- 10 Ocak 2023
- 125
- 364
- 33
- 29
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #38.401
Çok geçmiş olsun cnm kendini lütfen sigaraya ve ev işine odaklama senin dinlenmen gerek yine havuç suyunu içsen bol bol inşallah fayda eder duam seninleKızlar merhabalar nasılsınız bayrağıdır yoktum okuyamadım konuşmaları. Anlayamadığım bir şekilde bilgisayarımdaki hesabımdan siteden çıkış yapılmış, şifremi de hatırlayamadım giremedim günlerce. Telefondan girince açık hala.
Ben pek iyi değilim malesef. Cumartesi günü doktor kontrolüm vardı, bebişimin suyu çok azalmış maalesef. Daha önce de azalmıştı havuç suyu ve sulandırılmış yoğurt içince artmıştı ama yine çok azalmış. Kilosu 1280. Gelişimi 1.5 hafta geriden. Doktor çok umutsuz konuştu çok canım sıkıldı çok ağladım stres yaptıkça sigaraya abandım, rapor verdi doktor işe gitmiyorum evde olunca da ev işine vermeye başladım kendimi. Aşırı bir ümitsizlik karamsarlığa kapıldım neden böyle oluyor bilmiyorum. Yumurta, süt, yoğurt, meyve hepsini bol bol tüketiyorum ama yeterli olmuyor. Çok yıprandım artık
Canım çok çok geçmiş olsun Rabbim bir an önce Sağlıkla sıhhatle evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah ama hiç canını sıkma gerçekten bana erken doğum erken doğum neredeyse erken dediler gerçekten 31 haftaya kadar geldim ve çok şükür rabbime o yüzden sende güzel besleyen bol su iç yat dinlen işte vaktinde olsun inşallahKizlar tek tek alintilayamadm sagolun dileklernz icin. Cep olayi ne diyenler olmus bende bugun ogrendm. Sol cepteki sular azalmis sag ceptekiler yeterli dedi dr sadece bunu duydum yani. Anlamadm ne oldgnu. Havuc suyu ve deveci armudunu deneyecegim.ffestinalente canim sebebini drda bulamadi. Sanci agri yok tansiyon yukselmesi azaltiyormus e tansiyonda normal hep. Olcuyorum. Anlamadm neden bende. Aciklikta yok. Bakalim
Yok. Hastanenin kapısına baktım ben asacak bir yer yoktu. Satıcıya sordum nasıl asıcaz alırsak diye, o da öyle söyledi.Hastahane mi dedi bunu cnm
Ben de sevmedim tül fikrini. Biraz daha sade olsuncuyum. Bir bakayım hemen internetten ama ne yazıcam faber castel yeşil yapışkan mısjshdjckfkdFaber castelin yeşil yapışkanları var. Zamk gibi inanılmaz sağlam ana çıkartmasıda çok kolay. Duvara bile zarar vermiyor. Tablo va asıyorum ben onla. Ben onunla tutturucam. Tül mül hoşuma gitmiyor.
Amaaan yok ya, doktor çoğu hamilede var dedi, bence aşırı ilerleyip vücudunu etkilemediği sürece sanmam. Burada kaç kişide var hem yani. Bir de sonuçta doktora güveniyorum ben iki farklı doktor da aynı düşüncede.İçtiğim suyun haddi hesabı yok ama malesef benimde geçmiyor hamileliğimin ortasında basladı devam ediyorya ben sadece erken dogum riski yaratıyormus o yüzden korkuyorum
Kızlar merhabalar nasılsınız bayrağıdır yoktum okuyamadım konuşmaları. Anlayamadığım bir şekilde bilgisayarımdaki hesabımdan siteden çıkış yapılmış, şifremi de hatırlayamadım giremedim günlerce. Telefondan girince açık hala.
