- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #38.421
Evet demiştin önceden canim. Hangi güne bulabildin randevuyu farklı bir göz farklı makine hersey değişir. Umarım o daha içini rahatlatıcı konuşur bu dr biraz endişelendirmis seniKizlar belki hatirlayaniniz vardir. Ben ilk 15 haftami baska doktorla gecirmistim. Doktorum ozelden istifa etti biraz ara verip devlete gececegini soyledi. O zaman cok uzulmustm ama yapcak bisey yoktu ozelde baska drla devam ettim. Tesadüfen e nabizs girdim simdi ve devlette eski doktorumun bir randevusunda boşluk olusmustu. Normalde yasadgm yerde devlette randvu bulmak asiri zor. Kaptim hemen. Bana isaret gibi oldu resmen. Ikinci göz olarak onun görmesini cok istiyorum. Sizce?
Bu bi isaret bence de gitmelisinKizlar belki hatirlayaniniz vardir. Ben ilk 15 haftami baska doktorla gecirmistim. Doktorum ozelden istifa etti biraz ara verip devlete gececegini soyledi. O zaman cok uzulmustm ama yapcak bisey yoktu ozelde baska drla devam ettim. Tesadüfen e nabizs girdim simdi ve devlette eski doktorumun bir randevusunda boşluk olusmustu. Normalde yasadgm yerde devlette randvu bulmak asiri zor. Kaptim hemen. Bana isaret gibi oldu resmen. Ikinci göz olarak onun görmesini cok istiyorum. Sizce?
bugun saat 15.40a buldum hemde canim. Tek o saat bostu biri iptal etmis belliki bende sabahin köründe ne alakaysa bi bakmak.istedm girdim sasirdm zaten gorunceEvet demiştin önceden canim. Hangi güne bulabildin randevuyu farklı bir göz farklı makine hersey değişir. Umarım o daha içini rahatlatıcı konuşur bu dr biraz endişelendirmis seni
Aynen canim hayirli haberler alayim inşallahBu bi isaret bence de gitmelisin
aa ben olsam giderdim, daha önceden tanıdığı için farklı ilgilenir. İkinci göz her zaman iyidir bazı doktorlar gereksiz korkutuyor, bazısının yaklaşımı daha farklı olur. İyi haberler alırsın inşallahKizlar belki hatirlayaniniz vardir. Ben ilk 15 haftami baska doktorla gecirmistim. Doktorum ozelden istifa etti biraz ara verip devlete gececegini soyledi. O zaman cok uzulmustm ama yapcak bisey yoktu ozelde baska drla devam ettim. Tesadüfen e nabizs girdim simdi ve devlette eski doktorumun bir randevusunda boşluk olusmustu. Normalde yasadgm yerde devlette randvu bulmak asiri zor. Kaptim hemen. Bana isaret gibi oldu resmen. Ikinci göz olarak onun görmesini cok istiyorum. Sizce?
İnşallah kuzum çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun cnm kendini lütfen sigaraya ve ev işine odaklama senin dinlenmen gerek yine havuç suyunu içsen bol bol inşallah fayda eder duam seninle
Ne güzel söylemişsin gerçekten bu yazdıkların benim silkelenip toparlanmama sebep oldu sayende, çok teşekkür ederim her şeyi yapicamKuzum öncelikle çok geçmiş olsun, 31.haftaya gelmişsin burda en az 1-2 hafta daha dayansan bebeğin için riskli evreyi geçmiş olacaksın, gelişimi 1.5 Haft geri olması evet canını sıkmış olabilir ama doktorun dinlen diye rapor vermiş sende bunun üzerine kendini ev işini verip birde sigara içersen olmaz canım ya (çok daraldın bunaldın ama yaptıgın en ufak hata yanlış geri dönüşü olmayan yollara sokabilir seni) Burda kaç tane arkadaşımız yatmak zorunda kaldı biliyorsun riskli gebelik durumlarından dolayı, su olayı da eğer ki sıkıntılı düzeye gelir ise takviye yapılan arkadaşımız da olmuştu
