- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #37.821
Normal mi bilmiyorum ama ara sira bende de oluyorKızlar bu ara bazen adet olacakmışım gibi bacaklarım ağrıyo hafiften de karnımnormal mi
Yalanci sanci. Dun bende vardi yazmistim ebe komsumuz normal oldugunu soyledi. Siddetli degilse, duzenli araliklarla degilse normalKızlar bu ara bazen adet olacakmışım gibi bacaklarım ağrıyo hafiften de karnımnormal mi
Ayyhadi inşallah bende kisa ve çabuk biten bir dogum olsun istiyorum inşallah doğumu anlamak da nasip olur yine banaİkisini de yaşadın canım, artık daha bilinclisin, bu doğumun su gibi olur ins.
Suan mi anlatmak aklina gelmis kaynananın senin huzurunu bozmak icin mi yoksa bu gebelik sürecinde seni üzmek ve sitrese sokmak icinmi yapmış. Çok ayıp etmiş ama yetirtme şeymis ogluna ozman senmi yedir dedinki sana yok böyle yok şöyle diye anlatıyor anlatacak olsa bunlari kocan anlatırdı sana bakma kv bazen bi ara bozmak hoşlarına gidiyor galiba .. sen kocanla olan iliskine bak canım sen daha ii durdukca yaninda o daha çok çatlayacak kv kendini üzme düşünüp düşünupiyi geceler kızlar, ben yine dertliyim bugün. Size kısaca yazacağım. Buraya yazmak bana terapi gibi geliyor. Benim eşim benden önce bir evlilik yapmış. Ben 2. Eşiyim. Boşandıktan sonra bir kızla görüşmüş. Bu kız benim uzaktan akrabam. Tesadüf. Ama bana sadece 1-2 kez görüştük arkadaşça olmadı diye anlattı. Bugün kayınvalideme geldik. Kayınvalidem de gizli gizli bu kızı bana anlatı. Olay hiç öyle değilmiş. Benimki bu kızla baya görüşmüş. Bir sürü takılar setler felan almış. Bursa’ya gitmişler tatile. En son evlilik teklifi edecekmiş hatta o noktaya gelmişler. Fakat öğrenmişki bu kız başka biriyle de sevgiliymiş. Adam evli. Bırakmış kızı. Sonra benimle tanışmış zaten. Kayınvalidem kocanı çok yedi kullandı, birsürü takılar setler gitti haram olsun felan diye anlattı. Gece gece psikolojim bozuldu yine karnımda çocuğumla. Eşimin anlattı masum görüşme hikayesine nası kandım bilmiyorum. Oturup ağlayasım var bu gece
Önemli olan şu an eşinle nasıl olduğunuz
Eşin sana da değer verip el üstünde tutuyorsa sorun yok.
Sana yapmayıp o kıza yapsaydı ??
Olan olmuş boşver bence şu an mutluysan sorun yok
Herkes geçmişinde birşeyler
Evet canım oldu. Geçen anlattım ya takı beğendim istedim almadı diye. Bana öyle kayınvalidemin anlattığı gibi takılar setler almadı. Geçen ağzımla istedim fotoğrafını attım yine yok. Alalemin kızında ne bulmuş bu kadar harcama yapmış anlamadım. Erkeklere namuslu dürüst olmak sökmüyor valla. Şimdi başka şey yazcam da banlanırım diye yazamıyorumCanım böyle bir olayı hangi erkek anlatmak ister
Resmen aptal yerine koymuş adamı ne kadar ağır gelmiştir ne kadar ağır atlatmıştır ki unutmak istiyordur senle sıfırdan tertemiz başlamıştır. Ben de eşimden önce evlilikten döndüm çok ağır bir şekilde aldatıldığımı öğrenerek. Ama bunu ona asla söyleyemem hâlâ ağır gelir aldatılmış kadın olmanın yükü. Ben eşini çok iyi anlıyorum. Sana karşı nasıl peki yani ona bir şeyler alıp sana almama gibi bir durumu oldu mu?
