- 25 Aralık 2021
- 692
- 1.891
- 63
- 28
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #37.901
Ceritooo 34. Hafta yazıyor kııızzzzz hazır mı çantan bak en son hazır değil diyordunOoo işini biliyormuş ,bak bu da olabilir bu yönden de bakmak lazım
Bende bundan aldımm hastaneye alcanmı kızBen aldım. Almak istemiyordum aslında lazım olunca alacaktım ama bu fiyata bidaha düşmez jdjdj
Bende bu akşam hazırladım ama bir valize sığamıcam sanırsamBen çantamı hazırladım çoktan ama gözüme biraz fazla gözüktü, burada her şeyi hastane veriyor diye kimse yanına doğru düzgün bir şey almıyor, buranın youtuberlarının videolarına baktım küçücük el çantasıyla doğuma gitmişler, ben kabin boy valizle gitcem
Ben de sığamazdım ama bebeğin eşyaları olmadığı için sığabildim, hastanede giydiriyorlarmış çıkana kadar o yüzden bi tek battaniye aldım, çıkarken eşim getirecek çıkış kıyafetlerini. Bana kalsa büyük valizle bile giderdim de rezil olmak istemiyorumBende bu akşam hazırladım ama bir valize sığamıcam sanırsam
Yavrum hastaneye sorucam ama orda olduğuna eminim. Muhtemelen götürmem. Onlar daha güçlüdür zaten.Bende bundan aldımm hastaneye alcanmı kız
Bende bu akşam hazırladım ama bir valize sığamıcam sanırsam
Dene mutlaka o kuru ağrısı gidecek insallah
Pozitif biri enfeksiyon olabilir Dr görünmende fayda var gibi benimde olmuştu antibiyotik tedavisi gördümSertleşme, kasık ağrısı, bel ağrısı karışımı :) Kasılma olsa bilirsin farklı oluyor. Adet ağrısı gibi ve sertlik de eşlik eder.
Yaa gerçekten stressizlik. Ben çok imreniyorum oralara. Bir valiz bana gerçekten çok fazla gelir. Ama hazırlamaya başlayınca kesin bunu da koyayım bunu da alayım diye diye orta boyu doldururum.Ben de sığamazdım ama bebeğin eşyaları olmadığı için sığabildim, hastanede giydiriyorlarmış çıkana kadar o yüzden bi tek battaniye aldım, çıkarken eşim getirecek çıkış kıyafetlerini. Bana kalsa büyük valizle bile giderdim de rezil olmak istemiyorum
Küçücük valiz kız hemen doldu, yarısını pedle doldurdum zaten hastanedekiler iyi değil diye, onun dışında gereksiz diyebileceğim hiçbir şey yok, öyle taç makyaj malzemesi falan gibi şeyler yok yani ama ancak sığdı valize höff. Bi de hastane 1 saat uzaklıkta eşim kalamıcak büyük ihtimalle bi şeye ihtiyacım olsa ha diyince getiremez. Bunlar biraz gamsız zaten bi tane donla 3 gün geçirirler hastanede, ben her şeyimi isterim yanımdaYaa gerçekten stressizlik. Ben çok imreniyorum oralara. Bir valiz bana gerçekten çok fazla gelir. Ama hazırlamaya başlayınca kesin bunu da koyayım bunu da alayım diye diye orta boyu doldururum.
Canım onu önce karbonatlı suyla yıka güzelce sonra şimdiden günde 2-3 saat tak. Gün boyu kalmayacak kesinlikle. Hastaneye de götür yanında ilk emzirmeden sonra biraz hırpalanabilir hemen takarsın.Kızlar selamlar şu gümüş kapaklar ne zaman kullanılıyor hastaneye gerekli mi aldım ama neye yaradığını bilmeden
Eee bebek için kıyafet hastane çıkışı vs yok mu hdjdh nasıl yani kikomm taçsız (!) lohusa mı olur hejdhKüçücük valiz kız hemen doldu, yarısını pedle doldurdum zaten hastanedekiler iyi değil diye, onun dışında gereksiz diyebileceğim hiçbir şey yok, öyle taç makyaj malzemesi falan gibi şeyler yok yani ama ancak sığdı valize höff. Bi de hastane 1 saat uzaklıkta eşim kalamıcak büyük ihtimalle bi şeye ihtiyacım olsa ha diyince getiremez. Bunlar biraz gamsız zaten bi tane donla 3 gün geçirirler hastanede, ben her şeyimi isterim yanımda
İstersen senin getirdiklerini giydiriyorlarmış canım ben de dedim ne gerek var zaten kirlenecek, onlar giydirsin madem o kadar sigorta ödüyoz almadım hiçbir şey bi tek battaniyeEee bebek için kıyafet hastane çıkışı vs yok mu hdjdh nasıl yani kikomm taçsız (!) lohusa mı olur hejdh(bende almıyorum)
Uzaksa herşeyi götür kızım tabii lazım olsa napcan hdjdj
Benim çocuklar değişik galiba ahahhahahaBenim de tam tersi oldu uzun bir süre kardeş istemedi oğlum 9 yaşındayken ne gerek var evler arabalar hepsi benim olacak kardeş olunca paylaşmak lazım diyordu
Tabi kız evde giydiririrsin cicilerini temiz temiz. Pompa ne aldın canım sen?İstersen senin getirdiklerini giydiriyorlarmış canım ben de dedim ne gerek var zaten kirlenecek, onlar giydirsin madem o kadar sigorta ödüyoz almadım hiçbir şey bi tek battaniyepompa koymuştum onu çıkarcam sanırım herhalde valizdeki gereksiz diyebileceğim tek şey odur. Ayrıca bi çanta da yaptım hastaneye çıkmıcak arabada kalcak, eğer ihtiyacım olursa eşim getirsin diye ayy 3 gün değil 3 hafta kalcam sanki
Avent aldım senin attığın var yaTabi kız evde giydiririrsin cicilerini temiz temiz. Pompa ne aldın canım sen?
Ndjdj ilk bebek bunu gerektirir. 2. de biz gideriz kesin valizi kocalar hazırlayıp getirir jdjdj
Kimle konuştuysam avent dedi. Bende aldım bakalım umarım bizde memnun kalırız.Avent aldım senin attığın var ya
Aynen canım ben de biraz garantici biriyim herhalde, kıyafetleri de 20. Haftada yıkayıp ütülemiştimvalla yapılacak iş kalmadı sıkılıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?