2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Valla bizimki zaten zor oldugu icin esim diyor ki ilk başlarda sen engelledin beni diyor zaten olmadı gördük ben korunmam sonrasında dedi

Kesinlikle katılıyorum, kadının korunmasında vücuda çok fazla müdahale var ben sıcak bakmıyorum hiç, erkeğin korunması çok kolay

Sadece prezervatif
Benim eşim sorun yaşıyor bilmem anlatabildim mi. Daha prezervatifi takamadan gidiyor tüm isteği. İster istemez olduğuna inandım o da kullanmak isteyerek denedik çünkü.
Twinkle canım bahsettiğin tehlikeler spiralle hamile kalanlar için mi yoksa spirali çıkardıktan sonrası için mi geçerli? Ben sadece spiralle hamile kalınca spirali çıkarmak gerek ve bu da düşük yapabiliyor diye biliyorum.
Ovülasyon günü takip etmek benim için bir işe yaramaz çünkü benim yumurtlamam erken oluyor :/

Böyle bir durumda hap artı geri çekilme kullanırdım canım spiral kayabiliyor vs değil mi, deneyimlemedim ama çok fazla okudum böyle konular burada. Doktorundan tavsiye alabilirsin bence. Doğum sonrası ilk muayenede korunma yöntemleriyle ilgili konuşuyorlar diye biliyorum.

Evet canım ben eve eğitimine katıldım, orada hepsinden bahsettiler, önceden de biliyordum zaten hepsini. Ben sadece burdaki kızların neyi tercih ettiğini merak ettim daha çok

Canım tabi herkesin durumu farklı bilmediğimiz için durumu spiralle hamile kalanlar için canım çıkarmak gerekiyor evet ama bazı durumlarda spiralin ipi kaybolabiliyor o zaman cekemiyorlarmis gebelikle beraber spiralde duruyor ama sürekli düşük önleyici tedavi uyguluyorlar bazen keseye falan yapışabiliyor o yüzden cesaret edemiyorum ben deri altı implant diye bir şey var çok bilgi sahibi değilim ama daha iyi diyorlar istersen bir araştır mutlaka sen korunacaksan daha iyi olabilir kol içine deri altına yerlesebiliyor diye biliyorum

kikelomo bu arada birkaç kişi daha geri çekilme derse gaza gelip kullanmicam spiral biraz cesarete ihtiyacım vardı çünkü
Valla ona da kesin gözüyle bakamayiz benim arkadaşım geri çekilme ile korunuyordu 12 sene sonra çocuğu olacak neredeyse aynı zamanda doğumumuz ama ben korunmadim aylarca hamile kalmadım biraz zor oluyor galiba

kikelomo bu arada birkaç kişi daha geri çekilme derse gaza gelip kullanmicam spiral biraz cesarete ihtiyacım vardı çünkü
İkisinden birini seçmem gerekirse hapı seçerdim ben, spiral kaydı mı kaymadı mı bi de onun belirli aralıklarla muayenesi de varmış, en azından hapın takibini yapmak çok kolay. Daha önce spiral kullanmadım bilgim yok ama bana biraz güvensiz geliyor

Yok ya ben de istemiyorum dıştan vücuduma müdahale dediğiniz gibi erkekler yapsın da bizde olmuyor sadece. Zaten tek bir doğru yok bu durumda. Tercih meselesi. Bir yoklayayım dedim işte
Spiral konusunda ben çok korkmuyorum çünkü bir çok kadın kullanıyor ve 6 ayda bir rutin gidilmesi gereken jinekolojik muayeneye gidilirse zaten kayma yapışma gibi durumlar tespit edilebilir bence. Artı dediğim gibi çoğu kullanıp sıkıntı yaşamıyor o yüzden buraya yazmıyor doğal olarak. Sadece sıkıntı yaşayanları gördüğümüz için burada, çok sorun yaşanıyor gibi gelebilir. Yani o yüzden değil de vücuduma etkileri yüzünden sevmiyorum ben o kadar. Ama herkeste de böyle yapmıyormuş. Spiral tamamen ayrı bir tez konusu yani

Kızzzzz nasıl dayandın sen o acıya ayhh doğum sancısını tetiklerse ya nasıl güvendin canım ben gidemezdim açıkçası

Canım spiralı kendim denemedim, ama takmasına rağmen hamile kalan 2 kişi tanıyorum.
O yüzden pek güvenemiyorum. Öbür ihtimali zaten sen dedin, olmaz diye.

Haplar da hormon...ama tek çare hap sanırım. Geri çekilme ile çok iyi korunan da var, çok güzel hamile kalanda Yani riskli maalesef. Sizin icin en uygun hap sanırım cnm.

Bizde öyle bir sorun yok vallahi canım zaten zar zor hamile kaldım diye asla korunmayı düşünmüyorum zaten olmuyor diye hatta 5-6 aylık olunca bebiş bir daha hamile kalsam diye hayal kuruyorum bazen

Amaaa şunu diyebilirim ki bir süre bu konularda olduğum için.. hormon kadına zarar kesinlikle en temiz ve en güzeli erkeğin korunması kesin net yani

Bende kızımı doğurdurtan sonra taktirdim spiral 9 ay tutabildim diyebilirim öyle bir ağrı çektim ki anlatamam kanamam çoğaldı çıkarırken doktor zorlandı alttan uyuşturucu iğne vurarak çıkarttı 3 ay sonra hamile kaldım bundan sonrasını bilmiyorum eşime de güvenmiyorum napcam

Ben de taktırmadan önce hep duyuyodum. Daha zaman var bakacaz bakalım o anki ruhsal duruma bağlı olabilir
Bizde öyle bir sorun yok vallahi canım zaten zar zor hamile kaldım diye asla korunmayı düşünmüyorum zaten olmuyor diye hatta 5-6 aylık olunca bebiş bir daha hamile kalsam diye hayal kuruyorum bazen
İnşallah olur o zaman hemen tekrar. Ben de özeniyorum öyle arka arkaya yapmaya ama hamilelik cinsel hayatı çok etkilediği için biraz ara koyucam ben başka sebebi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…