Sen şuan sakin kal, fevri hareketler ile sonradan üzüleceğin keşke yapmasaydım diyeceğin davranışlarda bulunma inanki sonu çok güzel olacakyarından itibaren kendini toparlamış gün gün kendine hedefler koymuş bir orapunzel görmek istiyoruz, Ağustos anneleri olarak her zaman buradayız hep arkandayız,
havuç mu yiyeceksin yemelisin, bebiş için burda konuşulmuş tu kaşar avakado mu Yemen lazım kilo alması için fazla fazla yemelisin, su mu hepimiz 3 litre içmeye çalışıyorsak sen 4 litreyi bulacaksın sonrası rabbime kalmış;onu oraya rabbim koydu hayırlısı ile sende elinden geleni yap gerisi Allaha kalmış
Cook teşekkür ederim öyle güzel motive ettiniz ki gerçekten yüzüm değişti mesajları okurken iyi ki varsınızGeçmiş olsun lütfen sigara vs unut bak durumun daha da kötü olur, kendini affedemezsin sonra. Sen yapabildiğinin en iyisini yap, gerisini oluruna bırak, her şey yolunda gidecek merak etme biraz daha diren ki bebek biraz erken doğsa bile daha az bakım gerekir ve sağlıklı olur. O kadar bebeğini büyüttün artık biraz daha sık dişini bak herkesin bir sorunu, bir yatma hikayesi, aldığı ilacı, düzeltmesi gereken sorunları oldu, güçlüsün ve bir canın sorumluluğunu taşıyorsun, yapabilirsin, güzel günler yakın, biraz daha motive ve azimle sağlıklı ve mutlu bir doğumun olacak
Canım evet başka doktora görünmek benim de aklıma geldi ama doktorum suyun az olduğunu görünce detaylı ultrasona gönderdi orada da aynısı çıkınca kabullendim, çok sağ ol kiraz ve karpuzu deneyeceğimMerhaba, öncelikle kendinizi kesinlikle stres altına sokmayın ve umutsuzda davranmayın, eğer imkan varsa başka doktora muhakkak görünün bazen su azalma muhabbeti doktora ve cihaza göre değişiyor, beslenme konusunda da sen elinden geleni yap, gerisini Allah’a bırak, ben bir makalede kirazın ve karpuzun suyu artırıcı etkisinin olduğunu duymuştum bence denemeye değerbirde şu an en kötü ihtimalle 31 haftalık oldun ve şöyle düşün 34-36 ya kadar dayanabilseniz gerisi gelir, ama bu süreçte sürekli kontrol halinde ol ve istirahat et bol bol, ev işini görmezden gel, şimdiden geçmiş olsun, bu süreci ilk hamilelikte az çok yaşamış birisi olarak dert etme herkesin bebeği önden gitmiyor, benimki de bir hafta geri ama benim ilk çocukta öyleydi bazen tamamen ırsi ya da yapı ile alakalı
Amin inşallah canım benim Allah evlatlarımızı bize bağışlasın aminnGeçmiş olsun canım yıllar önce kardeşime hamileyken annem doktorlar hiç konuşmamış hatta aldır diyenler olmuştu.. Cook şükür sağlıklı doğdu ve maşallah şimdi 16 yaşında..zor bir dönem ama sen umutsuz olma, olma ki cocugun bundan etkilenmesin .. evladının sağlığı için Tefriciye duası oku, Hucurat suresi oku, Meryem suresi oku, gün içinde hep ellerinin içine al karnını onunla konus.. nas Felak Ayetel Kürsi ihlas Fatiha yedişerr kez oku.. Şifa veren Rabbim Şafi isminin yüzüsuyu hürmetine yavruna şifa versin
Evet çok haklısın, uzun yıllardır çalışıyordum birden böyle eve kapanmak beni çok etkiledi. Dediğin doğru, her şeyi olduğu gibi bırakmak gerekiyor bazen.. İnşallah hepimiz sağ salim alırız kucağımızaZor biliyorum ama sen umutlu ol ki bebeğin sana tutunsun. En umutsuz anında koy elini karnına onu hayal et o kadar güçlüler ki... Bak ne günlere geldik çok şükür. Biliyorum yapma demek kolay diceksin arkadaşım ama en az 1 ay bebeğin için içme sigarayı hele ev işini çok zor biliyorum 6. Aydan beri evimin hiçbişeyine dokunamıyorum insan kafayı yiyor karşında tozlu sehpa sana bakıyor ama onu yapıp aksi bir durum yaşarsam varsın olmasın evlatlarımız daha önemli. Bol bol dua dinle ya da meditasyon videoları seni hangisi sakinleştircekse bu arada bazı değerlerde benimkilerde 1 hafta geriden çıktı 1 aya kadar geriden gelen arkadaşlarımız var. Su problemini ben yaşamadım ama en yakın arkadaşım yaşadı şu an bebişi 4 buçuk aylık bol bol suyunu arttır havuç suyu iç kemir o güçlü savaşçılar bizimde güçlü olmamızı hakediyor ne kaldı ki şurada son düzlük
