- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #38.081
Çok geçmiş Olsun canım kısa sürede iyileşirsin ve birdahada tekrarlamaz umarimKızlar 10 gün evdeyim. Belim tuttu adıbatasıca. Doktordan şimdi geldim. Bacak arasına yastık alıp yatıyorsun full dedi. İyy yine yatmalı günler
En doğrusunu yaparsın canım benim çocuklar kışın uc kere hasta oluyorlar sa ablaminkiler her iki hf arayla mutlaka hasta oluyorlar çalıştıkları icinde coook zor oluyorlar çocukları çok narin yetiştirdi mikrop bilmediklerinden çok çabuk hasta olup Zor iyileşiyor Allah'a şükür benimkiler serbest bıraktım gerçekten toz toprak camur su kışın desen çorap diye baskilamadim anca biryere giderken falan evde durduklari zaman narinlesiyor bunyeleri dışarıda birden cikarinca hooop hasta oluyorlarKesinlikle doğru söylüyorsun siz iyi olun yeter. Gerisi zaten bir şekilde hallolup geçiyor. Ben de genel olarak 3 gün çalışıyorum 4 gün evdeyim evde olduğumda da totomun üstüne oturmuyorum ya yatıyorum ya birşeylerle uğraşıyorum.
Bir kaç gündür ben de çamaşır işine giriştim ilk hasta için olanları can sikintisindan utuledim ama sonrakileri utuleyecegimi sanmıyorum. Valla ne kadar korursan coocgu o kadar hasta oluyorlar bence bir şekilde yavaş yavaş mikroplarla tanışıp bağışıklığı güçlenmeli. Oğluşum bagisikligi anasına çekerse sıkıntı yok babaya çektiyse yandik
Yillikizindet gezdiler bir ay hasta yattılar kendisi hemsire hastaneden kalma titizlik kaldı en Ufak seyde ellerini yıkatip peşinde dolaşırdı ablam ellemesinler etmesinler diye. İse geri dönünce de kreşe verdi ufagi en cokda ufak hasta olduğu için kres hasta zamani istemezmis bakitcak kimsesi kaç bakıcıya verdi en sondakinden kötü davranıyor diye aldı alt komşusuydu birde verdiği çocuğuna bagirmalarini yakalamış almış hasta olduğu zaman mecbur enistem iş yerine götürüyor yada işten izin alıyormuş kocası çok sıkıntılılqr bu konudaKesinlikle doğru söylüyorsun siz iyi olun yeter. Gerisi zaten bir şekilde hallolup geçiyor. Ben de genel olarak 3 gün çalışıyorum 4 gün evdeyim evde olduğumda da totomun üstüne oturmuyorum ya yatıyorum ya birşeylerle uğraşıyorum.
Bir kaç gündür ben de çamaşır işine giriştim ilk hasta için olanları can sikintisindan utuledim ama sonrakileri utuleyecegimi sanmıyorum. Valla ne kadar korursan coocgu o kadar hasta oluyorlar bence bir şekilde yavaş yavaş mikroplarla tanışıp bağışıklığı güçlenmeli. Oğluşum bagisikligi anasına çekerse sıkıntı yok babaya çektiyse yandik
Maşallah maşallah canım30+1 gittik cnm 40 cm boy 1622 gram kilo kafasi 2 hafta önde vucudu 1 hafta önde normal dedi doktor
2 haftada bir çağırıyor cnm bir dahaki kontrolum 24 haziran 32+3 iken gidecegimMaşallah maşallah canımDoktor seni kaç haftada bir çağırıyor canım 3 mü ? Bu arada nst mı nts mi neyse ona girdin mi bizim doktor 30. Haftadan sonraki gebelerde başlatıyormuş sanırım haftaya gideceğim bende 1 ay olacak bebişimi göreli bundan sonra daha sık gitmek istiyorum ama zaman daraldıkça gerilmemek adına
geçmiş olsun festiciimKızlar 10 gün evdeyim. Belim tuttu adıbatasıca. Doktordan şimdi geldim. Bacak arasına yastık alıp yatıyorsun full dedi. İyy yine yatmalı günler
Geçmiş olsun canımKızlar 10 gün evdeyim. Belim tuttu adıbatasıca. Doktordan şimdi geldim. Bacak arasına yastık alıp yatıyorsun full dedi. İyy yine yatmalı günler
Geçmiş olsun festi, boşver yat dinlen zaman daraldı ekstra dikkat etmek lazım.. sana böyle diyorum ama ben hiç dikkatli değilim yaKızlar 10 gün evdeyim. Belim tuttu adıbatasıca. Doktordan şimdi geldim. Bacak arasına yastık alıp yatıyorsun full dedi. İyy yine yatmalı günler
Her zaman kucağına alıyorsan birsey olmaz cnm kizim 14 kilo hergün kucağımdaGeçmiş olsun festi, boşver yat dinlen zaman daraldı ekstra dikkat etmek lazım.. sana böyle diyorum ama ben hiç dikkatli değilim yayigenim var 3 buçuk aylık onu kucakliyorum aslında artık yapmamam lazım sanırım o da 7 kiloya yaklaştı çünkü..
ben baya önce fark etmiştim damarlarımın belirginleştiğini karnımız büyüdüğü için oluyor bence doktora da hiç sormadım açıkçasıCanım kizlar bir de size sorum var: karnımda damarlanma başladı ve baya gergin, çatlak değil boyle bildiğin mavi mavi damarlarım gözüküyor. Sizin de böyle olan var mı?
