2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çok sağol canım dün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür ama ikisi de kafa aşağı dönmüş çatı ağrısından yürüyemiyorum ilk defa bu kadar zorlanıyorum aşağı çok baskım var. Birde aralarındaki kilo biraz açılmaya başlamış canım sıkıldı doktor normal dedi ama işte biri 1770 olmuş diğeri 1940

Doğa kuşu mu 1770 olan?
Az kaldı yavrum sabret. Sabrın sonu selamet inşallah.

Ayy takma yaaa , banada öyle diyolar korkarak doktora gidiyorum bişi yok diyor adam.
Benm bebe cok hareket ediyor, çıkmak istiyor diyorlar içeride rahat değil diyorlar, doktorda tam tersi keyfi yerinde ki hareket ediyor diyor. Sen kimseyi dinleme canım, rabbm sağlıkla zamanında kucağına almauı nasip etsn inşallah, hem semin hem hepimizin

Su Haziran ayıni sagsalim atlatalim gerçekten başka birşey istemiyorum doğuma sayılı günler kaldı dedikce birseyler olmaya başladı bizlere hakkımızda hayırlı olsun cümlemiz zamanında ve sağlıkla alalım kucağımıza bebeklerimizi. Moralinizi yüksek tutun kızlar stresten uzak sakin zamanlar geçirin

Sıkma canını canımm, kötü birşey olsa doktor söylemeyi ihmal edermi hiç gönlünü ferah tut

Aynen katılıyorum canımm, kötüyü çekmeyelim hiç. Hepimiz sağsalim yavrularımızı kucaklarımıza alalım inşallah burdan teker teker doğum haberleri zamanında gelsin inşallah

Sefika o kadar şanslısın ki arkadaşım maşallah nazar değmesin. Doğadasın yeşillikler içinde kesin zorlukları vardır ama yine de çok güzel. Bende kendimi doğaya vurmak istiyorum. Keşke köyümüz burda olsaydı şu 10 günü gidip orda geçirirdim. Eve tıkılacağım için çok mutsuzum. Evde de birsürü iş var durdukça yapasım geliyor yapamadıkça geriliyorum. Üf ya.

Aynen katılıyorum canımm, kötüyü çekmeyelim hiç. Hepimiz sağsalim yavrularımızı kucaklarımıza alalım inşallah burdan teker teker doğum haberleri zamanında gelsin inşallah
Amin insallah normalde çok şey etkilemem ama bende bi etkilenmeye başladım devamlı hareketlerini takip ediyorum ağrım yokken psikolojik olarak kendimde agri bulmaya başlıyorum iki gecedir gogsumun altı sıkısiyor batmali bir aci oluyo diyorum bebegin kolu bacagi orada galiba deyip yatıyorum yine. Bebek uyuyorsa karnima ona işaret gönderiyorum kipirdasin diye falan değişik bi piskolojiye buruncem yakında

Kıyamam canımmm hiç öyle düşünmee böyle diyorum ama geçenlerde herhalde pozisyonu değişmişti cok az hareket etmişti, mafoldm o 2 gün noldu acaba die devamlı dürttüm, sonra kendini herxamanki yerine değiştirdi hareeketleri düzeldide öyle rahat ettim. O kalpten içten gelen o güzel annelik duygusu nasıl insanı etkiliyor

ffestinalente festikuşumm naberrrr yaaaa
Bebiişşiiimmm erkek analarının şahı nerelerdesin sen ya kerem balı nasıl

İyiyim kuzum belim yüzünden yatıştayım. 10 gün raporluyum iş listesi yaptım kendime bak paylaşayım da beni gaza getirin azıcık. Yata yata kabak olcam yakında.

