- 18 Ağustos 2022
- 3.634
- 12.305
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #38.121
Ergobaby adaptKanguru hangi marka tercih ettin acaba?
Teşekkürler bende bakayımErgobaby adapt
Hahaha festi yaaa neyse ilk yatmalarımız koyuyodu alıştık bencedeYatarız yavrum ne var yüzdük yüzdük kuyruğuna geldikmydreams93 ben okeyim ya artık. 10 gün hergün bir odanın yarısını temizlesem 10 günü çok verimli geçiririm hdhdh
Baharım geçmiş olsun öncelikle ilaçtan korkma enfeksiyonda ilaç tedavisi en iyisi ve bu dönemde malesef enfeksiyonlar çok artıyormuş inşallah hemencik geçer kuzumKızlar ablamın bir arkadası daha bebek yapmayacakms. Bebeği 2yaşına gircek. Benide duyunca bebeğinin kocaman oyun halısını, elektrkli ana kucagını, tertemiz kıyafet vs bana vermek istemiş ve bisuru eğitici oyun kartları vs. Ablama bırakmıs. Siz olsanız kullanırmıydınız? Alabilck duruma sahibiz ama gereksız diye dusunuyorum varsa böyle sans
Ay o ney oha kuscamFacebook marketplacede geziyorum her gün millet çocuğunun yıkanabilir bebek bezlerini satıyor, bambu pedlerine kadaralıcısı var demek ki yaa ama bana çok aşırı geliyor bu kadarı asla asla asla
Hdjdjdj bende öyleyim yılı 3-4 e bölünce bitirmesi kolay oluyoraynen ben de özeldeyim işe girdiğimden beri hayatım bu hedef tarihlerle ilerliyohatta evlendikten sonra bi ara boşluğa düştüm sırada ne var bana bi etkinlik lazım zamanın geçmesi için diye
tamam o zaman 8 ağustosa bişey kalmadı zaten
Alıştık bacım napalım kaçış yokHahaha festi yaaa neyse ilk yatmalarımız koyuyodu alıştık bencede
Baharım geçmiş olsun öncelikle ilaçtan korkma enfeksiyonda ilaç tedavisi en iyisi ve bu dönemde malesef enfeksiyonlar çok artıyormuş inşallah hemencik geçer kuzum2. El olayına gelince bende hiç karşı değilim hatta bebişler için kitap kart vs. Eltim vericek kızınınkileri ayırmış ana kucağı da bazılarının yüzü değişebiliyormuş eğer öyle birşeyse değiştirirsin yüzünü seninde bebeğin nasipse büyüyünce başka birine verirsin zaten şu ana kucaklarına 9aya kadar falan binebiliyorlar
Gerçekten iğrenç, şok oldum ybb nin ikinci el satılacağı aklımdan geçmezdi yaniAy o ney oha kuscam
O kadarda değil höh yani. Hijyeni sağlanabilir olması bence de 2. Elde önemli. Ben şahsen 2. El hiç alamadım çünkü çevremde bebek yok hdhdhjj ama varya herşeyini güzelce saklayacağım. 2. Bebekte sefa süreceğim. Ala ala bitiremedim ben. Ama sor neyi var hiçbirşeyi yok gibi hissediyorum. ilk dönem içinde kanguru değil de sling almaya karar verdim oda gözüme kestirmedim daha
Al bence canım daha ne olsun ben olsam alırdım
Kesinlikle kullanırım. 2. Ele karşı değilim aksine severim. Tüketim çılgınlığını desteklemeye gerek yok. Hijyenle alakalı şeyleri kullanmam ama yıkayınca temizlenebilen şeylere okeyim.
bende arkadaşımdan anne yanı beşiği aldım, kuzenim ana kucağı verebilirim dedi. Kullanır geri verirsin en kötü ne gerek kısa süreli kullanım için bence çok güzel bir teklif
doğru düşünüyorsunuz kızlar alayım o zamanAna kucağı, oto koltuk, alt değiştirme masası ve kanguru bunları ben ikinci el aldım canım, istediğin şeylerse kullanılabilir, zaten belli bir aya kiloya kadar anca kullanılıyor sıfırına para vermek istemedim. Oyuncak da alabilirim ikinci el, kolayca silinebilir şeylerse. Bunun dışında ikinci el kıyafet ben kullanmıyorum, bebeğime de giydiremem açıkçası, yatağını, babynestini, oyun halısını sıfır aldım. İkinci el alırken genelde kılıfı çıkan, parçaları yıkamaya uygun ürünler tercih ediyorum, yıkanamayacak şeyleri almıyorum. Bir de ben tanıdıktan almadığım için markasına dikkat ediyorum, örneğin kanguruyu yeni de alabilirdim ama ergobaby istedim ve 150 euro vermek istemedim yanisana bırakılan ürünler iyi markalarsa beğendiysen bence kullan, yok değilse içine sinen yenisini al.
