2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Saol canım inşAllah bende rahat ederim gidicem bu hafta alıp deniycem mutlaka bende 49 kiloydum 55 oldum ama göbege gitti benimde kilo belki banada iyi gelir

Canımm çok gecmiş olsun. Endişe etme üşüttüğündendir diye düşünüyorum o enfeksiyon bende de hiç gecmedi modurol mu ne ondan da içtim ama işe yaramadı gebelikte oluyor mus stres yapma sakın iyi düşün Bu arada bende ilk aylarda devtele gittim bi aksam mecburen inan banada aynısını yaptılar kan sonucu çıkmadan bakamazlarmıs gerçekten seni çok iyi anlıyorum..

Canım banada modurol mu ne vermisti doktorum tek kullanımlık toz ama işe yaramadı hamilelikte sıklıkla yasanıyo sanırım bu enfeksiyon o kadar su içiyorum evde terliksiz gezmiyorum tuvalet temizliğine dikkat ediyorum ama geçmiyor

Ic organlarda mı sarkıyormuş oww ilk defa duydum

Ben onu hamile kalmadan önce de kaç defa kullandım, hiç bir işe yaramıyor. Kronikleşmiş idrar yolu enfeksiyonu çok inatçı bir illet. Cipro bile kullandım ağır antibiyotik ama yok yok geçmedi. Her idrar testimde yıllardır fix çıkar hiç şaşırmıyorum. Hamile kalınca yapılan ilk idrar ve kan da da çıktı tabii, doktor bol su iç bişe olmaz dedi zaten ilaç verse de kullanmayacaktım çünkü geçirmeyecek. Belki cerrahi küçük bir müdahale gerek, var mı öyle bişe bilmiyorum ama okumuştum sanki içe girip temizleniyor. Beni başka paklamaz ben kabullendim Ama çoğu kadında var sanırım zaten. Son tahlillerde kum döküyorum diye çıktı bi de. Ona da bişe yazmadı çoğu hamilelikte olur bol su iç dedi gene bi de bu başka doktor. Öyle yani o yüzden çok takmıyorum ben.

Kizlar gunaydin gec geldm bakamadim kusura bakmayin. Idrar kan crp herseyim tertemiz cikti biliyor musunuz. Ve dr servisten inipte muane etmedi telle acildeki dru arayip bol su icsin demis geri yolladi. Allah bunlari bildigi gibi yapsin. Lanet olsun dedim sabah erken kendi doktoruma gitmek uzere ayrildim. Enfeksiyonum hic yok. O batma hisleri vs bebekten demekki. Eve gelince idrara dahada gitmedim islakliigim olmadi hic. Ama aksam inanirmsnz 10 dkda bir gittim pecete siliuodm gene damla damla islaniuodu camasir anlamadim. Ama tek bildigim o doktor kimse aldigi para helal olmasin. Birazdan doktoruma gidecegim. (Yazan herkesten Allah razi olsun tek tek alinti yapamadim toplu yazmak istedim.)

Çok şükür ki sonuçların temiz çıkmış canım bir de kendi doktoruna git bakalım o da inşallah güzel şeyler diyecek

İnşallah önemli bir şey değildir bakalım, ikiz olduğu için hep riskliydi benim zaten

Enfeksiyonum vardı biraz canım birde akıntım falan oluyordu sürekli. Evet doğru hatırlıyorsun canım serklajım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…