2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Sağolasın canım sende bebeğine sağlıkla kavuşursun inşallah kimse senden ve bebeğinden önemli değil bunu hiç unutma...

50x90 ölçüsü canım, güzelmiş bunlar ama sadece bir tane var bu ölçüde Buldum aslında başka ama yorumlarda kumaşı sert falan demişler, bakıyorum şimdi.

Toplam kaç çarşaf gerekir sence canım, 4 tane az mı olur
bilemiyorum ama 2 tane 50x90 aldim. Cok yumusak degil ama is görür gibi alternatif de bulamadim cok. 2 yeter diye düşündüm yikanmasi gerekir yedek olmazsa ölçüsü küçük oldugundan müslin de kullanilabilir.

C Cerito @Meliss85 kızlar sizler de sessizsiniz bugün iyi misiniz?
Canım iyiyiz dün gece bi sancılandım mı noldım anlamadım ama bugün iyiyim.Oğluşu da gördüm dün çok şükür bi sorun yok dedi doktorumuz.pek keyfim yok bu ara eşim falan da yok ya sanırım yaşama sevincim kalmadı pek .Arada girip çıkıyorum siteye

Bence hamilelik kafasi ya cunku bende de tam tersi oldu. Hic cocuk istemiyodum simdi 3-4 tane istiyorum

Bence esin seni uzmemek icin iki defa gorustuk demistir. Boyle konularda dogruyu bilmek istemezdim ben de. Ayrica kayinvalide neden anlatti ki ya, moral bozucu oldugunu tahmin edemiyo mu buyukler

Ben de çarşaf aldım ama park besige uygunn değil baya buyuk.sanirim. bakcaz hal.caresinn le.
kikelomo bende daha almadım ama bu sabah şunları gördüm baya hoşuma gitti bunlardan alacağım muhtemelen.

bu çok güzelmiş

Yaa vajinamda yururken batmalar oluyor otueunca geciyor disardayz bi gezelim dedk esimle ama korkuttu bu batmalar. Bide karnim yururken taş gibi oluyor korkuyorum
Benimde oluyor merak etme ağrı kesici al magnezyum iç rahatlatır bebeğin başı aşağıda olduğu için batma oluyor tabi ağirlaştıda artık ondan bu haftalardan sonra öyle oluyor bende ilkindede şimdide oyle oluyor

Kızlar merhaba ben hala gerilerden geliyorum 1878 sayfadayım hala pozitifin ceza almasına cok sasırdım ve çok çok üzüldüm. Evet tabi ki kurallar olabilir her sayfanın kuralı var ama yani böyle bir şey içinde şikayet etmek nedir. Katılmazsın ve vermezsin konu bu kadar basit yani hem katılmayıp hemde şikayet etmek gerçekten bana hiç mantıklı gelmedi çok terbiyesizlik ve art niyetli bir davranıs üzücü gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…