2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yatarız yavrum ne var yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik mydreams93 ben okeyim ya artık. 10 gün hergün bir odanın yarısını temizlesem 10 günü çok verimli geçiririm hdhdh
Hahaha festi yaaa neyse ilk yatmalarımız koyuyodu alıştık bencede
Baharım geçmiş olsun öncelikle ilaçtan korkma enfeksiyonda ilaç tedavisi en iyisi ve bu dönemde malesef enfeksiyonlar çok artıyormuş inşallah hemencik geçer kuzum 2. El olayına gelince bende hiç karşı değilim hatta bebişler için kitap kart vs. Eltim vericek kızınınkileri ayırmış ana kucağı da bazılarının yüzü değişebiliyormuş eğer öyle birşeyse değiştirirsin yüzünü seninde bebeğin nasipse büyüyünce başka birine verirsin zaten şu ana kucaklarına 9aya kadar falan binebiliyorlar

Facebook marketplacede geziyorum her gün millet çocuğunun yıkanabilir bebek bezlerini satıyor, bambu pedlerine kadar alıcısı var demek ki yaa ama bana çok aşırı geliyor bu kadarı asla asla asla
Ay o ney oha kuscam
O kadarda değil höh yani. Hijyeni sağlanabilir olması bence de 2. Elde önemli. Ben şahsen 2. El hiç alamadım çünkü çevremde bebek yok hdhdhjj ama varya herşeyini güzelce saklayacağım. 2. Bebekte sefa süreceğim. Ala ala bitiremedim ben. Ama sor neyi var hiçbirşeyi yok gibi hissediyorum. ilk dönem içinde kanguru değil de sling almaya karar verdim oda gözüme kestirmedim daha

Hdjdjdj bende öyleyim yılı 3-4 e bölünce bitirmesi kolay oluyor yalnız 2024 müthiş tatilli bir yıl. 7 gün yıllık izin alıp 40 gün izin kullanabiliyormuşsun hdjdj biz izinde oluruz zaten de kocalar için dolayısıyla bizim için müthiş haber kfjfk

Alıştık bacım napalım kaçış yok

Gerçekten iğrenç, şok oldum ybb nin ikinci el satılacağı aklımdan geçmezdi yani ahşap oyuncaklarda ikinci el çok iyi oluyor, öğrenme kulesi bakıyorum şimdi mesela sıfırları çok pahalı ne gerek var. Bizde de tanıdık bebeği olan yok ama marketplacede aradığım her şeyi buluyorum zaten ikinci el çok popüler. Slingi ilays mabel diye bir mağazadan aldım ben trendyolda, bak istersen canım, ben beğendim. Göbeğimi sarıyorum evde çok iyi geliyo

Al bence canım daha ne olsun ben olsam alırdım
Kesinlikle kullanırım. 2. Ele karşı değilim aksine severim. Tüketim çılgınlığını desteklemeye gerek yok. Hijyenle alakalı şeyleri kullanmam ama yıkayınca temizlenebilen şeylere okeyim.
bende arkadaşımdan anne yanı beşiği aldım, kuzenim ana kucağı verebilirim dedi. Kullanır geri verirsin en kötü ne gerek kısa süreli kullanım için bence çok güzel bir teklif
doğru düşünüyorsunuz kızlar alayım o zaman

Sagol canısıı carşamba gitcem dra nasipse. Doğru düşünüyorsun silerım yıkanırsa yıkarm guzelce

1 gün kaldım bende cnm hastahaneden hastahaneye değişiyor hastanesi olayı sanırım

Ne kadar şanslısın canım benimde yakın bi arkadaşım süt sağma makinesini 2. El satayım sana dedi şükür muhtaç değiliz içinden gelipte hediye eden olursa ne ala, insan mutlu oluyor çevremde düşünceli insanlar var diye. Yada geçici verirlerse işin bitince geri verirsin, önemli olan karşı tarafın gönlünden geçmesi.
Senin arkadaşın olmamasına rağmen içinden gelmiş ürünleri bırakmış böyle bi nezaketi geri çevirme bence

Ben kullanırdım temiz ise kıyafetler için birsey diyemem tercih meselesi qma elektrikli ana kucagi hoşuma giderdi

Eyvah eyvah hapı yuttum. Gittikce normal doğuma yaklaşıyorummmm
Ben doğası gereği geleceği için dua edemiyorum jfjfj senin inşallah gelmez kuzum
Hii benim de göbek şimdiden assaadaa
AA ben de bugün Farkettim aynen çatlama değil damar
Alır kullanırım canim ..ben pusetini bebek arabasını 2. El aldım ..tertemiz . Mama sandalyesi de bakıyorum.

Kızlar 10 gün evdeyim. Belim tuttu adıbatasıca. Doktordan şimdi geldim. Bacak arasına yastık alıp yatıyorsun full dedi. İyy yine yatmalı günler
Geçmiş olsun ya ,yata yata karpuz olanlara hoşgeldin Festi.kız birden seni özlediğimi fark ettiiiiimmmmm

2 haftada bir çağırıyor cnm bir dahaki kontrolum 24 haziran 32+3 iken gidecegim
Benim doktor 34 den sonra nts bağlıyor
Benimki de 30 hf lik ken gittimdi hep iki hf çağırırken bu sefer 3 hf sonra gel dedi sanırım o zamanda nst mi başlatır artık bilmiyorum sormadım bende kanama su kontrol et dedi olursa gel dedi banada Allah'a şükür yok öyle birşey

Bacım bizi normal paklar jdjd
Ben şahsen sezaryen hiç istemiyorum gözümde çok büyüyor o iyileşme süreci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…