- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #38.181
bence az değil çünkü zaten bu haftalarda bu gramajlara doktorlar normal diyor, ama analık işte bende aynıyım istiyoruz ki en üst seviyede gitsin ama sanırım elimizde değil biraz bebeişin yapısından, biraz bizim fiziki özelliklerimizden vs vs şeylerden normal gidiyor, sağlıklı olsunlarda kg çok önemli değil zaten ortalama 3.200-3.500 gram oluyorlar o da gayet iyiSelam kızlar iyi geceler. Pazartesi gecesi nokta nokta kanamam oldu 31+6 da çok korktum doktora gittik dün her şey normalmiş ve sağlıklıymış kilosu kafama takıldı 1886 az dedi doktor?
Acile gittim canım benim yapabileceğim bir şey yok yarın sabah kadın doğumcuya gel dedi gönderdi
Normal bir acile gitmiştim canımÇok geçmiş olsun canım da, Bu ne demek şimdi, kadın dogum acili olan bir yere gitmedin mi?
Kizlar 11de batmam basladi ve 15 dkda. Bir wc gitmeye basladim. Idrarim seffaf oluyor camasirim da islaklik oluyor hafif. Doktorum acile gitmemi istedi. Geldm kan idrar verdm bekliyorum kan idrar sonucunu gormeden dr bakmiyimys ne rezillik yaa dua edin enfeksiyondan olsun erken dogum olmasn bebegin suyu olmasin
Anladım imkanlarını bilemiyorum ama keşke kadın dogum acili olan bir yere gitseydin, neyse artık olan olmuşNormal bir acile gitmiştim canım
Arkadaşların dediği gibi mümkün olduğunca çok hareket etme canım ama onun bir testi var ped gibi onu takıyorsun yarım saat sonra o ıslaklık ile ped de renk değişikliği oluyor onun rengine göre biliyor doktorlar bebeğin suyu mu yoksa enfeksiyon idrar vs mi diye bence sen kadın doğum bölümü olan bir acile git doktorun yoksa gelmeyecekse eğer bana kalırsa sabahı bekleme için rahat etsin diye söylüyorumKizlar 11de batmam basladi ve 15 dkda. Bir wc gitmeye basladim. Idrarim seffaf oluyor camasirim da islaklik oluyor hafif. Doktorum acile gitmemi istedi. Geldm kan idrar verdm bekliyorum kan idrar sonucunu gormeden dr bakmiyimys ne rezillik yaa dua edin enfeksiyondan olsun erken dogum olmasn bebegin suyu olmasin
Mecburigorevden dolayi bitlisteyiz. Kadin dogum acili olan ilde deglm. Yokta zaten mecburen devler hastanesindeyim bekliyorum sonuclari. Sabah erkenden kendi druma.gitcem özele canim. Anlamadm neden boyle oldu. Aksam uzun zamandan sonra turk kahvesi ictm aylardir icmiyodm o mu yapti bilmiyorumArkadaşların dediği gibi mümkün olduğunca çok hareket etme canım ama onun bir testi var ped gibi onu takıyorsun yarım saat sonra o ıslaklık ile ped de renk değişikliği oluyor onun rengine göre biliyor doktorlar bebeğin suyu mu yoksa enfeksiyon idrar vs mi diye bence sen kadın doğum bölümü olan bir acile git doktorun yoksa gelmeyecekse eğer bana kalırsa sabahı bekleme için rahat etsin diye söylüyorum
Allahımın izniyle inşallah birşey olmaz cnm kötü düşünme belki üşütmüşsündür. Tez vakitte şifa versin Rabbim inşallah bizi habersiz bırakmaKizlar 11de batmam basladi ve 15 dkda. Bir wc gitmeye basladim. Idrarim seffaf oluyor camasirim da islaklik oluyor hafif. Doktorum acile gitmemi istedi. Geldm kan idrar verdm bekliyorum kan idrar sonucunu gormeden dr bakmiyimys ne rezillik yaa dua edin enfeksiyondan olsun erken dogum olmasn bebegin suyu olmasin
Sezeryan göbeği ile mutlu olan tek insan benim sanırım vücudunuzu sevin çatlaklarınızda dahil o zaman hiç birseyi kafaya takmazsınızKızlar doğumdan sonra bu göbekleri ne yapacağız.. ben doğum tercihim belli sezaryenve göbek kalıyor.. tayt korse giysem işe yarar mı acaba
Acile git bence normal mı bizler bilemeyiz ama ben olsam durmazdım cok gecmis olsunKızlar 30+6 haftalığım bugün akşamdan beri hafif leke şeklinde kanamam oluyor böyle bir şey yaşayan var mı yada duyan?
