- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #38.381
Ben aldim ama baska markaninkini canim. 60 tlye almistkpotasyum Yeni Yenidoğan Bebek/ Çocuk Pilli Tırnak Törpüsü Manikür Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol kızlar bebeklerın tırnakları için böyle bir alet var almayi düşündünüz mü ? Kizimda ben uyurken keser kağıt törpüsü ile düzeltirdim acaba bundan mı alsam kararsız kaldım alan kullanan var mı?
Gebelik ürtikeri olmuş olabilirsin canım bir kaç güne geçmezse cildyeye görünmen lazımAnneler benim 3 4 gündür falan göğüs çevremde ve karın çevremde kirmizi kirmizi noktalar var. Ara ara azicik kaşınıyor. Böyle olan var mı? Lierac çatlak kremi kullanıyorum. Vitaminler demir hapı falan. Onlar yapmış olabilir mi? Doktoruma sordum 2 gün hapları bırak geçmezse cildiye doktoruna git dedi.
30+1Yaaa dikkatli olun canım Kaç haftalıksınız sizz
Bebeğin biri kafasını serklaj dikişine dayamış her ihtimale karşı yaptılargecmis olsun canim insallah devamı gelmez cok erken yapmışlar ciğer geliştiriciyi
Sağolasın canım
Açılmam varmış yatışım yapıldı canımBişey çıkmaz inşallah içini ferah tut
Son durum ne canımBebeğin biri kafasını serklaj dikişine dayamış her ihtimale karşı yaptılar
Evet ya o çatal beni hep germiştir, hem duruş pozisyon olarak hem de görüntü olarak ben hiç sevmiyorum çatalı ya ne zaman muayene olsa normalde kasmayacak olsam da kasıyorum. Sanki bakan doktorun rahat bakması tek düşünülmüş olan. Bence doğumda da hiç uygun değil zaten, olabildiğince dikey pozisyonda olmayı denicem bakalım.Ahhh canimm sona geldik zaten hic kendini yipratma, 33. Haftadasin doguma kadar her turlu dayanir mevcut suyu Allahin izniyle, erken haftalarda azalanlar oluyor şükredelim rabbime. Duyduklarin o an etkiledi cok haklisin, bide catal psikolojisi cok baska, yarindan itibaren yeni piril piril güne uyanmaya calisalim
Ben düşündüm ama almadım canım. Belki de önceden alışık olmadığım için bana tuhaf geldi. Ben normal tırnak makası aldım. Sanki bunda biraz fazla dönse eline değse bişe olur mu kaygısından yapamam gibi geldi.potasyum Yeni Yenidoğan Bebek/ Çocuk Pilli Tırnak Törpüsü Manikür Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol kızlar bebeklerın tırnakları için böyle bir alet var almayi düşündünüz mü ? Kizimda ben uyurken keser kağıt törpüsü ile düzeltirdim acaba bundan mı alsam kararsız kaldım alan kullanan var mı?
O kadar güçlü değil ve zımparası yenidoğan için olan deriye zarar vermez. Mesela yetişkin ucu var onu kullansan belki tahriş eder ama bebek için olanı çok hassas. Bence tırnak makasını kaçırma ihtimali daha yüksekEvet ya o çatal beni hep germiştir, hem duruş pozisyon olarak hem de görüntü olarak ben hiç sevmiyorum çatalı ya ne zaman muayene olsa normalde kasmayacak olsam da kasıyorum. Sanki bakan doktorun rahat bakması tek düşünülmüş olan. Bence doğumda da hiç uygun değil zaten, olabildiğince dikey pozisyonda olmayı denicem bakalım.
Ben düşündüm ama almadım canım. Belki de önceden alışık olmadığım için bana tuhaf geldi. Ben normal tırnak makası aldım. Sanki bunda biraz fazla dönse eline değse bişe olur mu kaygısından yapamam gibi geldi.
İşte düşününce tuhaf geldi çok hassassa törpüleyebilecek mi diye ama yorumlarını okumuştum hep iyidi. Bilmem klasik makas daha pratik geldi bana ama cesaret edemezsem bundan alırım. Ay ben normalde yenidoğan bebek tutamıyorum bile zaten çok küçük diye tuhaf oluyorum ama kendi bebeğime alışınca cesaret ederim sanki diye düşünmüştümO kadar güçlü değil ve zımparası yenidoğan için olan deriye zarar vermez. Mesela yetişkin ucu var onu kullansan belki tahriş eder ama bebek için olanı çok hassas. Bence tırnak makasını kaçırma ihtimali daha yüksek
Ucundan ucundan alırım artık içimde kalmasın dedim aldimEvet ya o çatal beni hep germiştir, hem duruş pozisyon olarak hem de görüntü olarak ben hiç sevmiyorum çatalı ya ne zaman muayene olsa normalde kasmayacak olsam da kasıyorum. Sanki bakan doktorun rahat bakması tek düşünülmüş olan. Bence doğumda da hiç uygun değil zaten, olabildiğince dikey pozisyonda olmayı denicem bakalım.