Baharcım evet öyleymiş,senin konuşmalarını sonra gördüm çok geçmiş olsun sana da, inşallah düzelecek bu durum. Kontrolün ne zaman benim de haftaya 20sindeDün ayni seyi yasadim. Sol cepteki su yetersiz dedi doktor. Sagdaki yeterliymis. Karnimin sünmesinden suphelenmistm zaten bide damla damla akintidan. Dr bol bol su havuc ye ic ve yat dedi. 1.5 saatlik araba yolculuguna bile izin vermedi düsün...vana gitcektk esimle iptal ettk. Hersey onlar icin. Artı benimde 1918 grdi gecen hafta. Dün 1890larda ölctü. Canm skldı. Geriye düsmüs diye. Erken farketmek inan cok onemli. Sende farketmissn ve zamaninda suyunu artirrmissin bak. Gene yapabilirsin. Nasil arttirdiysan o yonteme devam et canim Haftayaki kontrolü iple cekiyorum bende
İnşallah canım çok teşekkür ederim, hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallahYaşadıkların kolay değil canım ama Allah'tan ümit hic bir zaman kesilmez. Sen elinden geleni yapmaya devam et drlar da gereği neyse onu yapar bir gun bakicaksin dr hersey yolunda diyecek merak etme inşallah cani gönülden sağlıkla bitsin bu süreçler
Bence çok iyi denk gelmiş canım çok seviyordun o doktorunu zaten onun da fikrini almak sana destek olacaktır çok sevindim adınaKizlar belki hatirlayaniniz vardir. Ben ilk 15 haftami baska doktorla gecirmistim. Doktorum ozelden istifa etti biraz ara verip devlete gececegini soyledi. O zaman cok uzulmustm ama yapcak bisey yoktu ozelde baska drla devam ettim. Tesadüfen e nabizs girdim simdi ve devlette eski doktorumun bir randevusunda boşluk olusmustu. Normalde yasadgm yerde devlette randvu bulmak asiri zor. Kaptim hemen. Bana isaret gibi oldu resmen. Ikinci göz olarak onun görmesini cok istiyorum. Sizce?
İnşallah canim. Bakalim ne diyecekaa ben olsam giderdim, daha önceden tanıdığı için farklı ilgilenir. İkinci göz her zaman iyidir bazı doktorlar gereksiz korkutuyor, bazısının yaklaşımı daha farklı olur. İyi haberler alırsın inşallah
Sagol canisii aynen oyleBence çok iyi denk gelmiş canım çok seviyordun o doktorunu zaten onun da fikrini almak sana destek olacaktır çok sevindim adına
benim doktorum haftada 1 e indirdi kontrol sıklıgını canım. Haftaya Salı giderim gene aksilik olmazsa. Ama bugün baska doktora daha görünecegim ilk doktoruma. Sulu yogurdu sana kim dedi canim? Ben ev yogurdu yapiuorum zaten hafif sulu oluyor etkisi varmiymisBaharcım evet öyleymiş,senin konuşmalarını sonra gördüm çok geçmiş olsun sana da, inşallah düzelecek bu durum. Kontrolün ne zaman benim de haftaya 20sinde
İnsan etkileniyor ama suan sigara ile zararı kendine ve bebeğine veriyorsun dua et havuç suyu demişşse onu iç kaşar peynir soda ve muz tüket düzenli olarak protein ağırlıklı olarak geçmişi düşün ne umutsuzluğa kapandığında rabbim ne güzel kapılar açtı kısa kısa yürüyüş yap insana psikolojik olarak iyi geliyorKızlar merhabalar nasılsınız bayrağıdır yoktum okuyamadım konuşmaları. Anlayamadığım bir şekilde bilgisayarımdaki hesabımdan siteden çıkış yapılmış, şifremi de hatırlayamadım giremedim günlerce. Telefondan girince açık hala.
