- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #37.881
Bende de oluyor canım ben artık dışarı çıkmak kabusum oldu resmenYaa vajinamda yururken batmalar oluyor otueunca geciyor disardayz bi gezelim dedk esimle ama korkuttu bu batmalar. Bide karnim yururken taş gibi oluyorkorkuyorum
Kızlar merhaba ben hala gerilerden geliyorum 1878 sayfadayım halapozitifin ceza almasına cok sasırdım ve çok çok üzüldüm. Evet tabi ki kurallar olabilir her sayfanın kuralı var ama yani böyle bir şey içinde şikayet etmek nedir. Katılmazsın ve vermezsin konu bu kadar basit yani hem katılmayıp hemde şikayet etmek gerçekten bana hiç mantıklı gelmedi çok terbiyesizlik ve art niyetli bir davranıs üzücü gerçekten
Canım iyiyizdün gece bi sancılandım mı noldım anlamadım ama bugün iyiyim.Oğluşu da gördüm dün çok şükür bi sorun yok dedi doktorumuz.pek keyfim yok bu ara eşim falan da yok ya sanırım yaşama sevincim kalmadı pek .Arada girip çıkıyorum siteye
Banada endokrinoloji doktoru günde 45 dk yürüyüş önerdi yürüdüğüm anda karnım toplanıyor sertleşiyor eve gelip uzanınca geçiyor normal bi durum olabilir evde kısa yürüyüşte olmuyor uzun yürüyüşlerde hep böyleYaa vajinamda yururken batmalar oluyor otueunca geciyor disardayz bi gezelim dedk esimle ama korkuttu bu batmalar. Bide karnim yururken taş gibi oluyorkorkuyorum
Evet sürekli düzenli olmuyor zaten oturunca geçiyor. İyi bari normalse. Magnezyumlu maden suyu + kendi magnezyum ilacımı içince iyi gelliyor banaBenimde oluyor merak etme ağrı kesici al magnezyum iç rahatlatır bebeğin başı aşağıda olduğu için batma oluyor tabi ağirlaştıda artık ondan bu haftalardan sonra öyle oluyor bende ilkindede şimdide oyle oluyor
Evet dışarda wc gitmek istemedgmden hijyenden ötürü tutuyorum oda ağrı yapıyor yani 2 saat felan tuttum alt trafı ağrı oldu hemenBende de oluyor canım ben artık dışarı çıkmak kabusum oldu resmen
Kaç gündür kuaföre terziye gitmem lazım ona bile çıkamadım
Tuvalet ihtiyacı hissettiğim de de ağrı oluyor hemen tuvalete gitmem gerekiyor sen de de oluyo mu?
Evet evdeyken aktifim ayaktaym hep ama cok az agrım olur. Bugün uzun yürüyüş yaptk 4.5 km felan. Toplandı karnım yataga uzandm şimdi çatı agrım var geçmesini bekliyorumBanada endokrinoloji doktoru günde 45 dk yürüyüş önerdi yürüdüğüm anda karnım toplanıyor sertleşiyor eve gelip uzanınca geçiyor normal bi durum olabilir evde kısa yürüyüşte olmuyor uzun yürüyüşlerde hep böyle
Benimde aynı arkadaşım neneler gibi yürüyorum iki büklüm çok aşağı baskı yapıyorlar artık doktora sormuştum malesef normal demiştiYaa vajinamda yururken batmalar oluyor otueunca geciyor disardayz bi gezelim dedk esimle ama korkuttu bu batmalar. Bide karnim yururken taş gibi oluyorkorkuyorum
Ayy bende bu müslin çarşafın linkini atacaktım sana almışsın bile@RoyalRoseffestinalente kızlar teşekkür ederim, şunları aldım şimdilik. Ay 50x90 anne yanı yapıyonuz bari çarşafını da yapsanız doğru düzgün dimi
Anne Sesi Multi Müslin Anne Yanı Beşik Çarşafı Lastikli %100 Organik Pamuk Fiyatı, Yorumları - Trendyol
NAB Anne Yanı Beşik Çarşafı Lastikli 2 Farklı Desen Balinalı Balon Ve Doğa 50x90 Cm. 2
Kız ne 2 saati 2 dk tutamıyorum o an yapmam gerekiyorEvet sürekli düzenli olmuyor zaten oturunca geçiyor. İyi bari normalse. Magnezyumlu maden suyu + kendi magnezyum ilacımı içince iyi gelliyor bana
Evet dışarda wc gitmek istemedgmden hijyenden ötürü tutuyorum oda ağrı yapıyor yani 2 saat felan tuttum alt trafı ağrı oldu hemen
Evet evdeyken aktifim ayaktaym hep ama cok az agrım olur. Bugün uzun yürüyüş yaptk 4.5 km felan. Toplandı karnım yataga uzandm şimdi çatı agrım var geçmesini bekliyorum
Yazarım canım, kargo anneme gidecek ben göremicem doğuma kadar ama onun yorumlarını alırım, umarım yumuşaktırAyy bende bu müslin çarşafın linkini atacaktım sana almışsın bilefavorilerimde bekliyor günlerdir. Yumuşaklığından emin olamamıştım kargo gelince yazarsın canım