Sagol canısıı carşamba gitcem dra nasipse. Doğru düşünüyorsun silerım yıkanırsa yıkarm guzelceBaharım geçmiş olsun öncelikle ilaçtan korkma enfeksiyonda ilaç tedavisi en iyisi ve bu dönemde malesef enfeksiyonlar çok artıyormuş inşallah hemencik geçer kuzum2. El olayına gelince bende hiç karşı değilim hatta bebişler için kitap kart vs. Eltim vericek kızınınkileri ayırmış ana kucağı da bazılarının yüzü değişebiliyormuş eğer öyle birşeyse değiştirirsin yüzünü seninde bebeğin nasipse büyüyünce başka birine verirsin zaten şu ana kucaklarına 9aya kadar falan binebiliyorlar
1 gün kaldım bende cnm hastahaneden hastahaneye değişiyor hastanesi olayı sanırımTatlım ben hasta bezi taktım ama 5-6 saat sonra pede geçtim. Eskiden sezeryanla doğum yapanlar 2 gün kalıyordu hastanede şimdi 1 gün diyorlar daha sormadım benim doktora. Kalmak istemiyorum çünkü yürü gazını çıkar diyor Dr kayinvalidem eşimin yanında yapamıyorum ağladım en sonunda götürün beni burdan diye
Allah razı olsun canımHayat su çok geçmiş olsun, inşallah sağlıkla kavuşursunuz, bekler içeride, kardeşin için de çok üzüldüm, Rabbim şifa nasip etsin lütfen bebeğin için güçlü ol
Ne kadar şanslısın canım benimde yakın bi arkadaşım süt sağma makinesini 2. El satayım sana dediKızlar ablamın bir arkadası daha bebek yapmayacakms. Bebeği 2yaşına gircek. Benide duyunca bebeğinin kocaman oyun halısını, elektrkli ana kucagını, tertemiz kıyafet vs bana vermek istemiş ve bisuru eğitici oyun kartları vs. Ablama bırakmıs. Siz olsanız kullanırmıydınız? Alabilck duruma sahibiz ama gereksız diye dusunuyorum varsa böyle sans
Ben kullanırdım temiz ise kıyafetler için birsey diyemem tercih meselesi qma elektrikli ana kucagi hoşuma giderdiKızlar ablamın bir arkadası daha bebek yapmayacakms. Bebeği 2yaşına gircek. Benide duyunca bebeğinin kocaman oyun halısını, elektrkli ana kucagını, tertemiz kıyafet vs bana vermek istemiş ve bisuru eğitici oyun kartları vs. Ablama bırakmıs. Siz olsanız kullanırmıydınız? Alabilck duruma sahibiz ama gereksız diye dusunuyorum varsa böyle sans
Eyvah eyvah hapı yuttum. Gittikce normal doğuma yaklaşıyorummmmBu konuda herkes başka birşey söylüyor. Bir arkadaşım sezaryenden sonra yürüyememiş göbeği yarasına gelmiş. Doktoru korsen yok mu demiş almışlar ve yürümüş. Aşağı sarkmasını engellediği için. Yara yerine gelemeyecek formdaki korseler tabi
Hii benim de göbek şimdiden assaadaaBen doğası gereği geleceği için dua edemiyorum jfjfj senin inşallah gelmez kuzum
AA ben de bugün Farkettim aynen çatlama değil damarCanım kizlar bir de size sorum var: karnımda damarlanma başladı ve baya gergin, çatlak değil boyle bildiğin mavi mavi damarlarım gözüküyor. Sizin de böyle olan var mı?
Bide doktor bu hafta görüşmeye cagirmisti ama sağlık sigortam bitti, haftaya yenilenecek diye haftaya randevu aldım. 34. Haftam olacak heralde nst'ye bağlarlar. inşallah sıkıntı olmaz
Alır kullanırım canim ..ben pusetini bebek arabasını 2. El aldım ..tertemiz . Mama sandalyesi de bakıyorum.Kızlar ablamın bir arkadası daha bebek yapmayacakms. Bebeği 2yaşına gircek. Benide duyunca bebeğinin kocaman oyun halısını, elektrkli ana kucagını, tertemiz kıyafet vs bana vermek istemiş ve bisuru eğitici oyun kartları vs. Ablama bırakmıs. Siz olsanız kullanırmıydınız? Alabilck duruma sahibiz ama gereksız diye dusunuyorum varsa böyle sans
Geçmiş olsun ya ,yata yata karpuz olanlara hoşgeldin Festi.kız birden seni özlediğimi fark ettiiiiimmmmmKızlar 10 gün evdeyim. Belim tuttu adıbatasıca. Doktordan şimdi geldim. Bacak arasına yastık alıp yatıyorsun full dedi. İyy yine yatmalı günler
Benimki de 30 hf lik ken gittimdi hep iki hf çağırırken bu sefer 3 hf sonra gel dedi sanırım o zamanda nst mi başlatır artık bilmiyorum sormadım bende kanama su kontrol et dedi olursa gel dedi banada Allah'a şükür yok öyle birşey2 haftada bir çağırıyor cnm bir dahaki kontrolum 24 haziran 32+3 iken gidecegim
Benim doktor 34 den sonra nts bağlıyor
Hdjdj zaten karpuzdum bebişim artık yeni hedef kabak olmak hdhdhGeçmiş olsun ya ,yata yata karpuz olanlara hoşgeldin Festi.kız birden seni özlediğimi fark ettiiiiimmmmm
Bacım bizi normal paklar jdjdEyvah eyvah hapı yuttum. Gittikce normal doğuma yaklaşıyorummmm
Hii benim de göbek şimdiden assaadaa
AA ben de bugün Farkettim aynen çatlama değil damar
Alır kullanırım canim ..ben pusetini bebek arabasını 2. El aldım ..tertemiz . Mama sandalyesi de bakıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?