- 26 Nisan 2019
- 5.386
- 8.909
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #38.281
Belkide zehirlendim cnm zorlama yemek için iyice tiksinirsinBacım ben cevizli sucuk yersem şeker komasına girerim jdjdjjd şekerimde sınırda tabii ki. Arada helva yiyorum sadece şeker namına o var jdjd kaşarı çok severdim karstan getirtirdim bide öyle her kaşarı yemezdim ama hamileliğimi öğrenirken kaşarı abartmıştım ve bana iyi gelmedi hastanelik oldum hala acaba zehirlendim mi diye düşünüyorum o yüzden hiç yiyemedim kaşar hamileliğim sürece
Evet hiç zorlanıyorum doğal ve sağlıklı beslenen bir insanım o yüzden içim çok rahat.Belkide zehirlendim cnm zorlama yemek için iyice tiksinirsin
Şekersiz hayat çok zor :/
Kendini zorlamiycak riske atmiycak şekilde aman diyim temiz hava en iyisi senin aldığın temiz hava bile bebeği içerde etkiliyor daha bi neşeli oluyorlar bazen onlar bile yoruluyor karnında düşünSana helal olsun
Bende ev işi listesi yapıp gözümde büyütüyorum işte öyle tembel bir hayat..
Yavrum beni bile boğuyor o avmler, kalabalıklar. Koronadan sonra iyice uzaklaştım ncesinde de sevmezdim. Sizi nasıl bunaltıyordur tahmin edebiliyorum. Valla doğayla iç içe olmak çok önemli. Allahım hepimize nasip etsin. Ben kendimi bazen uludağa atıyorum. Ordaki birkaç saat bile o kadar iyi geliyor ki. Özledim valla bu haftasonu çıkayım en iyisi.
Maşallah kız bunları kac gunde yapmayı planladin peki bunları da yapinca zaten doğuma hazırlık genel ev temizliği gibi olurBebiişşiiimmm erkek analarının şahı nerelerdesin sen yakerem balı nasıl
İyiyim kuzum belim yüzünden yatıştayım. 10 gün raporluyumiş listesi yaptım kendime bak paylaşayım da beni gaza getirin azıcık. Yata yata kabak olcam yakında.
Çok geçmiş olsun. İnşallah benimkide ve tüm bu durumu yaşayanlarınkide geçer giderMerhaba öncelikle geçmiş olsun aynı durumu bizim gelinimiz yaşadı detaylı ultrason da iki adet kist tespit edildi doktor çok önemli birşey değil zamanla geçer dedi şuan 31 haftalık kistin biri gitti biri kaldı belki doğuma kadar oda gidecek onada aynı senin gibi istersen nıft testi yada amniyosentez yaptır dedi ama eminim temiz gelicek dedi gelinimiz yaptırmadı. İçinizi ferah tutun Allah'ın izniyle geçicek inşallah
Kesinlikle öyle ama inanın engel olamıyorum kendime. İnşallah kısa zamanda geçer giderSen daha erken evredesin gönlünğ ferah tut allahın izniyle geçer. Şuan yaptığın stres ona daha zararlı zaten biliyorsun ama ben yine de söylemek istedim. Ferah ve huzurlu hamilelik süreci önemli
Densiz işte canım ne bakıyosun, gözünde ultrason var herhalde bakar bakmaz anlamış aptal. İzinsiz karna ellenmesine de gıcık oluyorum, insanlar hiç sınırlarını bilmiyorBende öyle düşünüyorum bugün kontrolüm var korku sardı içimi Allah im hepimize sağlıkla hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Dün birisi işyerinde karnıma elleyip senin doğum yakın dedi iki ay var daha normalde takmam ama ne biliyim takıldı kafama
Hamile kalmadan önceki ben ile hamile kaldığımdaki ben apayarıyız son derece rahat hıcbırseyı takmayan bırı oldum hıc kımseyı takmıyorum myom var dedıler kılolu oldugum ıcın rahatsızlıgın var dedıler sımdı dogum yakın dıyorlar hamıle oldugum bellı degıl dıye utanmasalar rol yapıyor dıyecekler ınan hıc bırı umrumda degıl tek kendıme de degıl tum hamıslere duamdır saglıkla hayırlısı ıle kucagımıza alalım da onlar konussunlarÇok bilmiş. Bizim orlarda müneccim …. Yemiş derler. Takma be onu ne biliyo da konuşuyor
Ben yanlış anlamışım o zaman canım benım Allah korusun , dr bısey dedı mı bu durum ıcınKist bebeğimin beyninde çıktı. Bende değil. Gerçekten kendimde bir sorun olsa bu kadar stres yapmazdım herhalde. Ona birşey olacak diye yüreğim ağzımda sürekli
Ooo senin iyimiş kuşum, benm 4 ay ücretli 4 ay ücretsiz hakkım var , 1 ayda yıllık izinlerimi topladm anca bu kadar oluyorBence de hazırız ki bebek yapmaya karar verdik. Zorlanınca şikayet etmeyeceğim anlamına gelmesin bu kfjfj ama yani devamlı da iyi günlerin buldukça uyu yok sıcak kahveyi unut bilmem ne demenin alemi yok.
