- 23 Ocak 2023
- 164
- 553
- 18
- 33
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #37.801
Kocanın detay anlatmamasını anlarım onun için baya can sıkıcı bi konu. Hatırladıkça sinirleri bozuluyodur kendini kandırılmış dolandırılmış hissediyordur muhtemelen.iyi geceler kızlar, ben yine dertliyim bugün. Size kısaca yazacağım. Buraya yazmak bana terapi gibi geliyor. Benim eşim benden önce bir evlilik yapmış. Ben 2. Eşiyim. Boşandıktan sonra bir kızla görüşmüş. Bu kız benim uzaktan akrabam. Tesadüf. Ama bana sadece 1-2 kez görüştük arkadaşça olmadı diye anlattı. Bugün kayınvalideme geldik. Kayınvalidem de gizli gizli bu kızı bana anlatı. Olay hiç öyle değilmiş. Benimki bu kızla baya görüşmüş. Bir sürü takılar setler felan almış. Bursa’ya gitmişler tatile. En son evlilik teklifi edecekmiş hatta o noktaya gelmişler. Fakat öğrenmişki bu kız başka biriyle de sevgiliymiş. Adam evli. Bırakmış kızı. Sonra benimle tanışmış zaten. Kayınvalidem kocanı çok yedi kullandı, birsürü takılar setler gitti haram olsun felan diye anlattı. Gece gece psikolojim bozuldu yine karnımda çocuğumla. Eşimin anlattı masum görüşme hikayesine nası kandım bilmiyorum. Oturup ağlayasım var bu gece
Evet canım çok şükür yerleştim ama eşyalarımın hepsi gelmediredappleee Canım sen en son taşınma hazırlıklarındaydın galiba, durum nasıl?
Valla bende ne yapmak istiyor anlamıyorum. Ben konu açılınca merak edip dinlemek istiyorum. Ama onun anlatamaması lazım. Duyuncada bir de tanıdığım için sindiremiyorum. Tüm huzurum bozuluyorKayınvalidene saygısızlık etmek istemem fakat anlatma amacı ne çok merak ettim. Çok sinir bozucu ya sana geçmişi dökmesi. Sonuçta adam şu an seninle ve bir aile kurdunuz.
Eşin ilişkinin ilk başlarında detay verip seni rahatsız etmemek için böyle söylemiş olabilir. Artı kendisi de o kadından bahsetmek istemiyor olabilir. Mesela en nefret ettiğim şey bir erkeğin eski ilişkisini yeni sevgilisine detaylandırarak anlatmasıdır. Belki bunu yapmak istemedi bilemeyiz. Eğer çok rahatsız olduysan ve kendi kendine aşamayacaksan eşinle çok sakin çok anlayışlı bir şekilde konuş, kızsan da tepki verme. Şu an seninle ve bütün hayatı sensin. O kadın geride kalmış ölü bir hiç.
Öyle canım ama sindiremiyorum, sinir küpü oluyorumKocanın detay anlatmamasını anlarım onun için baya can sıkıcı bi konu. Hatırladıkça sinirleri bozuluyodur kendini kandırılmış dolandırılmış hissediyordur muhtemelen.
Kayınvalidenin amacını bende anlamadım. Detayları ondan öğrenip hemen peşine kocana gidip neden bana bunları anlatmadın diye sarmanı mı bekliyor acaba? Eğer öyleyse Gelme bu oyuna canım. Boşboğazlık etti de geç, geçmişte olan şeyler yüzünden kendini doldurma
Bende senin gibi adamın suçu yok diye düşünüp sürekli konu kapatıyorum. Ama bir yandan da sindiremiyorum canım. Allah var bana bunu 1 kez söyledi bir dahada sorma dedi. Aramızda eskileri konuşmuycaz dedik. Verdiğim sözden dolayı susuyorum hep. Ama kayınvalidem ayrıntılatınca. Kaldıramıyorum. Rüyalarıma giriyor bu kadınlarKuzum kusura bakma ama senin kayınvalide tam bir yılan, tamam hadi senle paylaşmak istedi boş konuştu diyelim bence her konuşmanın temelinde bir neden yatar hangi mantıkla sana bunu anlatıyoryani kadınız sonuçta ben eşimin eskiden hoşlandığı kızın ismini bile duymak istemezken, kayın validen bu kadar detayı sana neden anlatır yeminle ben sinir oldum.
