- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #37.921
Biz uc kiz esimde bes kardeş olduğundan biz kalabaliklik seviyoruz galiba evin icinde küçükken bizde derdik canim keske tek kardeş olsak diye ama simdi yeğenleri gördükçe kahvaltıya toplandıkca ne kadar keyifli güzel günler gecirdigimizi konuşup küçüklüklerimize gülüp geçiyoruzBen çocukken soruyorlardı hiç istemiyordum canım kardeş falanşimdi de iyi ki tekim diyorum bazen, bütün imkanlar sadece bana sunuldu. Biraz da bu açıdan bakıyorum. Ama düşüncelerim değişir tabii ki, yeniden bebek istersem çocuğuma sormam zaten, istemiyorum derse yapmıcam mı sanki
Benimde bişey kalmadı durup durup düşünüyorum herşey tam mı diye kendime iş arıyorumAvent aldım senin attığın var ya
Aynen canım ben de biraz garantici biriyim herhalde, kıyafetleri de 20. Haftada yıkayıp ütülemiştimvalla yapılacak iş kalmadı sıkılıyom
Bol bol yatın dinlenin kızlar benden demesiBenimde bişey kalmadı durup durup düşünüyorum herşey tam mı diye kendime iş arıyorum
Burda hep lansinoh dendi ama herkes avent almış nasıl oldu bu işKimle konuştuysam avent dedi. Bende aldım bakalım umarım bizde memnun kalırız.
Hdjdj kafan rahattır ama ben daha başlamadım hu rahatlığım nerden geliyor bilmiyorum hdjd
Jdjdj ben kendi arkadaş çevremde aventi çok duydum canım. Ondan onu tercih ettim. Birde şansiloh iyi olabilir ama çirkin geldi banaBurda hep lansinoh dendi ama herkes avent almış nasıl oldu bu işinş iyidir çekim gücü iyi diyor her yerde bakalım. Lansinohun süt toplamak için manuel pompa gibi bi şeyini aldım bi de, emzirirken diğer göğüsten akanları toplamak için. Çünküm fışkırcak sütlerim şimdiden önlem aldım
sıcaklar çok bastırmadan başla bence canım, neyse ki kıyafetler minicik hemen ütüleniyo zaten çok özenli ütülemedim öyle
3. Trimesterde yavaşladı sanki zaman ya, çoğu şey hazır diye mi nedir oturup bekliyorum bi türlü geçmiyo, aynı şeylerin üzerinden geçip duruyorum sürekli çantamı açıp açıp bakıyorum, çekmeceleri tekrar tekrar düzenliyorum sıkıldımBenimde bişey kalmadı durup durup düşünüyorum herşey tam mı diye kendime iş arıyorum
Aventin rengini beğendim ben bi de ufacık cep boy gibi o kontrol kısmı, lansinoha hiç bakmadım.Jdjdj ben kendi arkadaş çevremde aventi çok duydum canım. Ondan onu tercih ettim. Birde şansiloh iyi olabilir ama çirkin geldi bana
Jdjdj bende mochi aldım. Kız tabii fışkıracak ya
Ütü yapmıcam ben hiç kendime güvenmiyorum o konuda
Bende beğendim valla görselide önemli benim için. Bir arkadaşım 2022 haziranda doğum yaptı ebebek inkini almış bunca zaman kullanmış ama geçenlerde bozuldu. Gitti avent aldı. İnanılmaz fark var sende bundan al dedi indirime girmişken aldım.Aventin rengini beğendim ben bi de ufacık cep boy gibi o kontrol kısmı, lansinoha hiç bakmadım.
