- 10 Kasım 2021
- 941
- 1.943
- 33
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #37.861
Sağolasın canım sende bebeğine sağlıkla kavuşursun inşallah kimse senden ve bebeğinden önemli değil bunu hiç unutma...Herkese güzel hayırlı doğumlar diliyorum arkadaşlar. Umarım Bebişlere sağlıkla kavuşursunuz. ben sorunlarımdan dolayı gruptan ayrılıyorum. Sizlerinde daha fazla keyfini kaçırmak istemiyorum. Bir süreliğine herşeyden ve herkesten uzak durmaya ihtiyacım var. Allaha emanet
ölçün nedir? Ben burdan ikili lastikli çarşaf almiştim. Belki sana da uyan bir sey bulursunAnne yanına çarşaf bulamadım hala kızlar, sizler nereden aldınız ?
50x90 ölçüsü canım, güzelmiş bunlar ama sadece bir tane var bu ölçüdeölçün nedir? Ben burdan ikili lastikli çarşaf almiştim. Belki sana da uyan bir sey bulursun
Tiny Plans Ürünleri, İndirim ve Kampanyaları - Trendyol
Tiny Plans maÄazasının ürünleri çeÅitli indirim ve kampanya fırsatlarıyla Trendyolâda. Tiny Plans ürünleriyle alıÅveriÅin keyfini çıkarın!ty.gl
ölçün nedir? Ben burdan ikili lastikli çarşaf almiştim. Belki sana da uyan bir sey bulursun
Tiny Plans Ürünleri, İndirim ve Kampanyaları - Trendyol
Tiny Plans maÄazasının ürünleri çeÅitli indirim ve kampanya fırsatlarıyla Trendyolâda. Tiny Plans ürünleriyle alıÅveriÅin keyfini çıkarın!ty.gl
bilemiyorum ama 2 tane 50x90 aldim. Cok yumusak degil ama is görür gibi alternatif de bulamadim cok. 2 yeter diye düşündüm yikanmasi gerekir yedek olmazsa ölçüsü küçük oldugundan müslin de kullanilabilir.Toplam kaç çarşaf gerekir sence canım, 4 tane az mı olur
Bunlar çok güzelmiş yaaa ama aradığım ölçülerde yok maalesefkikelomo bende daha almadım ama bu sabah şunları gördüm baya hoşuma gitti bunlardan alacağım muhtemelen.
Sen hangi ölçülerde arıyorsun canım?Bunlar çok güzelmiş yaaa ama aradığım ölçülerde yok maalesef
50x90 canımSen hangi ölçülerde arıyorsun canım?
Canım iyiyiz
Bence hamilelik kafasi ya cunku bende de tam tersi oldu. Hic cocuk istemiyodum simdi 3-4 tane istiyorumYa kızlar ben aslında hamile kalmadan en az 2 hatta belki 3 çocuk istiyordum, eşimle de böyle konuşmuştuk. Şimdi bebeğime o kadar bağlandım ki tek o olsun istiyorum. Bütün sevgimi ona vermek istiyorum. Sanki kardeşi olursa ona haksızlık yapacakmışım ya da ihmal edecekmişim gibi geliyorçok saçma değil mi? Ben tek çocuk olarak büyüdüğüm için mi böyle hislerim var yoksa hamile kafası mı anlamadım
Bence esin seni uzmemek icin iki defa gorustuk demistir. Boyle konularda dogruyu bilmek istemezdim ben de. Ayrica kayinvalide neden anlatti ki ya, moral bozucu oldugunu tahmin edemiyo mu buyukleriyi geceler kızlar, ben yine dertliyim bugün. Size kısaca yazacağım. Buraya yazmak bana terapi gibi geliyor. Benim eşim benden önce bir evlilik yapmış. Ben 2. Eşiyim. Boşandıktan sonra bir kızla görüşmüş. Bu kız benim uzaktan akrabam. Tesadüf. Ama bana sadece 1-2 kez görüştük arkadaşça olmadı diye anlattı. Bugün kayınvalideme geldik. Kayınvalidem de gizli gizli bu kızı bana anlatı. Olay hiç öyle değilmiş. Benimki bu kızla baya görüşmüş. Bir sürü takılar setler felan almış. Bursa’ya gitmişler tatile. En son evlilik teklifi edecekmiş hatta o noktaya gelmişler. Fakat öğrenmişki bu kız başka biriyle de sevgiliymiş. Adam evli. Bırakmış kızı. Sonra benimle tanışmış zaten. Kayınvalidem kocanı çok yedi kullandı, birsürü takılar setler gitti haram olsun felan diye anlattı. Gece gece psikolojim bozuldu yine karnımda çocuğumla. Eşimin anlattı masum görüşme hikayesine nası kandım bilmiyorum. Oturup ağlayasım var bu gece
bu çok güzelmişkikelomo bende daha almadım ama bu sabah şunları gördüm baya hoşuma gitti bunlardan alacağım muhtemelen.
Benimde oluyor merak etme ağrı kesici al magnezyum iç rahatlatır bebeğin başı aşağıda olduğu için batma oluyor tabi ağirlaştıda artık ondan bu haftalardan sonra öyle oluyor bende ilkindede şimdide oyle oluyorYaa vajinamda yururken batmalar oluyor otueunca geciyor disardayz bi gezelim dedk esimle ama korkuttu bu batmalar. Bide karnim yururken taş gibi oluyorkorkuyorum
BenOkuyan oldu mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?