2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Selam kızlar iyi geceler. Pazartesi gecesi nokta nokta kanamam oldu 31+6 da çok korktum doktora gittik dün her şey normalmiş ve sağlıklıymış kilosu kafama takıldı 1886 az dedi doktor?
bence az değil çünkü zaten bu haftalarda bu gramajlara doktorlar normal diyor, ama analık işte bende aynıyım istiyoruz ki en üst seviyede gitsin ama sanırım elimizde değil biraz bebeişin yapısından, biraz bizim fiziki özelliklerimizden vs vs şeylerden normal gidiyor, sağlıklı olsunlarda kg çok önemli değil zaten ortalama 3.200-3.500 gram oluyorlar o da gayet iyi

Ne oluyor bugün ya, çok geçmiş olsun bakalım inşallah korktuğun şey değildir, yalancı sancı gibi birşeydir bizi de bilgilendir mutlaka Canım bende acile Aşıdan sonra bir defa gitmiştim biliyorsun, bana da aynı prosedürü uyguladılar sırf hastaneler iş yükü azalsın dşye böyle birşey uydurmuyorkarsa hiçbirşey bilmiyprum ( bana acilden gir nst ne bakılsın dendi, doktora diyorum hocam tamam kan da alın da benim nst ye bağlanmam lazımmış, doktor öyle dedi yok önce kan değerleri çıksın diyor tüm gün oralarda beklemiştim)

Normal bir acile gitmiştim canım
Anladım imkanlarını bilemiyorum ama keşke kadın dogum acili olan bir yere gitseydin, neyse artık olan olmuş
Öncelikle wc dışında hiç hareket etmemeye çalış, benim doktor da hangi haftada olursa olsun kanama görmek istemeyiz demişti bana bir kontrolümde, o nedenle biraz uzun bir gece olacak ama hareket etmeden dinlenmeye çalış sabahta erkenden doktora görün derim çünkü haftalarımız artık ilerledi herşry olabilir, inşallah normal bir durumdur

Arkadaşların dediği gibi mümkün olduğunca çok hareket etme canım ama onun bir testi var ped gibi onu takıyorsun yarım saat sonra o ıslaklık ile ped de renk değişikliği oluyor onun rengine göre biliyor doktorlar bebeğin suyu mu yoksa enfeksiyon idrar vs mi diye bence sen kadın doğum bölümü olan bir acile git doktorun yoksa gelmeyecekse eğer bana kalırsa sabahı bekleme için rahat etsin diye söylüyorum

Mecburigorevden dolayi bitlisteyiz. Kadin dogum acili olan ilde deglm. Yokta zaten mecburen devler hastanesindeyim bekliyorum sonuclari. Sabah erkenden kendi druma.gitcem özele canim. Anlamadm neden boyle oldu. Aksam uzun zamandan sonra turk kahvesi ictm aylardir icmiyodm o mu yapti bilmiyorum

Allahımın izniyle inşallah birşey olmaz cnm kötü düşünme belki üşütmüşsündür. Tez vakitte şifa versin Rabbim inşallah bizi habersiz bırakma

Kızlar doğumdan sonra bu göbekleri ne yapacağız.. ben doğum tercihim belli sezaryen ve göbek kalıyor.. tayt korse giysem işe yarar mı acaba
Sezeryan göbeği ile mutlu olan tek insan benim sanırım vücudunuzu sevin çatlaklarınızda dahil o zaman hiç birseyi kafaya takmazsınız

Allahımın izniyle inşallah birşey olmaz cnm kötü düşünme belki üşütmüşsündür. Tez vakitte şifa versin Rabbim inşallah bizi habersiz bırakma
Insallah canim üsütme enfeksiyon olsn suyu felan olmasn daha erken ya devlete kimseyi dusurmesn Allah. 3 . Katta dogum servisinde dr ama tahlil cikmadan bakmiyolarms duruma gore asagi tesrif ediyolarms bu ne boyle yaa boyle bisimi var sinirlerm bozuldu ultrasondan baksa nolcak test cikana kdr icim icimi yiyor. Bunlarda vicdan yok

Eğer akıntı devam etmiyorsa yada elinde olmadan bi anda çok gelmiyorsa korkma canım ki öyle olsa bile belki enfeksiyondur belki de başka bir şeydir kötü düşünme.Dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz

Amin gerçekten kimseyi düşürmesin iyice bozdular devlet hastahanelerini kac saate çıkacak cnm

Geçmiş olsun, hala çıkmadı mı sonucun? Bize de haber ver lütfen. Sinir oldum okurken, bence de bakabilir doktor anında. Ama olmayan şeye odaklanma, belki de enfeksiyondan olan bir kanama? İdrar yolu enfeksiyonu yan etkisi olabilir mi ki? Kasılmaların yok çok şükür, dediğim gibi haber et bize ama bişe çıkmayacak olumsuz düşünme

Acile gittim canım benim yapabileceğim bir şey yok yarın sabah kadın doğumcuya gel dedi gönderdi
Canım enfeksiyonun var mıydı. Genelde enfeksiyon da kanama yapabiliyor. Umarım başka birşey yoktur. Nişan olsa zaten anlardın sırf kanama gibi olmaz daha kıvamlı olurdu. Yanlış hatırlamıyorsam serklajın vardı.( Yanlış hatırlıyorsam kusura bakma) belki dikişle ilgili bir durumdur. Bizi de haberdar et kendi doktoruna gidince

Canım geçen konuşulmuştu akıntı ıslaklık her neyse geldikten sonra biraz bakın bekleyin 1 saat içinde tekrar aynı şekilde oluyor mu aynı miktarlarda ıslanıyor mu diye. Sende durum nasıl? İnşallah gelir güzelce ilgilenirler de için rahat eder.

Sezeryan göbeği ile mutlu olan tek insan benim sanırım vücudunuzu sevin çatlaklarınızda dahil o zaman hiç birseyi kafaya takmazsınız
Yookk canm ben seviyorum çatlakları ayrı göbeği ayrı ben beş yıl bekledim bu anı kaç kadın doğumcu ve hocaya gittim bebek için şikayetçi değilim çok şükür ama doğum sonrası iç organ sarkması da var en nihayetinde sağlığa gidiyor ucu ondan sordum yoksa görünüş benim için 2. Sırada

Faydası oluyormuş onu duymuştum canm daha önce .. biraz göbekliyim zaten de iç organ sarkmasından korkuyorum omdam dolayı biraz karnımı muhafaza etme düşüncesi

Ne yaptın cnm sonuçlar da ne çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…