2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Doğum sonrası rahimi toparlamamız lazım sanki sezaryenden hemen sonra dediğin gibi uygun olmasa da, birkaç gün sonrasında toparlayıcı giymeye başlamak lazım. Galiba sezaryenden sonra korse takmak için 3-4 hafta beklememiz lazım. Ozamana kadar bu toparlayıcı külotlar iş görür diye tahmin etmiştim

Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin sizede doktor çıkarmıyor hastaneden sancı olmadan açıklık var kısalma devam ediyor diye
Amin inşallah canım sağol .. Hastaneden çıkartmamalari en iyisi canım orda daha iyi takip altında olursun

Bu konuda herkes başka birşey söylüyor. Bir arkadaşım sezaryenden sonra yürüyememiş göbeği yarasına gelmiş. Doktoru korsen yok mu demiş almışlar ve yürümüş. Aşağı sarkmasını engellediği için. Yara yerine gelemeyecek formdaki korseler tabi

Aynen canım yaa hayırlısı bakalım sağlıkla alalım kucağımıza da gerisi hallolur

Göbeğimiz yaramıza gelcek düzeyde olmasın

Ben çok rahat ediyorum e bebek baby momdan aldıklarım var modal kumaş s/m beden çok rahatlar neredeyse 3-4 aydır kullanıyorum. Bir kaç tane de farklı marka var normal hiç çamaşır hiç kullanmiyorum. Ben normal de hep düşük bel slip tarzı çamaşır giyerim zaten 50 kiloydum şimdi 60 oldum sağlam göbeğim var o yüzden popomdan devamlı dusecekmis gibi bir his oluyor. Bence 1-2 tane al dene belki rahat edersin canım.

Benimki eriyen dikiş yapacakmış yapışma değil su geçirmez bant takıyorlar
Walla bilemedim hangisi daha iyi teee 10 sene önce bana iz kalmıyor diye yapıştırma yapmışlardı. Hastaneden çıkınca iki gün sonra su geçirmez bant yapıştırıp duş almıştım sonra yine biseyle kapatma demişlerdi

Kızlar 10 gün evdeyim. Belim tuttu adıbatasıca. Doktordan şimdi geldim. Bacak arasına yastık alıp yatıyorsun full dedi. İyy yine yatmalı günler
Geçmiş olsun senin bu belden çekeceğin varmış umarım tez zamanda geçer yine ağrısı. Doktor dediyse yapacak bir şey yok canım bol bol yatacaksin artık

Tatlım ameliyat kesi yerini kapatmasin zaten külot yapıştırma yapıyorlar kesi yerini arada pansumana gelecekler ve kapatma orayı külotu kıvır diyecekler detaylarda bogulmayin
Ay yok zaten normal doğum olsun lütfen aldım kabul ettim.
Diğerini ne olur ne olmaz diye dediler. Ay napalım acemilik. Üçüncüye falan yırtık donla gideriz artık. İlki böyle olsun

Geçmiş olsun senin bu belden çekeceğin varmış umarım tez zamanda geçer yine ağrısı. Doktor dediyse yapacak bir şey yok canım bol bol yatacaksin artık
Sağol canımcığım. Olsun sağlıklı olalım da belimde geçer. Ben iyiyim o iyi çok şükür. Artık sızlanmıyorum valla yat derlerse yatarım kalk derlerse kalkarım. Yeter ki iyi olalım

Senle beni 2. de çok merak ediyorum hdjdjjd
İlki için bile çok rahatız bence jdjdj
Amaaaaan 3-5 ay sonra biz rahat olmasak da çocuk yerleri yalayacak. Zemin aromalı emziği ağzına atacak şimdiden alıştırma olsun sonra o şok yüreğime iner düşünsene sen günlerce aylarca sterilizasyon vs sonra çocuk gidip musluk başı yalıyor falan

Sağol canımcığım. Olsun sağlıklı olalım da belimde geçer. Ben iyiyim o iyi çok şükür. Artık sızlanmıyorum valla yat derlerse yatarım kalk derlerse kalkarım. Yeter ki iyi olalım
Kesinlikle doğru söylüyorsun siz iyi olun yeter. Gerisi zaten bir şekilde hallolup geçiyor. Ben de genel olarak 3 gün çalışıyorum 4 gün evdeyim evde olduğumda da totomun üstüne oturmuyorum ya yatıyorum ya birşeylerle uğraşıyorum.
Bir kaç gündür ben de çamaşır işine giriştim ilk hasta için olanları can sikintisindan utuledim ama sonrakileri utuleyecegimi sanmıyorum. Valla ne kadar korursan coocgu o kadar hasta oluyorlar bence bir şekilde yavaş yavaş mikroplarla tanışıp bağışıklığı güçlenmeli. Oğluşum bagisikligi anasına çekerse sıkıntı yok babaya çektiyse yandik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…