- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #38.021
Benimde kalca ağrım çok fazla kitliyor resmen. Yani ilaçlar da fyadasizmis heAllahım bu kalça ağrısı kadar acı verici birşey yok bugün beni baya kitledi ayaklarima indi ağrısı, doktor sinirlerin sıkışıyor alman gereken vitaminleri alıyorsun dedi yani kısaca çekeceksin diyorşafak 57 zaman biraz daha mı yavaş geçmeye başladı
Kız ben de öyleyim yaCanım sezaryen olursan kilodun bitiş çizgisi kolay kolay aşağıda kalmaz. O yüzden yüksek bel en iyisi. Risksiz.
Yani bazen abartılıyor benim bakış açıma göre. Ama benimde takıntılı olduğum konularda var onlarda başlasına göre abartıyorum olarak görüşebilir bilemedim hdjd ama ütüymüş sıfır kilotmuş pek sallamıyorum hdj
Çokta şık. Bence olur denersin olmazsa alırsın. Elinde varken 2. Ye gerek yok bence. Sadece anne bebek çantalarında folyolu kısım oluyormuş. Biberon için vs. Sende bebeğin biberondan beslenirse şu biberon için olan ısı tutuculardan alırsın hemen de soğumaz etmez gayette kullanırsın.Kızlar bende böyle bir çanta mevcut
Sizce anne bebek çantası olarak kullanabilir miyim bunu ?
Evde vardı
Tekrar almayayım bununla idare ederim diye düşünüyorum.
İçi de baya şey alır gibi
Sağol canım ben de öyle düşündüm. Öyle yapacağımÇokta şık. Bence olur denersin olmazsa alırsın. Elinde varken 2. Ye gerek yok bence. Sadece anne bebek çantalarında folyolu kısım oluyormuş. Biberon için vs. Sende bebeğin biberondan beslenirse şu biberon için olan ısı tutuculardan alırsın hemen de soğumaz etmez gayette kullanırsın.
İşin içine bebek kelimesi girince fiyatlar *5 oluyor. Adam akıllı doğru dürüst birşey alayım dedin mi zaten tamam. O yüzden bence elde olanlar değerlendirilmeli yoksa zaten alınıyor. Geçen gün ikeadan nevresim takımı aldık. 180*200 bizim yatak düşün 2 de yastık kılıfı 600 tl civarıydı kaç mt kumaş. Bebek için çarşaf bakıyorum kerameti lastikli çarşaf anam ortama 300 yl jdjdjSağol canım ben de öyle düşündüm. Öyle yapacağım
Sorma küçücük şeyler kaç tl yaİşin içine bebek kelimesi girince fiyatlar *5 oluyor. Adam akıllı doğru dürüst birşey alayım dedin mi zaten tamam. O yüzden bence elde olanlar değerlendirilmeli yoksa zaten alınıyor. Geçen gün ikeadan nevresim takımı aldık. 180*200 bizim yatak düşün 2 de yastık kılıfı 600 tl civarıydı kaç mt kumaş. Bebek için çarşaf bakıyorum kerameti lastikli çarşaf anam ortama 300 yl jdjdj
Kuzum ben ona da baktım çünkü bu seferde yorgan kullanmaya başlayınca set olmayacak abidik gubidik birşey olcak. İntaşlar var internette ana kumaşlarda pahalı ortalama200 e gelir. Ha bildiğin kumaşçı varsa daha uygun olabilir. Aradaki fark emeğimi kurtarmaz gibi jdjdSorma küçücük şeyler kaç tl yaaslında kumaş alıp terziye lastik taktırsak daha uyguna gelir ben öyle yapmayı düşünüyorum
Kekdkjj al kız tabii rahat edersinİyi bari alayım o zaman iki üç yüksek bel don
Günaydın kızlar gününüz, haftanız çok güzel geçsin
Günaydın kızlar. Amin inşallah canım...günaydın güzel anneler..
Bende 2 tane aldım kalanı evden koydum kız alma sebebimde evde eksikti yüksek belim ondan oldu bi hastane için herşeylerini sıfır alalım bidaha giymicez zatenİyi bari alayım o zaman iki üç yüksek bel don
Giymicek miyiz hehdhjj nedenBende 2 tane aldım kalanı evden koydum kız alma sebebimde evde eksikti yüksek belim ondan oldu bi hastane için herşeylerini sıfır alalım bidaha giymicez zaten
O haftaya kadar seni hastanede mi tutacaklar canım. Ayy gece seninle boyle teselli edeyim derken kendim rüyamda gördüm o haftalarda hastaneye yattigimi benimde kardeşim persembe günü ağır bi ameliyat geçirecek ben hamileyim ve o mesefalerce uzakta iki çocuk yanında olamiycam diye ona cok üzülmüştüm ilk duyduğum da ağlamıştım falan o sakinleştirdi ama ameliyat günü ben nasil olurum bilemem. Hayırlısi ile girsin çıksın ameliyattan sıkıntısız inşallah. Küçüklükteki ihmalleri şimdi büyüdüğünde çekiyor duyma kaybı varDoktor en azından 32.haftaya kadar doğumu engellemek istiyor ama her an da olabilirmiş doğum
O da doğruKuzum ben ona da baktım çünkü bu seferde yorgan kullanmaya başlayınca set olmayacak abidik gubidik birşey olcak. İntaşlar var internette ana kumaşlarda pahalı ortalama200 e gelir. Ha bildiğin kumaşçı varsa daha uygun olabilir. Aradaki fark emeğimi kurtarmaz gibi jdjd
Tabi canım orası öyle fındıkkuşları sağlıkla gelsinlerO da doğruneyse kuzularımıza herşey feda olsun yeter ki sağlıkla gelsinler
Aynen cnm suan icin yapılacak hiç birsey yok dedi belki egzersizler vardır ben diger gebeligimde pilates yapmıştım eğitim almıştım ama hic fayda etmemisti ağrıyor ağırlık oraya yükleniyor sinirler sıkışıyorBenimde kalca ağrım çok fazla kitliyor resmen. Yani ilaçlar da fyadasizmis he
Kız ben de öyleyim yaasiri rahat bakalım sonumuz selamet olsun inşallah
Günaydın herkeseelre
Ben kızımda lastikli carsaflari besik icin A101 den almistim kuması cok güzel oğluma simdi onlari kullanacağımİşin içine bebek kelimesi girince fiyatlar *5 oluyor. Adam akıllı doğru dürüst birşey alayım dedin mi zaten tamam. O yüzden bence elde olanlar değerlendirilmeli yoksa zaten alınıyor. Geçen gün ikeadan nevresim takımı aldık. 180*200 bizim yatak düşün 2 de yastık kılıfı 600 tl civarıydı kaç mt kumaş. Bebek için çarşaf bakıyorum kerameti lastikli çarşaf anam ortama 300 yl jdjdj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?