- 10 Kasım 2021
- 941
- 1.943
- 33
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #38.201
Nasılsın canım durumunda değişiklik varmıKızlar 30+6 haftalığım bugün akşamdan beri hafif leke şeklinde kanamam oluyor böyle bir şey yaşayan var mı yada duyan?
Saol canım inşAllah bende rahat ederim gidicem bu hafta alıp deniycem mutlaka bende 49 kiloydum 55 oldum ama göbege gitti benimde kilo belki banada iyi gelirBen çok rahat ediyorum e bebek baby momdan aldıklarım var modal kumaş s/m beden çok rahatlar neredeyse 3-4 aydır kullanıyorum. Bir kaç tane de farklı marka var normal hiç çamaşır hiç kullanmiyorum. Ben normal de hep düşük bel slip tarzı çamaşır giyerim zaten 50 kiloydum şimdi 60 oldum sağlam göbeğim varo yüzden popomdan devamlı dusecekmis gibi bir his oluyor. Bence 1-2 tane al dene belki rahat edersin canım.
Canımm çok gecmiş olsun. Endişe etme üşüttüğündendir diye düşünüyorum o enfeksiyon bende de hiç gecmedi modurol mu ne ondan da içtim ama işe yaramadı gebelikte oluyor mus stres yapma sakın iyi düşünInsallah canim üsütme enfeksiyon olsn suyu felan olmasn daha erkenya devlete kimseyi dusurmesn Allah. 3 . Katta dogum servisinde dr ama tahlil cikmadan bakmiyolarms duruma gore asagi tesrif ediyolarms bu ne boyle yaa boyle bisimi var sinirlerm bozuldu ultrasondan baksa nolcak test cikana kdr icim icimi yiyor. Bunlarda vicdan yok
Canım banada modurol mu ne vermisti doktorum tek kullanımlık toz ama işe yaramadı hamilelikte sıklıkla yasanıyo sanırım bu enfeksiyon o kadar su içiyorum evde terliksiz gezmiyorum tuvalet temizliğine dikkat ediyorum ama geçmiyorBenim de idrarda taaaa en başta enfeksiyon çıktı ama hiç bişe kullandırtmadılar. Sürekli tuvalete gidiyorum ama önceden de öyleydim zaten eşim bir değişiklik yok diyor, önceden de kronik vardı çünkü. Bir tek hamilelikte geceleri daha çok çıkıyorum onu etkiledi. Yani düşünüyorum bir benim doktorlar mı vermedi ilaç anlamadım.Sabah mesela tuvalete canımı zor attım altıma yapıcam diye, bi gittim azıcık bişe. Umarım geçer seninki ne diyim kendimden umudum yok çünkü. Bebek de hareket eder çok takılma hala değişebiliyor günlük hareket sıklığı.
Ic organlarda mı sarkıyormuş oww ilk defa duydumYookk canm ben seviyorum çatlakları ayrı göbeği ayrı ben beş yıl bekledim bu anı kaç kadın doğumcu ve hocaya gittim bebek için şikayetçi değilim çok şükür ama doğum sonrası iç organ sarkması da var en nihayetinde sağlığa gidiyor ucu ondan sordum yoksa görünüş benim için 2. Sırada
Ben onu hamile kalmadan önce de kaç defa kullandım, hiç bir işe yaramıyor. Kronikleşmiş idrar yolu enfeksiyonu çok inatçı bir illet. Cipro bile kullandım ağır antibiyotik ama yok yok geçmedi. Her idrar testimde yıllardır fix çıkar hiç şaşırmıyorum. Hamile kalınca yapılan ilk idrar ve kan da da çıktı tabii, doktor bol su iç bişe olmaz dediCanım banada modurol mu ne vermisti doktorum tek kullanımlık toz ama işe yaramadı hamilelikte sıklıkla yasanıyo sanırım bu enfeksiyon o kadar su içiyorum evde terliksiz gezmiyorum tuvalet temizliğine dikkat ediyorum ama geçmiyor
Evet canm sarkma olabiliyor bazı kadınlardaIc organlarda mı sarkıyormuş oww ilk defa duydum
Evet canm sarkma olabiliyor bazı kadınlarIc organlarda mı sarkıyormuş oww ilk defa duydum
Çok şükür ki sonuçların temiz çıkmış canımKizlar gunaydin gec geldm bakamadim kusura bakmayin. Idrar kan crp herseyim tertemiz cikti biliyor musunuz. Ve dr servisten inipte muane etmedi telle acildeki dru arayip bol su icsin demis geri yolladi. Allah bunlari bildigi gibi yapsin. Lanet olsun dedim sabah erken kendi doktoruma gitmek uzere ayrildim. Enfeksiyonum hic yok. O batma hisleri vs bebekten demekki. Eve gelince idrara dahada gitmedim islakliigim olmadi hic. Ama aksam inanirmsnz 10 dkda bir gittim pecete siliuodm gene damla damla islaniuodu camasir anlamadim. Ama tek bildigim o doktor kimse aldigi para helal olmasin. Birazdan doktoruma gidecegim. (Yazan herkesten Allah razi olsun tek tek alinti yapamadim toplu yazmak istedim.)
İnşallah önemli bir şey değildir bakalım, ikiz olduğu için hep riskliydi benim zatenAnladım imkanlarını bilemiyorum ama keşke kadın dogum acili olan bir yere gitseydin, neyse artık olan olmuş
Öncelikle wc dışında hiç hareket etmemeye çalış, benim doktor da hangi haftada olursa olsun kanama görmek istemeyiz demişti bana bir kontrolümde, o nedenle biraz uzun bir gece olacak ama hareket etmeden dinlenmeye çalış sabahta erkenden doktora görün derim çünkü haftalarımız artık ilerledi herşry olabilir, inşallah normal bir durumdur
Gittim canım ama bişey yapmadılarAcile git bence normal mı bizler bilemeyiz ama ben olsam durmazdım cok gecmis olsun
Enfeksiyonum vardı biraz canım birde akıntım falan oluyordu sürekli. Evet doğru hatırlıyorsun canım serklajım varCanım enfeksiyonun var mıydı. Genelde enfeksiyon da kanama yapabiliyor. Umarım başka birşey yoktur. Nişan olsa zaten anlardın sırf kanama gibi olmaz daha kıvamlı olurdu. Yanlış hatırlamıyorsam serklajın vardı.( Yanlış hatırlıyorsam kusura bakma) belki dikişle ilgili bir durumdur. Bizi de haberdar et kendi doktoruna gidince
Aynı gibi canım, birde kasık ağrım var gibi. Birazdan kadın doğumcuya gidicemNasılsın canım durumunda değişiklik varmı
Sanada cok gecmis olsun. Benim gece vardi sabah gecmis agrilarim. Ama genede bende gitcem. İnsallah guzel haberler alirizAynı gibi canım, birde kasık ağrım var gibi. Birazdan kadın doğumcuya gidicem
Sagol canim. Enfeksiyon olsa batma agri islaklik ondan dicektm ama simdi diyorum ki bebekle alakaliydi. O beni daha tedirgin etti acikcasi...Çok şükür ki sonuçların temiz çıkmış canımbir de kendi doktoruna git bakalım o da inşallah güzel şeyler diyecek
Geçmiş olsun cnmGünaydın herkese kızlar neler olmuş pozitif gitmiş bende de lekeleme vardı anneme gitmiştim üstüne annem ameliyat oldu çok giremedim herkes iyidir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?