2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benimde kalca ağrım çok fazla kitliyor resmen. Yani ilaçlar da fyadasizmis he
Kız ben de öyleyim ya asiri rahat bakalım sonumuz selamet olsun inşallah
Günaydın herkeseelre

Hayat su Canım çok çok geçmis olsun. Arkadaşlar da dediği gibi, inşallah sağlıklı şekilde çıkacaksınız hepiniz.

Kardeşine çok acil şifalar diliyorum.

Sen de Allah'ın izniyle bebeğinle gittiği yere kadar dayanabilirsin. Burada bir iki arkadaştan görmüştük, şükür onlar daha iyi. Siz de iyi olacaksınız inşallah.

redappleee Olur canım niye olmasın, illa anne çantası adında çantaya ihtiyaç yok. Benim şu an normal birkaç gözü olan sırt çantasına ihtiyacım olduğu için, klasik her iş için kullanabileceğim bir sırt çantası alacağım. Elinde varsa, boyu yeterli dersen kullan tabi.

Kızlar bende böyle bir çanta mevcut
Sizce anne bebek çantası olarak kullanabilir miyim bunu ?
Evde vardı
Tekrar almayayım bununla idare ederim diye düşünüyorum.
İçi de baya şey alır gibi
Çokta şık. Bence olur denersin olmazsa alırsın. Elinde varken 2. Ye gerek yok bence. Sadece anne bebek çantalarında folyolu kısım oluyormuş. Biberon için vs. Sende bebeğin biberondan beslenirse şu biberon için olan ısı tutuculardan alırsın hemen de soğumaz etmez gayette kullanırsın.

Günaydın kızlar bu sabah aşırı bir mide bulantısıyla uyandım dün doğumgünü vardı pasta yedim bayadır hazır pasta yemiyordum sanırım ondan oldu
Hayat su geçmiş olsun canım inşallah dayanacaksınız kardeşine de Allah şifalar versin

Sağol canım ben de öyle düşündüm. Öyle yapacağım

Sağol canım ben de öyle düşündüm. Öyle yapacağım
İşin içine bebek kelimesi girince fiyatlar *5 oluyor. Adam akıllı doğru dürüst birşey alayım dedin mi zaten tamam. O yüzden bence elde olanlar değerlendirilmeli yoksa zaten alınıyor. Geçen gün ikeadan nevresim takımı aldık. 180*200 bizim yatak düşün 2 de yastık kılıfı 600 tl civarıydı kaç mt kumaş. Bebek için çarşaf bakıyorum kerameti lastikli çarşaf anam ortama 300 yl jdjdj

Sorma küçücük şeyler kaç tl ya aslında kumaş alıp terziye lastik taktırsak daha uyguna gelir ben öyle yapmayı düşünüyorum

Sorma küçücük şeyler kaç tl ya aslında kumaş alıp terziye lastik taktırsak daha uyguna gelir ben öyle yapmayı düşünüyorum
Kuzum ben ona da baktım çünkü bu seferde yorgan kullanmaya başlayınca set olmayacak abidik gubidik birşey olcak. İntaşlar var internette ana kumaşlarda pahalı ortalama200 e gelir. Ha bildiğin kumaşçı varsa daha uygun olabilir. Aradaki fark emeğimi kurtarmaz gibi jdjd

Doktor en azından 32.haftaya kadar doğumu engellemek istiyor ama her an da olabilirmiş doğum
O haftaya kadar seni hastanede mi tutacaklar canım. Ayy gece seninle boyle teselli edeyim derken kendim rüyamda gördüm o haftalarda hastaneye yattigimi benimde kardeşim persembe günü ağır bi ameliyat geçirecek ben hamileyim ve o mesefalerce uzakta iki çocuk yanında olamiycam diye ona cok üzülmüştüm ilk duyduğum da ağlamıştım falan o sakinleştirdi ama ameliyat günü ben nasil olurum bilemem. Hayırlısi ile girsin çıksın ameliyattan sıkıntısız inşallah. Küçüklükteki ihmalleri şimdi büyüdüğünde çekiyor duyma kaybı var

O da doğru neyse kuzularımıza herşey feda olsun yeter ki sağlıkla gelsinler

Benimde kalca ağrım çok fazla kitliyor resmen. Yani ilaçlar da fyadasizmis he

Kız ben de öyleyim ya asiri rahat bakalım sonumuz selamet olsun inşallah
Günaydın herkeseelre
Aynen cnm suan icin yapılacak hiç birsey yok dedi belki egzersizler vardır ben diger gebeligimde pilates yapmıştım eğitim almıştım ama hic fayda etmemisti ağrıyor ağırlık oraya yükleniyor sinirler sıkışıyor

Ben kızımda lastikli carsaflari besik icin A101 den almistim kuması cok güzel oğluma simdi onlari kullanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…