- 13 Ekim 2011
- 7.091
- 12.692
- 448
- 35
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #37.781
İkisini de yaşadın canım, artık daha bilinclisin, bu doğumun su gibi olur ins.Ben Bir cm le eve geri döndüm ertesi günü sabahta ya iki ya uc cm di bana o andan itibaren verildi suni ama zormuş yhani ilk doğumum kendi sancimla olmuştu ikinciyi zorlamayla dogurttular bana ondan bı korku kaldi bendede
Kızlar doğum sonrası nasıl korunmayı düşünüyorsunuz? Ben spiral taktırcam galiba mecbur ama hiç istemiyorum ya. Hamile kalmadan önce kullandım bir yıl kadar, adetim 5 günden 8-9 güne çıkmıştı ve arada adet sancısı gibi ağrı yapıyordu. Bi de ilk taktırdığımda ara kanamalar falan. Çıkartınca da ilk ay kanama yaptı ara kanama, sanırım o takıldığı yerin iyileşmesi gerekiyor ilk, ondan sonra hamileliğe hazır oluyor rahim. Diğer türlü hap kullanmak istemiyorum hormon falan benlik değil. Geri çekilme yöntemi de çok kesin değil. Bilemedim ya.
Banane banane artık günahı senin boynuna
Canım eskide kalmış senden önce olmuş bir olay. Belki tadınız kaçmasın diye detaya girmemiştir. Ya senin bu kayınvaliden ne kadar yılan ya. Dolduruyor seni. Önemsiz geçmiş bitmiş konularla. Onun doğru söylediği ne malum?iyi geceler kızlar, ben yine dertliyim bugün. Size kısaca yazacağım. Buraya yazmak bana terapi gibi geliyor. Benim eşim benden önce bir evlilik yapmış. Ben 2. Eşiyim. Boşandıktan sonra bir kızla görüşmüş. Bu kız benim uzaktan akrabam. Tesadüf. Ama bana sadece 1-2 kez görüştük arkadaşça olmadı diye anlattı. Bugün kayınvalideme geldik. Kayınvalidem de gizli gizli bu kızı bana anlatı. Olay hiç öyle değilmiş. Benimki bu kızla baya görüşmüş. Bir sürü takılar setler felan almış. Bursa’ya gitmişler tatile. En son evlilik teklifi edecekmiş hatta o noktaya gelmişler. Fakat öğrenmişki bu kız başka biriyle de sevgiliymiş. Adam evli. Bırakmış kızı. Sonra benimle tanışmış zaten. Kayınvalidem kocanı çok yedi kullandı, birsürü takılar setler gitti haram olsun felan diye anlattı. Gece gece psikolojim bozuldu yine karnımda çocuğumla. Eşimin anlattı masum görüşme hikayesine nası kandım bilmiyorum. Oturup ağlayasım var bu gece
Kayinvaliden olmuş bitmiş birseyi ne akla hikmet bunu hamile sana anlatıyor şimdi söylenecek şey mi ? Ay gıcık oldum kusura bakma hani senden önce olmuş birşey ben kaynana gıcık oldumiyi geceler kızlar, ben yine dertliyim bugün. Size kısaca yazacağım. Buraya yazmak bana terapi gibi geliyor. Benim eşim benden önce bir evlilik yapmış. Ben 2. Eşiyim. Boşandıktan sonra bir kızla görüşmüş. Bu kız benim uzaktan akrabam. Tesadüf. Ama bana sadece 1-2 kez görüştük arkadaşça olmadı diye anlattı. Bugün kayınvalideme geldik. Kayınvalidem de gizli gizli bu kızı bana anlatı. Olay hiç öyle değilmiş. Benimki bu kızla baya görüşmüş. Bir sürü takılar setler felan almış. Bursa’ya gitmişler tatile. En son evlilik teklifi edecekmiş hatta o noktaya gelmişler. Fakat öğrenmişki bu kız başka biriyle de sevgiliymiş. Adam evli. Bırakmış kızı. Sonra benimle tanışmış zaten. Kayınvalidem kocanı çok yedi kullandı, birsürü takılar setler gitti haram olsun felan diye anlattı. Gece gece psikolojim bozuldu yine karnımda çocuğumla. Eşimin anlattı masum görüşme hikayesine nası kandım bilmiyorum. Oturup ağlayasım var bu gece
