- 7 Mart 2023
- 194
- 425
- 23
- 35
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #38.061
Amin inşallah canım sağol .. Hastaneden çıkartmamalari en iyisi canım orda daha iyi takip altında olursunÇok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin sizededoktor çıkarmıyor hastaneden sancı olmadan açıklık var kısalma devam ediyor diye
Bu konuda herkes başka birşey söylüyor. Bir arkadaşım sezaryenden sonra yürüyememiş göbeği yarasına gelmiş. Doktoru korsen yok mu demiş almışlar ve yürümüş. Aşağı sarkmasını engellediği için. Yara yerine gelemeyecek formdaki korseler tabiDoğum sonrası rahimi toparlamamız lazım sankisezaryenden hemen sonra dediğin gibi uygun olmasa da, birkaç gün sonrasında toparlayıcı giymeye başlamak lazım. Galiba sezaryenden sonra korse takmak için 3-4 hafta beklememiz lazım. Ozamana kadar bu toparlayıcı külotlar iş görür diye tahmin etmiştim
Aynen canım yaa hayırlısı bakalım sağlıkla alalım kucağımıza da gerisi hallolurEvet ya annemde almıs gecen bana büyük beden benim de sadece beden olarak göbüş büyüdüğü için alt kısım bol oluyor bu seferhiç rahat edemiyorum hala normal giyiyorum acıkcaaı bakalım doğum zamanı o an ki duruma baglı tabi
Göbeğimiz yaramıza gelcek düzeyde olmasınBu konuda herkes başka birşey söylüyor. Bir arkadaşım sezaryenden sonra yürüyememiş göbeği yarasına gelmiş. Doktoru korsen yok mu demiş almışlar ve yürümüş. Aşağı sarkmasını engellediği için. Yara yerine gelemeyecek formdaki korseler tabi
Ben doğası gereği geleceği için dua edemiyorum jfjfj senin inşallah gelmez kuzumGöbeğimiz yaramıza gelcek düzeyde olmasın
Ben çok rahat ediyorum e bebek baby momdan aldıklarım var modal kumaş s/m beden çok rahatlar neredeyse 3-4 aydır kullanıyorum. Bir kaç tane de farklı marka var normal hiç çamaşır hiç kullanmiyorum. Ben normal de hep düşük bel slip tarzı çamaşır giyerim zaten 50 kiloydum şimdi 60 oldum sağlam göbeğim varPeki nasıl çok sıkı mı ? Ben sıkıya kesinlikle gelemiyorum hamile taytı aldım mesela göbegimi sarıyo aslında incecikte ama bi daralma geliyo banayani doğumda kullanmam ama en azından şu süreçte bi denerim
Benimki eriyen dikiş yapacakmış yapışma değil su geçirmez bant takıyorlarTatlım ameliyat kesi yerini kapatmasin zaten külot yapıştırma yapıyorlar kesi yerini arada pansumana gelecekler ve kapatma orayı külotu kıvır diyecekler detaylarda bogulmayin
Walla bilemedim hangisi daha iyi teee 10 sene önce bana iz kalmıyor diye yapıştırma yapmışlardı. Hastaneden çıkınca iki gün sonra su geçirmez bant yapıştırıp duş almıştım sonra yine biseyle kapatma demişlerdiBenimki eriyen dikiş yapacakmış yapışma değil su geçirmez bant takıyorlar
Geçmiş olsun senin bu belden çekeceğin varmış umarım tez zamanda geçer yine ağrısı. Doktor dediyse yapacak bir şey yok canım bol bol yatacaksin artıkKızlar 10 gün evdeyim. Belim tuttu adıbatasıca. Doktordan şimdi geldim. Bacak arasına yastık alıp yatıyorsun full dedi. İyy yine yatmalı günler
Ay yok zaten normal doğum olsun lütfen aldım kabul ettim.Tatlım ameliyat kesi yerini kapatmasin zaten külot yapıştırma yapıyorlar kesi yerini arada pansumana gelecekler ve kapatma orayı külotu kıvır diyecekler detaylarda bogulmayin
Senle beni 2. de çok merak ediyorum hdjdjjdAy yok zaten normal doğum olsunlğtfen aldım kabul ettim.
Diğerini ne olur ne olmaz diye dediler.Ay napalım acemilik. Üçüncüye falan yırtık donla gideriz artık. İlki böyle olsun
Sağol canımcığım. Olsun sağlıklı olalım da belimde geçer. Ben iyiyim o iyi çok şükür. Artık sızlanmıyorum valla yat derlerse yatarım kalk derlerse kalkarım. Yeter ki iyi olalımGeçmiş olsun senin bu belden çekeceğin varmış umarım tez zamanda geçer yine ağrısı. Doktor dediyse yapacak bir şey yok canım bol bol yatacaksin artık
Amaaaaan 3-5 ay sonra biz rahat olmasak da çocuk yerleri yalayacak. Zemin aromalı emziği ağzına atacakSenle beni 2. de çok merak ediyorum hdjdjjd
İlki için bile çok rahatız bence jdjdj
Geçmiş olsun cnm sen belden ben kalçadan hayırlısıyla doğuraydık bir iş yapamıyorum adım attırmıyorKızlar 10 gün evdeyim. Belim tuttu adıbatasıca. Doktordan şimdi geldim. Bacak arasına yastık alıp yatıyorsun full dedi. İyy yine yatmalı günler
Ben hatiliyorum da külotu eve giderken giydirmişlerdi hastahanede hasta bezi ile gezdiriyorlarTatlım ameliyat kesi yerini kapatmasin zaten külot yapıştırma yapıyorlar kesi yerini arada pansumana gelecekler ve kapatma orayı külotu kıvır diyecekler detaylarda bogulmayin
Kesinlikle doğru söylüyorsun siz iyi olun yeter. Gerisi zaten bir şekilde hallolup geçiyor. Ben de genel olarak 3 gün çalışıyorum 4 gün evdeyim evde olduğumda da totomun üstüne oturmuyorum ya yatıyorum ya birşeylerle uğraşıyorum.Sağol canımcığım. Olsun sağlıklı olalım da belimde geçer. Ben iyiyim o iyi çok şükür. Artık sızlanmıyorum valla yat derlerse yatarım kalk derlerse kalkarım. Yeter ki iyi olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?