Ben pek iyi değilim malesef. Cumartesi günü doktor kontrolüm vardı, bebişimin suyu çok azalmış maalesef. Daha önce de azalmıştı havuç suyu ve sulandırılmış yoğurt içince artmıştı ama yine çok azalmış. Kilosu 1280. Gelişimi 1.5 hafta geriden. Doktor çok umutsuz konuştu çok canım sıkıldı çok ağladım stres yaptıkça sigaraya abandım, rapor verdi doktor işe gitmiyorum evde olunca da ev işine vermeye başladım kendimi. Aşırı bir ümitsizlik karamsarlığa kapıldım neden böyle oluyor bilmiyorum. Yumurta, süt, yoğurt, meyve hepsini bol bol tüketiyorum ama yeterli olmuyor. Çok yıprandım artık
Ictim canim armutta yedim. Bol su iciyorum. Hareketleride güzel Allaha şükür. Hareket olmasi önemliymis bu durumda. Hickiriyor suan minik kuş:)baharrr34 canım çok iyi yapmışsın ikinci bir fikir almak sana da iyi gelecek. Çokta iyi denk gelmiş. Havuç suyu içildi mi şifa olsun gerektiği kadar bol bol su olsun inşallah. Fındıkkuşu bol bol çişini yapsın bebeğin suyu çişiyle alakalıymış.
Ohh şifa olsun. Yerim ağzını maşallahIctim canim armutta yedim. Bol su iciyorum. Hareketleride güzel Allaha şükür. Hareket olmasi önemliymis bu durumda. Hickiriyor suan minik kuş:)
Canim benimde hissettm bi sabah veya oglen ama genelde hep aksam hissediyorum oglenleri ayaktayken duymuyorum belliki. Aksam oturdgm yattgm icin hissediyorumKızlar benim oğlum cok az hıçkırıyor acaba ben mi hissetmiyorum
Ben hiç hıçkırıp hıçkırmadığını anlamadığım için bana hiç hıçkırmadı gibi geliyor. Pıt pıt atsa bile o kadar hızlı hıçkıramaz diye düşündüm, onu da bir kere hissetmiştim zaten. Arrıa kendim de en son ne zaman hıçkırdım hatırlamıyorumKızlar benim oğlum cok az hıçkırıyor acaba ben mi hissetmiyorum
Ben de Salı günü gideceğim, 10 günde bir gidiyorum inşallah iyi şeyler duyarsın bebişin çook iyidir. Haber ver mutlaka bize. Sulu yoğurdu doktor söyledi canım ev yoğurdu yapıyorum ben de, biraz su katıp iç demişti. Bir arkadaşımın kardeşi de yaşıtlarından boy ve kilo olarak gerideydi, başka bir doktor da ona aynını söylemişti. Aklında bulunsun senin deİnşallah canim. Bakalim ne diyecek
Sagol canisii aynen oyle
benim doktorum haftada 1 e indirdi kontrol sıklıgını canım. Haftaya Salı giderim gene aksilik olmazsa. Ama bugün baska doktora daha görünecegim ilk doktoruma. Sulu yogurdu sana kim dedi canim? Ben ev yogurdu yapiuorum zaten hafif sulu oluyor etkisi varmiymis
Evet canım haklısın arada yürüyünce iyi geliyorİnsan etkileniyor ama suan sigara ile zararı kendine ve bebeğine veriyorsun dua et havuç suyu demişşse onu iç kaşar peynir soda ve muz tüket düzenli olarak protein ağırlıklı olarak geçmişi düşün ne umutsuzluğa kapandığında rabbim ne güzel kapılar açtı kısa kısa yürüyüş yap insana psikolojik olarak iyi geliyor
Festicim evet boy ve kilosu için geriden dedi. 1500 kilo olmalıymış bu haftalarda.orapunzel canım ben genelin aksine abartmadan sigaranın stresini alacağı için zarar vereceğini düşünmüyorum. Ama tamamen hissi, teknik bilgim yok. Şuan anne yüreği ne desekte stresten çıkamazsın. İyi geliyorsa 1-2 tane iç bence ben olsam içerdim açıkcası. Ama ev işi için aynı şeyi düşünmüyorum. Sen ayaklarını uzat keyfine bak. Durum koşullar eşinin desteği nasıldır bilmiyorum ama mümkün olduğunca az yap. Yorma kendini. Valla dinlenmekten sıkılıyorum ama birtek o iyi geliyor. Sen havuç suyuna vs devam ettiğin halde mi azalmış? Yoksa ara mı vermiştin? Nasıl oldu?
