2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Geçmiş olsun Bahar sakin kalmaya çalış havuç gerçekten işe yarıyor. Büfe tarzı meyve sıkıp satan yerlere sorsan havuç alsam sıkar misiniz diye veya varsa ordan alabilirisn

Canım hazırla olmaz o iş. Vitamini kaçar bekledikçe onların. Normalde var hazır ama bak şöyle birşey buldum ben olsam böyle yaparım. Aynı mantık bence katıyla posalı olur ama olsun 1 çb zaten.

Neden oluyormuş bahar söyledi mi birşey

Bikac gundur aynisi bende de var neden acaba

Aynısı bende de var. Titretiyor aşağı tarafları ama bence normal. Siz neden tedirgin oluyorsunuz? Yerleşimi belki biraz aşağıdaysa daha fazla hissediyorsunuzdur. Serviks uzunluğu normalse hiç tedirgin olmayın. O sertleşme bende de bar neden olduğunu anlamıyorum ama sırt üstü yatarsam veya çok ayakta kalırsam oluyor. Sizde hangi durumlarda oluyor?

Uludağ’da yazlığımız var o kadar özlüyorum ki Orayı
Evlendikten beri gidemiyorum doğru düzgün ahhh gurbet zalım gurbet
Bak şimdi bebişleri doğuruyoruz 3-4 aylık yapıyoruz sonra sen bir aile ziyaretine geliyorsun, dağa çıkıyoruz yavruşları dağa toprağa salıyoruz biz kahve içiyoruz nasıl fikir

Ooo senin iyimiş kuşum, benm 4 ay ücretli 4 ay ücretsiz hakkım var , 1 ayda yıllık izinlerimi topladm anca bu kadar oluyor
Yavrum benim 4 ay ücretli 6 ay ücretsiz hakkım var. Tam izin döneminde dopacağı içşn bu yılın ve gelecek yılın yıllık izinleri birikicek 1.5 ay kadar hepsi bir 11.5 ay. Şuan öyle planladım ama erkende dönebilirim ona süreçte karar vercem

En iyisini yapıyorsun bence beslenmeden bile daha kıymetli stressiz yaşam. Tabii canım konuşan konuşsun amaan. Bende sallamıyorum pek cevabımı verip geçiyorum bana zaten çok söylenen yok. Ağzını bürerim o dakikada biliyorlar hdjdj

Yürürken otururken yatarken her durumda oluyor toplanma sertleşme taş gibi oluyor karnım.
Karnım biraz aşağıda ama özel bölgenin neredeyse 2 parçak üstünde ben bebek hareketi hissediyoum.Bu da çok tuhafıma gidiyor.Dedim ya hıçkırık tuttu bebeği sabaha karşı diye bebek resmen çıkışın dininde hıçkırıyo kafa aşağıda zaten dayamış gibi.bide hıçkırdıkçakarnım balon gibi sönüyor giii hissettim hani kalkınca dedim kesin suyum boşalacak.Neyseki olmadı düşündüğüm şey.

Kesinlikle öyle ama inanın engel olamıyorum kendime. İnşallah kısa zamanda geçer gider
Anne yüreği çok normal tedirgin olman. Söylemek basitte uygulamak çok zor biliyorum ama artık hayat benide yonttu biliyor musun? Etkim ve yetkim olmayan şeylere daha az üzülüp sinirleniyorum. Duamı ediyorum içimi ferahlatıyorum. Devamlı düşünüp ne olacak demenin kimseye faydası yok bunu gördüm. Sen duanı et, sağlıklı beslen, stresi olabildiğince azalt bak göreceksin çok güzel sonuçlar olacak. Kist gitmiş diyecek. Bebeklerimiz çok güçlü. Birsürü örneği var kistin gittiğine dair burda bile akrabalarından yaşayıp yazanlar oldu. Seninkide öyle olacak inan.

Canım çok geçmiş olsun öncelikle sakin kal sakın stres yapmaen son kontrole ne zaman gitmiştin bir andamı oldu bu çok tuhaf sol cep ne sağ cep ne hiç anlamıyorumhavuç suyunu herkes önermiş bende çok duymuştum mutlaka yap bide başka doktoramı görünsen acaba

Taş gibi olunca ben hemen okşuyorum hdjdjj açılıyor bakıyorum. Benimde oralarda bide rahim ağzı mı denir içte böyle vuruyor hissediyorum. Hıçkırık mıdır yoksa seri tekmemi bilemedim ama ben doktoruma söylüyorum normal diyor. Mesela ben bi ara yine o tekme hissettiğim yerde kafasını hissediyorum gibiydim bacaklarımı kapatırsam sıkışcak hibi saçma bir hisse girmiştim. Ağrımda vardı ona bile normal dedi.

Çok geçmiş olsun canım umarım geçici bir durumdur

aynen bende köy ağası gibi oturuyorum.Bazen bacak bacak üstüne atmaya çalışırken buluyorum kendimi diyorum dur napıyosun :) Bel ağrım var bide hafiften.Ay çok ağlandım ama cevabı anca sizlerden bulurum.Kocama diyorum normaldir hayatım kolay değil çocuk taşıyorsun diyo pohpohluyo hep bi geçiştirme.Hani zaen değişik hisler insan ağız tadıyla nalatmak istiyo. : )
Doğum da yaklaşıyo korku başladı nasıl doğurcam hiç bilmiyorum korkuyorum diyoum.Allahın izniyle doğurcan diyo bi şekilde çıkacak aşkım zamanı gelince diyo. :) Ya bi ah vaah yapanım yok :)

Aaa anladm kuşumm ücretsiz bizim 4 ay tuttular, ondan öyle dönücem. Ama dediğin gibi süreç göstercek hep. Çünkü işe dönebilmem için bebeğe annemin bakması lazım, ama kardeşimin tedavisi hala net değil zaman ne göstercek bilmiyorum, allah izin verir kardeşim bu hastalığı yenerse gönül rahatlığı ile anneme bırakıp işe dönebilieim

Canımm o sertleşme bende de oluyor. Dediğin gibi oturdugumda ya da yürüdüğümde hiç farketmiyor. Sertleşiyoe baya sanki poposunu cıkarıyor gibi değişik bişi oluyor, festi
Gibi ovalıyorum bende seviyorum orayı geçiyor az daha dayanırlar inşallajh cts kontrolüm var doktora sorarm sanada yazarm burdan

Baharım çook geçmiş olsun sakin kalmaya çalış arkadaşım biliyorum zor ama cep olayını bilmiyorum çok şükür yeterliymiş suyu havuç suyunu herkes demişti inşallah şifa olur biraz daha durur minik içerde

İnşallah kuzum bol bol dua et, hamilelerin dua kabul olur bende ederim. Şimdi nasıl kardeşin? Daha iyi mi?

Jdjdj evet ya bazen insan kendine işkence yaparken bir odun atanı da istiyor yani jdjd polyannacı olmadığım zamanlarda diplerde boğulmak istediğim zamanlarda bende kimse elimden tutup çekmesin istiyorum djjdj kocaların kafası farklı çalışıyor ya hemen bir çözüm arayışı. Baktım çözüm bulcak hemen diyorum ki şuan çözüme değil ağlamaya ihtiyacım var modumu bozma hdjd oda alıştı artık

Doğumda ben yokum kuşum o konuyu kendi içimde halledemedim daha yorum yapamıyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…