Sana birşey diyim mi,anlattığın kadarı ile bu hikayenin en masumu eşinmiş, demekki senden önce de boş ilişki insanı değilmiş, ciddi düşündüğü kişi ile evlilik üzerine ilişkiye başlayan tam bir evlilik erkeği bir kocan varmış... Tamam bazı düşünceler canını sıkabilir ama eşin evlilik niyeti ile yola çıktığı kişi ile birşeyler yaşamış ve karşısındaki kişi sandığı kişi olmadıgını anlayınca hemen ilişkisini bitirmiş.
(eşinin sana bunu bu kadar ayrıntılı anlatmamasını çok iyi anlıyorum, erkek mantığını anlaman için söylüyorum benim eşim benim önceden görüştüğüm bir kişiyi bir şekilde bir konuşmada anlamıştı ve ileri boyutta değildi sadece tanıma aşamasında bir arkadaşlıktı ama eşim bir daha konuyu açmamak üzere kapattı bırak konuşmayı imasını bile yaptırmadı, seninki de seni kendi gibi aüşünüp ayrıntılar ile canını sıkmak istememiştir;şuan eşini en iyi sen tanıyorsun, geçmiş gitmiştir hiç açma bir daha da ne şekilde açılırsa açılsın kayınvalidene de bu konuyu açtırma )
Bende gıcık oldum ama benden önce yaşananlara da gıcık oldum. Hazımsızlık yaşıyorum resmenKayinvaliden olmuş bitmiş birseyi ne akla hikmet bunu hamile sana anlatıyor şimdi söylenecek şey mi ? Ay gıcık oldum kusura bakma hani senden önce olmuş birşey ben kaynana gıcık oldum
Saol canım inşallah kabussuz bir gece geçirebilirim öğrendiklerinden sonraAyyy kayınvaliden niye anlatıyo sana bunları ayol hamile halinle
Üzülme canım olan olmuş biten bitmiş kendini üzmene değmez önüne bak
Geçmişe bakarsan boynun tutulur önünü göremezsin
Evet keşke eşin sana doğruları anlatsaymış ama sen takılma diye anlatmamıştır detaylı olarak
Kayınvalidememi sinir olayım kocama mı meymenetsiz kıza mı bilemedim, tüm felaketler üzerimde sankiTamamen git kocana sar üzül yıpran tartışın diye yapmadıysa bende hiçbirşey bilmiyorum.
Ya düşün sen duyunca sinirlenmişsin, eşin bir de yaşamış bunu. Bence kendi ve senin moralini bozmamak adına böyle yaptı. Hiç üsteleme, böyle dolandırıcılar hayatın her alanında var. Hem her işte bir hayır vardır,onun gerçek yüzünü gördü ve bak seninle tanıştı. Herkesin illa ki geçmişi var bir şekilde, çok derinlere dalsak can yakar. En iyisi yok saymak çünkü zaten artık yokValla bende ne yapmak istiyor anlamıyorum. Ben konu açılınca merak edip dinlemek istiyorum. Ama onun anlatamaması lazım. Duyuncada bir de tanıdığım için sindiremiyorum. Tüm huzurum bozuluyor
Önemli olan şu an eşinle nasıl olduğunuzSaol canım inşallah kabussuz bir gece geçirebilirim öğrendiklerinden sonra
Sadece kayınvalidene. Elin kızına neden kızıyorsun kiKayınvalidememi sinir olayım kocama mı meymenetsiz kıza mı bilemedim, tüm felaketler üzerimde sanki
Haklısın bunun böyle olduğunu biliyorum. Ama ben eski evliliğinin gölgesinden daha yeni kurtulmuşken. Birde tanıdığım bu kızla böyle derin bir ilişkisi çıkmasını çekemiyorum hiçYa düşün sen duyunca sinirlenmişsin, eşin bir de yaşamış bunu. Bence kendi ve senin moralini bozmamak adına böyle yaptı. Hiç üsteleme, böyle dolandırıcılar hayatın her alanında var. Hem her işte bir hayır vardır,onun gerçek yüzünü gördü ve bak seninle tanıştı. Herkesin illa ki geçmişi var bir şekilde, çok derinlere dalsak can yakar. En iyisi yok saymak çünkü zaten artık yok