Çok teşekkür ederimEşin de yok diye aslında ekstra girmen lazım, bizi habersiz bırakma aklımız sende kalıyor sonra
Enfeksiyondan olabilir. Yanlıs hatırlamıyorsam idrar yolu enfeksiyonu vardı sizde de. O yapıyor artışa geçinceYaa vajinamda yururken batmalar oluyor otueunca geciyor disardayz bi gezelim dedk esimle ama korkuttu bu batmalar. Bide karnim yururken taş gibi oluyorkorkuyorum
Az büyüdükce çocuk kendisi istiyor zaten canim kardes önüne dunya kadar oyuncakta yigsan her gun lunaparkada götürsen büyüdükçe cevrede kardeş gördükçe istiycek benim kiz abisi olmasina ragemn bana bir tane kardes yetmez bir tane daha olsun demeye basladi düşün hani ilerde destek çıkarlar birbirlerine onların ikisini yanyana gördükçe oynarken kendilerini korurken düşünürken biri kızıma çikolata verse abime deyip ayırıyor oglana okulda birsey dagitilsa oğlan kardeşine getiriyor hani güzel duygular ilerde düşünürsün bunlari daha cok erkenYa kızlar ben aslında hamile kalmadan en az 2 hatta belki 3 çocuk istiyordum, eşimle de böyle konuşmuştuk. Şimdi bebeğime o kadar bağlandım ki tek o olsun istiyorum. Bütün sevgimi ona vermek istiyorum. Sanki kardeşi olursa ona haksızlık yapacakmışım ya da ihmal edecekmişim gibi geliyorçok saçma değil mi? Ben tek çocuk olarak büyüdüğüm için mi böyle hislerim var yoksa hamile kafası mı anlamadım
Ben çocukken soruyorlardı hiç istemiyordum canım kardeş falanAz büyüdükce çocuk kendisi istiyor zaten canim kardes önüne dunya kadar oyuncakta yigsan her gun lunaparkada götürsen büyüdükçe cevrede kardeş gördükçe istiycek benim kiz abisi olmasina ragemn bana bir tane kardes yetmez bir tane daha olsun demeye basladi düşün hani ilerde destek çıkarlar birbirlerine onların ikisini yanyana gördükçe oynarken kendilerini korurken düşünürken biri kızıma çikolata verse abime deyip ayırıyor oglana okulda birsey dagitilsa oğlan kardeşine getiriyor hani güzel duygular ilerde düşünürsün bunlari daha cok erkenben dogurmadan esim 4 aşılıyor bana düşün ki geçmişe dönük kızımın bebeklik videolarını o anları gördükçe vallha bende bı düşünmüyor degilimde önümüzdeki uc dört sene Yok bunu sagsalim hayırlısı ile dogursam yeter simdilik gerisi zamana gore yol alır şimdiden böyle düşünme ilerde olsun demeye gidersjn
Benim de tam tersi oldu uzun bir süre kardeş istemedi oğlum 9 yaşındayken ne gerek var evler arabalar hepsi benim olacak kardeş olunca paylaşmak lazım diyorduAz büyüdükce çocuk kendisi istiyor zaten canim kardes önüne dunya kadar oyuncakta yigsan her gun lunaparkada götürsen büyüdükçe cevrede kardeş gördükçe istiycek benim kiz abisi olmasina ragemn bana bir tane kardes yetmez bir tane daha olsun demeye basladi düşün hani ilerde destek çıkarlar birbirlerine onların ikisini yanyana gördükçe oynarken kendilerini korurken düşünürken biri kızıma çikolata verse abime deyip ayırıyor oglana okulda birsey dagitilsa oğlan kardeşine getiriyor hani güzel duygular ilerde düşünürsün bunlari daha cok erkenben dogurmadan esim 4 aşılıyor bana düşün ki geçmişe dönük kızımın bebeklik videolarını o anları gördükçe vallha bende bı düşünmüyor degilimde önümüzdeki uc dört sene Yok bunu sagsalim hayırlısı ile dogursam yeter simdilik gerisi zamana gore yol alır şimdiden böyle düşünme ilerde olsun demeye gidersjn
Ben aldım. Almak istemiyordum aslında lazım olunca alacaktım ama bu fiyata bidaha düşmez jdjdjAvent Süt Sağma Makinesi
Kızlar hepsiburada da 1119 tl ye düşmüş, philips avent. Heryerde 1700 dü. Almak isteyen varsa kaçırmasın.
Ooo işini biliyormuş ,bak bu da olabilir bu yönden de bakmak lazımBenim de tam tersi oldu uzun bir süre kardeş istemedi oğlum 9 yaşındayken ne gerek var evler arabalar hepsi benim olacak kardeş olunca paylaşmak lazım diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?