2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çok geçmiş olsun canımm

Günaydın herkese kızlar neler olmuş pozitif gitmiş bende de lekeleme vardı anneme gitmiştim üstüne annem ameliyat oldu çok giremedim herkes iyidir umarım
Evet bende cok girememiştim koşuşturmadan cok geçmiş olsun canım annen iyidir imşallah
Pozitifi bende okudumm, en kısa zManda aramıza geri katılır inşallah, onsuz buraların tadı olmazz

Bana yapmışlardı biraz akıntım vardı idrar yolları enfeksiyonu değildi ama doktor önlem amaçlı bir içini temizleyelim dedi. Direk çatala aldılar içimi batikonla temizlediler sonrasında da flora düzenleyici fitil verdi. Yani öyle bir şey var kizlar. Sonrasında da şu gibi olan akıntılarım normal akıntıya dönmüştü.
Saol canım inşAllah bende rahat ederim gidicem bu hafta alıp deniycem mutlaka bende 49 kiloydum 55 oldum ama göbege gitti benimde kilo belki banada iyi gelir
Benim de farklı değil koca bir gobekle dolasiyorum. Biraz popo basende aldım ben senin maşallah sadece bebiş almış. O zaman kesinlikle küçük beden al derim.
mydreams93 çok geçmiş olsun umarım doktorundan iyi haberlerle dönersin bir an önce mesajları okumaya çalıştım bu kızcağız ne yaptı diye.

Geçmiş olsun cnm ağrılar zorluyor artık yatıyoruz ama kalça çatı felaket benimde doktor ağrım icin ozon yağı dedi bakalım eşim bulabilirse alsın kullanacağim

Geçmiş olsun cnm ağrılar zorluyor artık yatıyoruz ama kalça çatı felaket benimde doktor ağrım icin ozon yağı dedi bakalım eşim bulabilirse alsın kullanacağim
Evett sağlıcakla bi kavuşsak yavrularımıza rahatlıcazzz , sanada geçmiş olsmn canmm bide artk hareketlerinin maşallahı var, kaldırıp atıyor sanki kendini öle değişik şeler yapıyor benm ağrılarım hep işten canım, işim oturarak olmadığı için akşam eve geldiğimde cok ağrım oluyor, evdeylem rahatm ama hamile yastıgıma sarılıp yaşayabiliyorum

Evet çocuğu bol güneşe topraklı yerlere götürün tozla toprakla oynamayı bilsin kreşte de zaten bakımları cok iyi ama iste bağışıklığı önemli olan kuvvetli olmasi zaten değilse ömürleri hep okulda geçicek ha kres ha okul belli bir yaşa kadar vücut kendini korumasını tamamlayamayadi icin küçük çocuklar daha çok hasta oluyor buyukler artık kurtarıyor kendini o konuda

Gittin mi canim kendi dr una ne dedi durumunla ilgili herşey yolunda der umarım

O zaman evde kalmana sevindim cnm bol bol dinlen 2 yaşında bir kızım var bende işe gitmiş kadar oluyorum evde

Çok geçmiş olsun canım. Cimere şikayet talei aç . Ne saniyorlar kendilerini .

Sagol canim. Enfeksiyon olsa batma agri islaklik ondan dicektm ama simdi diyorum ki bebekle alakaliydi. O beni daha tedirgin etti acikcasi...
Öyle düşünme benimde ağrılarım oluyor mesela benim bebegin duruşundan dolayı Dr hareket ettiğinde canın acır dedi genelde kasıklarıma doğru ağrı oluyor özellikle sağ böbreğim çok ağrıyor bende korkup doktora gittim ilk gebelik olunca böbrek büyümesi falan mı diye şüphelendim ama bebek hareket etmesi ve duruşu kaynaklı imis şükür kötü bişey yoktur seninde inşallah haber ver bize kendi doktoruna gidince

Günaydın

U Umayumayy baharrr34 kızlar çok geçmiş olsun ağustos analarına nazar değdi
Bende öyle düşünüyorum bugün kontrolüm var korku sardı içimi Allah im hepimize sağlıkla hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Dün birisi işyerinde karnıma elleyip senin doğum yakın dedi iki ay var daha normalde takmam ama ne biliyim takıldı kafama

Çok bilmiş. Bizim orlarda müneccim …. Yemiş derler. Takma be onu ne biliyo da konuşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…