- 28 Kasım 2022
- 888
- 2.030
- 43
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #37.761
Ay işte aynı benim de kanamam çoğaldı ağrım falan. Çıkardıktan sonra sanırım çok hafif tahriş olduğu için içerisi, o geçtikten sonra hamile kalabiliyosun. Çünkü çıkarınca da kanama yaptı meret ordan öyle bir sonuca vardım hahaBende kızımı doğurdurtan sonra taktirdim spiral 9 ay tutabildim diyebilirim öyle bir ağrı çektim ki anlatamam kanamam çoğaldı çıkarırken doktor zorlandı alttan uyuşturucu iğne vurarak çıkarttı 3 ay sonra hamile kaldım bundan sonrasını bilmiyorum eşime de güvenmiyorum napcam
Vallahi bende korkmadım değil ama dua ede ede yaptırdım şuanda gayet iyiyim sorun yok beybi de hareketli şükür umarım sonra sıkıntı olmazKızzzzz nasıl dayandın sen o acıyaayhh doğum sancısını tetiklerse ya nasıl güvendin canım ben gidemezdim açıkçası
Cilt altı implant var sanırım o da cok acayip duruyor kolumda hissetsem içim bi hoş olurAy işte aynı benim de kanamam çoğaldı ağrım falan. Çıkardıktan sonra sanırım çok hafif tahriş olduğu için içerisi, o geçtikten sonra hamile kalabiliyosun. Çünkü çıkarınca da kanama yaptı meret ordan öyle bir sonuca vardım haha
Ay işte aynıyız seninle demek ki ben de çok kararsızım bakalım napcaz
Hamile kafası cnm öyle düşünme baska bir bebeğin daha olursa karnında olduğunu bildiğin an ona da aynı şekilde bağlanıyorsunYa kızlar ben aslında hamile kalmadan en az 2 hatta belki 3 çocuk istiyordum, eşimle de böyle konuşmuştuk. Şimdi bebeğime o kadar bağlandım ki tek o olsun istiyorum. Bütün sevgimi ona vermek istiyorum. Sanki kardeşi olursa ona haksızlık yapacakmışım ya da ihmal edecekmişim gibi geliyorçok saçma değil mi? Ben tek çocuk olarak büyüdüğüm için mi böyle hislerim var yoksa hamile kafası mı anlamadım
Gerektiğinde suni de çok önemli canım gözünde büyümesin, sadece gereksiz kullanılması aceleye getirilmesi doğru değil benim iki bebegim oldu, ilkinde su gelişi oldu ve acilmam yoktu, mecbur suni aldım, iyiki de almışım, ikinci de kendi kasilmamla hızlı ilerledi açıklık da vardı, gereksiz takacaklardı hızlı olsu diye ona kızmıştım, kendi sancın daha kolay tolere edilebilir, ama suni de felaket değil, önemli olan sağlıkla kavuşmakBenimde ilk doğumum olacak ve suni sancı felaket diyorlar çok korkuyorum suni sancidan
Diğer bebeğe bağlanmak bağlanmamak meselesi değil de ilk bebeğimi ihmal ederim diye düşünmek aslında. İlk 3 ayımı çok zor geçirdim mesela hep yattım, yeniden hamile kalırsam ilgilenmem gereken bir bebeğim de olacak, hasta hissettiğim için onunla vakit geçiremezsem, yeni bebekle ilgilenirken onu ihmal edip üzersem diye korkuyorum. Oğluşum tek olsun istiyorum şu anHamile kafası cnm öyle düşünme baska bir bebeğin daha olursa karnında olduğunu bildiğin an ona da aynı şekilde bağlanıyorsun
Doğurduktan sonra zaman geçsin, fikirlerin tam oturur zaten bir de eğer çocuk kardeş isterse çok karşı gelemeyebilirsiniz :)Ya kızlar ben aslında hamile kalmadan en az 2 hatta belki 3 çocuk istiyordum, eşimle de böyle konuşmuştuk. Şimdi bebeğime o kadar bağlandım ki tek o olsun istiyorum. Bütün sevgimi ona vermek istiyorum. Sanki kardeşi olursa ona haksızlık yapacakmışım ya da ihmal edecekmişim gibi geliyorçok saçma değil mi? Ben tek çocuk olarak büyüdüğüm için mi böyle hislerim var yoksa hamile kafası mı anlamadım
Ay daha adını duyar duymaz hayır dedim ama bir araştırayım ön yargılı olmamak gerek.Cilt altı implant var sanırım o da cok acayip duruyor kolumda hissetsem içim bi hoş olur
