- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #38.361
Ahhh canimm sona geldik zaten hic kendini yipratma, 33. Haftadasin doguma kadar her turlu dayanir mevcut suyu Allahin izniyle, erken haftalarda azalanlar oluyor şükredelim rabbime. Duyduklarin o an etkiledi cok haklisin, bide catal psikolojisi cok baska, yarindan itibaren yeni piril piril güne uyanmaya calisalimCanisi ben normal olarakta tuketsem sikinti olurmu dediydimde rendeler yerim olmadi. Soncta ha havuc suyu ha havuc. Ustune gene bol su icsem faydasi olur bencede haklisin. Eşimi bekliyorum dort gozle getirsin diye. Akşamdan baslayacagim havuca ve armuta. Cok sagol canim destek olmaniz bana cok moral veriyor iyi geliyor. Bugün ebe catala cikardgnda aglamaya basladim bi anda yalnizdm ilk kez yasadm cok stresliydi
Gerçekten böyle dememek lazim benimde örnek küçük görümce büyük konuştu bir hamile kalamda hep yatacak bu çalıştıklarım yeter demisti dogum zamanına kadar dr yat dedi hep düşük riskli ve cok agie kanamali geçirdi o süreci birdaha tobe büyük konuşmam demişti.. sag salim al yavrunu kucağına canımAh insallah festim insallah. Dun aksam canm skldı skldı deyip durdum Allah ta sanki al sana skinti dedi. Bundan sonra halime hep şükur edecegim bos bos yatip sıkıldm demicem.... Sag salim gelsin evlatlarimiz zamaninda insallah
Ayy canim benim moralini yüksek tut en azından karnında şuan cok riskli durumda olsa Dr yatış yapardi zaten sen yat dinlen bol gidali beslen hem havuc suyu hemde bebegide besleyici şeyler ye hafta ilerledikce ister istemez olucak demekki canlar böyle durumlar şuan herkezde ufakli büyüklü birseyler çıkmıştı su ana kadar geldik bu satten sonrada gideriz daha inşallah sen kendini strese sokma moralini yüksek tut drunda dedigi gibi akıntılarını takip et başka yapacağın birşey Yok en azından bir gun bir hf bile senle kalsa bebis herşey onun yararına olucak moraller yüksek herşey iyi ve güzel olucakKizlar doktordan ciktim. Haberler biraz iyi degl. Nstde sanci agri cikmadi çok şükür. Rahim agzi uzunlugu 3 cm iyi. Ama ultrasonda sol cepte su görmuyorum dedi. Sag cepte varmis yeterli miktarda. Ebeye alttan muaneye gonderdi. Catiya ilk kez ciktm berbatti. Ebe kontrol etti. Su sizmasi almadm ben dedi. Ama bu su nereye gitti bilmiyorum. Eger su gorseydi ebe yatis yaptirip 1 haftaya bebegi alirdm dedi doktor. Basladm aglamaya tabi yalnizdm bide hastanede of. Eve geldm simdi haftada bir gorcem artik su sizmasi hiseedersen haber et hemen dedi.
. Bol su havuc felan dedi. Dua edin bikac hafta daha dayanalim. Iyi degilim moralmen
Baharr canım benim geçmiş olsun. Şimdi baskı hissin falan nasıl nasıl oldun? Herkes havuç ve armutu demiş bol bol ye arkadaşım bence ha suyu ha kendisi yani en kötü rendeleyip blenderdan çekilebilir inşallah şifasını görürsün canım. Şurda 1 ay daha duracak bebişin bunu sen ve bebeğin başarırsınız eminimm gönlünü ferah tut şuan olan su yeterli olur doğuma kadarKizlar doktordan ciktim. Haberler biraz iyi degl. Nstde sanci agri cikmadi çok şükür. Rahim agzi uzunlugu 3 cm iyi. Ama ultrasonda sol cepte su görmuyorum dedi. Sag cepte varmis yeterli miktarda. Ebeye alttan muaneye gonderdi. Catiya ilk kez ciktm berbatti. Ebe kontrol etti. Su sizmasi almadm ben dedi. Ama bu su nereye gitti bilmiyorum. Eger su gorseydi ebe yatis yaptirip 1 haftaya bebegi alirdm dedi doktor. Basladm aglamaya tabi yalnizdm bide hastanede of. Eve geldm simdi haftada bir gorcem artik su sizmasi hiseedersen haber et hemen dedi.
. Bol su havuc felan dedi. Dua edin bikac hafta daha dayanalim. Iyi degilim moralmen
Oyy canımm yalnız olduğun için de korkmuşsundur herkesin böyle bi hikayesi var inan. Az kaldı zaten büyüyüp gelecek yavruşlarımızCanisi ben normal olarakta tuketsem sikinti olurmu dediydimde rendeler yerim olmadi. Soncta ha havuc suyu ha havuc. Ustune gene bol su icsem faydasi olur bencede haklisin. Eşimi bekliyorum dort gozle getirsin diye. Akşamdan baslayacagim havuca ve armuta. Cok sagol canim destek olmaniz bana cok moral veriyor iyi geliyor. Bugün ebe catala cikardgnda aglamaya basladim bi anda yalnizdm ilk kez yasadm cok stresliydi
Ben heves edip benzer bir model aldım sadece yetişkin başlığıyla kendimde bir denedim. Elim alışık olmayınca bir tuhaf oldu ama bebekte kullanım umarım kolay olur.potasyum Yeni Yenidoğan Bebek/ Çocuk Pilli Tırnak Törpüsü Manikür Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol kızlar bebeklerın tırnakları için böyle bir alet var almayi düşündünüz mü ? Kizimda ben uyurken keser kağıt törpüsü ile düzeltirdim acaba bundan mı alsam kararsız kaldım alan kullanan var mı?