Ben pek iyi değilim malesef. Cumartesi günü doktor kontrolüm vardı, bebişimin suyu çok azalmış maalesef. Daha önce de azalmıştı havuç suyu ve sulandırılmış yoğurt içince artmıştı ama yine çok azalmış. Kilosu 1280. Gelişimi 1.5 hafta geriden. Doktor çok umutsuz konuştu çok canım sıkıldı çok ağladım stres yaptıkça sigaraya abandım, rapor verdi doktor işe gitmiyorum evde olunca da ev işine vermeye başladım kendimi. Aşırı bir ümitsizlik karamsarlığa kapıldım neden böyle oluyor bilmiyorum. Yumurta, süt, yoğurt, meyve hepsini bol bol tüketiyorum ama yeterli olmuyor. Çok yıprandım artık
Tamamdir tesekkur ederimM mikimini2
Bebiş bizim ev aşırı sıcak 0.3 tog aldım ben gerekirse altı kalın giydiririm diye. 0ay-36ay arası aldım. Ben yarım kundak düşünüyorum ilk 3 ay. Owli onuda sağlıyor.
Güle güle kullan canım büyük rahatlık olacak bence
Al yavrum baya kullanışlı. Ben stres yapardım tırnak konusunda bundan sonra rahatladım 2-3 günde bir uçları törpülesek yeter
Kızlar merhabalar nasılsınız bayrağıdır yoktum okuyamadım konuşmaları. Anlayamadığım bir şekilde bilgisayarımdaki hesabımdan siteden çıkış yapılmış, şifremi de hatırlayamadım giremedim günlerce. Telefondan girince açık hala.
Merhaba, öncelikle kendinizi kesinlikle stres altına sokmayın ve umutsuzda davranmayın, eğer imkan varsa başka doktora muhakkak görünün bazen su azalma muhabbeti doktora ve cihaza göre değişiyor, beslenme konusunda da sen elinden geleni yap, gerisini Allah’a bırak, ben bir makalede kirazın ve karpuzun suyu artırıcı etkisinin olduğunu duymuştum bence denemeye değerKızlar merhabalar nasılsınız bayrağıdır yoktum okuyamadım konuşmaları. Anlayamadığım bir şekilde bilgisayarımdaki hesabımdan siteden çıkış yapılmış, şifremi de hatırlayamadım giremedim günlerce. Telefondan girince açık hala.
Geçmiş olsun canım yıllar önce kardeşime hamileyken annem doktorlar hiç konuşmamış hatta aldır diyenler olmuştu.. Cook şükür sağlıklı doğdu ve maşallah şimdi 16 yaşında..Kızlar merhabalar nasılsınız bayrağıdır yoktum okuyamadım konuşmaları. Anlayamadığım bir şekilde bilgisayarımdaki hesabımdan siteden çıkış yapılmış, şifremi de hatırlayamadım giremedim günlerce. Telefondan girince açık hala.
Zor biliyorum ama sen umutlu ol ki bebeğin sana tutunsun. En umutsuz anında koy elini karnına onu hayal et o kadar güçlüler ki... Bak ne günlere geldik çok şükür. Biliyorum yapma demek kolay diceksin arkadaşım ama en az 1 ay bebeğin için içme sigarayı hele ev işini çok zor biliyorum 6. Aydan beri evimin hiçbişeyine dokunamıyorum insan kafayı yiyor karşında tozlu sehpa sana bakıyor ama onu yapıp aksi bir durum yaşarsam varsın olmasın evlatlarımız daha önemli. Bol bol dua dinle ya da meditasyon videoları seni hangisi sakinleştircekse bu arada bazı değerlerde benimkilerde 1 hafta geriden çıktı 1 aya kadar geriden gelen arkadaşlarımız var. Su problemini ben yaşamadım ama en yakın arkadaşım yaşadı şu an bebişi 4 buçuk aylık bol bol suyunu arttır havuç suyu iç kemir o güçlü savaşçılar bizimde güçlü olmamızı hakediyor ne kaldı ki şurada son düzlükKızlar merhabalar nasılsınız bayrağıdır yoktum okuyamadım konuşmaları. Anlayamadığım bir şekilde bilgisayarımdaki hesabımdan siteden çıkış yapılmış, şifremi de hatırlayamadım giremedim günlerce. Telefondan girince açık hala.
