- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #37.841
Mesela beni diyetistene yönlendirdi bana her öğünde mutlaka bir dilim tam buğday ekmeği yemem gerektiğini söyledi diyetisyen listesine uymaya çalışıyorum ama bebek besleniyormu onu bilmiyorum can sıkıcı bir süreçAçlıklar 95-110 arası çıkıyordu , tokluklarım normal. En fazla 144e çıktığı oldu o da pilav ekmek vs yediğimde, sebze et ağırlıklı besleniyorum tokluklarım normal geliyor. İnsülin sonrası açlık değerlerim 86-88lere düştü.
Canım neden bebek beslenemesin ki? Diyetisyen ayarlamıştır onu.Mesela beni diyetistene yönlendirdi bana her öğünde mutlaka bir dilim tam buğday ekmeği yemem gerektiğini söyledi diyetisyen listesine uymaya çalışıyorum ama bebek besleniyormu onu bilmiyorum can sıkıcı bir süreç
Sanci da oyle adet agrisi gibi oluyor bele vuruyor agrisiYaa yalancı sancı mı böyle mi oluyormuşama rahmimde olmuyor
Böyle adet olacakken olurya üst bacaklar ağrır böyle karnı da bi acayip olur
Ayakta basmaya halim olmuyor
Acaba dedim son günlerde fazla hareketliyim ondan mı kaynaklandı ?
O iki canlısın iki kişilik ye lafları hurafe canım. Diyetisyen listeleriyle bebek çok güzel besleniyor fazlası zaten bebeğe değil anneye kilo olarak gidiyorMesela beni diyetistene yönlendirdi bana her öğünde mutlaka bir dilim tam buğday ekmeği yemem gerektiğini söyledi diyetisyen listesine uymaya çalışıyorum ama bebek besleniyormu onu bilmiyorum can sıkıcı bir süreç
Evet canım oldu. Geçen anlattım ya takı beğendim istedim almadı diye. Bana öyle kayınvalidemin anlattığı gibi takılar setler almadı. Geçen ağzımla istedim fotoğrafını attım yine yok. Alalemin kızında ne bulmuş bu kadar harcama yapmış anlamadım. Erkeklere namuslu dürüst olmak sökmüyor valla. Şimdi başka şey yazcam da banlanırım diye yazamıyorum
Günde 4 kez şeker ölçüyorum, sabah aç karna ve 3 ana öğünden sonra. İnsülini gece yatmadan yapıyorum tek sefer. Akşam yemeğinden bir buçuk saat sonra ara öğün yiyorum ki şekerim çok düşmesin. İnsülin öncesi ölçüm yapmıyorum.Peki insülin her akşam bir kere mi vuruluyosun vurulmadan önce şekerine bakma zorunluluğu varmı parmaklar eleğe dönecek bu gidişle
Mesela beni diyetistene yönlendirdi bana her öğünde mutlaka bir dilim tam buğday ekmeği yemem gerektiğini söyledi diyetisyen listesine uymaya çalışıyorum ama bebek besleniyormu onu bilmiyorum can sıkıcı bir süreç
Günaydın bizim dogumlarimiz da su gibi gecsin insallahGünaydın kızlaryine muhteşem bir doğum videosuyla geldim. Her gün bir tane pozitif doğum videosu izlemeye çalışıyorum, motive ediyor :)
benim de şeker tanısından sonraki ilk randevumdu cok dikkat ederek az beslendiğimi düsünerek bi ay gecirdim ama bebek tahmini 1524 gr gelisimi normal dedi doktor. Umarim bu sekilde devam eder. Beslenir tabii ki zaten onun canı ne ki zaten o alacagini alıyor, diyetisyen desteği de aliyormussun elbette beslenirMesela beni diyetistene yönlendirdi bana her öğünde mutlaka bir dilim tam buğday ekmeği yemem gerektiğini söyledi diyetisyen listesine uymaya çalışıyorum ama bebek besleniyormu onu bilmiyorum can sıkıcı bir süreç
İnşallah canım benimCanım neden bebek beslenemesin ki? Diyetisyen ayarlamıştır onu.
İçimi rahatlattın teşekkür ederimO iki canlısın iki kişilik ye lafları hurafe canım. Diyetisyen listeleriyle bebek çok güzel besleniyor fazlası zaten bebeğe değil anneye kilo olarak gidiyor
Sağol bitanem dikkate alıcam çok teşekkür ederimGünde 4 kez şeker ölçüyorum, sabah aç karna ve 3 ana öğünden sonra. İnsülini gece yatmadan yapıyorum tek sefer. Akşam yemeğinden bir buçuk saat sonra ara öğün yiyorum ki şekerim çok düşmesin. İnsülin öncesi ölçüm yapmıyorum.
