2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Baya iyi fiyat kaç beden almak gerek ki cnm sen kaç beden alacaksın şuan ben 73 kilo varim 164 boy

Ben a101 i kaçırdım ya iyi yapmışsın
2/ çocuklar daha rahat maddi açıdan çoğu şeyi oluyor hele de cinsiyet aynı olursa uff nefis
Yine gelir A101 e gelirse mutlaka al yedekte lazım oluyor bende gelince 1 tane daha alacam aynen cinsiyette aynı olunca tadından yenmez de artık ben bizimkine evde ablaninkileri giydiririm

Beden konusunda bende kararsızım 1.60 boy 70 kiloyum şu an 75 le doğuma giderim diye düşünüyorum L alırım heralde
Mezurayla ölçüp beden tablosundan bakabilirsin canım. Ben bugün öyle yapıcam hiçbirşey olmuyor bana da şiştim iyice. Hangi beden versem diye stres yapıp birşeyde alamadım hdjdj daha pijamalarım hazır değil şuan doğuma gitsem çıplak kalırım hdjdj

Şu an L aldığım şeyler gayet rahat ama daha doğuma 6-7 hafta olduğu için ne kadar şişeceğimi öngöremiyorum şimdi almayınca da pahalanıyo

Geçmiş olsun canım kardeşin için Allah şifa versin. İnşallah bebişin biraz daha sabreder canım.

2 tane M, 2 tane L aldım. M olan doğum sonrası için. Biliyorum sıkar ama toparlayıcı olması için bir beden küçük alayım dedim.

Ay onu hiç düşünmedim ya. Zaten bendekiker çok düşük bel, olmaz mı o. İlla kapatması mı gerek orayı?

BEN DE. Aynısını sorguluyorum okudukça
Tatlım ameliyat kesi yerini kapatmasin zaten külot yapıştırma yapıyorlar kesi yerini arada pansumana gelecekler ve kapatma orayı külotu kıvır diyecekler detaylarda bogulmayin

Günaydın bende don aldım ama ihtiyacım vardı zaten ama normal aldım, yüksek bel felan değil

Tatlım ameliyat kesi yerini kapatmasin zaten külot yapıştırma yapıyorlar kesi yerini arada pansumana gelecekler ve kapatma orayı külotu kıvır diyecekler detaylarda bogulmayin

güzel bilgi

Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin sizede doktor çıkarmıyor hastaneden sancı olmadan açıklık var kısalma devam ediyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…