Çok yakın arkadaşım spiralle hamile kaldı, adeti gecikince hiç hamile olacağı aklına gelmemiş 3.ayına dogru kardeşi demiş abla hamile kalmış olmayasın diye yok canım deyip test almış ve gebe çıktı, sonra doktora gidince bebek büyüdüğü için spiral de çıkaetılamadı o nedenle 9 ay düşük tehlikesi yaşadı diğer yöntemlere göre daha kesin ve güvenilir bir yöntem ama ona da güvenmeyin
Az önce eşime sordum biz napcaz doğurduktan sonra diye. Hiç düşünmeden, geri çekilme dediKız günahı_PinaColada_ nın boynuna da bebiş olursa zorlanacak olan sensin istiyorsan sen bilirsin ama benim 1 tane kızım var, kesinlikle kız bebekleri daha huylu olmasına rağmen (nadir erkek bebekleri huylu oldugunu gördüm be duydum çok hareketli ve huysuz oluyor çoğu erkek bebekler) ev hayatımız, uykularımız, günlük rutinlerimiz, cinsel hayatımız hepsi alt üst oldu sana şu kadar diyeyim kızım hala gece uyanıp yanımıza geliyor düşün
O nedenle peş peşe bebek büyüyünce evet güzel oluyor ama büyürken de senin gençliğin, evliliğin düzenin gidiyor (bunu yaşı 37 olan biri olarak söylüyorum belki bu gebelikten sonra 1 çocuk daha ya yaparım ya yapmam ama hayatım çocuk endeksi yaşamak beni çok yordu rabbim isteyenlere nasip etsin)
Benim arkadasimda spiralle hamile kalmisti ben hic guvenmiyorum hicbir dogum kontrol yontemine. O yuzden baska cocuk istemedigimden emin oldugum icin (2. Cocugum olacak) tuplerimi baglaticamÇok yakın arkadaşım spiralle hamile kaldı, adeti gecikince hiç hamile olacağı aklına gelmemiş 3.ayına dogru kardeşi demiş abla hamile kalmış olmayasın diye yok canım deyip test almış ve gebe çıktı, sonra doktora gidince bebek büyüdüğü için spiral de çıkaetılamadı o nedenle 9 ay düşük tehlikesi yaşadı diğer yöntemlere göre daha kesin ve güvenilir bir yöntem ama ona da güvenmeyin
Ya kızlar ben aslında hamile kalmadan en az 2 hatta belki 3 çocuk istiyordum, eşimle de böyle konuşmuştuk. Şimdi bebeğime o kadar bağlandım ki tek o olsun istiyorum. Bütün sevgimi ona vermek istiyorum. Sanki kardeşi olursa ona haksızlık yapacakmışım ya da ihmal edecekmişim gibi geliyorçok saçma değil mi? Ben tek çocuk olarak büyüdüğüm için mi böyle hislerim var yoksa hamile kafası mı anlamadım
Ay keşke link atabilsen baktim bulamadim
Canım arkadaşlara katılıyorum, geçmis bir olay için kendini böyle üzme lütfen. Sizden önce olmuş ve sanırım eşin seni üzmek istememiş. Geçmişe takılıp yaşamayın lütfen, ki senden önce olmuş sonuçta.iyi geceler kızlar, ben yine dertliyim bugün. Size kısaca yazacağım. Buraya yazmak bana terapi gibi geliyor. Benim eşim benden önce bir evlilik yapmış. Ben 2. Eşiyim. Boşandıktan sonra bir kızla görüşmüş. Bu kız benim uzaktan akrabam. Tesadüf. Ama bana sadece 1-2 kez görüştük arkadaşça olmadı diye anlattı. Bugün kayınvalideme geldik. Kayınvalidem de gizli gizli bu kızı bana anlatı. Olay hiç öyle değilmiş. Benimki bu kızla baya görüşmüş. Bir sürü takılar setler felan almış. Bursa’ya gitmişler tatile. En son evlilik teklifi edecekmiş hatta o noktaya gelmişler. Fakat öğrenmişki bu kız başka biriyle de sevgiliymiş. Adam evli. Bırakmış kızı. Sonra benimle tanışmış zaten. Kayınvalidem kocanı çok yedi kullandı, birsürü takılar setler gitti haram olsun felan diye anlattı. Gece gece psikolojim bozuldu yine karnımda çocuğumla. Eşimin anlattı masum görüşme hikayesine nası kandım bilmiyorum. Oturup ağlayasım var bu gece