Çekemiyorum çünkü. Düşünsene başka sevgilisi çıkmasa evlenecekmiş. Bu kız benle akraba bide. Şaka gibi. Tatile felan gitmişler. Aldatılmış kadar kıskanıyorum şuanSadece kayınvalidene. Elin kızına neden kızıyorsun ki
Bu aralar çok ikiz hikayeleri duyuyorum kaderde neyse o diye telkinlesemde o korku hep varVallaha aklıma geldi şimdi bundan etkilenen de çıkar diye düşünmüştüm, yapma kuzum bak son 60 günlere düştük hepimizin çok güzel doğum hikayeleri olacak inşallah
Canım senin geçmişinde kimse olmadı mı o dönemde sen yokmuşsun ki sonuçta hepimiz ilişkilerine bir yaştan sonra ciddi gözüyle bakarak başladık geçmişi bilmemek daha iyi bence sorgulamaÇekemiyorum çünkü. Düşünsene başka sevgilisi çıkmasa evlenecekmiş. Bu kız benle akraba bide. Şaka gibi. Tatile felan gitmişler. Aldatılmış kadar kıskanıyorum şuan
Püfff boşver demek isterdim ama kim olsa kafaya takar haklısın, kayınvaliden densiz biri mi yoksa bilerek mi yapıyor? Ben olsam gider kocama bunları duydum çok üzüldüm bana böyle anlatmamıştık derdim heralde ki gidip annesine sorsun amacın neydi neden anlattın diye. Annesi de densizse bi daha anlatmasın, yılansa da akıllansın diye anlatması ne kadar saçma olmuş. Sen bunları boşver ama herkesin evlenmeden önce bir sürü ilişkisi olmuştur benim onbeş tane falan eski sevgilim vardır eşimin de öyle sonuçta birbirimizden önce de hayatlarımız vardı de geç o bitmemiş olsa şu an siz evli olmazdınız zatenValla bende ne yapmak istiyor anlamıyorum. Ben konu açılınca merak edip dinlemek istiyorum. Ama onun anlatamaması lazım. Duyuncada bir de tanıdığım için sindiremiyorum. Tüm huzurum bozuluyor
Ben böyle olmuş bitmiş gitmiş olaylara pek takılmıyorum canım en nihayetinde hepimizin bir geçmişi var.. önemli olan senden sonra bunu yapıp yapmaması.. kv saçmalamamış bu bir gerçek .. eşine gelince hem adamı kullanmış o kız parasını yemiş ve aldatmış tabikide anlatmaz .. hiç kimse bunu hatırlamak dahi istemez değilki evleneceği kadına bunu anlatmak.. şöyle düşün eşin seninle sıfırdan temiz bir sayfayla hayatına devam etmek için anlatmamış o olayı hatırlatmak dahi istememiş senide üzmek istememiş .. bu olayda eşini iyi niyetli KV ise boş boğaz olarak görüyorum .. hiç kocanı darlama kavga etme niye demedin diye bence. Haa bak evlendikten sonra ya da sen onun hayatına girdikten sonra yaparsa bişey tabiki de kocan suçlu olur ama ortada böyle bir durım yokken hiç bebeğinide kendini de kocanı da üzme derim ...iyi geceler kızlar, ben yine dertliyim bugün. Size kısaca yazacağım. Buraya yazmak bana terapi gibi geliyor. Benim eşim benden önce bir evlilik yapmış. Ben 2. Eşiyim. Boşandıktan sonra bir kızla görüşmüş. Bu kız benim uzaktan akrabam. Tesadüf. Ama bana sadece 1-2 kez görüştük arkadaşça olmadı diye anlattı. Bugün kayınvalideme geldik. Kayınvalidem de gizli gizli bu kızı bana anlatı. Olay hiç öyle değilmiş. Benimki bu kızla baya görüşmüş. Bir sürü takılar setler felan almış. Bursa’ya gitmişler tatile. En son evlilik teklifi edecekmiş hatta o noktaya gelmişler. Fakat öğrenmişki bu kız başka biriyle de sevgiliymiş. Adam evli. Bırakmış kızı. Sonra benimle tanışmış zaten. Kayınvalidem kocanı çok yedi kullandı, birsürü takılar setler gitti haram olsun felan diye anlattı. Gece gece psikolojim bozuldu yine karnımda çocuğumla. Eşimin anlattı masum görüşme hikayesine nası kandım bilmiyorum. Oturup ağlayasım var bu gece
