorum aslında çok başka yerlere gitmedi yalı çapkınında daha çok +18 sahneler var ya da bana öyle denk geldi bilmiyorumCamdaki kıza ilk bölümler bakıyordum baktım dizi baska yerlere gidiyordu bıraktım evde iki çocuk dizi izlerken kovamiyon da odadanyali capkinina sardım çok güzel dizi bi izlediğim firsat yakalayıp o cumarteside kardeşlerim arada birde yıldızı izlerdim oda final oldu. Çoğunluk flimciyiz biz yha
Vallaha yha yaz geldi bizim işler daha çok artıyor ondan ben izleyecek birşey bulamam oyun oynamaya devam ederim teldenCamdaki kıza ilk bölümden beri bakıyorum aslında çok başka yerlere gitmedi yalı çapkınında daha çok +18 sahneler var ya da bana öyle denk geldi bilmiyorumyıldızı da önceden izliyordum sonra sarmadı şimdi dizilerim hep sezon finali oldu ne izlicez bakalım
Çoğunlukla babaya benziyorlarBenim şuan ilk gebeliğim bende kime benzeyecek nasıl olacak diye merak ediyorum sonra onu kollarıma aldığımı düşünüyorum huzurla doluyorum
7 cm açıklıkla suniyi dayıyorlardı bana dedim ne gerek var kendi sancım var, yeterli değil dediler, neresi yeterli değil 7 cm olmuşum demiştim, Allah'tan takamadan doğurdum ama yazdığın her seye katılıyorum, ıkın ıkın yoruldum ilk doğumda bebeği son an çıkarmadım, ama ikinci de hayır ben bildiğimi okuyacağım çok da iyi oldu, keşke doğru yonlendirseler akışında ilerlese doğumlar rahatça olsaAslında doğumun kolay olması için hareket etmen lazim doğada her canlı böyle yattık yerden yapmıyorki mesela deki bana hastane kolidorunda yürü açılmaların daha çabuk ve senin kendini rahat hisettmen icin dese anliycam soz veririm hep gözlerinin onunde de yürürüm hanide yok bacım sabah sekizdeydi bi gittim 12 ye kadar yatakta yatırdılar dayandılar suniyi sonra açılma hizlansin doğum olsun diye suyumu kendi yollari ile patlattılar lavman verip sonra açılma oldu deyip catala basla sancın geldimi ikin demeye e benden ne bekliyon canim canlıyim onlarin istediği hemen bir saatte olsun bitsin herşey galibaa doganin bi kurali akışı var sen onu suniye zorlarsan saatler alir beklerkej sende sıkılır bende korkarım tabi. Onun icin ozellerdeki doguma ve yurt dışındaki hastenelerdeki doğumları izledikçe gıpta ediyorum
Kızlar giremedim baya bir sayfa birikmiş tek tek okudum şimdi yazabiliyorum
Gerçekten Alev'in dedikleri igrencti sen benim sayemde bu evdesin falan hayır nasıl senin sayende evde sanki apo bosancam pembeyi gondercem dedi alev de yapma etme dedi çok üzüldüm pembeye ve Alev'in Abdullah takıntısı mide bulandırıyor. Son sahnelerde çok ağladım ölen bebeğe çok üzüldüm gerizekalı Fatih kına yaksın şimdi zaten cirkefti şimdi iyice cirkef oldu Mustafa'ya attığı yumruk içimi sizlatti arsız adam.
Yalı çapkınını akşam izlicem
Camdaki kıza gelince de Nalan'ın tekrar Sedat ile evlenmesi beni mutlu etti açıkçası çünkü o eve ait olduğunu düşünüyordu aslında karşısına başka birisi çıksa gerçekten sevip sevilse de güzel olurdu ama sonu kötü bitmedi buna da şükür
Benim şuan ilk gebeliğim bende kime benzeyecek nasıl olacak diye merak ediyorum sonra onu kollarıma aldığımı düşünüyorum huzurla doluyorum
Onu bende merak ediyorum ama sanmam doğa annesine benziyor biraz affetmez bence. Gerçekten türkücü kılıklı kalın kaşlı İzzet ya tam. Arsız nasıl arsizlasti son dakikalarda güya çok harika bir adam o diğer salak kız da bunda ne buluyor anlamış değilimFatih için alev dedi ya türkücü kılıklı diye aynen öyle bir karakter, zaten Doğa aldatıldım, yaşadıklarından dolayı çok sıkıntılı gebelik yaşadı, şimdi birde tek başına doğuma gitmek durumunda kaldı üzerine bebeğinin tekini kaybetti diziler de hep bir şekilde affetme oluyor Fatihi bu kadar yaşadıklarına rağmen ileride affedecek mi çok merak ediyorum?
Benimde ilk doğumum olacak ve suni sancı felaket diyorlar çok korkuyorum suni sancidan7 cm açıklıkla suniyi dayıyorlardı bana dedim ne gerek var kendi sancım var, yeterli değil dediler, neresi yeterli değil 7 cm olmuşum demiştim, Allah'tan takamadan doğurdum ama yazdığın her seye katılıyorum, ıkın ıkın yoruldum ilk doğumda bebeği son an çıkarmadım, ama ikinci de hayır ben bildiğimi okuyacağım çok da iyi oldu, keşke doğru yonlendirseler akışında ilerlese doğumlar rahatça olsa
Kesinlikle dizi o zaman baslicak bende saf saf dizi izleyecegimi sanıyorum hiç aklıma gelmiyor Allah'ımVallaha yha yaz geldi bizim işler daha çok artıyor ondan ben izleyecek birşey bulamam oyun oynamaya devam ederim teldenzaten çocuklar dogdumu asıl dizi oazaman basliycak
İnşallah babasına benzer ultrasonda kv benim kız kardeşime benzetiyor bende ya bana benzesin ya eşime istiyorum pazartesi tekrar kontrolüm var bakalım o zaman göreceğizÇoğunlukla babaya benziyorlarbenim ilk çocuğa aynı babasi diyorlar kizida benim küçüklüğe babasi tarafindaki buyuukelrde kv benzetiyorlar ahhaha buda ortaya karışık olur yada kimseye benzemez
Nerden aldin canim link atar misin ?Kızlar ben hastane için bu külotlardan aldım çok beğendim tavsiye ederim yüksek bel ayrıca ve yumuşacık ve şık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?