2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ahhh canimm sona geldik zaten hic kendini yipratma, 33. Haftadasin doguma kadar her turlu dayanir mevcut suyu Allahin izniyle, erken haftalarda azalanlar oluyor şükredelim rabbime. Duyduklarin o an etkiledi cok haklisin, bide catal psikolojisi cok baska, yarindan itibaren yeni piril piril güne uyanmaya calisalim

Ah insallah festim insallah. Dun aksam canm skldı skldı deyip durdum Allah ta sanki al sana skinti dedi. Bundan sonra halime hep şükur edecegim bos bos yatip sıkıldm demicem.... Sag salim gelsin evlatlarimiz zamaninda insallah
Gerçekten böyle dememek lazim benimde örnek küçük görümce büyük konuştu bir hamile kalamda hep yatacak bu çalıştıklarım yeter demisti dogum zamanına kadar dr yat dedi hep düşük riskli ve cok agie kanamali geçirdi o süreci birdaha tobe büyük konuşmam demişti.. sag salim al yavrunu kucağına canım

Ayy canim benim moralini yüksek tut en azından karnında şuan cok riskli durumda olsa Dr yatış yapardi zaten sen yat dinlen bol gidali beslen hem havuc suyu hemde bebegide besleyici şeyler ye hafta ilerledikce ister istemez olucak demekki canlar böyle durumlar şuan herkezde ufakli büyüklü birseyler çıkmıştı su ana kadar geldik bu satten sonrada gideriz daha inşallah sen kendini strese sokma moralini yüksek tut drunda dedigi gibi akıntılarını takip et başka yapacağın birşey Yok en azından bir gun bir hf bile senle kalsa bebis herşey onun yararına olucak moraller yüksek herşey iyi ve güzel olucak

Baharr canım benim geçmiş olsun. Şimdi baskı hissin falan nasıl nasıl oldun? Herkes havuç ve armutu demiş bol bol ye arkadaşım bence ha suyu ha kendisi yani en kötü rendeleyip blenderdan çekilebilir inşallah şifasını görürsün canım. Şurda 1 ay daha duracak bebişin bunu sen ve bebeğin başarırsınız eminimm gönlünü ferah tut şuan olan su yeterli olur doğuma kadar

Oyy canımm yalnız olduğun için de korkmuşsundur herkesin böyle bi hikayesi var inan. Az kaldı zaten büyüyüp gelecek yavruşlarımız

Ben heves edip benzer bir model aldım sadece yetişkin başlığıyla kendimde bir denedim. Elim alışık olmayınca bir tuhaf oldu ama bebekte kullanım umarım kolay olur.

Anneler benim 3 4 gündür falan göğüs çevremde ve karın çevremde kirmizi kirmizi noktalar var. Ara ara azicik kaşınıyor. Böyle olan var mı? Lierac çatlak kremi kullanıyorum. Vitaminler demir hapı falan. Onlar yapmış olabilir mi? Doktoruma sordum 2 gün hapları bırak geçmezse cildiye doktoruna git dedi.

Eklentiler

• 20230613_074914.webp
    8 KB · Görüntüleme: 65
Canım çatlak kremi den olabilir benim de bio-oil sonrası olmuştu 2 gün bıraktım düzeldi inanılmaz kaşınıyor,yanıyor ve kızarıyordu bu şekilde

M mikimini2
Bebiş bizim ev aşırı sıcak 0.3 tog aldım ben gerekirse altı kalın giydiririm diye. 0ay-36ay arası aldım. Ben yarım kundak düşünüyorum ilk 3 ay. Owli onuda sağlıyor.
Vizeci06 bende direkt linkten kaptım kızlar teşekkür ettim
Güle güle kullan canım büyük rahatlık olacak bence
Bende hemen alayim
Al yavrum baya kullanışlı. Ben stres yapardım tırnak konusunda bundan sonra rahatladım 2-3 günde bir uçları törpülesek yeter

Kızımda hala zulüm tırnak kesmek uyurken anca kesebiliyorum çoğu zamanda biraz fazla kesiyorum yavrumun canı aciyor ya pişmanım şimdiye kadar niye almadim

Kızımda hala zulüm tırnak kesmek uyurken anca kesebiliyorum çoğu zamanda biraz fazla kesiyorum yavrumun canı aciyor ya pişmanım şimdiye kadar niye almadim
Canım bunlar yeni yeni çıktı. Artık oda rahatlar onda da kullanırsın. Birkaç başlık var zaten. Başlıkların yedeği yok ama zaten onlar bitene kadar tırnak makasına geçilir ilk zamanları atlatsın yeter diye düşünüyorum.

AYnen canim etkiledi tabikide. Bide gecede acildeydim sabahta o stresle gittim ustune baya stresliydi. Yarın güzel bir güne uyanalim inşallah
İnşallah sefikacim cok sagol canim benim. Bugun inan havuc ceviz ev yogurdu yumurta tavuk muz baya beslendim haftayaki kontrolde guzel haberler duyayim yeterki yerim bu ara boşlamiştm beslenme işini ve cidden suyu az iciyordum. Belki oda bir etken oldu.
Yagmurcum canim daha iyiyim. Bugün baya su ictim ve o kastırma olayi olmadi Allaha şükür. Baski hissimde yok. Aynen direkt yedim katır kutur havucu yarin rendelerim oyle yerim cok sagolll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…