- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #37.961
Buzlu su içiyorum kıtır kıtır kırıp böyle içinden alıp alıp aklı çıkıyor benim adamin bana baktıkça yanıyorum len yanıyor ciğerlerim napam diyom bunu yapmazsam acicam klima ev içi hasta olucaz yoksa diyorum çocuklara havuz almıştım yeni buyukde baktım düşündüm gecen benden iki tane sigacak içine acaba kendimde girsemmi deniz zamanlarina kadar diye bi düşünemedim de değil gerçektenSıcaktan yerden yere vuruyorum kendimi doktor denizede izin vermedi yanıyorum
Canımm inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine dualarımız seninle rabbim sağ salim kavuştursun sizi
Sancın yoksa bu iyi bişey.aynı süreçlerden geçtim bak 34ü buldum.Şu an yapman gereken tek şey sakin kalmak.ilaçlar fitiller emin ol çok olumlu etkiliyor süreci.yaşadığın sürecin zorluğu çok normal ki seni etkilemiş .Ama üzüntünün bebeğinle ilgili olmadığını anlat bebişine hep.kardeşinin de Allah yardımcısı olsun inşallah.İnşallah canım benim29+2 yim 29-30 hafta ile uyumlu ölçüleri nst de sancı yok suyum gelmedi ama rahim ağzı kisaldi bir hafta da bide acilmam başladı kardeşim trafik kazası geçirdi yoğun bakımda durumu çok kötü 10 gündür bekliyoruz ama umut yok doktorum stresten olmuştur dedi hem tüp Bebek hem açılma rahim ağzı kisaldi bebek için ciğer geliştirici iğne yapıldı hap fitil bir sürü şey başladılar
İçten bir sıcaklık ama di mi? 4 lt olmuştur bugün içtiğim su vallahi işe yaramıyor içim yanıyor. Fayanslara uzanıcam en sonunda. Menopoza girmiş gibiyim bende. Klimanın önüne yatak atacağımSıcaktan yerden yere vuruyorum kendimi doktor denizede izin vermedi yanıyorum
Canımm inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine dualarımız seninle rabbim sağ salim kavuştursun sizi
30 un içindeyiz uc hf sonraya çağırdı sanırım artık ozamanlar nst de başlar dr 35 ten sonra baslar bende heryecan .. yokluğu çok belli yhaCeritooo 34. Hafta yazıyor kııızzzzz hazır mı çantan bak en son hazır değil diyordunay bu 30 dan sonra beni bi heyecan sardı size de öyle oluyor mu?
Ahh pozitifiimmmmm nerdesin nerdeeeee
Valla ne diyeceğimi bilemedim canım, kardeşin de sen de bebeğin de hepiniz sağ salim eve dönersiniz inşallah, çok zor yaşadığın şu an… Bebeği bir süre daha tutabilirler bence canım daha önce de yaşayanlar oldu aramızda rahim kısalmasıyla gidip, hastanede emin ellerdesin doktorun elinden geleni yapacaktır, haftan da çok iyi, sakin kalmaya çalış söylemesi kolay ama, bebeğin de içerde kalmak için çabalıyor şu anİnşallah canım benim29+2 yim 29-30 hafta ile uyumlu ölçüleri nst de sancı yok suyum gelmedi ama rahim ağzı kisaldi bir hafta da bide acilmam başladı kardeşim trafik kazası geçirdi yoğun bakımda durumu çok kötü 10 gündür bekliyoruz ama umut yok doktorum stresten olmuştur dedi hem tüp Bebek hem açılma rahim ağzı kisaldi bebek için ciğer geliştirici iğne yapıldı hap fitil bir sürü şey başladılar
cok gecmis olsun. Kendine dikkat et lütfenKızlar ben kötü şeyler yaşadım buda doğumu tetikledi 1 cm açıklık var rahim ağzı kisaldi üç gündür hastanedeyim dualarınızı bekliyorumçok korkuyorum bebeğe bişey olacak diye makat geliş bide
Banada öyle dediler yedi aylıkken baya bi kanamam gelmişti açılma yok sancı yok sırf o kanama icin bugün yarın bile doğura bilirisn yok burda kuvez yok yok dogarsa bulmak zor olur falan cok sitres yapmıştim hep yatmıştım 37 hf da geldi bebeğim zamanında kendini sakinlestirip beklemekten baska yapılacak yok ilaçların gerçekten faydası oluyor inşallah zamanında gelir yavrularımız.Sancın yoksa bu iyi bişey.aynı süreçlerden geçtim bak 34ü buldum.Şu an yapman gereken tek şey sakin kalmak.ilaçlar fitiller emin ol çok olumlu etkiliyor süreci.yaşadığın sürecin zorluğu çok normal ki seni etkilemiş .Ama üzüntünün bebeğinle ilgili olmadığını anlat bebişine hep.kardeşinin de Allah yardımcısı olsun inşallah.