benim de ilk bebeğim o yüzden bilemiyorum ama genelde ikinciyi yapanlar hep ilkini ihmal edersem ya da ikinciyi aynı derecede sevemezsem gibi korkular anlatırlardı hamilelikte ama doğumdan sonra iyi ki yapmışız diyorlar. Hele arada yaş farkı varsa galiba daha da kolay oluyor birinciyi ihmal etmeden büyütmekYa kızlar ben aslında hamile kalmadan en az 2 hatta belki 3 çocuk istiyordum, eşimle de böyle konuşmuştuk. Şimdi bebeğime o kadar bağlandım ki tek o olsun istiyorum. Bütün sevgimi ona vermek istiyorum. Sanki kardeşi olursa ona haksızlık yapacakmışım ya da ihmal edecekmişim gibi geliyorçok saçma değil mi? Ben tek çocuk olarak büyüdüğüm için mi böyle hislerim var yoksa hamile kafası mı anlamadım
Evet şu an hormonlarım coşmuşken böyle düşünmem normal sanırımDoğurduktan sonra zaman geçsin, fikirlerin tam oturur zaten bir de eğer çocuk kardeş isterse çok karşı gelemeyebilirsiniz :)
Tutabiliyorsan kendini ne guzel. Evet seker konusinda her doktorun uygulamasi farkli. Benim 4 hafta gecti son kontrolun uzerinden. Haftaya kilosu nasil olacak bakalim. Insallah fazladan kilo almamistir. Karin genisligi fazla cikiyor sanirim seker olunca.Senin açlığın tam sınır çıkmış belki ondan yapmamıştır canım, çok farklı uygulamalar var. İşin ilginci çikolatalı kek yediğimde tokluğum normal çıkıyor, bir parça beyaz ekmek yersem fırlıyor, anlamadım bu işi valla. Artık hiçbir şey yemiyorum diyebilirim
Bende aynı dusuncedeydim ama şimdi korkuyorum ama seninki gibi bir düşünceden değil hamileliğim çok zor geçiyor hayatımda hiç gitmedigim kadar doktora gittim öksürük kusma ile boğuştum kaç ay şimdi yeni yeni geçiyor sonraki gebelikte de aynı durumu yaşarım diye korkuyorum eşimde benim böyle hasta olmamdan dolayı bir tane yeter falan dedi ama insan çocuğunun kardeşi olsun istiyor.Ya kızlar ben aslında hamile kalmadan en az 2 hatta belki 3 çocuk istiyordum, eşimle de böyle konuşmuştuk. Şimdi bebeğime o kadar bağlandım ki tek o olsun istiyorum. Bütün sevgimi ona vermek istiyorum. Sanki kardeşi olursa ona haksızlık yapacakmışım ya da ihmal edecekmişim gibi geliyorçok saçma değil mi? Ben tek çocuk olarak büyüdüğüm için mi böyle hislerim var yoksa hamile kafası mı anlamadım
Sana şöyle söyleyeyim bu hayattaki en büyük hediyeyi ona vereceksin, kardeşi olacak, yaş aralığı az olursa oyun arkadaşı olacak, eğlencekler, kavga edecekler ama aynı dili konuşacaklar, sen evet daha cok yorulacaksın, gün gelecek daha az toleranslı olacaksın, ama her bebeğinin yeri ayrı ve guzel olacak, sevgi hep çoğalır asla bölünmez azalmaz..Diğer bebeğe bağlanmak bağlanmamak meselesi değil de ilk bebeğimi ihmal ederim diye düşünmek aslında. İlk 3 ayımı çok zor geçirdim mesela hep yattım, yeniden hamile kalırsam ilgilenmem gereken bir bebeğim de olacak, hasta hissettiğim için onunla vakit geçiremezsem, yeni bebekle ilgilenirken onu ihmal edip üzersem diye korkuyorum. Oğluşum tek olsun istiyorum şu an
benim de ilk bebeğim o yüzden bilemiyorum ama genelde ikinciyi yapanlar hep ilkini ihmal edersem ya da ikinciyi aynı derecede sevemezsem gibi korkular anlatırlardı hamilelikte ama doğumdan sonra iyi ki yapmışız diyorlar. Hele arada yaş farkı varsa galiba daha da kolay oluyor birinciyi ihmal etmeden büyütmek
Bende aynı dusuncedeydim ama şimdi korkuyorum ama seninki gibi bir düşünceden değil hamileliğim çok zor geçiyor hayatımda hiç gitmedigim kadar doktora gittim öksürük kusma ile boğuştum kaç ay şimdi yeni yeni geçiyor sonraki gebelikte de aynı durumu yaşarım diye korkuyorum eşimde benim böyle hasta olmamdan dolayı bir tane yeter falan dedi ama insan çocuğunun kardeşi olsun istiyor.
