2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kocanın detay anlatmamasını anlarım onun için baya can sıkıcı bi konu. Hatırladıkça sinirleri bozuluyodur kendini kandırılmış dolandırılmış hissediyordur muhtemelen.

Kayınvalidenin amacını bende anlamadım. Detayları ondan öğrenip hemen peşine kocana gidip neden bana bunları anlatmadın diye sarmanı mı bekliyor acaba? Eğer öyleyse Gelme bu oyuna canım. Boşboğazlık etti de geç, geçmişte olan şeyler yüzünden kendini doldurma

redappleee Canım sen en son taşınma hazırlıklarındaydın galiba, durum nasıl?
Evet canım çok şükür yerleştim ama eşyalarımın hepsi gelmedi
Bu son iki üç gündür de bebek alışverişi falan yaptım hiçbirşeyimiz yoktu
Bugünde kıyafetlerini yıkadım yarın ütülerim çantayı hazırlarım
Çok şükür azaldı işlerim
Sağol sorduğun için

Valla bende ne yapmak istiyor anlamıyorum. Ben konu açılınca merak edip dinlemek istiyorum. Ama onun anlatamaması lazım. Duyuncada bir de tanıdığım için sindiremiyorum. Tüm huzurum bozuluyor

Öyle canım ama sindiremiyorum, sinir küpü oluyorum

Bende senin gibi adamın suçu yok diye düşünüp sürekli konu kapatıyorum. Ama bir yandan da sindiremiyorum canım. Allah var bana bunu 1 kez söyledi bir dahada sorma dedi. Aramızda eskileri konuşmuycaz dedik. Verdiğim sözden dolayı susuyorum hep. Ama kayınvalidem ayrıntılatınca. Kaldıramıyorum. Rüyalarıma giriyor bu kadınlar

Kayinvaliden olmuş bitmiş birseyi ne akla hikmet bunu hamile sana anlatıyor şimdi söylenecek şey mi ? Ay gıcık oldum kusura bakma hani senden önce olmuş birşey ben kaynana gıcık oldum
Bende gıcık oldum ama benden önce yaşananlara da gıcık oldum. Hazımsızlık yaşıyorum resmen

Saol canım inşallah kabussuz bir gece geçirebilirim öğrendiklerinden sonra

Valla bende ne yapmak istiyor anlamıyorum. Ben konu açılınca merak edip dinlemek istiyorum. Ama onun anlatamaması lazım. Duyuncada bir de tanıdığım için sindiremiyorum. Tüm huzurum bozuluyor
Ya düşün sen duyunca sinirlenmişsin, eşin bir de yaşamış bunu. Bence kendi ve senin moralini bozmamak adına böyle yaptı. Hiç üsteleme, böyle dolandırıcılar hayatın her alanında var. Hem her işte bir hayır vardır,onun gerçek yüzünü gördü ve bak seninle tanıştı. Herkesin illa ki geçmişi var bir şekilde, çok derinlere dalsak can yakar. En iyisi yok saymak çünkü zaten artık yok

Saol canım inşallah kabussuz bir gece geçirebilirim öğrendiklerinden sonra
Önemli olan şu an eşinle nasıl olduğunuz
Eşin sana da değer verip el üstünde tutuyorsa sorun yok.
Sana yapmayıp o kıza yapsaydı ??
Olan olmuş boşver bence şu an mutluysan sorun yok
Herkes geçmişinde birşeyler yaşadı

Haklısın bunun böyle olduğunu biliyorum. Ama ben eski evliliğinin gölgesinden daha yeni kurtulmuşken. Birde tanıdığım bu kızla böyle derin bir ilişkisi çıkmasını çekemiyorum hiç