Ben böyle olmuş bitmiş gitmiş olaylara pek takılmıyorum canım en nihayetinde hepimizin bir geçmişi var.. önemli olan senden sonra bunu yapıp yapmaması.. kv saçmalamamış bu bir gerçek .. eşine gelince hem adamı kullanmış o kız parasını yemiş ve aldatmış tabikide anlatmaz .. hiç kimse bunu hatırlamak dahi istemez değilki evleneceği kadına bunu anlatmak.. şöyle düşün eşin seninle sıfırdan temiz bir sayfayla hayatına devam etmek için anlatmamış o olayı hatırlatmak dahi istememiş senide üzmek istememiş .. bu olayda eşini iyi niyetli KV ise boş boğaz olarak görüyorum .. hiç kocanı darlama kavga etme niye demedin diye bence. Haa bak evlendikten sonra ya da sen onun hayatına girdikten sonra yaparsa bişey tabiki de kocan suçlu olur ama ortada böyle bir durım yokken hiç bebeğinide kendini de kocanı da üzme derim ...iyi geceler kızlar, ben yine dertliyim bugün. Size kısaca yazacağım. Buraya yazmak bana terapi gibi geliyor. Benim eşim benden önce bir evlilik yapmış. Ben 2. Eşiyim. Boşandıktan sonra bir kızla görüşmüş. Bu kız benim uzaktan akrabam. Tesadüf. Ama bana sadece 1-2 kez görüştük arkadaşça olmadı diye anlattı. Bugün kayınvalideme geldik. Kayınvalidem de gizli gizli bu kızı bana anlatı. Olay hiç öyle değilmiş. Benimki bu kızla baya görüşmüş. Bir sürü takılar setler felan almış. Bursa’ya gitmişler tatile. En son evlilik teklifi edecekmiş hatta o noktaya gelmişler. Fakat öğrenmişki bu kız başka biriyle de sevgiliymiş. Adam evli. Bırakmış kızı. Sonra benimle tanışmış zaten. Kayınvalidem kocanı çok yedi kullandı, birsürü takılar setler gitti haram olsun felan diye anlattı. Gece gece psikolojim bozuldu yine karnımda çocuğumla. Eşimin anlattı masum görüşme hikayesine nası kandım bilmiyorum. Oturup ağlayasım var bu gece
Canım böyle bir olayı hangi erkek anlatmak isteriyi geceler kızlar, ben yine dertliyim bugün. Size kısaca yazacağım. Buraya yazmak bana terapi gibi geliyor. Benim eşim benden önce bir evlilik yapmış. Ben 2. Eşiyim. Boşandıktan sonra bir kızla görüşmüş. Bu kız benim uzaktan akrabam. Tesadüf. Ama bana sadece 1-2 kez görüştük arkadaşça olmadı diye anlattı. Bugün kayınvalideme geldik. Kayınvalidem de gizli gizli bu kızı bana anlatı. Olay hiç öyle değilmiş. Benimki bu kızla baya görüşmüş. Bir sürü takılar setler felan almış. Bursa’ya gitmişler tatile. En son evlilik teklifi edecekmiş hatta o noktaya gelmişler. Fakat öğrenmişki bu kız başka biriyle de sevgiliymiş. Adam evli. Bırakmış kızı. Sonra benimle tanışmış zaten. Kayınvalidem kocanı çok yedi kullandı, birsürü takılar setler gitti haram olsun felan diye anlattı. Gece gece psikolojim bozuldu yine karnımda çocuğumla. Eşimin anlattı masum görüşme hikayesine nası kandım bilmiyorum. Oturup ağlayasım var bu gece
