- 10 Kasım 2021
- 941
- 1.943
- 33
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #38.161
Kızlar doğumdan sonra bu göbekleri ne yapacağız.. ben doğum tercihim belli sezaryenve göbek kalıyor.. tayt korse giysem işe yarar mı acaba
Amin inşallah canım ne güzel büyütürken de kalabalık sohbetlerimiz olsunEvet yaa doğuma doğru daha da azalmaz umarım
Festiş 10 gün nedirr ne yaptın bu kadar beline çok geçmiş olsunTeşekkür ederim canım. 30+3 üm bugün. 31+6 ya kadar yazdı raporu. 32+0 da zaten çalışabilir alınıyormuş. Tam ucu ucuna oldu. Çalışcam ya inşallah zaten bayram var 35. Rahat görürüm 37 de kısmet artık
Biz köyde tozun toprağın içinde büyüdük ufak tefek hastalık diisnda hastalık bilmem ama işte bizimkiler de inşallah öyle olurlar. Çalışan için cocuk zor malesef ilk başlarda annem bakacak ama sonrasında ben de mecbur kreşe vereceğim. O zamana kadar da elimden geldiğince güçlü olması için uğraşacağım. Titizliğin malesef bir faydası yok tabiki doğuştan gelen bir rahatsızlık olmazsa.Yillikizindet gezdiler bir ay hasta yattılar kendisi hemsire hastaneden kalma titizlik kaldı en Ufak seyde ellerini yıkatip peşinde dolaşırdı ablam ellemesinler etmesinler diye. İse geri dönünce de kreşe verdi ufagi en cokda ufak hasta olduğu için kres hasta zamani istemezmis bakitcak kimsesi kaç bakıcıya verdi en sondakinden kötü davranıyor diye aldı alt komşusuydu birde verdiği çocuğuna bagirmalarini yakalamış almış hasta olduğu zaman mecbur enistem iş yerine götürüyor yada işten izin alıyormuş kocası çok sıkıntılılqr bu konuda
Canım benim tabiki kullanırdım niye kullanmayayım. Çok heves ettiğin şeyler varsa al yine ama kullanacaklarını al tüketim tüketim her yanımız zaten böyle eşyaların paylaşılması çok güzel bişey bnm etrafımdaki bebeler hep benimle aynı anda yoksa ben kesin kullanırdımKızlar ablamın bir arkadası daha bebek yapmayacakms. Bebeği 2yaşına gircek. Benide duyunca bebeğinin kocaman oyun halısını, elektrkli ana kucagını, tertemiz kıyafet vs bana vermek istemiş ve bisuru eğitici oyun kartları vs. Ablama bırakmıs. Siz olsanız kullanırmıydınız? Alabilck duruma sahibiz ama gereksız diye dusunuyorum varsa böyle sans
Kuzum bende başka sıkıntı da vardı söylemeye çekindm ama akıntı da var sarıBenim de idrarda taaaa en başta enfeksiyon çıktı ama hiç bişe kullandırtmadılar. Sürekli tuvalete gidiyorum ama önceden de öyleydim zaten eşim bir değişiklik yok diyor, önceden de kronik vardı çünkü. Bir tek hamilelikte geceleri daha çok çıkıyorum onu etkiledi. Yani düşünüyorum bir benim doktorlar mı vermedi ilaç anlamadım.Sabah mesela tuvalete canımı zor attım altıma yapıcam diye, bi gittim azıcık bişe. Umarım geçer seninki ne diyim kendimden umudum yok çünkü. Bebek de hareket eder çok takılma hala değişebiliyor günlük hareket sıklığı.
Canım bi doktora gitsen mi ? Lekelenme kanama pek normal değil diye biliyorum nişan olabilir. Belki önemsiz bir şey de olabilir ama ben olsam giderdimKızlar 30+6 haftalığım bugün akşamdan beri hafif leke şeklinde kanamam oluyor böyle bir şey yaşayan var mı yada duyan?
Acile gittim canım benim yapabileceğim bir şey yok yarın sabah kadın doğumcuya gel dedi gönderdiCanım bi doktora gitsen mi ? Lekelenme kanama pek normal değil diye biliyorum nişan olabilir. Belki önemsiz bir şey de olabilir ama ben olsam giderdim
Geçmiş olsun canım umarım önemli bir durum değildir. Dr numarası filan var mıAcile gittim canım benim yapabileceğim bir şey yok yarın sabah kadın doğumcuya gel dedi gönderdi
Geçmiş olsun canım, kendini kasma sakince bekleyeceksen sabahi bekle baska hastaneye gitme sansin yoksa .. a cilde hiçbir açıklama yapmadılar mı? Başka şikayetin var mıKızlar 30+6 haftalığım bugün akşamdan beri hafif leke şeklinde kanamam oluyor böyle bir şey yaşayan var mı yada duyan?
Kendi doktorum ağrı, kasılma yoksa hareket hissediyorsan istirahat et dedi. Kanama artarsa gel dediGeçmiş olsun canım umarım önemli bir durum değildir. Dr numarası filan var mı
Başka şikayetim yok canım. Geçmezse kendi doktoruma gidicem direkGeçmiş olsun canım, kendini kasma sakince bekleyeceksen sabahi bekle baska hastaneye gitme sansin yoksa .. a cilde hiçbir açıklama yapmadılar mı? Başka şikayetin var mı
Ben myom ameliyatı olup iki ay sonra hamile kaldım ve ayrıntılı ultrason da tam beş tane daha myom um çıktı yani şuan yapıcak biseyimiz yok kafaya taktikca etkileniyor rahim ve maalesef büyüyor artıyor ilk duyduğumda çok üzülmüştüm ya ameliyat oldum ben ve yine çıktı ama sonra bebeğe zararı yok dediler hiç takmadim zor ama psikolojik olarak taktikca kendine zarar verirsin bak senin kist bir de benim myom ve beş adet Allah in izniyle birşey olmayacak bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalim sonrası Allah büyükMerhabalar. Bende 21 haftalık gebeyim. Bugün ayrıntılı ultrasonda kist olduğunu öğrendim dünyalar başıma yıkıldı. Herşeyi normal ama böyle bir sorunla karşılaştım. Doktor çok önemsemedi ama benim çok kafama takıldı
Enfeksiyondan bende sürekli çekiyorum canım aslında bir ara baya durulmuştu şimdi tekrar var ve böbreklere vurdu benimki böbrek ağrısı felaket bir şey değerler çok yüksek çıktı şase içtim bende düştü baya ama yine de var yarın yine intaniyeye gideceğim bu sefer uzun süreli bir antibiyotik verir sanırım çünkü kültürde de üreme çıktı. Sende dikkat et hemen doktora görün ilerleyince çok kötü oluyor özellikle böbrek ağrısıSanada çok geçmiş olsun canım...ben hiç yaşamazdm enfeksiyon. Kötü bişeymiş cidden. Enfeksiyon erken doğuma nedden oluyor diye korkuuorum yoksa surekli saşe içmek benmde hosuma gitmiyor
maşallah nasıl tatlı, karakalem gibi foto olmuşGünaydınnbakın burda ne varrrr
Allah yardımcın olsun canım umarım kötğ bir durum yoktur güzel haberlerini bekliyoruzKizlar 11de batmam basladi ve 15 dkda. Bir wc gitmeye basladim. Idrarim seffaf oluyor camasirim da islaklik oluyor hafif. Doktorum acile gitmemi istedi. Geldm kan idrar verdm bekliyorum kan idrar sonucunu gormeden dr bakmiyimys ne rezillik yaa dua edin enfeksiyondan olsun erken dogum olmasn bebegin suyu olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?