İnşallah canım benim işte üç gündür aynı açıklık 1-1,5 cm diyorlarÖnlem amaçlı bu tedbirler canım acilman okadar ileri derece değil sen kalbini ferahlat rabbim yanında bebeğin iyi ona odaklan sen açılmada ilerleme yok demi kalp atımı hareketi sanci Bunlarda doğumu tetikler tek açılman var şuan onuda durdururlar ilaçlarla haftası yine varmış canım cok küçük bebekte değil. Sen kendine ve bebeğe iyi bakmaya odaklan sitres herşeyin başı. Coook üzüldüm kardeşin adına rabbim onun yanında olsun inşallah herşey eskisi gibi yoluna girecek kardeşinde sende iyi olucaksiniz
Demek ki ilerlemiyor bu iyi haber bence. Bol bol inşirah oku canım. Stresini azaltıp kalbine esenlik verir. Bu işte streste önemli hep tetikliyor. Allahım yardımcın olsunİnşallah canım benim işte üç gündür aynı açıklık 1-1,5 cm diyorlar
Buda iyi birşey canım üç gündür ayni bak artmamis açılman sen gerçekten gönlünü kalbini ferah tut inşallah vaktinde zamanında sağlıkla gelir bebeğinİnşallah canım benim işte üç gündür aynı açıklık 1-1,5 cm diyorlar
Çanta ne kadar büyük olursa olsun ağzına kadar doluyor zaten. Bende tedbirli olmayı severim ama her dışarı çıkışımda bi ton eşya taşımak istemem ya.Mama kullananlar için o özellikli çanta güzel olur tâbi hani ısı yönünden de yaz ayına denk geliyor ısı koruması pekte anlam taşımayacak gibi bir sure rahat bu çantalar bile işinizi görür ben normal kendi günlük çantamk bile kullandığım zamanlar çok olmuştu bez ve kıyafet tamam gerisi zaten cok eşya yük gibi geliyordu bana ki eve gelince de onca yükü taşımaktan yakindigim günler cok olmuştu
En mantıklısı gerçektende sırt çantası zaten heves Edip alanlar var vallaha bende heveste kalmadı canim üçüncüdeÇanta ne kadar büyük olursa olsun ağzına kadar doluyor zaten. Bende tedbirli olmayı severim ama her dışarı çıkışımda bi ton eşya taşımak istemem ya.
Bence en önemli nokta elimiz kolumuz boş olsun diye sırt çantası formunda olması, en kullanışlısı o gibi geliyor bana. Ama evde alternatifi olanlar için çokta şart değil tabi
Sağol canım evet endol hap progestan fitil kullanıyorum sürekli nst çekiyorlarCanım lütfen sakin kal.doktorun en doğru yolu izleyecektir diye düşünüyorum.İnan seni çok iyi anlıyorum süreç çok sancılı ve zor ama aşılmayacak bi durum değil.Dinlenmene dikkat et ve bebişle konuş hep.İçeride kalmasının daha iyi olacağını anlat .ilaç kullanıyor musun
İnşallah canım inşallahValla ne diyeceğimi bilemedim canım, kardeşin de sen de bebeğin de hepiniz sağ salim eve dönersiniz inşallah, çok zor yaşadığın şu an… Bebeği bir süre daha tutabilirler bence canım daha önce de yaşayanlar oldu aramızda rahim kısalmasıyla gidip, hastanede emin ellerdesin doktorun elinden geleni yapacaktır, haftan da çok iyi, sakin kalmaya çalış söylemesi kolay ama, bebeğin de içerde kalmak için çabalıyor şu an
İnşallah canım benimHayat su çok geçmiş olsun
üzülme demek bile zor dualarım kardeşin ve seninle inşallah hepiniz hastaneden sağ salim çıkacaksınızHaftan çok küçük değil inşallah bir süre daha durur bebişin
Cok uzuldum insallah hem kardesin hem bebegin hem sen sag salim cikarsiniz hastanede. Dualarimiz seninle iyi dusun iyi olsunİnşallah canım benim29+2 yim 29-30 hafta ile uyumlu ölçüleri nst de sancı yok suyum gelmedi ama rahim ağzı kisaldi bir hafta da bide acilmam başladı kardeşim trafik kazası geçirdi yoğun bakımda durumu çok kötü 10 gündür bekliyoruz ama umut yok doktorum stresten olmuştur dedi hem tüp Bebek hem açılma rahim ağzı kisaldi bebek için ciğer geliştirici iğne yapıldı hap fitil bir sürü şey başladılar
İnşallah canım benimCok uzuldum insallah hem kardesin hem bebegin hem sen sag salim cikarsiniz hastanede. Dualarimiz seninle iyi dusun iyi olsun
muhtemelen o yapıyor. Bende 14ünde idrar tahlili vericem bidaha bakalm ne çıkcakBende urocare içtim eczanede munurol yoktu onu verdi kadın muadiliymiş. Ben bu hafta kontrole gideceğim tekrar baktıracağım neden gecmiyor diye sorarım sarı akıntı bende de var malesef işte o batma yapabiliyor yani aynı durum bende de var çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?