- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #38.261
Kist bebeğimin beyninde çıktı. Bende değil. Gerçekten kendimde bir sorun olsa bu kadar stres yapmazdım herhalde. Ona birşey olacak diye yüreğim ağzımda sürekliBen myom ameliyatı olup iki ay sonra hamile kaldım ve ayrıntılı ultrason da tam beş tane daha myom um çıktı yani şuan yapıcak biseyimiz yok kafaya taktikca etkileniyor rahim ve maalesef büyüyor artıyor ilk duyduğumda çok üzülmüştüm ya ameliyat oldum ben ve yine çıktı ama sonra bebeğe zararı yok dediler hiç takmadim zor ama psikolojik olarak taktikca kendine zarar verirsin bak senin kist bir de benim myom ve beş adet Allah in izniyle birşey olmayacak bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalim sonrası Allah büyük
Ooo fittt bir beyyyyMaşallah ben yazdım ama kocama yaptıracağım sanırım hdjdhjjj bir lider edasında yönümüzü belirledim hfjfj bence işim %80i bu listeydi jdjd seninle benim raporlarım da hep aynı döneme denk geliyor hdjd dinlen kızım bende 1 günde yapmicam 10 günüm var dinlene dinlene hallederim inşallah.
Yok bebiş ben 37. Ye kadar devam jdj zaten bayramdan sonra 34 oluyorum baya dinlenmiş olucam 37 yi rahatlıkla görürüm. İnat ettim yavrum ben 37 den önce çıkamam jdjd
Ohh iyi yapmışsın afiyetler olsun
Ya zaten şu kuduruklukları olmasa hamileliğin çekilcek yani yok bence hdjdj bulut kuşum iyi teyzesi boyu uzun ama kilosu standart. Doktor sen maks 3 kg doğurursun dedi bende mutluluktan ağlayacaktım hdjdj hiçte besiye çekmedim sonrasında ben çok memnunum gelişimi normal ama fit doğsun ben sonrasında besiye çekerim onu hdjd doğum kolay olsun hdjd
Geçmiş olsun canım. Doktorun yorumu ne oldu? Ben bu şekilde olup sonrasında geçen durumlar okumuştum.Kist bebeğimin beyninde çıktı. Bende değil. Gerçekten kendimde bir sorun olsa bu kadar stres yapmazdım herhalde. Ona birşey olacak diye yüreğim ağzımda sürekli
Farklı bulgular yoksa tek başına kist bir anlam ifade etmiyor diyor doktorlar. Büyüme yapıyor mu bunun takibini sıkı yaptırın. Kardeşim detaylıda öğrendi bu durumu doğuma kadar zehir etti kendine hamileliği. Şu an yeğenim 4 aylık maşallahı var. İçinizi ferah tutunKist bebeğimin beyninde çıktı. Bende değil. Gerçekten kendimde bir sorun olsa bu kadar stres yapmazdım herhalde. Ona birşey olacak diye yüreğim ağzımda sürekli
Çok şükür bana benzemedi jfjfjfj bana benzese şimdi 8 kg du kesin hdjd babası fit sanırım oraya benzeyecek ama bende pek besili davranmıyorum. Kilo aldıran herşeyden çok tiksinmiş durumda olduğum için onları yemiyorum özellikle kaşar ve ceviz. Düşünce bile tüylerim diken diken.Ooo fittt bir beyyyybenmki sumocu. Doktpr 4 veya üzeri doğar böle giderse dedi, yememe içmeme dikkat ediom ama su içsem bile yarıyo cocuga anasına cekmis ben 37 ye kadar dayanamam kuşumm dayanamamm gülüğğmmm katil olurum işyerinde iş hiç bitmiyor , hanile değilmişim givi takılıolar, dayanamicimmm