Dün ayni seyi yasadim. Sol cepteki su yetersiz dedi doktor. Sagdaki yeterliymis. Karnimin sünmesinden suphelenmistm zaten bide damla damla akintidan. Dr bol bol su havuc ye ic ve yat dedi. 1.5 saatlik araba yolculuguna bile izin vermedi düsün...vana gitcektk esimle iptal ettk. Hersey onlar icin. Artı benimde 1918 grdi gecen hafta. Dün 1890larda ölctü. Canm skldı. Geriye düsmüs diye. Erken farketmek inan cok onemli. Sende farketmissn ve zamaninda suyunu artirrmissin bak. Gene yapabilirsin. Nasil arttirdiysan o yonteme devam et canim Haftayaki kontrolü iple cekiyorum bendeKızlar merhabalar nasılsınız bayrağıdır yoktum okuyamadım konuşmaları. Anlayamadığım bir şekilde bilgisayarımdaki hesabımdan siteden çıkış yapılmış, şifremi de hatırlayamadım giremedim günlerce. Telefondan girince açık hala.
Burda suçlu aramaya gerek yok canım sağlıkla gelsin yeter bebegin sende yeterki dinlen bebegine kendine iyi bak geri herşey hallolur ilk uc ay hic iyi beslenemedik istifra halsizlik ler derken olacak olan ozamanlardan başlardı Allah'a şükürler olsunki bu haftaları iyisiyle kötüsüyle gördük geldik gecicez de az kaldi ha gayret kizlarrrrAYnen canim etkiledi tabikide. Bide gecede acildeydim sabahta o stresle gittim ustune baya stresliydi. Yarın güzel bir güne uyanalim inşallah
İnşallah sefikacim cok sagol canim benim. Bugun inan havuc ceviz ev yogurdu yumurta tavuk muz baya beslendimhaftayaki kontrolde guzel haberler duyayim yeterki yerim bu ara boşlamiştm beslenme işini ve cidden suyu az iciyordum. Belki oda bir etken oldu.
Yagmurcum canim daha iyiyim. Bugün baya su ictim ve o kastırma olayi olmadi Allaha şükür. Baski hissimde yok. Aynen direkt yedim katır kutur havucu yarin rendelerim oyle yerimcok sagolll
Dün 1cm di canım. Amin inşallah canımHakkınızda hayırlısı olsun canım bol bol dua et inşallah sağlıkla huzurla bebişini alırsınaçılman kaç cm
Şu an kontrol altındayım canımSon durum ne canım
Insallah canim insallah...dogru diyorsunBurda suçlu aramaya gerek yok canım sağlıkla gelsin yeter bebegin sende yeterki dinlen bebegine kendine iyi bak geri herşey hallolur ilk uc ay hic iyi beslenemedik istifra halsizlik ler derken olacak olan ozamanlardan başlardı Allah'a şükürler olsunki bu haftaları iyisiyle kötüsüyle gördük geldik gecicez de az kaldi ha gayret kizlarrrr
Canim suan tam durum nedir dün kendi derdimden tam odaklanamadim sanaŞu an kontrol altındayım canım
Yaşadıkların kolay değil canım ama Allah'tan ümit hic bir zaman kesilmez. Sen elinden geleni yapmaya devam et drlar da gereği neyse onu yapar bir gun bakicaksin dr hersey yolunda diyecek merak etme inşallah cani gönülden sağlıkla bitsin bu süreçlerKızlar merhabalar nasılsınız bayrağıdır yoktum okuyamadım konuşmaları. Anlayamadığım bir şekilde bilgisayarımdaki hesabımdan siteden çıkış yapılmış, şifremi de hatırlayamadım giremedim günlerce. Telefondan girince açık hala.
İnşallah açılman dahada ilerlemez canım ne kadar dayanirlarsa okadar iyi olurAçılmam varmış yatışım yapıldı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?