Saol canım inşallahSuan mi anlatmak aklina gelmis kaynananın senin huzurunu bozmak icin mi yoksa bu gebelik sürecinde seni üzmek ve sitrese sokmak icinmi yapmış. Çok ayıp etmiş ama yetirtme şeymis ogluna ozman senmi yedir dedinki sana yok böyle yok şöyle diye anlatıyor anlatacak olsa bunlari kocan anlatırdı sana bakma kv bazen bi ara bozmak hoşlarına gidiyor galiba .. sen kocanla olan iliskine bak canım sen daha ii durdukca yaninda o daha çok çatlayacak kv kendini üzme düşünüp düşünup
Yaa yalancı sancı mı böyle mi oluyormuşYalanci sanci. Dun bende vardi yazmistim ebe komsumuz normal oldugunu soyledi. Siddetli degilse, duzenli araliklarla degilse normal
Maddi durumu olduğu halde mi almadı istediğin şeyi yoksa var da mı almıyor eğer öyleyse hatalı tabi.Evet canım oldu. Geçen anlattım ya takı beğendim istedim almadı diye. Bana öyle kayınvalidemin anlattığı gibi takılar setler almadı. Geçen ağzımla istedim fotoğrafını attım yine yok. Alalemin kızında ne bulmuş bu kadar harcama yapmış anlamadım. Erkeklere namuslu dürüst olmak sökmüyor valla. Şimdi başka şey yazcam da banlanırım diye yazamıyorum
Canım eşim benim ilk aşkımdı açıkcası. Ben evlilik yapmasını zor hazmedip evlendim. Neyse o konuları atlattık şükür. Eski evliliği canımı yakamıyordu artık. Ki bir de bu kız çıktı. Benimle sevgiliyken bu kızla hala takipleşiyordu zaten. Ben zorla çıkarttırdım. Bir de kız evli bir adamın sevgilisiymiş evini arabasını felan o adam almış. Bu kız benim akrabam. Kv anlattığına görede bi araba parası da kocamı yemiş. Yüklü miktarda takılar almış vs. Bana bir telefondan başka bir şey almadı açıkcası. Evlenirken ne yapılması gerekiyorsa onu yaptı. Biraz önce arkadaşa da anlattım, daha öncede burada bunu anlatmıştım. 20 binlik bir set beğendim kolye bileklik. Ağzımla istedim üstüne yattı. Durumu iyi birisi. Ben bu adamın karışıyım, çocuğun doğurcam bak, dünya kadar emek verdim ona. Beni hiç öyle şimartmadı. İnsan duyduklarına inanamıyor, çekemiyor, anlıyor musun. Ne bulmuş bu kızda diyorsun. Şimdi gidip namus sökmüyor başka adamların sevgilisi olsaydım beni de şimartırdın diyesim var. Ama bu konuları açmak istemediğimden yine kendi içimde sindirme çalışıyorum. Ama midemi bulandırdı gerçekten.Kız onunla da zevki olmuyor
Hayır!çekme yolu ile hamile kaldım bence bu kesinlikle bir çözüm değil
Canım şimdi böyle düşünüyorsun ama sonra değişecek bende kızıma hamileyken başlarda 2/3 çocuk istiyordum sonra kızımı kucağıma alınca aynı düşüncelere girdim. 1 yaşına gelince eşime birdaha çocuk istediğimi soyledim hatta 1,2 ay denedik beni ozaman bi korku aldı kızıma ihanet edecmişim gibi onu kiracak üzecek mişim gibi geldi vazgeçtik sonuç 3/4 ay sonra çekme yolu ile korunduğumuz için ben hamile kaldım başlarda ağladım kotu hissettim ilk 3 ay hiç bir duygum yoktu bu hamileliğimde ama minik dokunuşlarını hissedince iyikide hamile kaldım diyorum hem kızıma yoldaş,arkadaş,kardeş olacak hem bir birilerine destek olacaklar şimdiki düşüncelerim çok farklı inanki daha oğlumu kucağıma almadan en az ablası kadar seviyorum o yüzden bence sende öyle olacaksın tek cocuk olmak bence zor iyiki benim kardeşlerim var kardeşim ile çok iyi anlaşırız bir birimizin her konuda arkasında durarız birşey olsabile kardeşim halleder modundayım o da ablam destekler ablam yardımcı olur modunda o yüzden tek brakma bence
