2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hayat su Canım kardeşin için acil şifalar diliyorum
Çok geçmiş olsun. Gözetim altındasın ve hafta olarak yaşam sınırını geçti bebeğin. ALLAHın izniyle iyi olacak sen ilaçlarını kullan stres malesef çok etkileyen bişey ama elimizde değil işte. Rabbim şifa versin sana bebeğine ve kardeşine

Sağol canım benim Allah razı olsun herkesten

Evet ya annemde almıs gecen bana büyük beden benim de sadece beden olarak göbüş büyüdüğü için alt kısım bol oluyor bu sefer hiç rahat edemiyorum hala normal giyiyorum acıkcaaı bakalım doğum zamanı o an ki duruma baglı tabi

Geçmiş olsun canım, ben inanıyorum ki sağlıkla zamanında gelecek, bol bol dinlen lütfen, zihnini rahatlatmaya çalış

Canım daha dün doktoruma sordum rahim ağzı ne durumda diye artık o aşamaları geçtik nasılsa doğsa yaşayacak düşünme bunları dedi söylemedi bile. İçin rahat olsun korkma hiçbirimizinki dönmedi daha zaten. Doktoruna güven sen

Kızlar ben bestlak damla aldım. Kullanan veya alan varmı bilmiyorum. 25 derece altında saklayın yazıyor ben dolaba koydum ama bişey olmaz heralde dimi ay iyice pimpirik oldum hamilelikte

İçten bir sıcaklık ama di mi? 4 lt olmuştur bugün içtiğim su vallahi işe yaramıyor içim yanıyor. Fayanslara uzanıcam en sonunda. Menopoza girmiş gibiyim bende. Klimanın önüne yatak atacağım
Klimada yok aşırı yanıyorum valla
Kızlar herkes Lansiloh pompa önerdi diye onu aldım, şimdi Avent falan yazmışsınız, bu beni üzer.
Bende lansinoh aldım ffestinalente avent demiştim sana ama karıştırmışım bacım biberonlar falan aventti beynim yandı

Ben aylardır hamile kulodu kullanıyorum aslında small beden eski düşük bel çamaşırlarımda oluyor ama kesinlikle rahat edemiyorum. Hastanede de bunlardan kullanırım diye düşünüyorum. Nasılsa hemen göbek gitmeyecek.

Klimada yok aşırı yanıyorum valla

Bende lansinoh aldım ffestinalente avent demiştim sana ama karıştırmışım bacım biberonlar falan aventti beynim yandı
Ben işyerinde ups li fırfır kullanıyorum hdjdj
Bülent ersoy gibiyim sende al bitane temmuzdan sonra lazım olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…