- 25 Temmuz 2022
- 1.656
- 3.251
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #38.221
Çok geçmiş olsun canımmKizlar gunaydin gec geldm bakamadim kusura bakmayin. Idrar kan crp herseyim tertemiz cikti biliyor musunuz. Ve dr servisten inipte muane etmedi telle acildeki dru arayip bol su icsin demis geri yolladi. Allah bunlari bildigi gibi yapsin. Lanet olsun dedim sabah erken kendi doktoruma gitmek uzere ayrildim. Enfeksiyonum hic yok. O batma hisleri vs bebekten demekki. Eve gelince idrara dahada gitmedim islakliigim olmadi hic. Ama aksam inanirmsnz 10 dkda bir gittim pecete siliuodm gene damla damla islaniuodu camasir anlamadim. Ama tek bildigim o doktor kimse aldigi para helal olmasin. Birazdan doktoruma gidecegim. (Yazan herkesten Allah razi olsun tek tek alinti yapamadim toplu yazmak istedim.)
Evet bende cok girememiştim koşuşturmadanGünaydın herkese kızlar neler olmuş pozitif gitmiş bende de lekeleme vardı anneme gitmiştim üstüne annem ameliyat oldu çok giremedim herkes iyidir umarım
Bana yapmışlardı biraz akıntım vardı idrar yolları enfeksiyonu değildi ama doktor önlem amaçlı bir içini temizleyelim dedi. Direk çatala aldılar içimi batikonla temizledilerBen onu hamile kalmadan önce de kaç defa kullandım, hiç bir işe yaramıyor. Kronikleşmiş idrar yolu enfeksiyonu çok inatçı bir illet. Cipro bile kullandım ağır antibiyotik ama yok yok geçmedi. Her idrar testimde yıllardır fix çıkar hiç şaşırmıyorum. Hamile kalınca yapılan ilk idrar ve kan da da çıktı tabii, doktor bol su iç bişe olmaz dedizaten ilaç verse de kullanmayacaktım çünkü geçirmeyecek. Belki cerrahi küçük bir müdahale gerek, var mı öyle bişe bilmiyorum ama okumuştum sanki içe girip temizleniyor. Beni başka paklamaz ben kabullendim Ama çoğu kadında var sanırım zaten. Son tahlillerde kum döküyorum diye çıktı bi de. Ona da bişe yazmadı çoğu hamilelikte olur bol su iç dedi gene bi de bu başka doktor. Öyle yani o yüzden çok takmıyorum ben.
Benim de farklı değil koca bir gobekle dolasiyorum. Biraz popo basende aldım ben senin maşallah sadece bebiş almış. O zaman kesinlikle küçük beden al derim.Saol canım inşAllah bende rahat ederim gidicem bu hafta alıp deniycem mutlaka bende 49 kiloydum 55 oldum ama göbege gitti benimde kilo belki banada iyi gelir
Geçmiş olsun cnm ağrılar zorluyor artık yatıyoruz ama kalça çatı felaket benimde doktor ağrım icin ozon yağı dedi bakalım eşim bulabilirse alsın kullanacağimGünaydınnn canm annelerbel ağrısımdam dolayı rapor aldım bu hafta, sonunda evimdeyim dinlenebiliyorum, artkk iş hayatı beni yoruyor bayramdan sonra birdaha gitmeyeceğim saniriö nasıl herkes? İnşalllah herkesss, bebişlerde iyidirrr
Evett sağlıcakla bi kavuşsak yavrularımıza rahatlıcazzz , sanada geçmiş olsmn canmmGeçmiş olsun cnm ağrılar zorluyor artık yatıyoruz ama kalça çatı felaket benimde doktor ağrım icin ozon yağı dedi bakalım eşim bulabilirse alsın kullanacağim
Evet çocuğu bol güneşe topraklı yerlere götürün tozla toprakla oynamayı bilsin kreşte de zaten bakımları cok iyi ama iste bağışıklığı önemli olan kuvvetli olmasi zaten değilse ömürleri hep okulda geçicek ha kres ha okul belli bir yaşa kadar vücut kendini korumasını tamamlayamayadi icin küçük çocuklar daha çok hasta oluyor buyukler artık kurtarıyor kendini o konudaBiz köyde tozun toprağın içinde büyüdük ufak tefek hastalık diisnda hastalık bilmem ama işte bizimkiler de inşallah öyle olurlar. Çalışan için cocuk zor malesef ilk başlarda annem bakacak ama sonrasında ben de mecbur kreşe vereceğim. O zamana kadar da elimden geldiğince güçlü olması için uğraşacağım. Titizliğin malesef bir faydası yok tabiki doğuştan gelen bir rahatsızlık olmazsa.