Valla bilmiyorum niye anlattığın da. Bana anlatıp aman kocan duymasın psikolojisi bozulur felan diyor. Sanki benim psikolojim yok 7 aylık hamileyim bideCanım eskide kalmış senden önce olmuş bir olay. Belki tadınız kaçmasın diye detaya girmemiştir. Ya senin bu kayınvaliden ne kadar yılan ya. Dolduruyor seni. Önemsiz geçmiş bitmiş konularla. Onun doğru söylediği ne malum?
Oldu cnm teşekkür ederimOldu sanırımYüksek Bel Külot - LC WAIKIKI - 279,99 TL
LCW DREAM Pembe Dantel Detaylı Klasik Külot 2'li Paket size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - S31609Z8-D0Pwww.lcwaikiki.com
Kayınvalidene saygısızlık etmek istemem fakat anlatma amacı ne çok merak ettim. Çok sinir bozucu ya sana geçmişi dökmesi. Sonuçta adam şu an seninle ve bir aile kurdunuz.iyi geceler kızlar, ben yine dertliyim bugün. Size kısaca yazacağım. Buraya yazmak bana terapi gibi geliyor. Benim eşim benden önce bir evlilik yapmış. Ben 2. Eşiyim. Boşandıktan sonra bir kızla görüşmüş. Bu kız benim uzaktan akrabam. Tesadüf. Ama bana sadece 1-2 kez görüştük arkadaşça olmadı diye anlattı. Bugün kayınvalideme geldik. Kayınvalidem de gizli gizli bu kızı bana anlatı. Olay hiç öyle değilmiş. Benimki bu kızla baya görüşmüş. Bir sürü takılar setler felan almış. Bursa’ya gitmişler tatile. En son evlilik teklifi edecekmiş hatta o noktaya gelmişler. Fakat öğrenmişki bu kız başka biriyle de sevgiliymiş. Adam evli. Bırakmış kızı. Sonra benimle tanışmış zaten. Kayınvalidem kocanı çok yedi kullandı, birsürü takılar setler gitti haram olsun felan diye anlattı. Gece gece psikolojim bozuldu yine karnımda çocuğumla. Eşimin anlattı masum görüşme hikayesine nası kandım bilmiyorum. Oturup ağlayasım var bu gece
Tamamen git kocana sar üzül yıpran tartışın diye yapmadıysa bende hiçbirşey bilmiyorum.Valla bilmiyorum niye anlattığın da. Bana anlatıp aman kocan duymasın psikolojisi bozulur felan diyor. Sanki benim psikolojim yok 7 aylık hamileyim bide
Ben kansızlık sorunu yaşadığım için dr hormonlu spiral önermişti, adet ağrısı hiç yaşamadım kanamamda o kadar azalmıştı ki damla damla geliyordu günlük ped yeterli oluyordu, halsizliğim göz kararmalarımda geçmişti hayat konforum aşırı artmıştı yani.Kızlar doğum sonrası nasıl korunmayı düşünüyorsunuz? Ben spiral taktırcam galiba mecbur ama hiç istemiyorum ya. Hamile kalmadan önce kullandım bir yıl kadar, adetim 5 günden 8-9 güne çıkmıştı ve arada adet sancısı gibi ağrı yapıyordu. Bi de ilk taktırdığımda ara kanamalar falan. Çıkartınca da ilk ay kanama yaptı ara kanama, sanırım o takıldığı yerin iyileşmesi gerekiyor ilk, ondan sonra hamileliğe hazır oluyor rahim. Diğer türlü hap kullanmak istemiyorum hormon falan benlik değil. Geri çekilme yöntemi de çok kesin değil. Bilemedim ya.
