2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Mesela beni diyetistene yönlendirdi bana her öğünde mutlaka bir dilim tam buğday ekmeği yemem gerektiğini söyledi diyetisyen listesine uymaya çalışıyorum ama bebek besleniyormu onu bilmiyorum can sıkıcı bir süreç

Canım neden bebek beslenemesin ki? Diyetisyen ayarlamıştır onu.

Sanci da oyle adet agrisi gibi oluyor bele vuruyor agrisi

O iki canlısın iki kişilik ye lafları hurafe canım. Diyetisyen listeleriyle bebek çok güzel besleniyor fazlası zaten bebeğe değil anneye kilo olarak gidiyor

Kuzum hep maddi konular üzerinde konuştuk, maddiyat olarak değilde normalde sana ilgisi sevgisi alakası nasıl, ilk ona bakmak lazım?

Peki insülin her akşam bir kere mi vuruluyosun vurulmadan önce şekerine bakma zorunluluğu varmı parmaklar eleğe dönecek bu gidişle
Günde 4 kez şeker ölçüyorum, sabah aç karna ve 3 ana öğünden sonra. İnsülini gece yatmadan yapıyorum tek sefer. Akşam yemeğinden bir buçuk saat sonra ara öğün yiyorum ki şekerim çok düşmesin. İnsülin öncesi ölçüm yapmıyorum.

Diyetisyenin işinin ehli mi bilmiyorum canım neden her öğünde illa bir dilim ekmek yensin, ben sadece kahvaltıda iki dilim tam buğday yiyorum, diğer öğünleri bulgur, mercimek gibi karbonhidratlarla yapıyorum, örneğin dün çorbamda bulgur vardı ekstra karbonhidrat yemedim, bu şekilde dengelemeye çalışıyorum. Tabaklarımı da kendim hazırlıyorum yarısı sebze/salata çeyrek karbonhidrat çeyrek protein şeklinde. Pilav ve beyaz ekmek yemiyorum, şekerimi çıkaran şeyleri az çok biliyorum zaten. Bebeğimin kilosu iyiydi. Çok da bizim beslenmemizle alakası olduğunu düşünmüyorum kilosunun. Bir de stres şekerimi çok etkiliyor, eğer yediğim şey konusunda stres yaparsam şekerim çıkacak diye gerçekten o öğün aşırı fırlıyor, dışarda arkadaşlarımla olduğum bir akşam beyaz ekmekten kocaman bir sandviç yediğimde eğlendiğim için şekerim normal çıkabiliyor. Yediklerini çok kafana takma şekerim çıkacak vs diye.

benim de şeker tanısından sonraki ilk randevumdu cok dikkat ederek az beslendiğimi düsünerek bi ay gecirdim ama bebek tahmini 1524 gr gelisimi normal dedi doktor. Umarim bu sekilde devam eder. Beslenir tabii ki zaten onun canı ne ki zaten o alacagini alıyor, diyetisyen desteği de aliyormussun elbette beslenir

Sağol bitanem dikkate alıcam çok teşekkür ederim

Evet diyetisyen listesine uyum sağlıyorum inşallah herşey yolunda gider çok teşekkür ederim

Anladım canım. Bence kocan o kadınla güzel yanmış şimdi ayranı da ufleye ufleye iciyo.
sende istemesini bil harcat istediklerini ihtiyaçlarını aldır.

Ben bu gece hiç uyamadım sağa sol döndüğüm her seferde karnım taş gibi oldu ve kasılmalarım vardı hafif zaten geç 2 gibi yatmıştık 6 buçukta kalktım magnezyum ağri kesici falan içtim 8 gibi anca uyudum şükür ilaç içince geçti uff artık geceleri çok zor geçecek benek buyudukçe daha da rahatsız uykusuz geceler başlayacak hele birde kasılmalar yalancı ağrılar

Bak o konuda dehşet derece de haklısın canım erkekler asla namuslu dürüst insandan anlamıyor.. benim eşimde de var bu cok tutumlu biriyimdir ne düğünde ne de başka konularda hiç daraltmadım onu maddi olarak.. yinede beni beğenmez her seferinde sanki çok harcıyorum gibi davranıyor ama kendi ailesine gelince akıtıyor... Ayhh bebek bile içerden arka arkaya tekmeler atmaya başladı yazarken çocuğum bile deli oluyor içerden

Herkese güzel hayırlı doğumlar diliyorum arkadaşlar. Umarım Bebişlere sağlıkla kavuşursunuz. ben sorunlarımdan dolayı gruptan ayrılıyorum. Sizlerinde daha fazla keyfini kaçırmak istemiyorum. Bir süreliğine herşeyden ve herkesten uzak durmaya ihtiyacım var. Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…