Gittin mi canim kendi dr una ne dedi durumunla ilgili herşey yolunda der umarımKizlar gunaydin gec geldm bakamadim kusura bakmayin. Idrar kan crp herseyim tertemiz cikti biliyor musunuz. Ve dr servisten inipte muane etmedi telle acildeki dru arayip bol su icsin demis geri yolladi. Allah bunlari bildigi gibi yapsin. Lanet olsun dedim sabah erken kendi doktoruma gitmek uzere ayrildim. Enfeksiyonum hic yok. O batma hisleri vs bebekten demekki. Eve gelince idrara dahada gitmedim islakliigim olmadi hic. Ama aksam inanirmsnz 10 dkda bir gittim pecete siliuodm gene damla damla islaniuodu camasir anlamadim. Ama tek bildigim o doktor kimse aldigi para helal olmasin. Birazdan doktoruma gidecegim. (Yazan herkesten Allah razi olsun tek tek alinti yapamadim toplu yazmak istedim.)
O zaman evde kalmana sevindim cnm bol bol dinlen 2 yaşında bir kızım var bende işe gitmiş kadar oluyorum evdeEvett sağlıcakla bi kavuşsak yavrularımıza rahatlıcazzz , sanada geçmiş olsmn canmmbide artk hareketlerinin maşallahı var, kaldırıp atıyor sanki kendini öle değişik şeler yapıyor benm ağrılarım hep işten canım, işim oturarak olmadığı için akşam eve geldiğimde cok ağrım oluyor, evdeylem rahatm ama hamile yastıgıma sarılıp yaşayabiliyorum
Çok geçmiş olsun canım. Cimere şikayet talei aç . Ne saniyorlar kendilerini .Kizlar gunaydin gec geldm bakamadim kusura bakmayin. Idrar kan crp herseyim tertemiz cikti biliyor musunuz. Ve dr servisten inipte muane etmedi telle acildeki dru arayip bol su icsin demis geri yolladi. Allah bunlari bildigi gibi yapsin. Lanet olsun dedim sabah erken kendi doktoruma gitmek uzere ayrildim. Enfeksiyonum hic yok. O batma hisleri vs bebekten demekki. Eve gelince idrara dahada gitmedim islakliigim olmadi hic. Ama aksam inanirmsnz 10 dkda bir gittim pecete siliuodm gene damla damla islaniuodu camasir anlamadim. Ama tek bildigim o doktor kimse aldigi para helal olmasin. Birazdan doktoruma gidecegim. (Yazan herkesten Allah razi olsun tek tek alinti yapamadim toplu yazmak istedim.)
Kızlar 1 cm açılmam varmış ciğer geliştirici yaptılar kendi doktoruma gidiyorum şimdi
Kızlar 1 cm açılmam varmış ciğer geliştirici yaptılar kendi doktoruma gidiyorum şimdi
Öyle düşünme benimde ağrılarım oluyor mesela benim bebegin duruşundan dolayı Dr hareket ettiğinde canın acır dedi genelde kasıklarıma doğru ağrı oluyor özellikle sağ böbreğim çok ağrıyor bende korkup doktora gittim ilk gebelik olunca böbrek büyümesi falan mı diye şüphelendim ama bebek hareket etmesi ve duruşu kaynaklı imis şükür kötü bişey yoktur seninde inşallah haber ver bize kendi doktoruna gidinceSagol canim. Enfeksiyon olsa batma agri islaklik ondan dicektm ama simdi diyorum ki bebekle alakaliydi. O beni daha tedirgin etti acikcasi...
Bende öyle düşünüyorum bugün kontrolüm var korku sardı içimi Allah im hepimize sağlıkla hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
İnşallah ya daha çok küçükler biraz, daha beklesinlerHadi kendi doktorun güzel şeyler söyler, hayırlı haberler ile dön inşallah
Çok bilmiş. Bizim orlarda müneccim …. Yemiş derler. Takma be onu ne biliyo da konuşuyorBende öyle düşünüyorum bugün kontrolüm var korku sardı içimi Allah im hepimize sağlıkla hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Dün birisi işyerinde karnıma elleyip senin doğum yakın dedi iki ay var daha normalde takmam ama ne biliyim takıldı kafama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?