2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ooo işini biliyormuş ,bak bu da olabilir bu yönden de bakmak lazım
Ceritooo 34. Hafta yazıyor kııızzzzz hazır mı çantan bak en son hazır değil diyordun ay bu 30 dan sonra beni bi heyecan sardı size de öyle oluyor mu?

Ahh pozitifiimmmmm nerdesin nerdeeeee

Ben aldım. Almak istemiyordum aslında lazım olunca alacaktım ama bu fiyata bidaha düşmez jdjdj
Bende bundan aldımm hastaneye alcanmı kız
Bende bu akşam hazırladım ama bir valize sığamıcam sanırsam

Bende bu akşam hazırladım ama bir valize sığamıcam sanırsam
Ben de sığamazdım ama bebeğin eşyaları olmadığı için sığabildim, hastanede giydiriyorlarmış çıkana kadar o yüzden bi tek battaniye aldım, çıkarken eşim getirecek çıkış kıyafetlerini. Bana kalsa büyük valizle bile giderdim de rezil olmak istemiyorum

Yaa gerçekten stressizlik. Ben çok imreniyorum oralara. Bir valiz bana gerçekten çok fazla gelir. Ama hazırlamaya başlayınca kesin bunu da koyayım bunu da alayım diye diye orta boyu doldururum.

Yaa gerçekten stressizlik. Ben çok imreniyorum oralara. Bir valiz bana gerçekten çok fazla gelir. Ama hazırlamaya başlayınca kesin bunu da koyayım bunu da alayım diye diye orta boyu doldururum.
Küçücük valiz kız hemen doldu, yarısını pedle doldurdum zaten hastanedekiler iyi değil diye, onun dışında gereksiz diyebileceğim hiçbir şey yok, öyle taç makyaj malzemesi falan gibi şeyler yok yani ama ancak sığdı valize höff. Bi de hastane 1 saat uzaklıkta eşim kalamıcak büyük ihtimalle bi şeye ihtiyacım olsa ha diyince getiremez. Bunlar biraz gamsız zaten bi tane donla 3 gün geçirirler hastanede, ben her şeyimi isterim yanımda

Kızlar bende böyle bir çanta mevcut
Sizce anne bebek çantası olarak kullanabilir miyim bunu ?
Evde vardı
Tekrar almayayım bununla idare ederim diye düşünüyorum.
İçi de baya şey alır gibi

Eklentiler

• C65CE4CD-FF1D-4D8C-8467-D17F8875EB9F.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 79
  • B2D957D1-B453-4131-9259-74E616CC2C82.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar selamlar şu gümüş kapaklar ne zaman kullanılıyor hastaneye gerekli mi aldım ama neye yaradığını bilmeden
Canım onu önce karbonatlı suyla yıka güzelce sonra şimdiden günde 2-3 saat tak. Gün boyu kalmayacak kesinlikle. Hastaneye de götür yanında ilk emzirmeden sonra biraz hırpalanabilir hemen takarsın.

Eee bebek için kıyafet hastane çıkışı vs yok mu hdjdh nasıl yani kikomm taçsız (!) lohusa mı olur hejdh (bende almıyorum)

Uzaksa herşeyi götür kızım tabii lazım olsa napcan hdjdj

Eee bebek için kıyafet hastane çıkışı vs yok mu hdjdh nasıl yani kikomm taçsız (!) lohusa mı olur hejdh (bende almıyorum)

Uzaksa herşeyi götür kızım tabii lazım olsa napcan hdjdj
İstersen senin getirdiklerini giydiriyorlarmış canım ben de dedim ne gerek var zaten kirlenecek, onlar giydirsin madem o kadar sigorta ödüyoz almadım hiçbir şey bi tek battaniye pompa koymuştum onu çıkarcam sanırım herhalde valizdeki gereksiz diyebileceğim tek şey odur. Ayrıca bi çanta da yaptım hastaneye çıkmıcak arabada kalcak, eğer ihtiyacım olursa eşim getirsin diye ayy 3 gün değil 3 hafta kalcam sanki

Tabi kız evde giydiririrsin cicilerini temiz temiz. Pompa ne aldın canım sen?

Ndjdj ilk bebek bunu gerektirir. 2. de biz gideriz kesin valizi kocalar hazırlayıp getirir jdjdj

Tabi kız evde giydiririrsin cicilerini temiz temiz. Pompa ne aldın canım sen?

Ndjdj ilk bebek bunu gerektirir. 2. de biz gideriz kesin valizi kocalar hazırlayıp getirir jdjdj
Avent aldım senin attığın var ya

Aynen canım ben de biraz garantici biriyim herhalde, kıyafetleri de 20. Haftada yıkayıp ütülemiştim valla yapılacak iş kalmadı sıkılıyom

Avent aldım senin attığın var ya

Aynen canım ben de biraz garantici biriyim herhalde, kıyafetleri de 20. Haftada yıkayıp ütülemiştim valla yapılacak iş kalmadı sıkılıyom
Kimle konuştuysam avent dedi. Bende aldım bakalım umarım bizde memnun kalırız.

Hdjdj kafan rahattır ama ben daha başlamadım hu rahatlığım nerden geliyor bilmiyorum hdjd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…