Insallah canim üsütme enfeksiyon olsn suyu felan olmasn daha erkenAllahımın izniyle inşallah birşey olmaz cnm kötü düşünme belki üşütmüşsündür. Tez vakitte şifa versin Rabbim inşallah bizi habersiz bırakma
Eğer akıntı devam etmiyorsa yada elinde olmadan bi anda çok gelmiyorsa korkma canım ki öyle olsa bile belki enfeksiyondur belki de başka bir şeydir kötü düşünme.Dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruzMecburigorevden dolayi bitlisteyiz. Kadin dogum acili olan ilde deglm. Yokta zaten mecburen devler hastanesindeyim bekliyorum sonuclari. Sabah erkenden kendi druma.gitcem özele canim. Anlamadm neden boyle oldu. Aksam uzun zamandan sonra turk kahvesi ictm aylardir icmiyodm o mu yapti bilmiyorum
Amin gerçekten kimseyi düşürmesin iyice bozdular devlet hastahanelerini kac saate çıkacak cnmInsallah canim üsütme enfeksiyon olsn suyu felan olmasn daha erkenya devlete kimseyi dusurmesn Allah. 3 . Katta dogum servisinde dr ama tahlil cikmadan bakmiyolarms duruma gore asagi tesrif ediyolarms bu ne boyle yaa boyle bisimi var sinirlerm bozuldu ultrasondan baksa nolcak test cikana kdr icim icimi yiyor. Bunlarda vicdan yok
Geçmiş olsun, hala çıkmadı mı sonucun? Bize de haber ver lütfen. Sinir oldum okurken, bence de bakabilir doktor anında. Ama olmayan şeye odaklanma, belki de enfeksiyondan olan bir kanama? İdrar yolu enfeksiyonu yan etkisi olabilir mi ki? Kasılmaların yok çok şükür, dediğim gibi haber et bize ama bişe çıkmayacak olumsuz düşünmeInsallah canim üsütme enfeksiyon olsn suyu felan olmasn daha erkenya devlete kimseyi dusurmesn Allah. 3 . Katta dogum servisinde dr ama tahlil cikmadan bakmiyolarms duruma gore asagi tesrif ediyolarms bu ne boyle yaa boyle bisimi var sinirlerm bozuldu ultrasondan baksa nolcak test cikana kdr icim icimi yiyor. Bunlarda vicdan yok
Canım enfeksiyonun var mıydı. Genelde enfeksiyon da kanama yapabiliyor. Umarım başka birşey yoktur. Nişan olsa zaten anlardın sırf kanama gibi olmaz daha kıvamlı olurdu. Yanlış hatırlamıyorsam serklajın vardı.( Yanlış hatırlıyorsam kusura bakma) belki dikişle ilgili bir durumdur. Bizi de haberdar et kendi doktoruna gidinceAcile gittim canım benim yapabileceğim bir şey yok yarın sabah kadın doğumcuya gel dedi gönderdi
Canım geçen konuşulmuştu akıntı ıslaklık her neyse geldikten sonra biraz bakın bekleyin 1 saat içinde tekrar aynı şekilde oluyor mu aynı miktarlarda ıslanıyor mu diye. Sende durum nasıl? İnşallah gelir güzelce ilgilenirler de için rahat eder.Insallah canim üsütme enfeksiyon olsn suyu felan olmasn daha erkenya devlete kimseyi dusurmesn Allah. 3 . Katta dogum servisinde dr ama tahlil cikmadan bakmiyolarms duruma gore asagi tesrif ediyolarms bu ne boyle yaa boyle bisimi var sinirlerm bozuldu ultrasondan baksa nolcak test cikana kdr icim icimi yiyor. Bunlarda vicdan yok
Yookk canm ben seviyorum çatlakları ayrı göbeği ayrı ben beş yıl bekledim bu anı kaç kadın doğumcu ve hocaya gittim bebek için şikayetçi değilim çok şükür ama doğum sonrası iç organ sarkması da var en nihayetinde sağlığa gidiyor ucu ondan sordum yoksa görünüş benim için 2. SıradaSezeryan göbeği ile mutlu olan tek insan benim sanırım vücudunuzu sevin çatlaklarınızda dahil o zaman hiç birseyi kafaya takmazsınız
Teşekkür ederiz yajhhmaşallah nasıl tatlı, karakalem gibi foto olmuş
Faydası oluyormuş onu duymuştum canm daha önce .. biraz göbekliyim zaten de iç organ sarkmasından korkuyorum omdam dolayı biraz karnımı muhafaza etme düşüncesiCanım normalde göbekli bir yapıda değilsen yada az da olsa spor geçmişin varsa çok göbek kalmıyor, ben normalde zayıfta olsam göbeğim vardı sonrasında da öyle büyüme olmadı (ben 1 hafta sonra hafiften karnımı sarmıştım sonra dikiş kısmı geçince de hafif korse takmıştım belki onun faydası olmuştur)
Ne yaptın cnm sonuçlar da ne çıktıKizlar 11de batmam basladi ve 15 dkda. Bir wc gitmeye basladim. Idrarim seffaf oluyor camasirim da islaklik oluyor hafif. Doktorum acile gitmemi istedi. Geldm kan idrar verdm bekliyorum kan idrar sonucunu gormeden dr bakmiyimys ne rezillik yaa dua edin enfeksiyondan olsun erken dogum olmasn bebegin suyu olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?