Eklentiler

• IMG_0237.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 82
Gerçekten bende kendimi bu yönden cok coook ama şanslı görüyorum sokağa çıkma yasağı varken biz dağ bayir gezdik dibimizdeki şöyle bende aşağıdaki işleri yapmaktan bazen ev işine yetişemiyorum eşim bize is üretiyor iki tane anneli oglakli keci aldı sütlü iki güne bi peyniri otu çöpü derken kendi bahçemiz derken bitmyortki işleri arti iki cocukve bir koca ve gebe bir kadın biraz zorladı beni de alışkınım önceden hayvan baktigimdan bende şehirde büyüdüm ama buraya köye kaçtım kocaya suan çarşıda iki saatten fazla duramıyoruz çarşı batıyor bize artık. Umarım herşey gönlünüze göre olur canım.

Doğa kuşu bu zamana kadar hep öndeydi Duru reis dört nala koşmuş bu sefer diyorum kardeşinin rızkınıda yemiş
Çocuğa durul durul diye diye azdırdın yeminle jdjdj öyle dersen böyle yaparım anne dedi sana jdjdj sen karışma onların arasındaki ilişkiye

Sana helal olsun
Bende ev işi listesi yapıp gözümde büyütüyorum işte öyle tembel bir hayat..

Yavrum beni bile boğuyor o avmler, kalabalıklar. Koronadan sonra iyice uzaklaştım ncesinde de sevmezdim. Sizi nasıl bunaltıyordur tahmin edebiliyorum. Valla doğayla iç içe olmak çok önemli. Allahım hepimize nasip etsin. Ben kendimi bazen uludağa atıyorum. Ordaki birkaç saat bile o kadar iyi geliyor ki. Özledim valla bu haftasonu çıkayım en iyisi.

Beybiimm napayımmm cok yogun zamanlardan geçtim, senin bu listeyi geçen haftalarda yaptım, mafoldum sonra bide üstüne işte de yoruldum bu hafta cortladım rapor aldm evdeym keremm iyi kudurmakla mesgul teysesiii , bu cts konrol var bakalım tosuncuk kaç kg olmus senin nasııll bebiiş? Biz senle bu işle hamileliği aynı anda yapamıcaz bence artk bebegm o yüzden ben bayramdan sonra cıkıom izne, azck dinleneym yav işte doğurcam
Kendini zorlama zaten belin kötü kuşm, her gün bitane yaparsn azar azar, ben dün ayıptır sölemesi buzluğa börek atma operasyonu yaptm misafirler geldiğinde hemen fırına atmak için stokladm bugunde çamaşır yıkama , yarında ğtü yapcam, her güne bir iş

Demi insan sakinleştirmeye çalışırken karşıdakini kendisindede ayni anlar olunca ayni panik sendede oluyo. Vallaha yha ilk uc ay iyimi kötümü derken simdide hareketlerini hissetmedigimizde başlıyoruz acaba noldu diyede koca gobek kim bilir neresinde de işte biz anneler bazen uyansin diye sallıyorum kizim geli anne yapmasana uyusun uyusun yazık diyo

Maşallah ben yazdım ama kocama yaptıracağım sanırım hdjdhjjj bir lider edasında yönümüzü belirledim hfjfj bence işim %80i bu listeydi jdjd seninle benim raporlarım da hep aynı döneme denk geliyor hdjd dinlen kızım bende 1 günde yapmicam 10 günüm var dinlene dinlene hallederim inşallah.

Yok bebiş ben 37. Ye kadar devam jdj zaten bayramdan sonra 34 oluyorum baya dinlenmiş olucam 37 yi rahatlıkla görürüm. İnat ettim yavrum ben 37 den önce çıkamam jdjd

Ohh iyi yapmışsın afiyetler olsun
Ya zaten şu kuduruklukları olmasa hamileliğin çekilcek yani yok bence hdjdj bulut kuşum iyi teyzesi boyu uzun ama kilosu standart. Doktor sen maks 3 kg doğurursun dedi bende mutluluktan ağlayacaktım hdjdj hiçte besiye çekmedim sonrasında ben çok memnunum gelişimi normal ama fit doğsun ben sonrasında besiye çekerim onu hdjd doğum kolay olsun hdjd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…