Bence seninki de hamilelikten ötürü o biraz büyüsün sen istersin bu sefer çocukne olursa olsun ilk çocuk özel ilk duygular evet ama insan sonra yine küçük bebeğe hasret kalıyor bence yani çevrem hep öyle genelde kardeşi olmayanlar hep kardeşi olsun ister yıllar sonra bile. Evlendikten sonrada kalabalık aile isterler birkaç çocuk falan bence sende biraz buyuttukten sonra isteyeceksin
Ben Bir cm le eve geri döndüm ertesi günü sabahta ya iki ya uc cm di bana o andan itibaren verildi suni ama zormuş yhani ilk doğumum kendi sancimla olmuştu ikinciyi zorlamayla dogurttular bana ondan bı korku kaldi bendede7 cm açıklıkla suniyi dayıyorlardı bana dedim ne gerek var kendi sancım var, yeterli değil dediler, neresi yeterli değil 7 cm olmuşum demiştim, Allah'tan takamadan doğurdum ama yazdığın her seye katılıyorum, ıkın ıkın yoruldum ilk doğumda bebeği son an çıkarmadım, ama ikinci de hayır ben bildiğimi okuyacağım çok da iyi oldu, keşke doğru yonlendirseler akışında ilerlese doğumlar rahatça olsa
Yaa teşekkür ederim canım çok güzel yazmışsınSana şöyle söyleyeyim bu hayattaki en büyük hediyeyi ona vereceksin, kardeşi olacak, yaş aralığı az olursa oyun arkadaşı olacak, eğlencekler, kavga edecekler ama aynı dili konuşacaklar, sen evet daha cok yorulacaksın, gün gelecek daha az toleranslı olacaksın, ama her bebeğinin yeri ayrı ve guzel olacak, sevgi hep çoğalır asla bölünmez azalmaz..
Yani Bizim hayatlarimjz dizinin kralı olacak asıl çocuklardan kalirsa zaman izleriz yine birer dizi nolcak annesiKesinlikle dizi o zaman baslicak bende saf saf dizi izleyecegimi sanıyorum hiç aklıma gelmiyor Allah'ım
Kız düşünme öyle simdi benimde bir bebegim var 2 yaşına girecek çok kötüydum ilk 4 ay ama yinede Allah gücünü kuvvetimi verdi. Full onunla ilgileniyorum doğum olunca ne nasil olacak bilmiyorum amaDiğer bebeğe bağlanmak bağlanmamak meselesi değil de ilk bebeğimi ihmal ederim diye düşünmek aslında. İlk 3 ayımı çok zor geçirdim mesela hep yattım, yeniden hamile kalırsam ilgilenmem gereken bir bebeğim de olacak, hasta hissettiğim için onunla vakit geçiremezsem, yeni bebekle ilgilenirken onu ihmal edip üzersem diye korkuyorum. Oğluşum tek olsun istiyorum şu an
İyi maşallah ozmn sizeeeeVallahi bende korkmadım değil ama dua ede ede yaptırdım şuanda gayet iyiyim sorun yok beybi de hareketli şükür umarım sonra sıkıntı olmaz
Hayırlısı olsun diyelim canımBen de taktırmadan önce hep duyuyodum. Daha zaman var bakacaz bakalım o anki ruhsal duruma bağlı olabilir
İnşallah olur o zaman hemen tekrar. Ben de özeniyorum öyle arka arkaya yapmaya ama hamilelik cinsel hayatı çok etkilediği için biraz ara koyucam ben başka sebebi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?