- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #38.241
Çok sağol canım dün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür ama ikisi de kafa aşağı dönmüş çatı ağrısından yürüyemiyorum ilk defa bu kadar zorlanıyorum aşağı çok baskım var. Birde aralarındaki kilo biraz açılmaya başlamış canım sıkıldı doktor normal dedi ama işte biri 1770 olmuş diğeri 1940Bana yapmışlardı biraz akıntım vardı idrar yolları enfeksiyonu değildi ama doktor önlem amaçlı bir içini temizleyelim dedi. Direk çatala aldılar içimi batikonla temizledilersonrasında da flora düzenleyici fitil verdi. Yani öyle bir şey var kizlar. Sonrasında da şu gibi olan akıntılarım normal akıntıya dönmüştü.
Benim de farklı değil koca bir gobekle dolasiyorum. Biraz popo basende aldım ben senin maşallah sadece bebiş almış. O zaman kesinlikle küçük beden al derim.
mydreams93 çok geçmiş olsun umarım doktorundan iyi haberlerle dönersin bir an önce mesajları okumaya çalıştım bu kızcağız ne yaptı diye.
Doğa kuşu mu 1770 olan?Çok sağol canım dün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür ama ikisi de kafa aşağı dönmüş çatı ağrısından yürüyemiyorum ilk defa bu kadar zorlanıyorum aşağı çok baskım var. Birde aralarındaki kilo biraz açılmaya başlamış canım sıkıldı doktor normal dedi ama işte biri 1770 olmuş diğeri 1940
ouyy senin mesai evde de devam ediyor beybim kolay gelsin Allah güç kuvvet versiiinnO zaman evde kalmana sevindim cnm bol bol dinlen 2 yaşında bir kızım var bende işe gitmiş kadar oluyorum evde
Ayy takma yaaa , banada öyle diyolar korkarak doktora gidiyorum bişi yok diyor adam.Bende öyle düşünüyorum bugün kontrolüm var korku sardı içimi Allah im hepimize sağlıkla hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Dün birisi işyerinde karnıma elleyip senin doğum yakın dedi iki ay var daha normalde takmam ama ne biliyim takıldı kafama
Sıkma canını canımm, kötü birşey olsa doktor söylemeyi ihmal edermi hiçÇok sağol canım dün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür ama ikisi de kafa aşağı dönmüş çatı ağrısından yürüyemiyorum ilk defa bu kadar zorlanıyorum aşağı çok baskım var. Birde aralarındaki kilo biraz açılmaya başlamış canım sıkıldı doktor normal dedi ama işte biri 1770 olmuş diğeri 1940
Aynen katılıyorum canımm, kötüyü çekmeyelim hiç. Hepimiz sağsalim yavrularımızı kucaklarımıza alalım inşallahSu Haziran ayıni sagsalim atlatalim gerçekten başka birşey istemiyorum doğuma sayılı günler kaldı dedikce birseyler olmaya başladı bizlere hakkımızda hayırlı olsun cümlemiz zamanında ve sağlıkla alalım kucağımıza bebeklerimizi. Moralinizi yüksek tutun kızlar stresten uzak sakin zamanlar geçirin
Sefika o kadar şanslısın ki arkadaşım maşallah nazar değmesin. Doğadasın yeşillikler içinde kesin zorlukları vardır ama yine de çok güzel. Bende kendimi doğaya vurmak istiyorum. Keşke köyümüz burda olsaydı şu 10 günü gidip orda geçirirdim. Eve tıkılacağım için çok mutsuzum. Evde de birsürü iş var durdukça yapasım geliyor yapamadıkça geriliyorum. Üf ya.Su Haziran ayıni sagsalim atlatalim gerçekten başka birşey istemiyorum doğuma sayılı günler kaldı dedikce birseyler olmaya başladı bizlere hakkımızda hayırlı olsun cümlemiz zamanında ve sağlıkla alalım kucağımıza bebeklerimizi. Moralinizi yüksek tutun kızlar stresten uzak sakin zamanlar geçirin
Amin insallah normalde çok şey etkilemem ama bende bi etkilenmeye başladım devamlı hareketlerini takip ediyorum ağrım yokken psikolojik olarak kendimde agri bulmaya başlıyorum iki gecedir gogsumun altı sıkısiyor batmali bir aci oluyo diyorum bebegin kolu bacagi orada galiba deyip yatıyorum yine. Bebek uyuyorsa karnima ona işaret gönderiyorum kipirdasin diye falan değişik bi piskolojiye buruncem yakındaAynen katılıyorum canımm, kötüyü çekmeyelim hiç. Hepimiz sağsalim yavrularımızı kucaklarımıza alalım inşallahburdan teker teker doğum haberleri zamanında gelsin inşallah
Kıyamam canımmm hiç öyle düşünmeeAmin insallah normalde çok şey etkilemem ama bende bi etkilenmeye başladım devamlı hareketlerini takip ediyorum ağrım yokken psikolojik olarak kendimde agri bulmaya başlıyorum iki gecedir gogsumun altı sıkısiyor batmali bir aci oluyo diyorum bebegin kolu bacagi orada galiba deyip yatıyorum yine. Bebek uyuyorsa karnima ona işaret gönderiyorum kipirdasin diye falan değişik bi piskolojiye buruncem yakında
Bebiişşiiimmm erkek analarının şahı nerelerdesin sen ya
Doğa kuşu bu zamana kadar hep öndeydi Duru reis dört nala koşmuş bu sefer diyorum kardeşinin rızkınıda yemişDoğa kuşu mu 1770 olan?
