- 26 Nisan 2019
- 5.386
- 8.909
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #38.041
Baya iyi fiyat kaç beden almak gerek ki cnm sen kaç beden alacaksın şuan ben 73 kilo varim 164 boyİç çamaşırı olarak instamomlar hep bunu önermiş fiyatı da iyi geldi bundan alacağımÖZKAN underwear Özkan 23582 Kadın Pamuklu Likralı Yumuşak Esnek Süprem Hamile Lohusa Yüksek Bel Bato Külot - Fiyatı, Yorumları
ÖZKAN underwear Özkan 23582 Kadın Pamuklu Likralı Yumuşak Esnek Süprem Hamile Lohusa Yüksek Bel Bato Külot yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben a101 i kaçırdım ya iyi yapmışsınBen kızımda lastikli carsaflari besik icin A101 den almistim kuması cok güzel oğluma simdi onlari kullanacağım
Yine gelir A101 e gelirse mutlaka al yedekte lazım oluyor bende gelince 1 tane daha alacam aynen cinsiyette aynı olunca tadından yenmez de artık ben bizimkine evde ablaninkileri giydiririmBen a101 i kaçırdım ya iyi yapmışsın
2/ çocuklar daha rahat maddi açıdan çoğu şeyi oluyor hele de cinsiyet aynı olursa uff nefis
Beden konusunda bende kararsızım 1.60 boy 70 kiloyum şu an 75 le doğuma giderim diye düşünüyorum L alırım heraldeBaya iyi fiyat kaç beden almak gerek ki cnm sen kaç beden alacaksın şuan ben 73 kilo varim 164 boy
Mezurayla ölçüp beden tablosundan bakabilirsin canım. Ben bugün öyle yapıcam hiçbirşey olmuyor bana da şiştim iyice. Hangi beden versem diye stres yapıp birşeyde alamadım hdjdj daha pijamalarım hazır değil şuan doğuma gitsem çıplak kalırım hdjdjBeden konusunda bende kararsızım 1.60 boy 70 kiloyum şu an 75 le doğuma giderim diye düşünüyorum L alırım heralde
Bende xl düşündüm buyuk mu olur ki bende mi L alsam anca 76 ile girerim doğumaBeden konusunda bende kararsızım 1.60 boy 70 kiloyum şu an 75 le doğuma giderim diye düşünüyorum L alırım heralde
Şu an L aldığım şeyler gayet rahat ama daha doğuma 6-7 hafta olduğu için ne kadar şişeceğimi öngöremiyorumMezurayla ölçüp beden tablosundan bakabilirsin canım. Ben bugün öyle yapıcam hiçbirşey olmuyor bana da şiştim iyice. Hangi beden versem diye stres yapıp birşeyde alamadım hdjdj daha pijamalarım hazır değil şuan doğuma gitsem çıplak kalırım hdjdj
Geçmiş olsun canım kardeşin için Allah şifa versin. İnşallah bebişin biraz daha sabreder canım.İnşallah canım benim29+2 yim 29-30 hafta ile uyumlu ölçüleri nst de sancı yok suyum gelmedi ama rahim ağzı kisaldi bir hafta da bide acilmam başladı kardeşim trafik kazası geçirdi yoğun bakımda durumu çok kötü 10 gündür bekliyoruz ama umut yok doktorum stresten olmuştur dedi hem tüp Bebek hem açılma rahim ağzı kisaldi bebek için ciğer geliştirici iğne yapıldı hap fitil bir sürü şey başladılar
Yorumlarda bu boy kiloya L demişlerBende xl düşündüm buyuk mu olur ki bende mi L alsam anca 76 ile girerim doğuma
Son haftalar daha çok kilo alinyorŞu an L aldığım şeyler gayet rahat ama daha doğuma 6-7 hafta olduğu için ne kadar şişeceğimi öngöremiyorumşimdi almayınca da pahalanıyo
Her ihtimale karşı 2 tane xl 1 tane L aldım cnm saol senin sayende bu da çıktı aradanYorumlarda bu boy kiloya L demişler
Şimdiki külotlarin da olur. Yıka ütüle koy 3-5 tane hastane çantana kan geçerse diye yedek olsunHastaneye yeni külot mu alıyorsunuz ya. Hani hijyen falan ekstra mı önemli. Yoksa şuan kullandığım canım külotlarımı kullansam olur mu ki.
Ben de sayende şimdi sipariş verdim. Sağol canımŞu an L aldığım şeyler gayet rahat ama daha doğuma 6-7 hafta olduğu için ne kadar şişeceğimi öngöremiyorumşimdi almayınca da pahalanıyo
Tatlım ameliyat kesi yerini kapatmasin zaten külot yapıştırma yapıyorlar kesi yerini arada pansumana gelecekler ve kapatma orayı külotu kıvır diyecekler detaylarda bogulmayinAy onu hiç düşünmedim ya. Zaten bendekiker çok düşük bel, olmaz mı o. İlla kapatması mı gerek orayı?
BEN DE. Aynısını sorguluyorum okudukça
Tecrübelilerin hali bir başka jdjdjTatlım ameliyat kesi yerini kapatmasin zaten külot yapıştırma yapıyorlar kesi yerini arada pansumana gelecekler ve kapatma orayı külotu kıvır diyecekler detaylarda bogulmayin
Evet bi de o var kilom çok artmasa da çok hızlı şişiyorum şu araSon haftalar daha çok kilo alinyor
Tatlım ameliyat kesi yerini kapatmasin zaten külot yapıştırma yapıyorlar kesi yerini arada pansumana gelecekler ve kapatma orayı külotu kıvır diyecekler detaylarda bogulmayin
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin sizedeO haftaya kadar seni hastanede mi tutacaklar canım. Ayy gece seninle boyle teselli edeyim derken kendim rüyamda gördüm o haftalarda hastaneye yattigimi benimde kardeşim persembe günü ağır bi ameliyat geçirecek ben hamileyim ve o mesefalerce uzakta iki çocuk yanında olamiycam diye ona cok üzülmüştüm ilk duyduğum da ağlamıştım falan o sakinleştirdi ama ameliyat günü ben nasil olurum bilemem. Hayırlısi ile girsin çıksın ameliyattan sıkıntısız inşallah. Küçüklükteki ihmalleri şimdi büyüdüğünde çekiyor duyma kaybı var
Hem büyük beden hem o kadar yüksek bel giyceğimi hiç sanmıyorumGiymicek miyiz hehdhjj neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?