Vallaha aklıma geldi şimdi bundan etkilenen de çıkar diye düşünmüştüm, yapma kuzum bak son 60 günlere düştük hepimizin çok güzel doğum hikayeleri olacak inşallah
Bu aralar çok ikiz hikayeleri duyuyorum kaderde neyse o diye telkinlesemde o korku hep var
Çekemiyorum çünkü. Düşünsene başka sevgilisi çıkmasa evlenecekmiş. Bu kız benle akraba bide. Şaka gibi. Tatile felan gitmişler. Aldatılmış kadar kıskanıyorum şuan
Canım senin geçmişinde kimse olmadı mı o dönemde sen yokmuşsun ki sonuçta hepimiz ilişkilerine bir yaştan sonra ciddi gözüyle bakarak başladık geçmişi bilmemek daha iyi bence sorgulama

Püfff boşver demek isterdim ama kim olsa kafaya takar haklısın, kayınvaliden densiz biri mi yoksa bilerek mi yapıyor? Ben olsam gider kocama bunları duydum çok üzüldüm bana böyle anlatmamıştık derdim heralde ki gidip annesine sorsun amacın neydi neden anlattın diye. Annesi de densizse bi daha anlatmasın, yılansa da akıllansın diye anlatması ne kadar saçma olmuş. Sen bunları boşver ama herkesin evlenmeden önce bir sürü ilişkisi olmuştur benim onbeş tane falan eski sevgilim vardır eşimin de öyle sonuçta birbirimizden önce de hayatlarımız vardı de geç o bitmemiş olsa şu an siz evli olmazdınız zaten

Ben böyle olmuş bitmiş gitmiş olaylara pek takılmıyorum canım en nihayetinde hepimizin bir geçmişi var.. önemli olan senden sonra bunu yapıp yapmaması.. kv saçmalamamış bu bir gerçek .. eşine gelince hem adamı kullanmış o kız parasını yemiş ve aldatmış tabikide anlatmaz .. hiç kimse bunu hatırlamak dahi istemez değilki evleneceği kadına bunu anlatmak.. şöyle düşün eşin seninle sıfırdan temiz bir sayfayla hayatına devam etmek için anlatmamış o olayı hatırlatmak dahi istememiş senide üzmek istememiş .. bu olayda eşini iyi niyetli KV ise boş boğaz olarak görüyorum .. hiç kocanı darlama kavga etme niye demedin diye bence. Haa bak evlendikten sonra ya da sen onun hayatına girdikten sonra yaparsa bişey tabiki de kocan suçlu olur ama ortada böyle bir durım yokken hiç bebeğinide kendini de kocanı da üzme derim ... Haa bu arada ben yapım gereği kocamdan hiiiç bir şey saklayamam er geç derim, böyle bir olay olsaydı eğer başım da şimdi bunu alırdım kafamın içinde en gereksizler bölümü rafına koyardım ve bir süreliğine olayı unuturdım yıllar sonra da bu olayı kv öğrendim canım diye anlatırdım ha yine kavga gibi değil de onun adına üzülmüş olarak anlatırdım biliyorum bu başından geçenleri derdim ama cocugum da 10 yaşını doldurmuş olurdu o denli geç derdim ama olayı yaşayan sensin senin davranış şeklini bilemem sende kendine göre bulursun bir çare ama evliliğini aranızda ki muhabbeti zedeleme böyle bir olay için asla değmez canım benim

Ben böyle olmuş bitmiş gitmiş olaylara pek takılmıyorum canım en nihayetinde hepimizin bir geçmişi var.. önemli olan senden sonra bunu yapıp yapmaması.. kv saçmalamamış bu bir gerçek .. eşine gelince hem adamı kullanmış o kız parasını yemiş ve aldatmış tabikide anlatmaz .. hiç kimse bunu hatırlamak dahi istemez değilki evleneceği kadına bunu anlatmak.. şöyle düşün eşin seninle sıfırdan temiz bir sayfayla hayatına devam etmek için anlatmamış o olayı hatırlatmak dahi istememiş senide üzmek istememiş .. bu olayda eşini iyi niyetli KV ise boş boğaz olarak görüyorum .. hiç kocanı darlama kavga etme niye demedin diye bence. Haa bak evlendikten sonra ya da sen onun hayatına girdikten sonra yaparsa bişey tabiki de kocan suçlu olur ama ortada böyle bir durım yokken hiç bebeğinide kendini de kocanı da üzme derim ... Haa bu arada ben yapım gereği kocamdan hiiiç bir şey saklayamam er geç derim, böyle bir olay olsaydı eğer başım da şimdi bunu alırdım kafamın içinde en gereksizler bölümü rafına koyardım ve bir süreliğine olayı unuturdım yıllar sonra da bu olayı kv öğrendim canım diye anlatırdım ha yine kavga gibi değil de onun adına üzülmüş olarak anlatırdım biliyorum bu başından geçenleri derdim ama cocugum da 10 yaşını doldurmuş olurdu o denli geç derdim ama olayı yaşayan sensin senin davranış şeklini bilemem sende kendine göre bulursun bir çare ama evliliğini aranızda ki muhabbeti zedeleme böyle bir olay için asla değmez canım benim

