2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Gebelik ürtikeri olmuş olabilirsin canım bir kaç güne geçmezse cildyeye görünmen lazım

Evet ya o çatal beni hep germiştir, hem duruş pozisyon olarak hem de görüntü olarak ben hiç sevmiyorum çatalı ya ne zaman muayene olsa normalde kasmayacak olsam da kasıyorum. Sanki bakan doktorun rahat bakması tek düşünülmüş olan. Bence doğumda da hiç uygun değil zaten, olabildiğince dikey pozisyonda olmayı denicem bakalım.
Ben düşündüm ama almadım canım. Belki de önceden alışık olmadığım için bana tuhaf geldi. Ben normal tırnak makası aldım. Sanki bunda biraz fazla dönse eline değse bişe olur mu kaygısından yapamam gibi geldi.

O kadar güçlü değil ve zımparası yenidoğan için olan deriye zarar vermez. Mesela yetişkin ucu var onu kullansan belki tahriş eder ama bebek için olanı çok hassas. Bence tırnak makasını kaçırma ihtimali daha yüksek

İşte düşününce tuhaf geldi çok hassassa törpüleyebilecek mi diye ama yorumlarını okumuştum hep iyidi. Bilmem klasik makas daha pratik geldi bana ama cesaret edemezsem bundan alırım. Ay ben normalde yenidoğan bebek tutamıyorum bile zaten çok küçük diye tuhaf oluyorum ama kendi bebeğime alışınca cesaret ederim sanki diye düşünmüştüm

Kapı süsü baktım ben bu arada ama bana dediler ki, onu kapıya takmak için organizasyon çağırmanız gerek?…! Tül gibi bişe yapılıp ona takılıyormuş galiba. Ay ne saçma 250-300 tl ye alacağım şey için organizasyon çağırsam 1000 tl isteyecek diye kararsız kaldım. Başka süs yaptırmicam ben odaya. Çikolata yaptırcam bi tek isimli.

Ucundan ucundan alırım artık içimde kalmasın dedim aldim

Hastahane mi dedi bunu cnm

Faber castelin yeşil yapışkanları var. Zamk gibi inanılmaz sağlam ana çıkartmasıda çok kolay. Duvara bile zarar vermiyor. Tablo va asıyorum ben onla. Ben onunla tutturucam. Tül mül hoşuma gitmiyor.

İçtiğim suyun haddi hesabı yok ama malesef benimde geçmiyor hamileliğimin ortasında basladı devam ediyor ya ben sadece erken dogum riski yaratıyormus o yüzden korkuyorum

Tamam canım saol bilgilendirdiğin için

Evet bende cok girememiştim koşuşturmadan cok geçmiş olsun canım annen iyidir imşallah
Pozitifi bende okudumm, en kısa zManda aramıza geri katılır inşallah, onsuz buraların tadı olmazz
Çok şükür canım o bana ben ona bakıyoruz inşallah en kısa sürede gelir pozitif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…