Bide doktor bu hafta görüşmeye cagirmisti ama sağlık sigortam bitti, haftaya yenilenecek diye haftaya randevu aldım. 34. Haftam olacak heralde nst'ye bağlarlar. inşallah sıkıntı olmaz
benimde yatış geri döndü... En fazla 1 ayım kalmış bol bol yatıcaksın hareket yok dedi. Söylemesi kolay tabi dedim ne diyim ...Kızlar 10 gün evdeyim. Belim tuttu adıbatasıca. Doktordan şimdi geldim. Bacak arasına yastık alıp yatıyorsun full dedi. İyy yine yatmalı günler
Canım sık gidiyorum yarım saatte bir ama suda cok içiyorum. Sabahtan beri hareketi az çikolata yedm yattm soluma brkliyorum. Batmadan ziyade vajinamın üstü böyle rahatsızlık bi his var degişik. Anlayamadmİdrar sıklığı nasılbaharrr34 ? Cts günü eşim sağolsun yakın bir şehre gezmeye götürdü beni güya yürüdükçe 15 dk da bir tuvaletim gelmeye başladı o kadar sıklaştı ki oturup ağladım doktoru aradım en son şimdi vajinal fitil bi antibiyotiğe başladı mecburen meğer enfeksiyon olmuşum karın ağrısı batma hepsi var şu anda
Teşekkür ederim canım bu bilgi baya rahatlatti beniHer zaman kucağına alıyorsan birsey olmaz cnm kizim 14 kilo hergün kucağımda
Çok teşekkürler cevabın için canımben baya önce fark etmiştim damarlarımın belirginleştiğini karnımız büyüdüğü için oluyor bence doktora da hiç sormadım açıkçası
şimdiye kadar riskli bir durum olmadıysa 1 hafta geç gitmekte de sorun olmaz diye düşünüyorumbir rahatsızlık hissetmiyorsan tedirgin olma derim ben
Benim de idrarda taaaa en başta enfeksiyon çıktı ama hiç bişe kullandırtmadılar. Sürekli tuvalete gidiyorum ama önceden de öyleydim zaten eşim bir değişiklik yok diyor, önceden de kronik vardı çünkü. Bir tek hamilelikte geceleri daha çok çıkıyorum onu etkiledi. Yani düşünüyorum bir benim doktorlar mı vermedi ilaç anlamadım.Sabah mesela tuvalete canımı zor attım altıma yapıcam diye, bi gittim azıcık bişe. Umarım geçer seninki ne diyim kendimden umudum yok çünkü. Bebek de hareket eder çok takılma hala değişebiliyor günlük hareket sıklığı.Canım sık gidiyorum yarım saatte bir ama suda cok içiyorum. Sabahtan beri hareketi az çikolata yedm yattm soluma brkliyorum. Batmadan ziyade vajinamın üstü böyle rahatsızlık bi his var degişik. Anlayamadm
öyle düşünme bence ya ben de bu zamana kadar çok şükür hiç sorun yaşamadım dediğin gibi ben de oldukça rahat davranıyorumTeşekkür ederim canım bu bilgi baya rahatlatti beni
Çok teşekkürler cevabın için canım
Ya ben baya rahat davranıyorum aslında çok şükür bu zamana kadar güzel geldik, bu rahatligim acaba fazla mi diye eşimi tedirgin ediyor
Tatlım ben hasta bezi taktım ama 5-6 saat sonra pede geçtim. Eskiden sezeryanla doğum yapanlar 2 gün kalıyordu hastanede şimdi 1 gün diyorlar daha sormadım benim doktora. Kalmak istemiyorum çünkü yürü gazını çıkar diyor Dr kayinvalidem eşimin yanında yapamıyorum ağladım en sonunda götürün beni burdan diyeBen hatiliyorum da külotu eve giderken giydirmişlerdi hastahanede hasta bezi ile gezdiriyorlar
Ben de rahim anomalisi var erken doğum riskim bir tık fazla, daha hamile kalmadan biliyordum bunu ama çok şükür rahatimöyle düşünme bence ya ben de bu zamana kadar çok şükür hiç sorun yaşamadım dediğin gibi ben de oldukça rahat davranıyorumama bizi rahatsız eden bişey olsa elbette biz de durmayız doktoru ararız hastaneye koşarız vs o kadar gamsız değiliz sonuçta eşler de bazen yapabiliyor öyle kötüyü çağırma hiç
Geçmiş olsun tatlım sen çalışmak istedikçe bu bel rahat vermiyorKızlar 10 gün evdeyim. Belim tuttu adıbatasıca. Doktordan şimdi geldim. Bacak arasına yastık alıp yatıyorsun full dedi. İyy yine yatmalı günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?