Az kaldı yavrum sabret. Sabrın sonu selamet inşallah.
Gerçekten bende kendimi bu yönden cok coook ama şanslı görüyorum sokağa çıkma yasağı varken biz dağ bayir gezdik dibimizdeki şöyle bende aşağıdaki işleri yapmaktan bazen ev işine yetişemiyorum eşim bize is üretiyorSefika o kadar şanslısın ki arkadaşım maşallah nazar değmesin. Doğadasın yeşillikler içinde kesin zorlukları vardır ama yine de çok güzel. Bende kendimi doğaya vurmak istiyorum. Keşke köyümüz burda olsaydı şu 10 günü gidip orda geçirirdim. Eve tıkılacağım için çok mutsuzum. Evde de birsürü iş var durdukça yapasım geliyor yapamadıkça geriliyorum. Üf ya.
Çocuğa durul durul diye diye azdırdın yeminle jdjdj öyle dersen böyle yaparım anne dedi sana jdjdj sen karışma onların arasındaki ilişkiyeDoğa kuşu bu zamana kadar hep öndeydi Duru reis dört nala koşmuş bu sefer diyorum kardeşinin rızkınıda yemiş
Sana helal olsunGerçekten bende kendimi bu yönden cok coook ama şanslı görüyorum sokağa çıkma yasağı varken biz dağ bayir gezdik dibimizdeki şöyle bende aşağıdaki işleri yapmaktan bazen ev işine yetişemiyorum eşim bize is üretiyoriki tane anneli oglakli keci aldı sütlü iki güne bi peyniri otu çöpü derken kendi bahçemiz derken bitmyortki işleri arti iki cocukve bir koca ve gebe bir kadın biraz zorladı beni de alışkınım önceden hayvan baktigimdan bende şehirde büyüdüm ama buraya köye kaçtım kocaya suan çarşıda iki saatten fazla duramıyoruz çarşı batıyor bize artık. Umarım herşey gönlünüze göre olur canım.
Beybiimm napayımmm cok yogun zamanlardan geçtim, senin bu listeyi geçen haftalarda yaptım, mafoldum sonra bide üstüne işte de yoruldum bu hafta cortladım rapor aldm evdeymBebiişşiiimmm erkek analarının şahı nerelerdesin sen yakerem balı nasıl
İyiyim kuzum belim yüzünden yatıştayım. 10 gün raporluyumiş listesi yaptım kendime bak paylaşayım da beni gaza getirin azıcık. Yata yata kabak olcam yakında.
Demi insan sakinleştirmeye çalışırken karşıdakini kendisindede ayni anlar olunca ayni panik sendede oluyo. Vallaha yha ilk uc ay iyimi kötümü derken simdide hareketlerini hissetmedigimizde başlıyoruz acaba noldu diyede koca gobek kim bilir neresinde de işte biz anneler bazen uyansin diye sallıyorum kizim geli anne yapmasana uyusun uyusun yazık diyoKıyamam canımmm hiç öyle düşünmeeböyle diyorum ama geçenlerde herhalde pozisyonu değişmişti cok az hareket etmişti, mafoldm o 2 gün noldu acaba die devamlı dürttüm, sonra kendini herxamanki yerine değiştirdi hareeketleri düzeldide öyle rahat ettim. O kalpten içten gelen o güzel annelik duygusu nasıl insanı etkiliyor
Maşallah ben yazdım ama kocama yaptıracağım sanırım hdjdhjjj bir lider edasında yönümüzü belirledim hfjfj bence işim %80i bu listeydi jdjd seninle benim raporlarım da hep aynı döneme denk geliyor hdjd dinlen kızım bende 1 günde yapmicam 10 günüm var dinlene dinlene hallederim inşallah.Beybiimm napayımmm cok yogun zamanlardan geçtim, senin bu listeyi geçen haftalarda yaptım, mafoldum sonra bide üstüne işte de yoruldum bu hafta cortladım rapor aldm evdeymkeremm iyi kudurmakla mesgul teysesiii , bu cts konrol var bakalım tosuncuk kaç kg olmus senin nasııll bebiiş? Biz senle bu işle hamileliği aynı anda yapamıcaz bence artk bebegm o yüzden ben bayramdan sonra cıkıom izne, azck dinleneym yav işte doğurcam
Kendini zorlama zaten belin kötü kuşm, her gün bitane yaparsn azar azar, ben dün ayıptır sölemesi buzluğa börek atma operasyonu yaptm misafirler geldiğinde hemen fırına atmak için stokladmbugunde çamaşır yıkama , yarında ğtü yapcam, her güne bir iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?