Doktora ne bakıyorsun ya.. doğumuna daha kaç hafta var gelişimini tamamlar ayrıca 1 hafta geriden gelmek büyük birşey değil bence. Ne dedi tam olarak sana hangi gelişimi geridenmiş? Boy-kilo mu yoksa başla birşeyi var mı?
Neleri neleri atlattık çok şükür hepimiz 30ları geçtik. Sen gönlünü ferah tut. Allahın izniyle bebeğin zaten iyi büyük bir sorunu yok ufak tefek pürüzler bunlar. Stres arkadaşım şuan en ihtiyacı olmayan şey bu. Ondan kendini kurtarmaya çalış. Kafanı dağıtacak aktiviteler bulabilirsin. Punch, kitap okuma gibi oturduğun yerden yapacağın. Fiziken kendini yoracağın şeyler yapma ama lütfen..
Seni rahatlatmak için söylemiyorum ama ben boy kilo mevzusunu hiç sallamıyorum. Mantığıma yatmıyor bir kere. Anne baba genetiği boyu kilosu nasıl ultrason bunu bilmiyor evet bir aralık belirlenmiştir birsürü kişiden alınan verilere göre ama yine de karşılamaz tam olarak. Şimdi ben 1.76 yım, annesi 1.55 olan bir bebekle benim bebeğim aynı aralığa giremeyebilir. Veya ben kiloluyum babannem kilolu ailede var kilo. Hep fit zayıf 50 kg anneyle benim bebeğim bir olmayabilir.3-4 hafta geri olsa dertlenirim o ciddi birşey gibi ama 1 haftadan gerçekten birşey olmaz. Önden önden gidip doğuma haftasında giren de var. Geriden gelip yakalayanda. Gelişimi sen hiç önemseme. Doktor bana boyu uzun ama kilosu standart dedi sen bu çocuğu 3 kg ancak doğurursun dedi mesela. Ama ben 3800 doğmuşum. Babasıda o civarlarda doğmuş. Şimdi dert etmek istedem eder kendimi kaşarlardan cevizlere vururum ama ne gerek var?Ben de Salı günü gideceğim, 10 günde bir gidiyorum inşallah iyi şeyler duyarsın bebişin çook iyidir. Haber ver mutlaka bize. Sulu yoğurdu doktor söyledi canım ev yoğurdu yapıyorum ben de, biraz su katıp iç demişti. Bir arkadaşımın kardeşi de yaşıtlarından boy ve kilo olarak gerideydi, başka bir doktor da ona aynını söylemişti. Aklında bulunsun senin de
Evet canım haklısın arada yürüyünce iyi geliyor
Festicim evet boy ve kilosu için geriden dedi. 1500 kilo olmalıymış bu haftalarda.
Havuç suyuna ara vermiştim evet, düzeldi nasılsa diye bıraktım bir de Havuçta da şeker olduğu için çok fazla içmeyeyim dedim kendimce.
İşten birden çıkınca büyük boşluğa düştüm hiç böyle bir şey beklemiyordum 37ye kadar çalışmak vardı aklımda böyle olunca afalladı bünye. Dediğin gibi dinlenmek tek çözüm çok iş yapınca hemen kasık ağrısı başlıyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?