2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Allah razı olsun canım inşallah

Çok çok geçmiş olsun Hayat su allah hem bebeğine hem sana hem kardeşine şifa versin inşallah. Kendini güçlü tutmaya çalış, en kısa sürede iyi haberler ver bize

Yaa vajinamda yururken batmalar oluyor otueunca geciyor disardayz bi gezelim dedk esimle ama korkuttu bu batmalar. Bide karnim yururken taş gibi oluyor korkuyorum
İdrar sıklığı nasıl baharrr34 ? Cts günü eşim sağolsun yakın bir şehre gezmeye götürdü beni güya yürüdükçe 15 dk da bir tuvaletim gelmeye başladı o kadar sıklaştı ki oturup ağladım doktoru aradım en son şimdi vajinal fitil bi antibiyotiğe başladı mecburen meğer enfeksiyon olmuşum karın ağrısı batma hepsi var şu anda

Canım en son gittiğinde bebek gelişimine göre haftan kaç çıktı ve kilosuna ne dedi doktor ? Seninle aynıyız ya benim daha 1 haftam var kontrole o yüzden merak ediyorum

Ay onu hiç düşünmedim ya. Zaten bendekiker çok düşük bel, olmaz mı o. İlla kapatması mı gerek orayı?

BEN DE. Aynısını sorguluyorum okudukça
Canım sezaryen olursan kilodun bitiş çizgisi kolay kolay aşağıda kalmaz. O yüzden yüksek bel en iyisi. Risksiz.

Yani bazen abartılıyor benim bakış açıma göre. Ama benimde takıntılı olduğum konularda var onlarda başlasına göre abartıyorum olarak görüşebilir bilemedim hdjd ama ütüymüş sıfır kilotmuş pek sallamıyorum hdj

Phahah onu bende yaptım ya bilmiyordum hastanenin herşey verdiğini 2 valiz ile gittim birde sirt çantası sonuç herseyi gerisi geriye eve getirdim ordaki beni uğurlayan hemşire şok geçirmişti

İyi bari alayım o zaman iki üç yüksek bel don

Doktor en azından 32.haftaya kadar doğumu engellemek istiyor ama her an da olabilirmiş doğum
Allahım kardeşine acil şifalar versin canım inşallah biran önce toparlar ve normale döner.
Bebek için hiç korkma erken gelsede allahın izni ile yaşayacak premature bebekler daha güçlu. Rahım ağzı kısalı ile 23h dan 39h kadar dayandım 5cm açıklıkla 3 hafta dayandım tabi herkez ayni değil ama stres ve sıkıntıdan uzak durursan inşallah sizde 2/3h dayanir belkide 37/38h bulursunuz allah yardimciniz olsun

Peki nasıl çok sıkı mı ? Ben sıkıya kesinlikle gelemiyorum hamile taytı aldım mesela göbegimi sarıyo aslında incecikte ama bi daralma geliyo bana yani doğumda kullanmam ama en azından şu süreçte bi denerim

İçten bir sıcaklık ama di mi? 4 lt olmuştur bugün içtiğim su vallahi işe yaramıyor içim yanıyor. Fayanslara uzanıcam en sonunda. Menopoza girmiş gibiyim bende. Klimanın önüne yatak atacağım
Özellikle aksamları o sıcaklama uyutmuyor. Zaten sağa sola dönmekten uyuyamıyoruz. Gündüz klimayı açıyorum ben ama gece açmıyorum cam açsam üşütür hale geldim çünkü. Şu idrar yolu üşütmeside ayrı. Çocuk baskı yaptıgından mı oluyo yoksa üşütmekten mi anlamıyorum. O kadar da dikkat ediyorum

Canım en son gittiğinde bebek gelişimine göre haftan kaç çıktı ve kilosuna ne dedi doktor ? Seninle aynıyız ya benim daha 1 haftam var kontrole o yüzden merak ediyorum
30+1 gittik cnm 40 cm boy 1622 gram kilo kafasi 2 hafta önde vucudu 1 hafta önde normal dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…