iyi geceler kızlar, ben yine dertliyim bugün. Size kısaca yazacağım. Buraya yazmak bana terapi gibi geliyor. Benim eşim benden önce bir evlilik yapmış. Ben 2. Eşiyim. Boşandıktan sonra bir kızla görüşmüş. Bu kız benim uzaktan akrabam. Tesadüf. Ama bana sadece 1-2 kez görüştük arkadaşça olmadı diye anlattı. Bugün kayınvalideme geldik. Kayınvalidem de gizli gizli bu kızı bana anlatı. Olay hiç öyle değilmiş. Benimki bu kızla baya görüşmüş. Bir sürü takılar setler felan almış. Bursa’ya gitmişler tatile. En son evlilik teklifi edecekmiş hatta o noktaya gelmişler. Fakat öğrenmişki bu kız başka biriyle de sevgiliymiş. Adam evli. Bırakmış kızı. Sonra benimle tanışmış zaten. Kayınvalidem kocanı çok yedi kullandı, birsürü takılar setler gitti haram olsun felan diye anlattı. Gece gece psikolojim bozuldu yine karnımda çocuğumla. Eşimin anlattı masum görüşme hikayesine nası kandım bilmiyorum. Oturup ağlayasım var bu gece
Ayyy kayınvaliden niye anlatıyo sana bunları ayol hamile halinleiyi geceler kızlar, ben yine dertliyim bugün. Size kısaca yazacağım. Buraya yazmak bana terapi gibi geliyor. Benim eşim benden önce bir evlilik yapmış. Ben 2. Eşiyim. Boşandıktan sonra bir kızla görüşmüş. Bu kız benim uzaktan akrabam. Tesadüf. Ama bana sadece 1-2 kez görüştük arkadaşça olmadı diye anlattı. Bugün kayınvalideme geldik. Kayınvalidem de gizli gizli bu kızı bana anlatı. Olay hiç öyle değilmiş. Benimki bu kızla baya görüşmüş. Bir sürü takılar setler felan almış. Bursa’ya gitmişler tatile. En son evlilik teklifi edecekmiş hatta o noktaya gelmişler. Fakat öğrenmişki bu kız başka biriyle de sevgiliymiş. Adam evli. Bırakmış kızı. Sonra benimle tanışmış zaten. Kayınvalidem kocanı çok yedi kullandı, birsürü takılar setler gitti haram olsun felan diye anlattı. Gece gece psikolojim bozuldu yine karnımda çocuğumla. Eşimin anlattı masum görüşme hikayesine nası kandım bilmiyorum. Oturup ağlayasım var bu gece
Evet hormonlu olan öyleymiş de ordaki hormon lafo tüylerini ürpetiyor. Gene de doktora bir sorayım hormonlu spiral seçeneği nasıl diye , belki çok iyi gelebilir hiç hissetmem vs. Size iyi geldiyse devam edin bence, ekstra bir yöntem daha kullanbilirsiniz garanti olsun diyeBen kansızlık sorunu yaşadığım için dr hormonlu spiral önermişti, adet ağrısı hiç yaşamadım kanamamda o kadar azalmıştı ki damla damla geliyordu günlük ped yeterli oluyordu, halsizliğim göz kararmalarımda geçmişti hayat konforum aşırı artmıştı yani.
Ama doğum yapan kişilerde rahim genişlemesi olduğu için sızıntı olabiliyor ve süpriz hamilelik yaşayan çok oluyor. Gerçi baktığında hangi yöntem yüzde yüz koruyor ki. Yine en konforlu olanı seçerim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?