2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çok teşekkür ederm. Kesinlikle annelik başkaymış. Rahme düştüğü andan itibaren meğersem tüm hayatının bir parçası oluveriyormuş. Allahım evlatlarımızı korusun sağlık versin hepsine

Kizlar tek tek alintilayamadm sagolun dileklernz icin. Cep olayi ne diyenler olmus bende bugun ogrendm. Sol cepteki sular azalmis sag ceptekiler yeterli dedi dr sadece bunu duydum yani. Anlamadm ne oldgnu. Havuc suyu ve deveci armudunu deneyecegim. ffestinalente canim sebebini drda bulamadi. Sanci agri yok tansiyon yukselmesi azaltiyormus e tansiyonda normal hep. Olcuyorum. Anlamadm neden bende. Aciklikta yok. Bakalim

Bak şimdi bebişleri doğuruyoruz 3-4 aylık yapıyoruz sonra sen bir aile ziyaretine geliyorsun, dağa çıkıyoruz yavruşları dağa toprağa salıyoruz biz kahve içiyoruz nasıl fikir
Valla harika kuzum Allahımmm o günleri görebilecek miyiz

Sen sıkma canını iyiki gitmişsin kendinle gurur duy normal de diyebilirdin. Dün gece gittin çünkü ama yine de içine sinmedi gittin.
Dene kuzum denenmiş onaylanmış şeyler artık haftalık gideceğin için de birşey olursa hemen kontrol altına alınır. Hepi topu 4 hafta dayancak sonra istediği zaman gelir minikkuşun

Ah insallah festim insallah. Dun aksam canm skldı skldı deyip durdum Allah ta sanki al sana skinti dedi. Bundan sonra halime hep şükur edecegim bos bos yatip sıkıldm demicem.... Sag salim gelsin evlatlarimiz zamaninda insallah

Baharkuzum çok geçmiş olsun canım, lütfen kafanı rahatlat önce inşallah daha içerde beybi, blenderin içine havuçları kırıp koy biraz da su koy sonra süzüp iç, havuç ye bol bol iyi haberler ver

Çok geçmiş olsun canım, zamanında vakitlice gelir inşallah bebişin

Kist bebeğimin beyninde çıktı. Bende değil. Gerçekten kendimde bir sorun olsa bu kadar stres yapmazdım herhalde. Ona birşey olacak diye yüreğim ağzımda sürekli
Geçmiş olsun,
İçinizi ferah tutun. Birkaç arkadaş da örnek vermiş, geçenler varmış. Iyi düşünün lütfen.
Dualarimiz sizinle

Canım Bahar... Su problemi hariç kalan her şeyin iyi çıkmış, bence havuçla falan toparlarsın canını sıkma lütfen. Sızıntı falan görmedilerse belki başka bir şey sebep olmuştur azalmasına, ne bileyim olabiliyor mu öyle bir şey bir bilgim yok ama olumlu konuşmak istiyorum hep. Bu haftalara kadar çoookkk güzel geldik, söylemesi kolay diyeceksin ama lütfen stres olmamaya çalış. Çok şükür bebişin sağlıklı, sen iyisin ağrın sızın kasılman yok. Su işi bence doktorun da önerisiyle düzelir. Gün doğmadan neler doğar.

Baharcım mesajları yeni gördüm.Bu haftalarda artık suyun azalması normalleşmeye başlıyormuş ama tabi cepte bitecek kadar olması doktorunu endişelendirmiş olabilir.sen bol su iç.keşke bi serum takviyesi falan yapılsaydı benim de fitil sebebiyle suyu azalıyordu sürekli serum takılıyordu bitmesin diye .Bol havuç suyu iç.4litreden aşağıya inme su içerken.havuç suyu çok faydalıymış bebişin suyu için.ve moralini yüksek tut.biliyorsun herşeyi hissediyor karnınızdaki minikler.umarım en kısa zamanda düzelir.bir daha kontrole ne zaman gideceksin

çok teşekkürler bekliyorum o zaman dönüşünüzü benim muayene bir sonraki hafta çünkü:)

Canım çok çok geçmis olsun. İçini ferah tut. Bu havuç suyu kullanıp burada suyu daha iyi olan arkadaşlar olmuştu. Sende de işe yarayacak inşallah.

Bende öle diyim bari benim morale ihtiyacım yok şuan ağlamaya ihtiyacım var diyim:))
Bende bu zamana kadar düşünmedim aklıma gelidkçe de erteliyoum. Ama 1 normal doğum geçmişim var. Bu kız da kafasını dayayıp dayayıp durduğu için 2 3 gündür.Bana doğurduğum günü hatırlatıyor. :)

Ah insallah festim insallah. Dun aksam canm skldı skldı deyip durdum Allah ta sanki al sana skinti dedi. Bundan sonra halime hep şükur edecegim bos bos yatip sıkıldm demicem.... Sag salim gelsin evlatlarimiz zamaninda insallah
baharrr34 canimm çok geçmiş olsun, bı sıkıntı olmucak inşallah vakitlice gelecek bebisler senle günümüz aynı ya sende bişey olduğunda ben de dogurcam gibi hissediyorum nedense

İnşallah kuzum bol bol dua et, hamilelerin dua kabul olur bende ederim. Şimdi nasıl kardeşin? Daha iyi mi?
Sağol canım benim Allah razı olsun,gözler yaşlandı
Kemoterapi süreci devam ediyor bebegm iyi olcak inşallah. Biraz agresif bi tümörü var cok kısa sürede yayılabiliyor, dün ki pet inde birşey cıkmadı, ama hiç bi oh çekemiyoruz. Rabbim kalıcı şifasını kardeşime ve nerde bekleyen varsa verir inşallah. Çocuğm gibi o benim, 11 yaş var aramızda daha yeni 18 ine girdi ama gözmde hala minik bi beybi

Ne demek çok sevindim geçmiş olsun benim bebişin kafa çevresi büyük gitti hep ondan da korkmuştum şimdi hala büyük gidiyor :)
Benimde bebğimin dogdugunda 39 du 3 aylık kontrolde 43 çıktı cok korkuyorum bıngıldagıda baya büyük doktor takip edelim dedi. Sizin kaç cıkmıştı 3 aylık bir de cinsiyeti ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…