2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Baharcım cok geçmiş olsun canım, bununla kalsın allah beterinden korusun seni ve yavrunu zaten azck daha dayansa tamammm havuç suyunu zaten söylemişler ama benm doktorum protein ve kalsiyum ağırlıklı beslenmemi lesmişti suyum fazla oldugu için. Eğer miden iyiyde bu ara biraz et balık süt peynir yağlı kuruyemişlerden tüket

Baharım gün gün hafta hafta ilerleyelim, bol bol dinlen, arkadaşlar da yazmış havuç suyu iyi geliyor diyorlar bol bol sıvı iç, her gün her saat çok önemli biliyorsun
İnşallah 37lere kadar dayanabiliriz canım

Baharkuzum çok geçmiş olsun canım, lütfen kafanı rahatlat önce inşallah daha içerde beybi, blenderin içine havuçları kırıp koy biraz da su koy sonra süzüp iç, havuç ye bol bol iyi haberler ver
Çok geçmiş olsun canım, zamanında vakitlice gelir inşallah bebişin
Canım çok çok geçmis olsun. İçini ferah tut. Bu havuç suyu kullanıp burada suyu daha iyi olan arkadaşlar olmuştu. Sende de işe yarayacak inşallah.
Hepinizden Allah razi olsun kizlarr iyiki varsiniz. Serum icin bisey demedi dr haftada bir gorcem artik kontrol sıklıgımız artti. Havuc ve deveci armudunu duydum cok deneyecegim hemen eşim akşam getircek nasipse. Suyu cok iciyorum. Bakalim bu haftalara kdr cidden sorunsuz geldim bundan sonrasida rahat gider inşallah.

baharrr34 cok gecmis olsun, havuc suyu ve normal su iyi gelicektir eminim. Bu zamana kadar sorunsuz bi hamilelik yasadin nazarlik olsun bu da. Acilma agri sanci yok neyse ki
Sagolun canlarr iyiki varsiniz. Önerilerinizi tek tek okudum uygulayacagim.

Geçmiş olsun canım inşallah suyun yeniden tamamlanır ve haftalarını tamamlarsın Rabbim herkese vakti zamanında hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah

baharrr34 canimm çok geçmiş olsun, bı sıkıntı olmucak inşallah vakitlice gelecek bebisler senle günümüz aynı ya sende bişey olduğunda ben de dogurcam gibi hissediyorum nedense
Sagolasn canim Allah korusun zamaninda gelsin bebislerimiz

Geçmiş olsun canım inşallah suyun yeniden tamamlanır ve haftalarını tamamlarsın Rabbim herkese vakti zamanında hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Âmin insallah cok sagol canim Allah beterinden korusun tabikide her zaman

Kızlar ya afedersiniz ama sizde de ter problemi oluyor mu evde bile kaç kere üst değiştiriyorum bu ter yüzünden deodorant kullanamıyorum işte vücut emiyor onu vs diye ama makyaj yapıyorum bu ne tezatlık ama yalnız mıyım bu konuda merak ettim

Bende de oluyor özellikle de göğüs altlarında koltuk altimda oluyor ya ben kullanıyorum deodorant gerçi makyaj yapmiyorum

canım geçmiş olsun bol su tüketimine dikkat et ve içini ferah tut normal seviyesine gelir allahın izniyle

Kızlar az önce bir bilgi öğrendim. Uygulamak isteyen için bırakıyorum. Bu ara hep negatif haberler alıyoruz, kendimiz hastalanıyoruz. Bize bir haller oldu. İster nazar, ister son dönem yorgunluğu ne olursa olsun. Uygulamak isteyenler için hucurat süresi varmış. Hamileler okuduğunda kendisi ve bebeği şifa bulup, kötülüklerden korunurmuş. Ben dualara inanırım o yüzden deneyeceğim. Sizinde bilginiz olsun.

Eklentiler

• IMG_0239.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 70
Gerçekten bu ayda var birşeyler...

Canimm zaten sularimiz bundan sonra azalacak, seninki hizli azalmis ama dengelenir, inaniyorum ben herkes havuc suyu ve armut demis, ben ramazanda oruc tutarken gunde birkac havucu rondodan geçirip yedim bebegimin suyu azalmasin diye. Ondan midir bilmiyorum gecen ayki kontrolumde bu sefer de suyu olmasi gerekenden fazla cikti o zamandan beri havuc asla yemiyorum. Benimki kotu etkilemis oldu ama senin de suyunu artiracaktir suyu sart degil yiyebilirsin de, bana kuru ve sert geldigi icin rondolamistim. Havuçlu salatalar yap kendine

Canisi ben normal olarakta tuketsem sikinti olurmu dediydimde rendeler yerim olmadi. Soncta ha havuc suyu ha havuc. Ustune gene bol su icsem faydasi olur bencede haklisin. Eşimi bekliyorum dort gozle getirsin diye. Akşamdan baslayacagim havuca ve armuta. Cok sagol canim destek olmaniz bana cok moral veriyor iyi geliyor. Bugün ebe catala cikardgnda aglamaya basladim bi anda yalnizdm ilk kez yasadm cok stresliydi

Geçmiş olsun baharcım herkes havuç suyunu önermiş zaten bol bol iç dinlen hiç stres yapma

baharrr34 geçmiş olsun canım ben inanıyorum düzelecek, Allah çaresiz dert vermesin. Biraz dikkatle toparlayacaksın. Herkes yazmış zaten, çok kötü bir şey olmadığına sevindim.

Evet ama ben deodorant kullanıyorum. Yani hiç duymadım onunla ilgili bişe. İlk başlarda nemlendirici de sürmüyodum ama yavaş yavaş esnettim o şeyleri. Hafif nemlendirici, deodorant, rimel, bazen far ve ruj kullanıyorum. Jel tırnak da yaptım bikaç defa. Ya çok sıkmak da istemiyorum kendimi, anneme de sordum o da kullanmış bunları. Öyle canım, çok zehirli maddeler olmadığı sürece cüzi miktarlardan bişe olmaz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…