2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yaa vajinamda yururken batmalar oluyor otueunca geciyor disardayz bi gezelim dedk esimle ama korkuttu bu batmalar. Bide karnim yururken taş gibi oluyor korkuyorum
Bende de oluyor canım ben artık dışarı çıkmak kabusum oldu resmen
Kaç gündür kuaföre terziye gitmem lazım ona bile çıkamadım
Tuvalet ihtiyacı hissettiğim de de ağrı oluyor hemen tuvalete gitmem gerekiyor sen de de oluyo mu?

Ben okumama rağmen hala neden ceza aldığını anlamadim banada açıklayın

Eşin de yok diye aslında ekstra girmen lazım, bizi habersiz bırakma aklımız sende kalıyor sonra

Yaa vajinamda yururken batmalar oluyor otueunca geciyor disardayz bi gezelim dedk esimle ama korkuttu bu batmalar. Bide karnim yururken taş gibi oluyor korkuyorum
Banada endokrinoloji doktoru günde 45 dk yürüyüş önerdi yürüdüğüm anda karnım toplanıyor sertleşiyor eve gelip uzanınca geçiyor normal bi durum olabilir evde kısa yürüyüşte olmuyor uzun yürüyüşlerde hep böyle

kızlar isimli hediyelik yaptırmak istiyorum ama uygun fiyatlı bulamadım kolonya şeklinde olanların tanesine 55, mum ieklinde olanlara 65 yorşar genelde çok pahalı geldi. 20 tane bile yaptırsam 1300 lira Bildiğiniz ürünleri güzel ve uygun fiyatlı sayfa var mı?

Evet sürekli düzenli olmuyor zaten oturunca geçiyor. İyi bari normalse. Magnezyumlu maden suyu + kendi magnezyum ilacımı içince iyi gelliyor bana
Evet dışarda wc gitmek istemedgmden hijyenden ötürü tutuyorum oda ağrı yapıyor yani 2 saat felan tuttum alt trafı ağrı oldu hemen
Evet evdeyken aktifim ayaktaym hep ama cok az agrım olur. Bugün uzun yürüyüş yaptk 4.5 km felan. Toplandı karnım yataga uzandm şimdi çatı agrım var geçmesini bekliyorum

Benimde aynı arkadaşım neneler gibi yürüyorum iki büklüm çok aşağı baskı yapıyorlar artık doktora sormuştum malesef normal demişti

Ayy bende bu müslin çarşafın linkini atacaktım sana almışsın bile favorilerimde bekliyor günlerdir. Yumuşaklığından emin olamamıştım kargo gelince yazarsın canım

Kız ne 2 saati 2 dk tutamıyorum o an yapmam gerekiyor
Çok kötü bir durum gerçekten

Ayy bende bu müslin çarşafın linkini atacaktım sana almışsın bile favorilerimde bekliyor günlerdir. Yumuşaklığından emin olamamıştım kargo gelince yazarsın canım
Yazarım canım, kargo anneme gidecek ben göremicem doğuma kadar ama onun yorumlarını alırım, umarım yumuşaktır

Az büyüdükce çocuk kendisi istiyor zaten canim kardes önüne dunya kadar oyuncakta yigsan her gun lunaparkada götürsen büyüdükçe cevrede kardeş gördükçe istiycek benim kiz abisi olmasina ragemn bana bir tane kardes yetmez bir tane daha olsun demeye basladi düşün hani ilerde destek çıkarlar birbirlerine onların ikisini yanyana gördükçe oynarken kendilerini korurken düşünürken biri kızıma çikolata verse abime deyip ayırıyor oglana okulda birsey dagitilsa oğlan kardeşine getiriyor hani güzel duygular ilerde düşünürsün bunlari daha cok erken ben dogurmadan esim 4 aşılıyor bana düşün ki geçmişe dönük kızımın bebeklik videolarını o anları gördükçe vallha bende bı düşünmüyor degilimde önümüzdeki uc dört sene Yok bunu sagsalim hayırlısı ile dogursam yeter simdilik gerisi zamana gore yol alır şimdiden böyle düşünme ilerde olsun demeye gidersjn

Ben çocukken soruyorlardı hiç istemiyordum canım kardeş falan şimdi de iyi ki tekim diyorum bazen, bütün imkanlar sadece bana sunuldu. Biraz da bu açıdan bakıyorum. Ama düşüncelerim değişir tabii ki, yeniden bebek istersem çocuğuma sormam zaten, istemiyorum derse yapmıcam mı sanki

Benim de tam tersi oldu uzun bir süre kardeş istemedi oğlum 9 yaşındayken ne gerek var evler arabalar hepsi benim olacak kardeş olunca paylaşmak lazım diyordu

Benim de tam tersi oldu uzun bir süre kardeş istemedi oğlum 9 yaşındayken ne gerek var evler arabalar hepsi benim olacak kardeş olunca paylaşmak lazım diyordu
Ooo işini biliyormuş ,bak bu da olabilir bu yönden de bakmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…