Eşin yapsın canım ütüyü, ben temizlik listesi hazırladım şimdi bebek öncesi eşime yaptırcam çoğu şeyi
Evet olabilir. Daha geçen hafta saşe içtim gecmedi demek zaten sarı akıntım oluyor geneEnfeksiyondan olabilir. Yanlıs hatırlamıyorsam idrar yolu enfeksiyonu vardı sizde de. O yapıyor artışa geçince
Bende paytak paytak yürüyorum canım sormaBenimde aynı arkadaşım neneler gibi yürüyorum iki büklüm çok aşağı baskı yapıyorlar artık doktora sormuştum malesef normal demişti
Sey yap canım yaparsan ilk aylarda kullanacağın kıyafetlerini ütüle ağız mendil gibi olanlari gerisini zamanla yaparsın hepsine birden yüklenme yada gelene gidene yaptırırsinBende beğendim valla görselide önemli benim için. Bir arkadaşım 2022 haziranda doğum yaptı ebebek inkini almış bunca zaman kullanmış ama geçenlerde bozuldu. Gitti avent aldı. İnanılmaz fark var sende bundan al dedi indirime girmişken aldım.
Ya kıyamıyorum kikom yap desem yapar eminim hatta söylememe bile gerek kalmaz ama ne bileyim zaten çok yoruluyor ben pek birşey yapamıyorum
Öyle yapıcam canım hepsini yıkamayacağım. Parça parça yapacağım.Sey yap canım yaparsan ilk aylarda kullanacağın kıyafetlerini ütüle ağız mendil gibi olanlari gerisini zamanla yaparsın hepsine birden yüklenme yada gelene gidene yaptırırsin
Aa neyine kıyamıyosun kız yapabilsek biz yaparız zaten hayat müşterek, benimki de çok çalışıyor yoruluyor ama ne yapayım ben yapamıyorum artık ağır temizliği, zaten bi günde her şeyi yaptırmıcam parça parça, o kadar da acımasız değilim yaniBende beğendim valla görselide önemli benim için. Bir arkadaşım 2022 haziranda doğum yaptı ebebek inkini almış bunca zaman kullanmış ama geçenlerde bozuldu. Gitti avent aldı. İnanılmaz fark var sende bundan al dedi indirime girmişken aldım.
Ya kıyamıyorum kikom yap desem yapar eminim hatta söylememe bile gerek kalmaz ama ne bileyim zaten çok yoruluyor ben pek birşey yapamıyorum
İlk zamanlar olmuştum bebek büyüdükce Allah'tan olmadımÖyle yapıcam canım hepsini yıkamayacağım. Parça parça yapacağım.
Sen mastit mi oldun
Yok kuzum benimki bir garipBenim çocuklar değişik galiba ahahhahaha
Sağlık olsun canım çocuk akli ne anlayabilir nede bizim aklımız yatabilir bizlerden zeka düşünce konusunda şimdiki çocuklar kat kat üstün hele birde bilgiç bilgiç birlaflari oluyorki sorma gülmekten karnım ağrıyorYok kuzum benimki bir garip
Canım normalde öyleyizdir herşeyi birlikte yaparızAa neyine kıyamıyosun kız yapabilsek biz yaparız zaten hayat müşterek, benimki de çok çalışıyor yoruluyor ama ne yapayım ben yapamıyorum artık ağır temizliği, zaten bi günde her şeyi yaptırmıcam parça parça, o kadar da acımasız değilim yaniüstelik sen de çalışıyorsun her şeyi yarı yarıya yapmanız lazım sizin
Bende urocare içtim eczanede munurol yoktu onu verdi kadın muadiliymiş. Ben bu hafta kontrole gideceğim tekrar baktıracağım neden gecmiyor diye sorarım sarı akıntı bende de var malesef işte o batma yapabiliyor yani aynı durum bende de var çünkü.Evet olabilir. Daha geçen hafta saşe içtim gecmedi demek zaten sarı akıntım oluyor gene
Bende paytak paytak yürüyorum canım sorma
Modellere baktım kadarıyla çok gözlü olması, biberon için ısıyı koruyan bi bölme olması, bir de yeterli büyüklükte olması gerekiyor. Benimde kafam karışık baya, klasik modelleri beğenemedim pek o yüzden elim gitmedi almaya.Kızlar bende böyle bir çanta mevcut
Sizce anne bebek çantası olarak kullanabilir miyim bunu ?
Evde vardı
Tekrar almayayım bununla idare ederim diye düşünüyorum.
İçi de baya şey alır gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?