2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benim bacaklarımdan başlayarak o şekilde harita gibi oldu bacak, karın her yer masmavi damar

geçmiş olsun festiciim rapor mu yazdı bilmiyorum ama rapor yazdıysa tarihine baktın mı 32 haftayı geçiyor olmasın 37 haftaya kadar çalışmak istiyodun sen de
Teşekkür ederim canım. 30+3 üm bugün. 31+6 ya kadar yazdı raporu. 32+0 da zaten çalışabilir alınıyormuş. Tam ucu ucuna oldu. Çalışcam ya inşallah zaten bayram var 35. Rahat görürüm 37 de kısmet artık

Yavrum kedi oğlum 6.5 kg civarlarında. Bence birden hük diye kaldırmıyorsan bir sorun olmaz. Hük diye kaldırılan 2 kg bile zararlııdr. Ayol bu yabancılar halter kaldırıyor ya jdjdj

Aslında en iyisini yapıyorsun canım. Harekette lazım. Ben maalesef biraz hareketsizim inşallah doğumda acısı çıkmaz.

İnanki aynı şeyi düşünüyorum. Elime yapışmaz kerameti bir ütü. Ama ben süs bebeği yapmak istemiyorum. Soğuğa da dirayetli olsun, mikroplara da. Sakınılan göre çöp batıyor ben bunu bilir bunu söylerim. Mesela şu danimarkada vs anneler kafede oturuyor bebekler dışarda açık havada uyuyor ya bayılıyorum hdjdjj sırf açıkhavada uyutucam diye tog değeri olan araba yatağı aldım. Alışsın valla. Bebeklikten. Zaten kedi ablasıyla abisi var. Ordan da biraz bağışık olur birşeylere. Koruyacağım tabii ki ama gereksiz yere de ne onu ne kendimi yıpratmak istemiyorum. Yavrum bağışıklık bence maruziyetle alakalı sen dediğin gibi büyütürsen taş gibi olur inşallah

Normal canım bende de var

Sanada çok geçmiş olsun canım...ben hiç yaşamazdm enfeksiyon. Kötü bişeymiş cidden. Enfeksiyon erken doğuma nedden oluyor diye korkuuorum yoksa surekli saşe içmek benmde hosuma gitmiyor

Bende de var ama sağ tarafımda var solumda bellı değil

görürsün tabi ya az kaldı zaten hedef tarih belirleye belirleye ilerletiyorum ben de zamanı kontrole az kaldı, bayrama az kaldı diye diye

Kızlar ablamın bir arkadası daha bebek yapmayacakms. Bebeği 2yaşına gircek. Benide duyunca bebeğinin kocaman oyun halısını, elektrkli ana kucagını, tertemiz kıyafet vs bana vermek istemiş ve bisuru eğitici oyun kartları vs. Ablama bırakmıs. Siz olsanız kullanırmıydınız? Alabilck duruma sahibiz ama gereksız diye dusunuyorum varsa böyle sans

görürsün tabi ya az kaldı zaten hedef tarih belirleye belirleye ilerletiyorum ben de zamanı kontrole az kaldı, bayrama az kaldı diye diye
Özel sektör çalışanlarının mesleki deformasyonu hdjdjdj sen özeldeydin di mi?

Valla birşey kalmadı arkadaşım 31 oldum ya kalmış şurda maks 9 hafta. Ki ben 8 ağustosta doğurucam rüyamda gördüm hdjd 7-8 haftaya tamam bu iş hdjdj

Al bence canım daha ne olsun ben olsam alırdım

Kesinlikle kullanırım. 2. Ele karşı değilim aksine severim. Tüketim çılgınlığını desteklemeye gerek yok. Hijyenle alakalı şeyleri kullanmam ama yıkayınca temizlenebilen şeylere okeyim.

bende arkadaşımdan anne yanı beşiği aldım, kuzenim ana kucağı verebilirim dedi. Kullanır geri verirsin en kötü ne gerek kısa süreli kullanım için bence çok güzel bir teklif
Teşekkür ederim canım. hiç sorma. 2 hafta aralıksız gidince ben işe zorlandı işte. Gittiği yere kadar inşallah gidicem. Ama inadım inat bulut erken gelmediği sürece 37 yi görcem hdjjdjd
geçmiş olsunn o 37 görürsün sen bu azimle

aynen ben de özeldeyim işe girdiğimden beri hayatım bu hedef tarihlerle ilerliyo hatta evlendikten sonra bi ara boşluğa düştüm sırada ne var bana bi etkinlik lazım zamanın geçmesi için diye

tamam o zaman 8 ağustosa bişey kalmadı zaten

Ana kucağı, oto koltuk, alt değiştirme masası ve kanguru bunları ben ikinci el aldım canım, istediğin şeylerse kullanılabilir, zaten belli bir aya kiloya kadar anca kullanılıyor sıfırına para vermek istemedim. Oyuncak da alabilirim ikinci el, kolayca silinebilir şeylerse. Bunun dışında ikinci el kıyafet ben kullanmıyorum, bebeğime de giydiremem açıkçası, yatağını, babynestini, oyun halısını sıfır aldım. İkinci el alırken genelde kılıfı çıkan, parçaları yıkamaya uygun ürünler tercih ediyorum, yıkanamayacak şeyleri almıyorum. Bir de ben tanıdıktan almadığım için markasına dikkat ediyorum, örneğin kanguruyu yeni de alabilirdim ama ergobaby istedim ve 150 euro vermek istemedim yani sana bırakılan ürünler iyi markalarsa beğendiysen bence kullan, yok değilse içine sinen yenisini al.

Kanguru hangi marka tercih ettin acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…