Diyetisyenin işinin ehli mi bilmiyorum canım neden her öğünde illa bir dilim ekmek yensin, ben sadece kahvaltıda iki dilim tam buğday yiyorum, diğer öğünleri bulgur, mercimek gibi karbonhidratlarla yapıyorum, örneğin dün çorbamda bulgur vardı ekstra karbonhidrat yemedim, bu şekilde dengelemeye çalışıyorum. Tabaklarımı da kendim hazırlıyorum yarısı sebze/salata çeyrek karbonhidrat çeyrek protein şeklinde. Pilav ve beyaz ekmek yemiyorum, şekerimi çıkaran şeyleri az çok biliyorum zaten. Bebeğimin kilosu iyiydi. Çok da bizim beslenmemizle alakası olduğunu düşünmüyorum kilosunun. Bir de stres şekerimi çok etkiliyor, eğer yediğim şey konusunda stres yaparsam şekerim çıkacak diye gerçekten o öğün aşırı fırlıyor, dışarda arkadaşlarımla olduğum bir akşam beyaz ekmekten kocaman bir sandviç yediğimde eğlendiğim için şekerim normal çıkabiliyor. Yediklerini çok kafana takma şekerim çıkacak vs diye.
Evet diyetisyen listesine uyum sağlıyorum inşallah herşey yolunda gider çok teşekkür ederimbenim de şeker tanısından sonraki ilk randevumdu cok dikkat ederek az beslendiğimi düsünerek bi ay gecirdim ama bebek tahmini 1524 gr gelisimi normal dedi doktor. Umarim bu sekilde devam eder. Beslenir tabii ki zaten onun canı ne ki zaten o alacagini alıyor, diyetisyen desteği de aliyormussun elbette beslenir
Sağol canım. Evet bence çok yeterlı okadar abartıyı bende sevmemGüle güle giysin çok tatlı olmuş. Bazı takımlar isme boğuyor bu tam kararında güzel olmuş
Anladım canım. Bence kocan o kadınla güzel yanmış şimdi ayranı da ufleye ufleye iciyo.Canım eşim benim ilk aşkımdı açıkcası. Ben evlilik yapmasını zor hazmedip evlendim. Neyse o konuları atlattık şükür. Eski evliliği canımı yakamıyordu artık. Ki bir de bu kız çıktı. Benimle sevgiliyken bu kızla hala takipleşiyordu zaten. Ben zorla çıkarttırdım. Bir de kız evli bir adamın sevgilisiymiş evini arabasını felan o adam almış. Bu kız benim akrabam. Kv anlattığına görede bi araba parası da kocamı yemiş. Yüklü miktarda takılar almış vs. Bana bir telefondan başka bir şey almadı açıkcası. Evlenirken ne yapılması gerekiyorsa onu yaptı. Biraz önce arkadaşa da anlattım, daha öncede burada bunu anlatmıştım. 20 binlik bir set beğendim kolye bileklik. Ağzımla istedim üstüne yattı. Durumu iyi birisi. Ben bu adamın karışıyım, çocuğun doğurcam bak, dünya kadar emek verdim ona. Beni hiç öyle şimartmadı. İnsan duyduklarına inanamıyor, çekemiyor, anlıyor musun. Ne bulmuş bu kızda diyorsun. Şimdi gidip namus sökmüyor başka adamların sevgilisi olsaydım beni de şimartırdın diyesim var. Ama bu konuları açmak istemediğimden yine kendi içimde sindirme çalışıyorum. Ama midemi bulandırdı gerçekten.
Bak o konuda dehşet derece de haklısın canım erkekler asla namuslu dürüst insandan anlamıyor.. benim eşimde de var bu cok tutumlu biriyimdir ne düğünde ne de başka konularda hiç daraltmadım onu maddi olarak.. yinede beni beğenmez her seferinde sanki çok harcıyorum gibi davranıyor ama kendi ailesine gelince akıtıyor... Ayhh bebek bile içerden arka arkaya tekmeler atmaya başladı yazarken çocuğum bile deli oluyor içerdenEvet canım oldu. Geçen anlattım ya takı beğendim istedim almadı diye. Bana öyle kayınvalidemin anlattığı gibi takılar setler almadı. Geçen ağzımla istedim fotoğrafını attım yine yok. Alalemin kızında ne bulmuş bu kadar harcama yapmış anlamadım. Erkeklere namuslu dürüst olmak sökmüyor valla. Şimdi başka şey yazcam da banlanırım diye yazamıyorum
Aleyküm selamDedikki teyzelerimize sürekli sorularımızla gidiyoruz şimdide göbişimizle gidelim kızımın hepinize selamı var teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?