- 16 Ocak 2021
- 4.299
- 7.699
- 108
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #38.101
Benim bacaklarımdan başlayarak o şekilde harita gibi oldu bacak, karın her yer masmavi damarCanım kizlar bir de size sorum var: karnımda damarlanma başladı ve baya gergin, çatlak değil boyle bildiğin mavi mavi damarlarım gözüküyor. Sizin de böyle olan var mı?
Bide doktor bu hafta görüşmeye cagirmisti ama sağlık sigortam bitti, haftaya yenilenecek diye haftaya randevu aldım. 34. Haftam olacak heralde nst'ye bağlarlar. inşallah sıkıntı olmaz
Teşekkür ederim canım. 30+3 üm bugün. 31+6 ya kadar yazdı raporu. 32+0 da zaten çalışabilir alınıyormuş. Tam ucu ucuna oldu. Çalışcam ya inşallah zaten bayram var 35. Rahat görürüm 37 de kısmet artıkgeçmiş olsun festiciimrapor mu yazdı bilmiyorum ama rapor yazdıysa tarihine baktın mı 32 haftayı geçiyor olmasın 37 haftaya kadar çalışmak istiyodun sen de
Yavrum kedi oğlum 6.5 kg civarlarında. Bence birden hük diye kaldırmıyorsan bir sorun olmaz. Hük diye kaldırılan 2 kg bile zararlııdr. Ayol bu yabancılar halter kaldırıyor ya jdjdjGeçmiş olsun festi, boşver yat dinlen zaman daraldı ekstra dikkat etmek lazım.. sana böyle diyorum ama ben hiç dikkatli değilim yayigenim var 3 buçuk aylık onu kucakliyorum aslında artık yapmamam lazım sanırım o da 7 kiloya yaklaştı çünkü..
Aslında en iyisini yapıyorsun canım. Harekette lazım. Ben maalesef biraz hareketsizim inşallah doğumda acısı çıkmaz.Kesinlikle doğru söylüyorsun siz iyi olun yeter. Gerisi zaten bir şekilde hallolup geçiyor. Ben de genel olarak 3 gün çalışıyorum 4 gün evdeyim evde olduğumda da totomun üstüne oturmuyorum ya yatıyorum ya birşeylerle uğraşıyorum.
Bir kaç gündür ben de çamaşır işine giriştim ilk hasta için olanları can sikintisindan utuledim ama sonrakileri utuleyecegimi sanmıyorum. Valla ne kadar korursan coocgu o kadar hasta oluyorlar bence bir şekilde yavaş yavaş mikroplarla tanışıp bağışıklığı güçlenmeli. Oğluşum bagisikligi anasına çekerse sıkıntı yok babaya çektiyse yandik
Teşekkür ederim canım. hiç sorma. 2 hafta aralıksız gidince ben işe zorlandı işte. Gittiği yere kadar inşallah gidicem. Ama inadım inat bulut erken gelmediği sürece 37 yi görcem hdjjdjdGeçmiş olsun tatlım sen çalışmak istedikçe bu bel rahat vermiyor
Normal canımCanım kizlar bir de size sorum var: karnımda damarlanma başladı ve baya gergin, çatlak değil boyle bildiğin mavi mavi damarlarım gözüküyor. Sizin de böyle olan var mı?
Bide doktor bu hafta görüşmeye cagirmisti ama sağlık sigortam bitti, haftaya yenilenecek diye haftaya randevu aldım. 34. Haftam olacak heralde nst'ye bağlarlar. inşallah sıkıntı olmaz
Sanada çok geçmiş olsun canım...ben hiç yaşamazdm enfeksiyon. Kötü bişeymiş cidden. Enfeksiyon erken doğuma nedden oluyor diye korkuuorum yoksa surekli saşe içmek benmde hosuma gitmiyorBenim de idrarda taaaa en başta enfeksiyon çıktı ama hiç bişe kullandırtmadılar. Sürekli tuvalete gidiyorum ama önceden de öyleydim zaten eşim bir değişiklik yok diyor, önceden de kronik vardı çünkü. Bir tek hamilelikte geceleri daha çok çıkıyorum onu etkiledi. Yani düşünüyorum bir benim doktorlar mı vermedi ilaç anlamadım.Sabah mesela tuvalete canımı zor attım altıma yapıcam diye, bi gittim azıcık bişe. Umarım geçer seninki ne diyim kendimden umudum yok çünkü. Bebek de hareket eder çok takılma hala değişebiliyor günlük hareket sıklığı.
