2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar selamlar şu gümüş kapaklar ne zaman kullanılıyor hastaneye gerekli mi aldım ama neye yaradığını bilmeden
Gumus kapak bende aci anlaminda hic ise yaramamisti fakat sut akiyor kuruyunca ustundeki kiyafet memeye yapisiyor o da cok acitiyor cekince onu engellemek adina ise yaramisti en azindan

Ay mastit çok zor diyorlar umarım bu sefer yaşamazsın canım hiçbirimiz yaşamayız
Amin canım gercekten inşallah ki yaşamayız Cook berbat bir şeydi benim yaşadıklarımı tirtir tirerdim sanki sıtma tutmuş gibi olurdum ağrı şişlik ateş bitirirdi beni dokanamazdim. Emzirme aralığını ayarlamak lazim benim kiz uykucuydu zorla uyandırır emzirtirdim ben ama dr bile kontorl zamanı neyle besledin diye şaşırmıştı ilk aylarında cokmu emziriyorum acaba diyebi sordum kendime birde sütüm coktu Rabb'im inşallah bundada bol olurki bebeğe şifa olsun uykusuz kalip acıları çekmeye razıyım. Yetmediği zamanlar olmuştu lohusayken krize girmiştim bebek ağlıyor ben ağlıyorum esim beni anlamaya çalışıyor garibim evde sıvı süt yapacak ne varsa yapmıştı domates bile dogramisti zorla yedirtmisti bana süt olsun diye

Kızlar bende böyle bir çanta mevcut
Sizce anne bebek çantası olarak kullanabilir miyim bunu ?
Evde vardı
Tekrar almayayım bununla idare ederim diye düşünüyorum.
İçi de baya şey alır gibi
Bence uygun canim niye olmasın ki beziyle kıyafeti sigsin yeter zaten içine uzak mesafeli yerlere giderkende bir ufak canta daha yedek yapar koyarsın arabana

Mama kullananlar için o özellikli çanta güzel olur tâbi hani ısı yönünden de yaz ayına denk geliyor ısı koruması pekte anlam taşımayacak gibi bir sure rahat bu çantalar bile işinizi görür ben normal kendi günlük çantamk bile kullandığım zamanlar çok olmuştu bez ve kıyafet tamam gerisi zaten cok eşya yük gibi geliyordu bana ki eve gelince de onca yükü taşımaktan yakindigim günler cok olmuştu

Canım çok üzüldüm ne oldu böyle ya inşallah engelleyebilirler doğumu ama 30. Haftadasın takvime göre, bebeğinin yaşama şansı çok yüksek, sakın kötü düşünme ikiniz de sağ salim çıkacaksınız hastaneden

Sen kendini üzme canım rahatlamaya bak sitrese girmeki tetikleme kendini Rabb'im herşeyin hayırlısını versin. Vardır bundada bi hayır canım üzme kendini sen ki rahatlaman ikiniz açısından cok yararlı olur yat dinlen bir cm olsun cok değilmiş belki kalır öyle bebek değişir belki yönü bilemiyorum drlarin ne diyor

Sıcaktan yerden yere vuruyorum kendimi doktor denizede izin vermedi yanıyorum
Canımm inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine dualarımız seninle rabbim sağ salim kavuştursun sizi

İnşallah canım benim 29+2 yim 29-30 hafta ile uyumlu ölçüleri nst de sancı yok suyum gelmedi ama rahim ağzı kisaldi bir hafta da bide acilmam başladı kardeşim trafik kazası geçirdi yoğun bakımda durumu çok kötü 10 gündür bekliyoruz ama umut yok doktorum stresten olmuştur dedi hem tüp Bebek hem açılma rahim ağzı kisaldi bebek için ciğer geliştirici iğne yapıldı hap fitil bir sürü şey başladılar

Doktor en azından 32.haftaya kadar doğumu engellemek istiyor ama her an da olabilirmiş doğum

Önlem amaçlı bu tedbirler canım acilman okadar ileri derece değil sen kalbini ferahlat rabbim yanında bebeğin iyi ona odaklan sen açılmada ilerleme yok demi kalp atımı hareketi sanci Bunlarda doğumu tetikler tek açılman var şuan onuda durdururlar ilaçlarla haftası yine varmış canım cok küçük bebekte değil. Sen kendine ve bebeğe iyi bakmaya odaklan sitres herşeyin başı. Coook üzüldüm kardeşin adına rabbim onun yanında olsun inşallah herşey eskisi gibi yoluna girecek kardeşinde sende iyi olucaksiniz

Doktor en azından 32.haftaya kadar doğumu engellemek istiyor ama her an da olabilirmiş doğum
Yaşadıkların bu haftalarda kolay birşey değilmiş canım vardır bundada bir hayır deyip dua edip herşeyin iyi olmasını temenni ediceksin edicez. Dogum her an olabilirsede emin ellerdesin en azından hastanedesin her imkan var hemen harekete geçilir rabbim sana ferahlık bebeğine de tutunma gücü versin bir gün bile karnında kalsa bebege faydası var canım

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah herşey yoluna girer kardeşin için
Haftan o kadar kötü değil canım bebeğin gelişimi için tabiki ne kadar beklese iyidir ama dr kontolündesin kendini güvende hisset. Bebeğin beklemek için çabalıyodur eminim. Doktoruna ve bebeğine güven stresini kontrol etmeye çalış

Ceritooo 34. Hafta yazıyor kııızzzzz hazır mı çantan bak en son hazır değil diyordun ay bu 30 dan sonra beni bi heyecan sardı size de öyle oluyor mu?

Ahh pozitifiimmmmm nerdesin nerdeeeee
Ay hala hazır değil malesef ama hazır olacak inşallah bi kaç güne az biraz eksiğim kaldı ama hallederiz inşallah

Allahın izniyle birşey olmayacak canım. Sen elinden geldiğince içini ferah tut. Mutlaka önlemini alıyordur doktorların. Hastanede olmak zordur ama şuan en güvenli yer orası.

Canım lütfen sakin kal.doktorun en doğru yolu izleyecektir diye düşünüyorum.İnan seni çok iyi anlıyorum süreç çok sancılı ve zor ama aşılmayacak bi durum değil.Dinlenmene dikkat et ve bebişle konuş hep.İçeride kalmasının daha iyi olacağını anlat .ilaç kullanıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…