Çok geçmiş olsun cnm benim kuzenimin bebegi içinde demişlerde safra kesesi yok beynin kist var ama doğunda baktılar hiç birşeyi yoktu Allahın izniyle bebeğin de de birşey yoktur inşallahKist bebeğimin beyninde çıktı. Bende değil. Gerçekten kendimde bir sorun olsa bu kadar stres yapmazdım herhalde. Ona birşey olacak diye yüreğim ağzımda sürekli
Dikiş varken de açılma yapabiliyormuş yaniKızlar 1 cm açılmam varmış ciğer geliştirici yaptılar kendi doktoruma gidiyorum şimdi
İnşallah dualarınıza çok ihtiyacım var. Rabbim hepimizin evlatlarını korusunB
Çok geçmiş olsun cnm benim kuzenimin bebegi içinde demişlerde safra kesesi yok beynin kist var ama doğunda baktılar hiç birşeyi yoktu Allahın izniyle bebeğin de de birşey yoktur inşallah
Kaşardan bende tiksindim tostta domatesli ve kekikli güzel oluyor ,cevizi çikolataya yada tahinpekmeze batırıp yiyebiliyorum birde cevizli sucuk iyi gidiyorÇok şükür bana benzemedi jfjfjfj bana benzese şimdi 8 kg du kesin hdjd babası fit sanırım oraya benzeyecek ama bende pek besili davranmıyorum. Kilo aldıran herşeyden çok tiksinmiş durumda olduğum için onları yemiyorum özellikle kaşar ve ceviz. Düşünce bile tüylerim diken diken.
Oyy maşallahyumurursun ne güzel ele gelir hdhd
Ayrıl bebeğim mutsuz oluyorsan hiç gerek yok, ben artık işi sallamıyorum hiç umrum değil gidip geliyorum işimi yapıyorum. Hareket oluyor zaman geçiyor ne bileyim birde sonrasında uzatmak önemli benim için erken dönemem hdjdj excelde planladım gün gün o günlerden önce dönersem kalbim kırılır hdjdj
Plan program deyincedee senn be festimÇok şükür bana benzemedi jfjfjfj bana benzese şimdi 8 kg du kesin hdjd babası fit sanırım oraya benzeyecek ama bende pek besili davranmıyorum. Kilo aldıran herşeyden çok tiksinmiş durumda olduğum için onları yemiyorum özellikle kaşar ve ceviz. Düşünce bile tüylerim diken diken.
Oyy maşallahyumurursun ne güzel ele gelir hdhd
Ayrıl bebeğim mutsuz oluyorsan hiç gerek yok, ben artık işi sallamıyorum hiç umrum değil gidip geliyorum işimi yapıyorum. Hareket oluyor zaman geçiyor ne bileyim birde sonrasında uzatmak önemli benim için erken dönemem hdjdj excelde planladım gün gün o günlerden önce dönersem kalbim kırılır hdjdj
Başka hiç bir bulgu yok çok şükür. İkili test yaptırmıştım sadece oda temiz gelmişti. Ama down sendromu için riskli dedi. Maşallah Allah uzun ömür sağlık versin yeğeninizeFarklı bulgular yoksa tek başına kist bir anlam ifade etmiyor diyor doktorlar. Büyüme yapıyor mu bunun takibini sıkı yaptırın. Kardeşim detaylıda öğrendi bu durumu doğuma kadar zehir etti kendine hamileliği. Şu an yeğenim 4 aylık maşallahı var. İçinizi ferah tutun
Nipt genetik testi ama ben yaptırmış. Durumu olan kişilere de kesinlikle öneririm. Ben bu tarz konularda doğumdan sonra üzülmektense şimdi üzüleyim. Bilinçleneyim ve önlemimi alayım şeklinde düşünüyorum. Ama ben hamileliğimi zehir etmeyeyim diye düşünenlerde var tabii ki oda farklı bir bakış açısı. Bence içini ferah tut o şuan büyüme sürecinde her geçen gün birşeyleri gelişiyor o süreçte yok olması çok yüksek bir ihtimal. Ama sıkı ve düzenli takip et. Kaçıncı haftadasın sen?Doktorum çok önemsemedi. Genellikle geçiyor dedi. Ama amniyosentez veya nipt test yaptırabilirsin dedi. Amniyosentez istemedim. Napacağımı şaşırdım. Bebeğimin her yeri belli. Bir sorun olsa bile napabilirim ki
