2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar merhabalar nasılsınız bayrağıdır yoktum okuyamadım konuşmaları. Anlayamadığım bir şekilde bilgisayarımdaki hesabımdan siteden çıkış yapılmış, şifremi de hatırlayamadım giremedim günlerce. Telefondan girince açık hala.
Ben pek iyi değilim malesef. Cumartesi günü doktor kontrolüm vardı, bebişimin suyu çok azalmış maalesef. Daha önce de azalmıştı havuç suyu ve sulandırılmış yoğurt içince artmıştı ama yine çok azalmış. Kilosu 1280. Gelişimi 1.5 hafta geriden. Doktor çok umutsuz konuştu çok canım sıkıldı çok ağladım stres yaptıkça sigaraya abandım, rapor verdi doktor işe gitmiyorum evde olunca da ev işine vermeye başladım kendimi. Aşırı bir ümitsizlik karamsarlığa kapıldım neden böyle oluyor bilmiyorum. Yumurta, süt, yoğurt, meyve hepsini bol bol tüketiyorum ama yeterli olmuyor. Çok yıprandım artık

Çok geçmiş olsun cnm kendini lütfen sigaraya ve ev işine odaklama senin dinlenmen gerek yine havuç suyunu içsen bol bol inşallah fayda eder duam seninle

Canım çok çok geçmiş olsun Rabbim bir an önce Sağlıkla sıhhatle evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah ama hiç canını sıkma gerçekten bana erken doğum erken doğum neredeyse erken dediler gerçekten 31 haftaya kadar geldim ve çok şükür rabbime o yüzden sende güzel besleyen bol su iç yat dinlen işte vaktinde olsun inşallah

Hastahane mi dedi bunu cnm
Yok. Hastanenin kapısına baktım ben asacak bir yer yoktu. Satıcıya sordum nasıl asıcaz alırsak diye, o da öyle söyledi.
Faber castelin yeşil yapışkanları var. Zamk gibi inanılmaz sağlam ana çıkartmasıda çok kolay. Duvara bile zarar vermiyor. Tablo va asıyorum ben onla. Ben onunla tutturucam. Tül mül hoşuma gitmiyor.
Ben de sevmedim tül fikrini. Biraz daha sade olsuncuyum. Bir bakayım hemen internetten ama ne yazıcam faber castel yeşil yapışkan mısjshdjckfkd
İçtiğim suyun haddi hesabı yok ama malesef benimde geçmiyor hamileliğimin ortasında basladı devam ediyor ya ben sadece erken dogum riski yaratıyormus o yüzden korkuyorum
Amaaan yok ya, doktor çoğu hamilede var dedi, bence aşırı ilerleyip vücudunu etkilemediği sürece sanmam. Burada kaç kişide var hem yani. Bir de sonuçta doktora güveniyorum ben iki farklı doktor da aynı düşüncede.

Kuzum öncelikle çok geçmiş olsun, 31.haftaya gelmişsin burda en az 1-2 hafta daha dayansan bebeğin için riskli evreyi geçmiş olacaksın, gelişimi 1.5 Haft geri olması evet canını sıkmış olabilir ama doktorun dinlen diye rapor vermiş sende bunun üzerine kendini ev işini verip birde sigara içersen olmaz canım ya (çok daraldın bunaldın ama yaptıgın en ufak hata yanlış geri dönüşü olmayan yollara sokabilir seni) Burda kaç tane arkadaşımız yatmak zorunda kaldı biliyorsun riskli gebelik durumlarından dolayı, su olayı da eğer ki sıkıntılı düzeye gelir ise takviye yapılan arkadaşımız da olmuştu

Sen şuan sakin kal, fevri hareketler ile sonradan üzüleceğin keşke yapmasaydım diyeceğin davranışlarda bulunma inanki sonu çok güzel olacak yarından itibaren kendini toparlamış gün gün kendine hedefler koymuş bir orapunzel görmek istiyoruz, Ağustos anneleri olarak her zaman buradayız hep arkandayız,
havuç mu yiyeceksin yemelisin, bebiş için burda konuşulmuş tu kaşar avakado mu Yemen lazım kilo alması için fazla fazla yemelisin, su mu hepimiz 3 litre içmeye çalışıyorsak sen 4 litreyi bulacaksın sonrası rabbime kalmış;onu oraya rabbim koydu hayırlısı ile sende elinden geleni yap gerisi Allaha kalmış

Tamamdir tesekkur ederim

Geçmiş olsun lütfen sigara vs unut bak durumun daha da kötü olur, kendini affedemezsin sonra. Sen yapabildiğinin en iyisini yap, gerisini oluruna bırak, her şey yolunda gidecek merak etme biraz daha diren ki bebek biraz erken doğsa bile daha az bakım gerekir ve sağlıklı olur. O kadar bebeğini büyüttün artık biraz daha sık dişini bak herkesin bir sorunu, bir yatma hikayesi, aldığı ilacı, düzeltmesi gereken sorunları oldu, güçlüsün ve bir canın sorumluluğunu taşıyorsun, yapabilirsin, güzel günler yakın, biraz daha motive ve azimle sağlıklı ve mutlu bir doğumun olacak

