- 23 Kasım 2021
- 2.082
- 3.294
- 83
- 29
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #38.001
Allah razı olsun canım inşallahHayat su çok geçmiş olsun. Allah hem sana hem de kardeşine şifa versin canım. Elinden geldigince sakin kalmaya caliş hastane ortamında olman senin için en iyisi zaten. Bebeğinin çok güçlü olduğuna eminim haftan da iyi sayılır. Dualarım seninle
İnşallah canımGeçmiş olsun canım, ben inanıyorum ki sağlıkla zamanında gelecek, bol bol dinlen lütfen, zihnini rahatlatmaya çalış
Çok çok geçmiş olsunİnşallah canım benim29+2 yim 29-30 hafta ile uyumlu ölçüleri nst de sancı yok suyum gelmedi ama rahim ağzı kisaldi bir hafta da bide acilmam başladı kardeşim trafik kazası geçirdi yoğun bakımda durumu çok kötü 10 gündür bekliyoruz ama umut yok doktorum stresten olmuştur dedi hem tüp Bebek hem açılma rahim ağzı kisaldi bebek için ciğer geliştirici iğne yapıldı hap fitil bir sürü şey başladılar
İdrar sıklığı nasılYaa vajinamda yururken batmalar oluyor otueunca geciyor disardayz bi gezelim dedk esimle ama korkuttu bu batmalar. Bide karnim yururken taş gibi oluyorkorkuyorum
Olur cnm niye olmasın sezeryan olma ihtimalina karşı yüksek bel koy mutlakaHastaneye yeni külot mu alıyorsunuz ya. Hani hijyen falan ekstra mı önemli. Yoksa şuan kullandığım canım külotlarımı kullansam olur mu ki.
Aşırı mantıklıBen işyerinde ups li fırfır kullanıyorum hdjdj
Bülent ersoy gibiyim sende al bitane temmuzdan sonra lazım olur
Bence olur neden olmasın?Hastaneye yeni külot mu alıyorsunuz ya. Hani hijyen falan ekstra mı önemli. Yoksa şuan kullandığım canım külotlarımı kullansam olur mu ki.
Canım en son gittiğinde bebek gelişimine göre haftan kaç çıktı ve kilosuna ne dedi doktor ? Seninle aynıyız ya benim daha 1 haftam var kontrole o yüzden merak ediyorumAllahım bu kalça ağrısı kadar acı verici birşey yok bugün beni baya kitledi ayaklarima indi ağrısı, doktor sinirlerin sıkışıyor alman gereken vitaminleri alıyorsun dedi yani kısaca çekeceksin diyorşafak 57 zaman biraz daha mı yavaş geçmeye başladı
Ay onu hiç düşünmedim ya. Zaten bendekiker çok düşük bel, olmaz mı o. İlla kapatması mı gerek orayı?Olur cnm niye olmasın sezeryan olma ihtimalina karşı yüksek bel koy mutlaka
BEN DE. Aynısını sorguluyorum okudukçaBence olur neden olmasın?
Ayol ben mi çok düzüm acava jdj bazen kendimi sorguluyorum.
Canım sezaryen olursan kilodun bitiş çizgisi kolay kolay aşağıda kalmaz. O yüzden yüksek bel en iyisi. Risksiz.Ay onu hiç düşünmedim ya. Zaten bendekiker çok düşük bel, olmaz mı o. İlla kapatması mı gerek orayı?
BEN DE. Aynısını sorguluyorum okudukça
Phahah onu bende yaptım yaBen çantamı hazırladım çoktan ama gözüme biraz fazla gözüktü, burada her şeyi hastane veriyor diye kimse yanına doğru düzgün bir şey almıyor, buranın youtuberlarının videolarına baktım küçücük el çantasıyla doğuma gitmişler, ben kabin boy valizle gitcem
İyi bari alayım o zaman iki üç yüksek bel donCanım sezaryen olursan kilodun bitiş çizgisi kolay kolay aşağıda kalmaz. O yüzden yüksek bel en iyisi. Risksiz.
Yani bazen abartılıyor benim bakış açıma göre. Ama benimde takıntılı olduğum konularda var onlarda başlasına göre abartıyorum olarak görüşebilir bilemedim hdjd ama ütüymüş sıfır kilotmuş pek sallamıyorum hdj
Allahım kardeşine acil şifalar versin canım inşallah biran önce toparlar ve normale döner.Doktor en azından 32.haftaya kadar doğumu engellemek istiyor ama her an da olabilirmiş doğum
Peki nasıl çok sıkı mı ? Ben sıkıya kesinlikle gelemiyorum hamile taytı aldım mesela göbegimi sarıyo aslında incecikte ama bi daralma geliyo banaBen aylardır hamile kulodu kullanıyorum aslında small beden eski düşük bel çamaşırlarımda oluyor ama kesinlikle rahat edemiyorum. Hastanede de bunlardan kullanırım diye düşünüyorum. Nasılsa hemen göbek gitmeyecek.
Özellikle aksamları o sıcaklama uyutmuyor. Zaten sağa sola dönmekten uyuyamıyoruz. Gündüz klimayı açıyorum ben ama gece açmıyorum cam açsam üşütür hale geldim çünkü. Şu idrar yolu üşütmeside ayrı. Çocuk baskı yaptıgından mı oluyo yoksa üşütmekten mi anlamıyorum. O kadar da dikkat ediyorumİçten bir sıcaklık ama di mi? 4 lt olmuştur bugün içtiğim su vallahi işe yaramıyor içim yanıyor. Fayanslara uzanıcam en sonunda. Menopoza girmiş gibiyim bende. Klimanın önüne yatak atacağım
30+1 gittik cnm 40 cm boy 1622 gram kilo kafasi 2 hafta önde vucudu 1 hafta önde normal dedi doktorCanım en son gittiğinde bebek gelişimine göre haftan kaç çıktı ve kilosuna ne dedi doktor ? Seninle aynıyız ya benim daha 1 haftam var kontrole o yüzden merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?