2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Haklısın canım hiç geri verırsnz felan dememis zaten maddi olarak iyi durumları iyi insanlar zaten bi satma lafı felan etmemişler hic ablamın evine bırakıp gitmişler

Yavrum artık maddiyat o kadar zorlayıcı ki satanlara da birşey diyemiyorum ben sende gönül koyma. Ben olsam satar mıydım? Yok satmazdım geçici verirdim çünkü 2. Bebeği düşünüyorum kısmet olursa. Satmayı düşündüğüm şeyi arkadaşıma söylemezdim. Mesela bebek arabası koltuk vs ben çok ciddi para verdim benek konusu kapanınca bizim için işim bitince satmayı düşünüyorum gerçekten onu hediye edemem çünkü cidden yüksek verdim ama gidipte gel sana satayım demem o hoş olmamış.

Al kuzum al, bizim de kendi ailemiz içinde hep birbirimize eşya alıp verme yaparız; hele eğitici kitap oyuncaklar ben kendim de dolaptan falan kızıma hep aldım (yaş olarak 2 yaş altı anal dönemde herşeyi ağzına götürerek tanıyor o yaştaki oyuncakları almadım ama sonrası için çok ürün aldım)

Benimde ilerisi için satmayı düşündüm çok bebek ürünü var. Ama çevremden gördüğüm herkes birbirine destek olmak için geçici süre olarak veriyor işi bitince geri alıyor. Özellikle büyük parçalar için öyle. Yani dıdısının dıdısı olsa neyse ama yakın arkadaşımdan sana satayım diye teklif gelince şaşırdım bende

Evet o hoş değil hiç. Bence alma verme çok güzel bir gelenek. Benim isterdim çevremde olsun alalım verelim. Şimdi bebek düşünen arkadaşlarım var mesela hiç tereddütsüz veririm veya geçici veririm konuşulur o. Ne dicen bacım insanlar bazen garip oluyor ne hissettireceğini düşünmeden hareket ediyorlar.

Ana gibi ana maşallah kız neler çektin daha unutmadan 2.yi istiyo helal olsun kız sanaaaa

Ana gibi ana maşallah kız neler çektin daha unutmadan 2.yi istiyo helal olsun kız sanaaaa
Jdjdjjd seni yerim
Yavrum ben sıkıntı çektim dersem Allahın gönlüne güç gider. Biraz zorlandım sadece. Çok şükür Bulut iyi ben iyiyim daha ne olsun.

Ben istiyorum ben 3 tane istiyorum ama artık kocamı zor ikna ederim hdjfj adamcağız oldu resmen pestili çıktı, şaftı kaydı. Az önce sigara içmiş normalde etkilenmezdim bu sefer sen ben bir kus bir kus direkt duşa soktum. Hjdjd

Ev işini geçtim bide böyle uğraştırıyorum adamı jdjdj

Kıyamam ya benimkide şu an ütü yapıyo ben koltuktan kalkmak istersem gelip beni kaldırmaya çalışıyo işte garibim

Kıyamam ya benimkide şu an ütü yapıyo ben koltuktan kalkmak istersem gelip beni kaldırmaya çalışıyo işte garibim
Jdjdjdj ya hdjdjk
Yapsın yapmasına da yazık kız ya jdjd iyice sindirella oldular

Bende gece dönemiyorum uyandırıyorum beni bir döndürür müsün diye hdjdj

Merhaba.kacinci haftada kullandiniz aceba?

Azııck yapacaksa bebeğim iyi şahsen ben bulut 1 yaşına basana kadar zannetmiyorum ki eskiye döneliö jdjdj

1 yaş çok iyimser bir yaş olabilir, yeğenim var 1.5 yaşını geçti annesi oturmaya geliyor yanımıza, kadın 1 dk oturamıyor hele dışarı çıkmak işkence, bende kızımda geceleri çok zorlanmıştım onu hatırlıyorum ama gündüz sakindi kızım

Canım o sorunlarım nedeniyle aranızdan ayrılıyorum demişti.
Fark ettiniz mi eskisi gibi kalabalık değil grubumuz artık belirli kişilerden ses çıkıyor diğer üyeler kayıplarda kalabalıkta ayrı bi neşeliydi sanki pozitifin yokluğu zaten gözle görülür şekilde bariz belli tuaf oldum

Merhabalar. Bende 21 haftalık gebeyim. Bugün ayrıntılı ultrasonda kist olduğunu öğrendim dünyalar başıma yıkıldı. Herşeyi normal ama böyle bir sorunla karşılaştım. Doktor çok önemsemedi ama benim çok kafama takıldı

Evet yaa doğuma doğru daha da azalmaz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…