2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bu arada kızlar bugün genitale ağdaya gittim felaket bir şey ilk defa yaptırdım ama ffestinalente den cesaret aldım yaptırıp yazmıştı buraya bende beyazmisim ama kızarıklıklar geçince 4-5 saat falan oldu ama hâlâ acıyor doğuma kadar 1-2 kere daha yaptırırım galiba acısına dayanabilirsem

Seni alnından öpüyorum
İlk defa hamileyken mi gittin? Jdjdj ikna etme kapasitem şuan beni bile şaşırttı

Ama varya çok rahat edeceksin kız iyiki yaptırdın. Dayanırsın iyiyse alan kişi memnunsan ohh. Doğuma yakın yaptırırsan birde hemen çıkmayacağı için doğum sonrası da çok rahat olur.

Dexter de gitmiş yeni farkettim, banlanmış galiba hem üyelik iptali hem pasif diyor bilen var mı??

Ah teşekkür ederim canım evet ilk defa hamileyken gittim ve 30+4 um şuan daha önce lazere gidiyordum hamilelikten 2-3 ay önce bitmişti hormonlarla beraber coştu tabi tekrar bende kaç aydır jilet ile alıyordum iyice arttı tabi karnımdan da göremiyorum şimdi en iyisi gidip bir deneyim hiç değilse bir kaç hafta rahat ederim dedim acısı geçince iyi ki gitmişim diyeceğime eminim çünkü müthiş oldu alan kişi iyiydi baya pratikti yine aynı kadına giderim sanırım bir de azalırsa tabi daha güzel olacak vallahi senden cesaret almasam gitmezdim son hafta evde ipl lazer cihazı var onunla almayı bile düşünüyordum ama seni dinledim ve yaptım gitti

Ay alıntı yapmadan gondermisim

Ay alıntı yapmadan gondermisim
Hikayemiz çok benzer. Lazerli olduğun için kökü çok yoktur iyi olmuş iyiki gitmişsin. Benimde aynı durumdu. Maymuna evrildim ben. Göbeğimi tanıyamadım yani düşün. Jdjdj

Sefan olsun. Biraz buz koy geçer. Yarına hiçbirşeyin kalmaz. Bende ağdadan önce doktora yalvardım ipl için jdj asla dedi bende gözü kararttım gittim jdjd

Aslında kökü çok yoktu ama ben tekrar arttirdim kaç aydır jilet ile ala ala. Bende kendimi evrilmis gibi hissediyorum hahaha

Doktora hiç sormadım ama sorsam kesin hayır der son hafta bir şey olur mu ki ya yapsak

Bebişler hormonları yükledi
Yani ben açıkcası birşey olacağını düşünmüyorum ama yine de belli olmaz yıllar sonra bir etkisi çıkarsa üzülürüz. Zaten ağdaya gitmişsin bundan sonra bu kadar bile acımaz. Hemde 3 hafta bir gidersen uzamış olmaz bazıları çıkmış bile olmaz yoğunluğu az olur. Bence hazır aldırmışken kısa aralıklarla gidip acıyı azaltabiliriz. Ben öyle yapacağım. Doğumdan sonra zaten önemi yok basaraın gerekirse jileti. Emzirme sonrası zaten lazer veya ıpl bir çözüm bulunur. twinkle13

Öyle yapalım bari 3-4 haftada bir gidersek hallolur umarım

Kızlar doğum sonrası nasıl korunmayı düşünüyorsunuz? Ben spiral taktırcam galiba mecbur ama hiç istemiyorum ya. Hamile kalmadan önce kullandım bir yıl kadar, adetim 5 günden 8-9 güne çıkmıştı ve arada adet sancısı gibi ağrı yapıyordu. Bi de ilk taktırdığımda ara kanamalar falan. Çıkartınca da ilk ay kanama yaptı ara kanama, sanırım o takıldığı yerin iyileşmesi gerekiyor ilk, ondan sonra hamileliğe hazır oluyor rahim. Diğer türlü hap kullanmak istemiyorum hormon falan benlik değil. Geri çekilme yöntemi de çok kesin değil. Bilemedim ya.

Sadece prezervatif

Valla ben erkeğin korunmasından yanayım yani kesin çözüm değil ama yine de ovulasyon günlerinde ilişki olmazsa sorun olmaz gibi spiralle hamile kalan çok kişi var doktorum sürekli paylaşıyor ve erken doğum veya düşüğe sebep olabiliyor o yüzden güvenemiyorum

Ya size bildirim geliyor mu? Bana her seferinde gelmiyor ve bana yazılanları geçmiş sayfaları okurken görüyorum. Gıcık olmaya başladım bu duruma. Atladığım birisi varsa kusura bakmasın.
Gelmiyor. Sayfayı yenileyip bildirimlere girip öyle görüyorum ama arada kaçtığı olmuştur çok karışık çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…