Merhaba, öncelikle kendinizi kesinlikle stres altına sokmayın ve umutsuzda davranmayın, eğer imkan varsa başka doktora muhakkak görünün bazen su azalma muhabbeti doktora ve cihaza göre değişiyor, beslenme konusunda da sen elinden geleni yap, gerisini Allah’a bırak, ben bir makalede kirazın ve karpuzun suyu artırıcı etkisinin olduğunu duymuştum bence denemeye değer birde şu an en kötü ihtimalle 31 haftalık oldun ve şöyle düşün 34-36 ya kadar dayanabilseniz gerisi gelir, ama bu süreçte sürekli kontrol halinde ol ve istirahat et bol bol, ev işini görmezden gel, şimdiden geçmiş olsun, bu süreci ilk hamilelikte az çok yaşamış birisi olarak dert etme herkesin bebeği önden gitmiyor, benimki de bir hafta geri ama benim ilk çocukta öyleydi bazen tamamen ırsi ya da yapı ile alakalı

Geçmiş olsun canım yıllar önce kardeşime hamileyken annem doktorlar hiç konuşmamış hatta aldır diyenler olmuştu.. Cook şükür sağlıklı doğdu ve maşallah şimdi 16 yaşında.. zor bir dönem ama sen umutsuz olma, olma ki cocugun bundan etkilenmesin .. evladının sağlığı için Tefriciye duası oku, Hucurat suresi oku, Meryem suresi oku, gün içinde hep ellerinin içine al karnını onunla konus.. nas Felak Ayetel Kürsi ihlas Fatiha yedişerr kez oku.. Şifa veren Rabbim Şafi isminin yüzüsuyu hürmetine yavruna şifa versin

Zor biliyorum ama sen umutlu ol ki bebeğin sana tutunsun. En umutsuz anında koy elini karnına onu hayal et o kadar güçlüler ki... Bak ne günlere geldik çok şükür. Biliyorum yapma demek kolay diceksin arkadaşım ama en az 1 ay bebeğin için içme sigarayı hele ev işini çok zor biliyorum 6. Aydan beri evimin hiçbişeyine dokunamıyorum insan kafayı yiyor karşında tozlu sehpa sana bakıyor ama onu yapıp aksi bir durum yaşarsam varsın olmasın evlatlarımız daha önemli. Bol bol dua dinle ya da meditasyon videoları seni hangisi sakinleştircekse bu arada bazı değerlerde benimkilerde 1 hafta geriden çıktı 1 aya kadar geriden gelen arkadaşlarımız var. Su problemini ben yaşamadım ama en yakın arkadaşım yaşadı şu an bebişi 4 buçuk aylık bol bol suyunu arttır havuç suyu iç kemir o güçlü savaşçılar bizimde güçlü olmamızı hakediyor ne kaldı ki şurada son düzlük

Dün ayni seyi yasadim. Sol cepteki su yetersiz dedi doktor. Sagdaki yeterliymis. Karnimin sünmesinden suphelenmistm zaten bide damla damla akintidan. Dr bol bol su havuc ye ic ve yat dedi. 1.5 saatlik araba yolculuguna bile izin vermedi düsün...vana gitcektk esimle iptal ettk. Hersey onlar icin. Artı benimde 1918 grdi gecen hafta. Dün 1890larda ölctü. Canm skldı. Geriye düsmüs diye. Erken farketmek inan cok onemli. Sende farketmissn ve zamaninda suyunu artirrmissin bak. Gene yapabilirsin. Nasil arttirdiysan o yonteme devam et canim Haftayaki kontrolü iple cekiyorum bende

Burda suçlu aramaya gerek yok canım sağlıkla gelsin yeter bebegin sende yeterki dinlen bebegine kendine iyi bak geri herşey hallolur ilk uc ay hic iyi beslenemedik istifra halsizlik ler derken olacak olan ozamanlardan başlardı Allah'a şükürler olsunki bu haftaları iyisiyle kötüsüyle gördük geldik gecicez de az kaldi ha gayret kizlarrrr

Insallah canim insallah...dogru diyorsun

Yaşadıkların kolay değil canım ama Allah'tan ümit hic bir zaman kesilmez. Sen elinden geleni yapmaya devam et drlar da gereği neyse onu yapar bir gun bakicaksin dr hersey yolunda diyecek merak etme inşallah cani gönülden sağlıkla bitsin bu süreçler

Kızlar Günaydın dün ben livadan çikolata aldım bebek için gidip trendyoldan yada instadan alacaktım online kayıt olunca 274 geldi sanırım 80li bebek çikolatası ben safari konseptli yaptırdım en azından çikolatası güzel yoksa diğerlerinin tadı bile yok fikir olsun size de

Kizlar belki hatirlayaniniz vardir. Ben ilk 15 haftami baska doktorla gecirmistim. Doktorum ozelden istifa etti biraz ara verip devlete gececegini soyledi. O zaman cok uzulmustm ama yapcak bisey yoktu ozelde baska drla devam ettim. Tesadüfen e nabizs girdim simdi ve devlette eski doktorumun bir randevusunda boşluk olusmustu. Normalde yasadgm yerde devlette randvu bulmak asiri zor. Kaptim hemen. Bana isaret gibi oldu resmen. Ikinci göz olarak onun görmesini cok istiyorum. Sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…