Gülüm o zaten senden önce olan biten birşey neden bukadar okafaya taktın bak zaten adam senden önce evliymiş ilk aşkı,ilk sevdası olmadığını biliyorsun zaten bunu kabullenmiş bir kadın olarak böyle şeyleri takmaman gerek
Bende eşimin 2 eşiyim benden önce evlenmiş çocuk bile yapmışbak seninki en azından senden önce biri ile birlikteymiş benimki evlenene kadar hem beni hem başka bir kızı idare etmiş tabi bunu bende kizim olduktan sonra öğrendim ama gucume gitmedi cunku beni sevmiş beni almış dedim yani ilk aşkı olmasamda belki son aşkıyımdır o yüzden geçmişi kurcalama kendine dert çıkartma mutluysan huzurluysan eşin ile bu yeterli gerisi önemli değil kv de çok patavatsızmış böyle şey anlatılırmı
Saol canım. Bende dediğin gibi bebeğim üzülmesin geçmiş geçmiştir diye susuyorum. Sindiremediği hazmedemediğim şeyler var. Ama doğru zaman değil bunları konuşmak için. Ama Birgün bunları bildiğimi de söylerim sanırım. Ömür boyu saf ayağna yatamamBen böyle olmuş bitmiş gitmiş olaylara pek takılmıyorum canım en nihayetinde hepimizin bir geçmişi var.. önemli olan senden sonra bunu yapıp yapmaması.. kv saçmalamamış bu bir gerçek .. eşine gelince hem adamı kullanmış o kız parasını yemiş ve aldatmış tabikide anlatmaz .. hiç kimse bunu hatırlamak dahi istemez değilki evleneceği kadına bunu anlatmak.. şöyle düşün eşin seninle sıfırdan temiz bir sayfayla hayatına devam etmek için anlatmamış o olayı hatırlatmak dahi istememiş senide üzmek istememiş .. bu olayda eşini iyi niyetli KV ise boş boğaz olarak görüyorum .. hiç kocanı darlama kavga etme niye demedin diye bence. Haa bak evlendikten sonra ya da sen onun hayatına girdikten sonra yaparsa bişey tabiki de kocan suçlu olur ama ortada böyle bir durım yokken hiç bebeğinide kendini de kocanı da üzme derim ...Haa bu arada ben yapım gereği kocamdan hiiiç bir şey saklayamam er geç derim, böyle bir olay olsaydı eğer başım da şimdi bunu alırdım kafamın içinde en gereksizler bölümü rafına koyardım ve bir süreliğine olayı unuturdım yıllar sonra da bu olayı kv öğrendim canım diye anlatırdım ha yine kavga gibi değil de onun adına üzülmüş olarak anlatırdım biliyorum bu başından geçenleri derdim ama cocugum da 10 yaşını doldurmuş olurdu o denli geç derdim ama olayı yaşayan sensin senin davranış şeklini bilemem sende kendine göre bulursun bir çare ama evliliğini aranızda ki muhabbeti zedeleme böyle bir olay için asla değmez canım benim
O durumu bilmiyordum ama tahmin ettim öyle bir şey olduğunu ben olsam ben de çok bozulurdum eski sevgililere yapılıp bana yapılmayan bir şey olduğunda sinir oluyorum. Aldatılma kısmını atıp aldığı şeyler meselesini açabilirsin söyleyip kenara çekilirsin bakalım ne yapacak ve doğumuna kesinlikle iyi bir şey istediğini üstüne basa basa belirt. Sonra kıymetsiz biz oluyoruzEvet canım oldu. Geçen anlattım ya takı beğendim istedim almadı diye. Bana öyle kayınvalidemin anlattığı gibi takılar setler almadı. Geçen ağzımla istedim fotoğrafını attım yine yok. Alalemin kızında ne bulmuş bu kadar harcama yapmış anlamadım. Erkeklere namuslu dürüst olmak sökmüyor valla. Şimdi başka şey yazcam da banlanırım diye yazamıyorum