Umarım en güzel şekilde doğururuz gereksiz şekilde almayız sonrasında travma yaşamayızGerektiğinde suni de çok önemli canım gözünde büyümesin, sadece gereksiz kullanılması aceleye getirilmesi doğru değil benim iki bebegim oldu, ilkinde su gelişi oldu ve acilmam yoktu, mecbur suni aldım, iyiki de almışım, ikinci de kendi kasilmamla hızlı ilerledi açıklık da vardı, gereksiz takacaklardı hızlı olsu diye ona kızmıştım, kendi sancın daha kolay tolere edilebilir, ama suni de felaket değil, önemli olan sağlıkla kavuşmak
Kız onunla da zevki olmuyorSadece prezervatif
Hayır!@kikelomo bu arada birkaç kişi daha geri çekilme derse gaza gelip kullanmicam spiralbiraz cesarete ihtiyacım vardı çünkü
Canım şimdi böyle düşünüyorsun ama sonra değişecek bende kızıma hamileyken başlarda 2/3 çocuk istiyordum sonra kızımı kucağıma alınca aynı düşüncelere girdim. 1 yaşına gelince eşime birdaha çocuk istediğimi soyledim hatta 1,2 ay denedik beni ozaman bi korku aldı kızıma ihanet edecmişim gibi onu kiracak üzecek mişim gibi geldi vazgeçtik sonuç 3/4 ay sonra çekme yolu ile korunduğumuz için ben hamile kaldım başlarda ağladım kotu hissettim ilk 3 ay hiç bir duygum yoktu bu hamileliğimde ama minik dokunuşlarını hissedince iyikide hamile kaldım diyorum hem kızıma yoldaş,arkadaş,kardeş olacak hem bir birilerine destek olacaklar şimdiki düşüncelerim çok farklı inanki daha oğlumu kucağıma almadan en az ablası kadar seviyorum o yüzden bence sende öyle olacaksın tek cocuk olmak bence zor iyiki benim kardeşlerim var kardeşim ile çok iyi anlaşırız bir birimizin her konuda arkasında durarız birşey olsabile kardeşim halleder modundayım o da ablam destekler ablam yardımcı olur modunda o yüzden tek brakma benceYa kızlar ben aslında hamile kalmadan en az 2 hatta belki 3 çocuk istiyordum, eşimle de böyle konuşmuştuk. Şimdi bebeğime o kadar bağlandım ki tek o olsun istiyorum. Bütün sevgimi ona vermek istiyorum. Sanki kardeşi olursa ona haksızlık yapacakmışım ya da ihmal edecekmişim gibi geliyorçok saçma değil mi? Ben tek çocuk olarak büyüdüğüm için mi böyle hislerim var yoksa hamile kafası mı anlamadım
Gülüm o zaten senden önce olan biten birşey neden bukadar okafaya taktın bak zaten adam senden önce evliymiş ilk aşkı,ilk sevdası olmadığını biliyorsun zaten bunu kabullenmiş bir kadın olarak böyle şeyleri takmaman gerekiyi geceler kızlar, ben yine dertliyim bugün. Size kısaca yazacağım. Buraya yazmak bana terapi gibi geliyor. Benim eşim benden önce bir evlilik yapmış. Ben 2. Eşiyim. Boşandıktan sonra bir kızla görüşmüş. Bu kız benim uzaktan akrabam. Tesadüf. Ama bana sadece 1-2 kez görüştük arkadaşça olmadı diye anlattı. Bugün kayınvalideme geldik. Kayınvalidem de gizli gizli bu kızı bana anlatı. Olay hiç öyle değilmiş. Benimki bu kızla baya görüşmüş. Bir sürü takılar setler felan almış. Bursa’ya gitmişler tatile. En son evlilik teklifi edecekmiş hatta o noktaya gelmişler. Fakat öğrenmişki bu kız başka biriyle de sevgiliymiş. Adam evli. Bırakmış kızı. Sonra benimle tanışmış zaten. Kayınvalidem kocanı çok yedi kullandı, birsürü takılar setler gitti haram olsun felan diye anlattı. Gece gece psikolojim bozuldu yine karnımda çocuğumla. Eşimin anlattı masum görüşme hikayesine nası kandım bilmiyorum. Oturup ağlayasım var bu gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?