- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #38.141
Haklısın canım hiç geri verırsnz felan dememis zaten maddi olarak iyi durumları iyi insanlar zaten bi satma lafı felan etmemişler hic ablamın evine bırakıp gitmişlerNe kadar şanslısın canım benimde yakın bi arkadaşım süt sağma makinesini 2. El satayım sana dedişükür muhtaç değiliz içinden gelipte hediye eden olursa ne ala, insan mutlu oluyor çevremde düşünceli insanlar var diye. Yada geçici verirlerse işin bitince geri verirsin, önemli olan karşı tarafın gönlünden geçmesi.
Senin arkadaşın olmamasına rağmen içinden gelmiş ürünleri bırakmış böyle bi nezaketi geri çevirme bence
Yavrum artık maddiyat o kadar zorlayıcı ki satanlara da birşey diyemiyorum ben sende gönül koyma. Ben olsam satar mıydım? Yok satmazdım geçici verirdim çünkü 2. Bebeği düşünüyorum kısmet olursa. Satmayı düşündüğüm şeyi arkadaşıma söylemezdim. Mesela bebek arabası koltuk vs ben çok ciddi para verdim benek konusu kapanınca bizim için işim bitince satmayı düşünüyorum gerçekten onu hediye edemem çünkü cidden yüksek verdim ama gidipte gel sana satayım demem o hoş olmamış.Ne kadar şanslısın canım benimde yakın bi arkadaşım süt sağma makinesini 2. El satayım sana dedişükür muhtaç değiliz içinden gelipte hediye eden olursa ne ala, insan mutlu oluyor çevremde düşünceli insanlar var diye. Yada geçici verirlerse işin bitince geri verirsin, önemli olan karşı tarafın gönlünden geçmesi.
Senin arkadaşın olmamasına rağmen içinden gelmiş ürünleri bırakmış böyle bi nezaketi geri çevirme bence
Kızlar ablamın bir arkadası daha bebek yapmayacakms. Bebeği 2yaşına gircek. Benide duyunca bebeğinin kocaman oyun halısını, elektrkli ana kucagını, tertemiz kıyafet vs bana vermek istemiş ve bisuru eğitici oyun kartları vs. Ablama bırakmıs. Siz olsanız kullanırmıydınız? Alabilck duruma sahibiz ama gereksız diye dusunuyorum varsa böyle sans
Benimde ilerisi için satmayı düşündüm çok bebek ürünü var. Ama çevremden gördüğüm herkes birbirine destek olmak için geçici süre olarak veriyor işi bitince geri alıyor. Özellikle büyük parçalar için öyle. Yani dıdısının dıdısı olsa neyse ama yakın arkadaşımdan sana satayım diye teklif gelince şaşırdım bendeYavrum artık maddiyat o kadar zorlayıcı ki satanlara da birşey diyemiyorum ben sende gönül koyma. Ben olsam satar mıydım? Yok satmazdım geçici verirdim çünkü 2. Bebeği düşünüyorum kısmet olursa. Satmayı düşündüğüm şeyi arkadaşıma söylemezdim. Mesela bebek arabası koltuk vs ben çok ciddi para verdim benek konusu kapanınca bizim için işim bitince satmayı düşünüyorum gerçekten onu hediye edemem çünkü cidden yüksek verdim ama gidipte gel sana satayım demem o hoş olmamış.
Evet o hoş değil hiç. Bence alma verme çok güzel bir gelenek. Benim isterdim çevremde olsun alalım verelim. Şimdi bebek düşünen arkadaşlarım var mesela hiç tereddütsüz veririm veya geçici veririm konuşulur o. Ne dicen bacım insanlar bazen garip oluyor ne hissettireceğini düşünmeden hareket ediyorlar.Benimde ilerisi için satmayı düşündüm çok bebek ürünü var. Ama çevremden gördüğüm herkes birbirine destek olmak için geçici süre olarak veriyor işi bitince geri alıyor. Özellikle büyük parçalar için öyle. Yani dıdısının dıdısı olsa neyse ama yakın arkadaşımdan sana satayım diye teklif gelince şaşırdım bende
Ana gibi ana maşallah kız neler çektin daha unutmadan 2.yi istiyo helal olsun kız sanaaaaYavrum artık maddiyat o kadar zorlayıcı ki satanlara da birşey diyemiyorum ben sende gönül koyma. Ben olsam satar mıydım? Yok satmazdım geçici verirdim çünkü 2. Bebeği düşünüyorum kısmet olursa. Satmayı düşündüğüm şeyi arkadaşıma söylemezdim. Mesela bebek arabası koltuk vs ben çok ciddi para verdim benek konusu kapanınca bizim için işim bitince satmayı düşünüyorum gerçekten onu hediye edemem çünkü cidden yüksek verdim ama gidipte gel sana satayım demem o hoş olmamış.