Boğa burcu olmak bunu gerektirir EcePlan program deyincedee senn be festimvalla öyle böyle hazirana geldikk az kaldı bazen rüyadaymışım gibi geliyoorr herkes bunlar iyi zamanlarn doğunca görcen diyo gebertcem birini bigün ama du bakalım doğsunda görürüm ne var uani anası kurban olsunn
Sen daha erken evredesin gönlünğ ferah tut allahın izniyle geçer. Şuan yaptığın stres ona daha zararlı zaten biliyorsun ama ben yine de söylemek istedim. Ferah ve huzurlu hamilelik süreci önemliBir ay sonra kendi doktoruma randevum var yeniden bakarız ultrasonda dedi. Şuan 20+3 haftalık oldum
Bacım ben cevizli sucuk yersem şeker komasına girerim jdjdjjd şekerimde sınırda tabii ki. Arada helva yiyorum sadece şeker namına o var jdjd kaşarı çok severdim karstan getirtirdim bide öyle her kaşarı yemezdim ama hamileliğimi öğrenirken kaşarı abartmıştım ve bana iyi gelmedi hastanelik oldum hala acaba zehirlendim mi diye düşünüyorum o yüzden hiç yiyemedim kaşar hamileliğim süreceKaşardan bende tiksindim tostta domatesli ve kekikli güzel oluyor ,cevizi çikolataya yada tahinpekmeze batırıp yiyebiliyorum birde cevizli sucuk iyi gidiyor
Kaç kilosun cnm merak ettim ☺
Boğa burcu olmak bunu gerektirir Ece
öyle kuşumm amaaan napayım valla bi can dünyaya gelicek, her türlü zorluğuna cefasına ve sefasına hazirim ben yani. Yeterki sağlıklı olsunBelirsizlikten çıkartmak için her türlü plan program sistem düzen işi bende kfjf yeterki belirsiz olmasın. Ne zaman döneceğimi bilmeden nasıl yaşarım ilahi kdjdj düşüncesi bile korkunç jdjdj
Bür birinin ağzını ver eline bak bakalım bidaha diyorlar mı? Kına yakacaklar herhalde. Ne çok büyütüyorlar ya. Zorluğu olacaksa olacak ne böyle devamlı bunlar iyi günlerin. Nefret ederim hadsiz yorumlardan. Sanki kontrat imzaladık herşey kolay ve müthiş olacak diye de zor olunca yıkılcaz. Ne kadar salaklar
Merhaba öncelikle geçmiş olsun aynı durumu bizim gelinimiz yaşadı detaylı ultrason da iki adet kist tespit edildi doktor çok önemli birşey değil zamanla geçer dedi şuan 31 haftalık kistin biri gitti biri kaldı belki doğuma kadar oda gidecek onada aynı senin gibi istersen nıft testi yada amniyosentez yaptır dedi ama eminim temiz gelicek dedi gelinimiz yaptırmadı. İçinizi ferah tutun Allah'ın izniyle geçicek inşallahBir ay sonra kendi doktoruma randevum var yeniden bakarız ultrasonda dedi. Şuan 20+3 haftalık oldum
Bence de hazırız ki bebek yapmaya karar verdik. Zorlanınca şikayet etmeyeceğim anlamına gelmesin bu kfjfj ama yani devamlı da iyi günlerin buldukça uyu yok sıcak kahveyi unut bilmem ne demenin alemi yok.öyle kuşumm amaaan napayım valla bi can dünyaya gelicek, her türlü zorluğuna cefasına ve sefasına hazirim ben yani. Yeterki sağlıklı olsun
Ben dönüş tarihi belirlemedim halskflff rahatlık deyincede ben galiba. Seçimden önce dönerm sadece öyle bi karar vermiştimama bana belli olmassss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?