Yaşarken karar verirsin bebeğim ben maksimumda kullanacağımdan emin olduğum için tarihlerime bakabildim. 11.5 ay evdeyim kısmetse hfjdjd
Ay evet dimiiKeşke hepimiz aynı sehır de olsak ta bırer cay kahve ıcıp dertlessek
Biz aynı şehirdeyizzKeşke hepimiz aynı sehır de olsak ta bırer cay kahve ıcıp dertlessek
Canım kimdi hatırlamıyorum ama bu grupta birisi sabahları 1 çay bardağı havuç suyu içmişti bir sonraki kontrolde suyu normale dönmüştü. O gerçekten işe yarıyor.Kizlar doktordan ciktim. Haberler biraz iyi degl. Nstde sanci agri cikmadi çok şükür. Rahim agzi uzunlugu 3 cm iyi. Ama ultrasonda sol cepte su görmuyorum dedi. Sag cepte varmis yeterli miktarda. Ebeye alttan muaneye gonderdi. Catiya ilk kez ciktm berbatti. Ebe kontrol etti. Su sizmasi almadm ben dedi. Ama bu su nereye gitti bilmiyorum. Eger su gorseydi ebe yatis yaptirip 1 haftaya bebegi alirdm dedi doktor. Basladm aglamaya tabi yalnizdm bide hastanede of. Eve geldm simdi haftada bir gorcem artik su sizmasi hiseedersen haber et hemen dedi.
. Bol su havuc felan dedi. Dua edin bikac hafta daha dayanalim. Iyi degilim moralmen
Canım benim sen sakin kalmaya çalış dinlen bol bol stres yapma Allah'ım izniyle ne örnekler var böyle ama direnen iyiyi düşünelim iyi olacak her şeyKizlar doktordan ciktim. Haberler biraz iyi degl. Nstde sanci agri cikmadi çok şükür. Rahim agzi uzunlugu 3 cm iyi. Ama ultrasonda sol cepte su görmuyorum dedi. Sag cepte varmis yeterli miktarda. Ebeye alttan muaneye gonderdi. Catiya ilk kez ciktm berbatti. Ebe kontrol etti. Su sizmasi almadm ben dedi. Ama bu su nereye gitti bilmiyorum. Eger su gorseydi ebe yatis yaptirip 1 haftaya bebegi alirdm dedi doktor. Basladm aglamaya tabi yalnizdm bide hastanede of. Eve geldm simdi haftada bir gorcem artik su sizmasi hiseedersen haber et hemen dedi.
. Bol su havuc felan dedi. Dua edin bikac hafta daha dayanalim. Iyi degilim moralmen
Canım kimdi hatırlamıyorum ama bu grupta birisi sabahları 1 çay bardağı havuç suyu içmişti bir sonraki kontrolde suyu normale dönmüştü. O gerçekten işe yarıyor.
Önlemi almışsınız sende güzelce takip edersin. Allahın izniyle birşey olmayacak
Allah razi olsun kizlar. Dikkat edin. 10 dkda bir wc gitme ve sol kasikta bastirilma hissiyle gittim doktora. Ve ciddende sol cepteki suyu sikintili cikti. Solda hissetmem bosa degilms hani. Dikkat edin sizlerde. Havuc suyu nasil cikarcan festi ben ya? Hazir satiliyomu meyve sikacagmda yokCanım benim sen sakin kalmaya çalış dinlen bol bol stres yapma Allah'ım izniyle ne örnekler var böyle ama direnen iyiyi düşünelim iyi olacak her şey
Uludağ’da yazlığımız var o kadar özlüyorum ki OrayıSana helal olsun
Bende ev işi listesi yapıp gözümde büyütüyorum işte öyle tembel bir hayat..
Yavrum beni bile boğuyor o avmler, kalabalıklar. Koronadan sonra iyice uzaklaştım ncesinde de sevmezdim. Sizi nasıl bunaltıyordur tahmin edebiliyorum. Valla doğayla iç içe olmak çok önemli. Allahım hepimize nasip etsin. Ben kendimi bazen uludağa atıyorum. Ordaki birkaç saat bile o kadar iyi geliyor ki. Özledim valla bu haftasonu çıkayım en iyisi.
YaaaaaBiz aynı şehirdeyizz
deveci armut yiyin tam mevsimi ve gerçekten işe yarıyor.Allah razi olsun kizlar. Dikkat edin. 10 dkda bir wc gitme ve sol kasikta bastirilma hissiyle gittim doktora. Ve ciddende sol cepteki suyu sikintili cikti. Solda hissetmem bosa degilms hani. Dikkat edin sizlerde. Havuc suyu nasil cikarcan festi ben ya? Hazir satiliyomu meyve sikacagmda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?