Canım o sorunlarım nedeniyle aranızdan ayrılıyorum demişti.
eşiyle bazı sorunları vardı morali bozuktu biraz uzaklaşmak istedi
Jdjdjjd seni yerimAna gibi ana maşallah kız neler çektin daha unutmadan 2.yi istiyo helal olsun kız sanaaaa
Kıyamam ya benimkide şu an ütü yapıyo ben koltuktan kalkmak istersem gelip beni kaldırmaya çalışıyo işte garibimJdjdjjd seni yerim
Yavrum ben sıkıntı çektim dersem Allahın gönlüne güç gider. Biraz zorlandım sadece. Çok şükür Bulut iyi ben iyiyim daha ne olsun.
Ben istiyorum ben 3 tane istiyorum ama artık kocamı zor ikna ederim hdjfj adamcağız oldu resmen pestili çıktı, şaftı kaydı. Az önce sigara içmiş normalde etkilenmezdim bu sefer sen ben bir kus bir kus direkt duşa soktum. Hjdjd
Ev işini geçtim bide böyle uğraştırıyorum adamı jdjdj
Jdjdjdj ya hdjdjkKıyamam ya benimkide şu an ütü yapıyo ben koltuktan kalkmak istersem gelip beni kaldırmaya çalışıyo işte garibim
Ay bi kameraya çekseler şu halimiziJdjdjdj ya hdjdjk
Yapsın yapmasına da yazık kız ya jdjd iyice sindirella oldular
Bende gece dönemiyorum uyandırıyorum beni bir döndürür müsün diye hdjdj
Azııck yapacaksa bebeğim iyi şahsen ben bulut 1 yaşına basana kadar zannetmiyorum ki eskiye döneliö jdjdjAy bi kameraya çekseler şu halimiziyazık tabi çok üzülüyorum ama azıcık daha yapıcak artık
Merhaba.kacinci haftada kullandiniz aceba?Günaydın kizlar. Gece 4 den beri uyuyamadim bogaz iptal sesim asiri kisildi.sabah doktora gittim. kadin dogum drum ve kadin dogum dr kuzeniminde gorusunu alarak augmentin 625 mg antibiyotige basladim. 3 gun direndim icmeyeyim gecer diye ama daha kotuye gittim suan fisildayarak konusabiliyorum sesim cikmiyor. dr bakti iltihap cok yok ama sesiniz cok gitmis iltihap ödem yapar oksürükle birlikte ses telinize baski yapmistir dedi. Bende durumlar böyle..Gebelkten once ne kdr saglik sorunlarini halletmeye calissakta olanlarin onune gecemiyoruz malesef. vucuttaki enfeksiyon veya iltihap bebege daha cok zararli dedi iki kadin dogum druda. Rabbime emanet bebegim..kullanmaya basladim bakalim... kendinize cok dikkat edin hasta olmayin hasta olmaktan daha zor bisey varsa oda ilac kullanip kullanmama ikilemi....acidan agliyorsun ama bebegime bisi olur mu korkusuyla kendini yiyorsun.
Azııck yapacaksa bebeğim iyi şahsen ben bulut 1 yaşına basana kadar zannetmiyorum ki eskiye döneliö jdjdj
Fark ettiniz mi eskisi gibi kalabalık değil grubumuz artık belirli kişilerden ses çıkıyor diğer üyeler kayıplardaCanım o sorunlarım nedeniyle aranızdan ayrılıyorum demişti.
Merhabalar. Bende 21 haftalık gebeyim. Bugün ayrıntılı ultrasonda kist olduğunu öğrendim dünyalar başıma yıkıldı. Herşeyi normal ama böyle bir sorunla karşılaştım. Doktor çok önemsemedi ama benim çok kafama takıldıMerhaba ben 25 haftalık hamileyim benim bebeğim de de yaklaşık 1 ay önceki detaylı perinatal muayenede sol tarafta 6 mm kist çıktı. Doktor korkma geçer dedi. Salı günü normal kontrolde tekrar bakıldı ve 11 mm olmuş kist. Büyümesi biraz endişelendirdi beni. Bütün kromozom testleri temiz. Ama kistin büyümesi beni çok kokuttu.
İnşallah bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza. İnşallah bu günlerde geçecek.
Evet yaa doğuma doğru daha da azalmaz umarımFark ettiniz mi eskisi gibi kalabalık değil grubumuz artık belirli kişilerden ses çıkıyor diğer üyeler kayıplardakalabalıkta ayrı bi neşeliydi sanki pozitifin yokluğu zaten gözle görülür şekilde bariz belli tuaf oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?