Ben bundan aldım. Benim bile tırnağımı yapıyor denedim müthiş birşey. Tırnak makasıyla kesemem ben küçükkenpotasyum Yeni Yenidoğan Bebek/ Çocuk Pilli Tırnak Törpüsü Manikür Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol kızlar bebeklerın tırnakları için böyle bir alet var almayi düşündünüz mü ? Kizimda ben uyurken keser kağıt törpüsü ile düzeltirdim acaba bundan mı alsam kararsız kaldım alan kullanan var mı?
Ben bundan aldım. Benim bile tırnağımı yapıyor denedim müthiş birşey. Tırnak makasıyla kesemem ben küçükken
Canım çatlak kremi den olabilir benim de bio-oil sonrası olmuştu 2 gün bıraktım düzeldi inanılmaz kaşınıyor,yanıyor ve kızarıyordu bu şekildeAnneler benim 3 4 gündür falan göğüs çevremde ve karın çevremde kirmizi kirmizi noktalar var. Ara ara azicik kaşınıyor. Böyle olan var mı? Lierac çatlak kremi kullanıyorum. Vitaminler demir hapı falan. Onlar yapmış olabilir mi? Doktoruma sordum 2 gün hapları bırak geçmezse cildiye doktoruna git dedi.
Kremi de bıraktım ben de bakalim. Yumurta falan da yemeyelim diyorum 1 2 gün.Canım çatlak kremi den olabilir benim de bio-oil sonrası olmuştu 2 gün bıraktım düzeldi inanılmaz kaşınıyor,yanıyor ve kızarıyordu bu şekilde
Güle güle kullan canım büyük rahatlık olacak bence
Al yavrum baya kullanışlı. Ben stres yapardım tırnak konusunda bundan sonra rahatladım 2-3 günde bir uçları törpülesek yeterBende hemen alayim
Kızımda hala zulüm tırnak kesmek uyurken anca kesebiliyorum çoğu zamanda biraz fazla kesiyorum yavrumun canı aciyor ya pişmanım şimdiye kadar niye almadimM mikimini2
Bebiş bizim ev aşırı sıcak 0.3 tog aldım ben gerekirse altı kalın giydiririm diye. 0ay-36ay arası aldım. Ben yarım kundak düşünüyorum ilk 3 ay. Owli onuda sağlıyor.
Güle güle kullan canım büyük rahatlık olacak bence
Al yavrum baya kullanışlı. Ben stres yapardım tırnak konusunda bundan sonra rahatladım 2-3 günde bir uçları törpülesek yeter
Canım bunlar yeni yeni çıktı. Artık oda rahatlar onda da kullanırsın. Birkaç başlık var zaten. Başlıkların yedeği yok ama zaten onlar bitene kadar tırnak makasına geçilir ilk zamanları atlatsın yeter diye düşünüyorum.Kızımda hala zulüm tırnak kesmek uyurken anca kesebiliyorum çoğu zamanda biraz fazla kesiyorum yavrumun canı aciyor ya pişmanım şimdiye kadar niye almadim
AYnen canim etkiledi tabikide. Bide gecede acildeydim sabahta o stresle gittim ustune baya stresliydi. Yarın güzel bir güne uyanalim inşallahAhhh canimm sona geldik zaten hic kendini yipratma, 33. Haftadasin doguma kadar her turlu dayanir mevcut suyu Allahin izniyle, erken haftalarda azalanlar oluyor şükredelim rabbime. Duyduklarin o an etkiledi cok haklisin, bide catal psikolojisi cok baska, yarindan itibaren yeni piril piril güne uyanmaya calisalim
İnşallah sefikacim cok sagol canim benim. Bugun inan havuc ceviz ev yogurdu yumurta tavuk muz baya beslendimAyy canim benim moralini yüksek tut en azından karnında şuan cok riskli durumda olsa Dr yatış yapardi zaten sen yat dinlen bol gidali beslen hem havuc suyu hemde bebegide besleyici şeyler ye hafta ilerledikce ister istemez olucak demekki canlar böyle durumlar şuan herkezde ufakli büyüklü birseyler çıkmıştı su ana kadar geldik bu satten sonrada gideriz daha inşallah sen kendini strese sokma moralini yüksek tut drunda dedigi gibi akıntılarını takip et başka yapacağın birşey Yok en azından bir gun bir hf bile senle kalsa bebis herşey onun yararına olucak moraller yüksek herşey iyi ve güzel olucak
Yagmurcum canim daha iyiyim. Bugün baya su ictim ve o kastırma olayi olmadi Allaha şükür. Baski hissimde yok. Aynen direkt yedim katır kutur havucu yarin rendelerim oyle yerimBaharr canım benim geçmiş olsun. Şimdi baskı hissin falan nasıl nasıl oldun? Herkes havuç ve armutu demiş bol bol ye arkadaşım bence ha suyu ha kendisi yani en kötü rendeleyip blenderdan çekilebilir inşallah şifasını görürsün canım. Şurda 1 ay daha duracak bebişin bunu sen ve bebeğin başarırsınız eminimm gönlünü ferah tut şuan olan su yeterli olur doğuma kadar
İnsallah caniiim...Oyy canımm yalnız olduğun için de korkmuşsundur herkesin böyle bi hikayesi var inan. Az kaldı zaten büyüyüp gelecek yavruşlarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?