- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #37.981
Sağol canım benim Allah razı olsun herkestenHayat su Canım kardeşin için acil şifalar diliyorum
Çok geçmiş olsun. Gözetim altındasın ve hafta olarak yaşam sınırını geçti bebeğin. ALLAHın izniyle iyi olacak sen ilaçlarını kullan stres malesef çok etkileyen bişey ama elimizde değil işte. Rabbim şifa versin sana bebeğine ve kardeşine
Amin canım benimEvet bende daha hazirlamamistim boyle olunca deterjan falan siparis ettim hemen hazirlicam hazir dursun amin canim saglikla kavusalim hepimiz insallah
Bende endolle tuttum çocuğumu için rahat olsun .Çok etkili gerçektenSağol canım evet endol hap progestan fitil kullanıyorum sürekli nst çekiyorlar
Evet ya annemde almıs gecen bana büyük beden benim de sadece beden olarak göbüş büyüdüğü için alt kısım bol oluyor bu seferYaa tabi ki de canım doğru hamile külot yüksek opyor göbeği komple içine alıyor o yüzden dedim ben normal iç çamaşırı büyü beden aldım yine rahat edemedim hamile külot aldım onla çok rahatım karnımı sıkmıyor o yüzden tavsiye tabi kim nasıl rahat ederse
Yani o zaman rahat ettiysen sorun yok deneyiminde varmıs. Ben lohusa pedi alıcam bakalım inşAllah rahat ederimİlk doğumumda sadece ped kullandım sürekli değiştiriyordum ztn
Geçmiş olsun canım, ben inanıyorum ki sağlıkla zamanında gelecek, bol bol dinlen lütfen, zihnini rahatlatmaya çalışKızlar ben kötü şeyler yaşadım buda doğumu tetikledi 1 cm açıklık var rahim ağzı kisaldi üç gündür hastanedeyim dualarınızı bekliyorumçok korkuyorum bebeğe bişey olacak diye makat geliş bide
Canım daha dün doktoruma sordum rahim ağzı ne durumda diye artık o aşamaları geçtik nasılsa doğsa yaşayacak düşünme bunları dedi söylemedi bile. İçin rahat olsun korkma hiçbirimizinki dönmedi daha zaten. Doktoruna güven senKızlar ben kötü şeyler yaşadım buda doğumu tetikledi 1 cm açıklık var rahim ağzı kisaldi üç gündür hastanedeyim dualarınızı bekliyorumçok korkuyorum bebeğe bişey olacak diye makat geliş bide
Ben de lansiloh aldımKızlar herkes Lansiloh pompa önerdi diye onu aldım, şimdi Avent falan yazmışsınız, bu beni üzer.
+1 de bendenKızlar herkes Lansiloh pompa önerdi diye onu aldım, şimdi Avent falan yazmışsınız, bu beni üzer.
Klimada yok aşırı yanıyorum vallaİçten bir sıcaklık ama di mi? 4 lt olmuştur bugün içtiğim su vallahi işe yaramıyor içim yanıyor. Fayanslara uzanıcam en sonunda. Menopoza girmiş gibiyim bende. Klimanın önüne yatak atacağım
Bende lansinoh aldımKızlar herkes Lansiloh pompa önerdi diye onu aldım, şimdi Avent falan yazmışsınız, bu beni üzer.
Ben aylardır hamile kulodu kullanıyorum aslında small beden eski düşük bel çamaşırlarımda oluyor ama kesinlikle rahat edemiyorum. Hastanede de bunlardan kullanırım diye düşünüyorum. Nasılsa hemen göbek gitmeyecek.Evet ya annemde almıs gecen bana büyük beden benim de sadece beden olarak göbüş büyüdüğü için alt kısım bol oluyor bu seferhiç rahat edemiyorum hala normal giyiyorum acıkcaaı bakalım doğum zamanı o an ki duruma baglı tabi
Lansilohta iyi hiç üzülme. Pozitif hep onu öneriyordu meselaKızlar herkes Lansiloh pompa önerdi diye onu aldım, şimdi Avent falan yazmışsınız, bu beni üzer.
Ben işyerinde ups li fırfır kullanıyorum hdjdjKlimada yok aşırı yanıyorum valla
Bende lansinoh aldımffestinalente avent demiştim sana ama karıştırmışım bacım biberonlar falan aventti beynim yandı
İnşallah canım benimHayat su çok geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemedim Allahım inşallah şifa verir kardeşine tez vakitte üçünüzde sağlıklı şekilde hastahaneden çıkarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?