2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar doğumdan sonra bu göbekleri ne yapacağız.. ben doğum tercihim belli sezaryen ve göbek kalıyor.. tayt korse giysem işe yarar mı acaba

Kızlar doğumdan sonra bu göbekleri ne yapacağız.. ben doğum tercihim belli sezaryen ve göbek kalıyor.. tayt korse giysem işe yarar mı acaba

Canım normalde göbekli bir yapıda değilsen yada az da olsa spor geçmişin varsa çok göbek kalmıyor, ben normalde zayıfta olsam göbeğim vardı sonrasında da öyle büyüme olmadı (ben 1 hafta sonra hafiften karnımı sarmıştım sonra dikiş kısmı geçince de hafif korse takmıştım belki onun faydası olmuştur)

Festiş 10 gün nedirr ne yaptın bu kadar beline çok geçmiş olsun

Biz köyde tozun toprağın içinde büyüdük ufak tefek hastalık diisnda hastalık bilmem ama işte bizimkiler de inşallah öyle olurlar. Çalışan için cocuk zor malesef ilk başlarda annem bakacak ama sonrasında ben de mecbur kreşe vereceğim. O zamana kadar da elimden geldiğince güçlü olması için uğraşacağım. Titizliğin malesef bir faydası yok tabiki doğuştan gelen bir rahatsızlık olmazsa.

Canım benim tabiki kullanırdım niye kullanmayayım. Çok heves ettiğin şeyler varsa al yine ama kullanacaklarını al tüketim tüketim her yanımız zaten böyle eşyaların paylaşılması çok güzel bişey bnm etrafımdaki bebeler hep benimle aynı anda yoksa ben kesin kullanırdım

Kuzum bende başka sıkıntı da vardı söylemeye çekindm ama akıntı da var sarı (((( çok afedersiniz ((

Kızlar 30+6 haftalığım bugün akşamdan beri hafif leke şeklinde kanamam oluyor böyle bir şey yaşayan var mı yada duyan?
Canım bi doktora gitsen mi ? Lekelenme kanama pek normal değil diye biliyorum nişan olabilir. Belki önemsiz bir şey de olabilir ama ben olsam giderdim

Kızlar 30+6 haftalığım bugün akşamdan beri hafif leke şeklinde kanamam oluyor böyle bir şey yaşayan var mı yada duyan?
Geçmiş olsun canım, kendini kasma sakince bekleyeceksen sabahi bekle baska hastaneye gitme sansin yoksa .. a cilde hiçbir açıklama yapmadılar mı? Başka şikayetin var mı

İkinci ele ben de sıcak bakıyorum. Anne yani beşiği, puset, süt sağma makinesi (avent) gibi bazı parçaları arkadaşım verecek zaten direk kendi teklif etti. Şunu alicam diyorum alma ben de var diyor sağolsun hatta sat bana dedim yok ikinci bebek için geri alırım diyor kuzenim de bir sürü oyuncak saklamış hem de kızı ortaokula geçti düşünün puzzle, fisher Prince marka oyuncaklar kullanır misin dedi baktım hepsi sağlam gibi olur dedim. Şu ekonomide tutumlu olmak lazım bence (bazen olamasam da). Valla bugün ev baktım taşınmam gerekiyor birde hamile halimle kira 10 bin TL. Dogumuydu taşınmasıydi bebek ihtiyaclariydi derken iyi para gidiyor gidecekte.

Ben myom ameliyatı olup iki ay sonra hamile kaldım ve ayrıntılı ultrason da tam beş tane daha myom um çıktı yani şuan yapıcak biseyimiz yok kafaya taktikca etkileniyor rahim ve maalesef büyüyor artıyor ilk duyduğumda çok üzülmüştüm ya ameliyat oldum ben ve yine çıktı ama sonra bebeğe zararı yok dediler hiç takmadim zor ama psikolojik olarak taktikca kendine zarar verirsin bak senin kist bir de benim myom ve beş adet Allah in izniyle birşey olmayacak bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalim sonrası Allah büyük

Kizlar 11de batmam basladi ve 15 dkda. Bir wc gitmeye basladim. Idrarim seffaf oluyor camasirim da islaklik oluyor hafif. Doktorum acile gitmemi istedi. Geldm kan idrar verdm bekliyorum kan idrar sonucunu gormeden dr bakmiyimys ne rezillik yaa dua edin enfeksiyondan olsun erken dogum olmasn bebegin suyu olmasin

Sanada çok geçmiş olsun canım...ben hiç yaşamazdm enfeksiyon. Kötü bişeymiş cidden. Enfeksiyon erken doğuma nedden oluyor diye korkuuorum yoksa surekli saşe içmek benmde hosuma gitmiyor
Enfeksiyondan bende sürekli çekiyorum canım aslında bir ara baya durulmuştu şimdi tekrar var ve böbreklere vurdu benimki böbrek ağrısı felaket bir şey değerler çok yüksek çıktı şase içtim bende düştü baya ama yine de var yarın yine intaniyeye gideceğim bu sefer uzun süreli bir antibiyotik verir sanırım çünkü kültürde de üreme çıktı. Sende dikkat et hemen doktora görün ilerleyince çok kötü oluyor özellikle böbrek ağrısı

Allah yardımcın olsun canım umarım kötğ bir durum yoktur güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…