Canım böyle bir olayı hangi erkek anlatmak ister
Resmen aptal yerine koymuş adamı ne kadar ağır gelmiştir ne kadar ağır atlatmıştır ki unutmak istiyordur senle sıfırdan tertemiz başlamıştır. Ben de eşimden önce evlilikten döndüm çok ağır bir şekilde aldatıldığımı öğrenerek. Ama bunu ona asla söyleyemem hâlâ ağır gelir aldatılmış kadın olmanın yükü. Ben eşini çok iyi anlıyorum. Sana karşı nasıl peki yani ona bir şeyler alıp sana almama gibi bir durumu oldu mu?

Umarım en güzel şekilde doğururuz gereksiz şekilde almayız sonrasında travma yaşamayız

Sadece prezervatif
Kız onunla da zevki olmuyor

@kikelomo bu arada birkaç kişi daha geri çekilme derse gaza gelip kullanmicam spiral biraz cesarete ihtiyacım vardı çünkü
Hayır! çekme yolu ile hamile kaldım bence bu kesinlikle bir çözüm değil

Canım şimdi böyle düşünüyorsun ama sonra değişecek bende kızıma hamileyken başlarda 2/3 çocuk istiyordum sonra kızımı kucağıma alınca aynı düşüncelere girdim. 1 yaşına gelince eşime birdaha çocuk istediğimi soyledim hatta 1,2 ay denedik beni ozaman bi korku aldı kızıma ihanet edecmişim gibi onu kiracak üzecek mişim gibi geldi vazgeçtik sonuç 3/4 ay sonra çekme yolu ile korunduğumuz için ben hamile kaldım başlarda ağladım kotu hissettim ilk 3 ay hiç bir duygum yoktu bu hamileliğimde ama minik dokunuşlarını hissedince iyikide hamile kaldım diyorum hem kızıma yoldaş,arkadaş,kardeş olacak hem bir birilerine destek olacaklar şimdiki düşüncelerim çok farklı inanki daha oğlumu kucağıma almadan en az ablası kadar seviyorum o yüzden bence sende öyle olacaksın tek cocuk olmak bence zor iyiki benim kardeşlerim var kardeşim ile çok iyi anlaşırız bir birimizin her konuda arkasında durarız birşey olsabile kardeşim halleder modundayım o da ablam destekler ablam yardımcı olur modunda o yüzden tek brakma bence
Gülüm o zaten senden önce olan biten birşey neden bukadar okafaya taktın bak zaten adam senden önce evliymiş ilk aşkı,ilk sevdası olmadığını biliyorsun zaten bunu kabullenmiş bir kadın olarak böyle şeyleri takmaman gerek
Bende eşimin 2 eşiyim benden önce evlenmiş çocuk bile yapmış bak seninki en azından senden önce biri ile birlikteymiş benimki evlenene kadar hem beni hem başka bir kızı idare etmiş tabi bunu bende kizim olduktan sonra öğrendim ama gucume gitmedi cunku beni sevmiş beni almış dedim yani ilk aşkı olmasamda belki son aşkıyımdır o yüzden geçmişi kurcalama kendine dert çıkartma mutluysan huzurluysan eşin ile bu yeterli gerisi önemli değil kv de çok patavatsızmış böyle şey anlatılırmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…