Günaydın kuuzm bendede gebelik şekeri tanısı kondu sende insüline başladın insülin kullanmadan önce açlık tokluk şkerin kaçtı ve insülini kullandıktan sonra kaça düştü acaba bende bugün parmak ucu ölçümlere başladım doktor kaçın üstüne çıkınca insülin başlatıcak merak ediyorumGünaydın kızlaryine muhteşem bir doğum videosuyla geldim. Her gün bir tane pozitif doğum videosu izlemeye çalışıyorum, motive ediyor :)
Güle güle giysin çok tatlı olmuş. Bazı takımlar isme boğuyor bu tam kararında güzel olmuşGünaydıııın benim isimli takimim hazır kızlar
Açlıklar 95-110 arası çıkıyordu , tokluklarım normal. En fazla 144e çıktığı oldu o da pilav ekmek vs yediğimde, sebze et ağırlıklı besleniyorum tokluklarım normal geliyor. İnsülin sonrası açlık değerlerim 86-88lere düştü.Günaydın kuuzm bendede gebelik şekeri tanısı kondu sende insüline başladın insülin kullanmadan önce açlık tokluk şkerin kaçtı ve insülini kullandıktan sonra kaça düştü acaba bende bugün parmak ucu ölçümlere başladım doktor kaçın üstüne çıkınca insülin başlatıcak merak ediyorum
Peki insülin her akşam bir kere mi vuruluyosun vurulmadan önce şekerine bakma zorunluluğu varmı parmaklar eleğe dönecek bu gidişleAçlıklar 95-110 arası çıkıyordu , tokluklarım normal. En fazla 144e çıktığı oldu o da pilav ekmek vs yediğimde, sebze et ağırlıklı besleniyorum tokluklarım normal geliyor. İnsülin sonrası açlık değerlerim 86-88lere düştü.
Arkadaşım söylemeden edemeyeceğim. Bu mesajı alıntıladım ama yazım tüm yazdıkların. İki sevgilinin ilişkisi onları ilgilendirir. İster yer içerler isterlerse ne yaparlarsa yaparlar. Bu iki sevgiliden birisinin senin kocan olması o kadın için böyle konuşma hakkını sana vermez. Bir metres durumu olsa bende kızardım ama burda iki sevgili var. Evlenince o insanları geçmisiyle tapulamıyoruz. Önemli olan şuan nasıl sana sadık mı? Sadakatli mi? Anlayışlı mı? O kızı şuan oturup dert etmek, namuslu namussuz ayrımına girmek bence kendine dert aramaktır. Kayınvaliden olacak o yılanın kazdığı kuyuya düşmektir. Asla iyi niyetli olduğuna inanmıyorum hamile kadına bu söylenmez. Normal üzülmeyeceksen bile şimdi üzülebilirsin ki sen hamilelik öncesi de hassasmışsın. Bunu bilmeme ihtimali yok. Tam bir yılan.Canım eşim benim ilk aşkımdı açıkcası. Ben evlilik yapmasını zor hazmedip evlendim. Neyse o konuları atlattık şükür. Eski evliliği canımı yakamıyordu artık. Ki bir de bu kız çıktı. Benimle sevgiliyken bu kızla hala takipleşiyordu zaten. Ben zorla çıkarttırdım. Bir de kız evli bir adamın sevgilisiymiş evini arabasını felan o adam almış. Bu kız benim akrabam. Kv anlattığına görede bi araba parası da kocamı yemiş. Yüklü miktarda takılar almış vs. Bana bir telefondan başka bir şey almadı açıkcası. Evlenirken ne yapılması gerekiyorsa onu yaptı. Biraz önce arkadaşa da anlattım, daha öncede burada bunu anlatmıştım. 20 binlik bir set beğendim kolye bileklik. Ağzımla istedim üstüne yattı. Durumu iyi birisi. Ben bu adamın karışıyım, çocuğun doğurcam bak, dünya kadar emek verdim ona. Beni hiç öyle şimartmadı. İnsan duyduklarına inanamıyor, çekemiyor, anlıyor musun. Ne bulmuş bu kızda diyorsun. Şimdi gidip namus sökmüyor başka adamların sevgilisi olsaydım beni de şimartırdın diyesim var. Ama bu konuları açmak istemediğimden yine kendi içimde sindirme çalışıyorum. Ama midemi bulandırdı gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?