Ben düşündüm ama almadım canım. Belki de önceden alışık olmadığım için bana tuhaf geldi. Ben normal tırnak makası aldım. Sanki bunda biraz fazla dönse eline değse bişe olur mu kaygısından yapamam gibi geldi.
Hastahane mi dedi bunu cnmKapı süsü baktım ben bu arada ama bana dediler ki, onu kapıya takmak için organizasyon çağırmanız gerek?…! Tül gibi bişe yapılıp ona takılıyormuş galiba. Ay ne saçma 250-300 tl ye alacağım şey için organizasyon çağırsam 1000 tl isteyecek diye kararsız kaldım. Başka süs yaptırmicam ben odaya. Çikolata yaptırcam bi tek isimli.
Faber castelin yeşil yapışkanları var. Zamk gibi inanılmaz sağlam ana çıkartmasıda çok kolay. Duvara bile zarar vermiyor. Tablo va asıyorum ben onla. Ben onunla tutturucam. Tül mül hoşuma gitmiyor.Kapı süsü baktım ben bu arada ama bana dediler ki, onu kapıya takmak için organizasyon çağırmanız gerek?…! Tül gibi bişe yapılıp ona takılıyormuş galiba. Ay ne saçma 250-300 tl ye alacağım şey için organizasyon çağırsam 1000 tl isteyecek diye kararsız kaldım. Başka süs yaptırmicam ben odaya. Çikolata yaptırcam bi tek isimli.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım bol bol dua et inşallah sağlıkla huzurla bebişini alırsınAçılmam varmış yatışım yapıldı canım
İçtiğim suyun haddi hesabı yok ama malesef benimde geçmiyor hamileliğimin ortasında basladı devam ediyorBen onu hamile kalmadan önce de kaç defa kullandım, hiç bir işe yaramıyor. Kronikleşmiş idrar yolu enfeksiyonu çok inatçı bir illet. Cipro bile kullandım ağır antibiyotik ama yok yok geçmedi. Her idrar testimde yıllardır fix çıkar hiç şaşırmıyorum. Hamile kalınca yapılan ilk idrar ve kan da da çıktı tabii, doktor bol su iç bişe olmaz dedizaten ilaç verse de kullanmayacaktım çünkü geçirmeyecek. Belki cerrahi küçük bir müdahale gerek, var mı öyle bişe bilmiyorum ama okumuştum sanki içe girip temizleniyor. Beni başka paklamaz ben kabullendim Ama çoğu kadında var sanırım zaten. Son tahlillerde kum döküyorum diye çıktı bi de. Ona da bişe yazmadı çoğu hamilelikte olur bol su iç dedi gene bi de bu başka doktor. Öyle yani o yüzden çok takmıyorum ben.
Tamam canım saol bilgilendirdiğin içinBana yapmışlardı biraz akıntım vardı idrar yolları enfeksiyonu değildi ama doktor önlem amaçlı bir içini temizleyelim dedi. Direk çatala aldılar içimi batikonla temizledilersonrasında da flora düzenleyici fitil verdi. Yani öyle bir şey var kizlar. Sonrasında da şu gibi olan akıntılarım normal akıntıya dönmüştü.
Benim de farklı değil koca bir gobekle dolasiyorum. Biraz popo basende aldım ben senin maşallah sadece bebiş almış. O zaman kesinlikle küçük beden al derim.
@mydreams93 çok geçmiş olsun umarım doktorundan iyi haberlerle dönersinbir an önce mesajları okumaya çalıştım bu kızcağız ne yaptı diye.
Çok çok tşk ederim canımGeçmiş olsun cnm
Çok şükür canım o bana ben ona bakıyoruzEvet bende cok girememiştim koşuşturmadancok geçmiş olsun canım annen iyidir imşallah
Pozitifi bende okudumm, en kısa zManda aramıza geri katılır inşallah, onsuz buraların tadı olmazz
Bende aldım canım bu tarz bir törpü makasla yapamam diyepotasyum Yeni Yenidoğan Bebek/ Çocuk Pilli Tırnak Törpüsü Manikür Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol kızlar bebeklerın tırnakları için böyle bir alet var almayi düşündünüz mü ? Kizimda ben uyurken keser kağıt törpüsü ile düzeltirdim acaba bundan mı alsam kararsız kaldım alan kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?