Bende de var ama sağ tarafımda var solumda bellı değilCanım kizlar bir de size sorum var: karnımda damarlanma başladı ve baya gergin, çatlak değil boyle bildiğin mavi mavi damarlarım gözüküyor. Sizin de böyle olan var mı?
görürsün tabi ya az kaldı zatenTeşekkür ederim canım. 30+3 üm bugün. 31+6 ya kadar yazdı raporu. 32+0 da zaten çalışabilir alınıyormuş. Tam ucu ucuna oldu. Çalışcam ya inşallah zaten bayram var 35. Rahat görürüm 37 de kısmet artık
Özel sektör çalışanlarının mesleki deformasyonu hdjdjdj sen özeldeydin di mi?görürsün tabi ya az kaldı zatenhedef tarih belirleye belirleye ilerletiyorum ben de zamanı kontrole az kaldı, bayrama az kaldı diye diye
Al bence canım daha ne olsun ben olsam alırdımKızlar ablamın bir arkadası daha bebek yapmayacakms. Bebeği 2yaşına gircek. Benide duyunca bebeğinin kocaman oyun halısını, elektrkli ana kucagını, tertemiz kıyafet vs bana vermek istemiş ve bisuru eğitici oyun kartları vs. Ablama bırakmıs. Siz olsanız kullanırmıydınız? Alabilck duruma sahibiz ama gereksız diye dusunuyorum varsa böyle sans
Kesinlikle kullanırım. 2. Ele karşı değilim aksine severim. Tüketim çılgınlığını desteklemeye gerek yok. Hijyenle alakalı şeyleri kullanmam ama yıkayınca temizlenebilen şeylere okeyim.Kızlar ablamın bir arkadası daha bebek yapmayacakms. Bebeği 2yaşına gircek. Benide duyunca bebeğinin kocaman oyun halısını, elektrkli ana kucagını, tertemiz kıyafet vs bana vermek istemiş ve bisuru eğitici oyun kartları vs. Ablama bırakmıs. Siz olsanız kullanırmıydınız? Alabilck duruma sahibiz ama gereksız diye dusunuyorum varsa böyle sans
bende arkadaşımdan anne yanı beşiği aldım, kuzenim ana kucağı verebilirim dedi. Kullanır geri verirsin en kötü ne gerek kısa süreli kullanım için bence çok güzel bir teklifKızlar ablamın bir arkadası daha bebek yapmayacakms. Bebeği 2yaşına gircek. Benide duyunca bebeğinin kocaman oyun halısını, elektrkli ana kucagını, tertemiz kıyafet vs bana vermek istemiş ve bisuru eğitici oyun kartları vs. Ablama bırakmıs. Siz olsanız kullanırmıydınız? Alabilck duruma sahibiz ama gereksız diye dusunuyorum varsa böyle sans
geçmiş olsunn o 37 görürsün sen bu azimleTeşekkür ederim canım. hiç sorma. 2 hafta aralıksız gidince ben işe zorlandı işte. Gittiği yere kadar inşallah gidicem. Ama inadım inat bulut erken gelmediği sürece 37 yi görcem hdjjdjd
aynen ben de özeldeyim işe girdiğimden beri hayatım bu hedef tarihlerle ilerliyoÖzel sektör çalışanlarının mesleki deformasyonu hdjdjdj sen özeldeydin di mi?
Valla birşey kalmadı arkadaşım 31 oldum ya kalmış şurda maks 9 hafta. Ki ben 8 ağustosta doğurucam rüyamda gördüm hdjd 7-8 haftaya tamam bu iş hdjdj
Ana kucağı, oto koltuk, alt değiştirme masası ve kanguru bunları ben ikinci el aldım canım, istediğin şeylerse kullanılabilir, zaten belli bir aya kiloya kadar anca kullanılıyor sıfırına para vermek istemedim. Oyuncak da alabilirim ikinci el, kolayca silinebilir şeylerse. Bunun dışında ikinci el kıyafet ben kullanmıyorum, bebeğime de giydiremem açıkçası, yatağını, babynestini, oyun halısını sıfır aldım. İkinci el alırken genelde kılıfı çıkan, parçaları yıkamaya uygun ürünler tercih ediyorum, yıkanamayacak şeyleri almıyorum. Bir de ben tanıdıktan almadığım için markasına dikkat ediyorum, örneğin kanguruyu yeni de alabilirdim ama ergobaby istedim ve 150 euro vermek istemedim yaniKızlar ablamın bir arkadası daha bebek yapmayacakms. Bebeği 2yaşına gircek. Benide duyunca bebeğinin kocaman oyun halısını, elektrkli ana kucagını, tertemiz kıyafet vs bana vermek istemiş ve bisuru eğitici oyun kartları vs. Ablama bırakmıs. Siz olsanız kullanırmıydınız? Alabilck duruma sahibiz ama gereksız diye dusunuyorum varsa böyle sans
Ana kucağı, oto koltuk, alt değiştirme masası ve kanguru bunları ben ikinci el aldım canım, istediğin şeylerse kullanılabilir, zaten belli bir aya kiloya kadar anca kullanılıyor sıfırına para vermek istemedim. Oyuncak da alabilirim ikinci el, kolayca silinebilir şeylerse. Bunun dışında ikinci el kıyafet ben kullanmıyorum, bebeğime de giydiremem açıkçası, yatağını, babynestini, oyun halısını sıfır aldım. İkinci el alırken genelde kılıfı çıkan, parçaları yıkamaya uygun ürünler tercih ediyorum, yıkanamayacak şeyleri almıyorum. Bir de ben tanıdıktan almadığım için markasına dikkat ediyorum, örneğin kanguruyu yeni de alabilirdim ama ergobaby istedim ve 150 euro vermek istemedim yanisana bırakılan ürünler iyi markalarsa beğendiysen bence kullan, yok değilse içine sinen yenisini al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?