2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Evet demiştin önceden canim. Hangi güne bulabildin randevuyu farklı bir göz farklı makine hersey değişir. Umarım o daha içini rahatlatıcı konuşur bu dr biraz endişelendirmis seni

Bu bi isaret bence de gitmelisin

Evet demiştin önceden canim. Hangi güne bulabildin randevuyu farklı bir göz farklı makine hersey değişir. Umarım o daha içini rahatlatıcı konuşur bu dr biraz endişelendirmis seni
bugun saat 15.40a buldum hemde canim. Tek o saat bostu biri iptal etmis belliki bende sabahin köründe ne alakaysa bi bakmak.istedm girdim sasirdm zaten gorunce

aa ben olsam giderdim, daha önceden tanıdığı için farklı ilgilenir. İkinci göz her zaman iyidir bazı doktorlar gereksiz korkutuyor, bazısının yaklaşımı daha farklı olur. İyi haberler alırsın inşallah

Çok geçmiş olsun cnm kendini lütfen sigaraya ve ev işine odaklama senin dinlenmen gerek yine havuç suyunu içsen bol bol inşallah fayda eder duam seninle
İnşallah kuzum çok teşekkür ederim
Ne güzel söylemişsin gerçekten bu yazdıkların benim silkelenip toparlanmama sebep oldu sayende, çok teşekkür ederim her şeyi yapicam
Cook teşekkür ederim öyle güzel motive ettiniz ki gerçekten yüzüm değişti mesajları okurken iyi ki varsınız
Canım evet başka doktora görünmek benim de aklıma geldi ama doktorum suyun az olduğunu görünce detaylı ultrasona gönderdi orada da aynısı çıkınca kabullendim, çok sağ ol kiraz ve karpuzu deneyeceğim
Amin inşallah canım benim Allah evlatlarımızı bize bağışlasın aminn bol bol okurum çok sağ ol
Evet çok haklısın, uzun yıllardır çalışıyordum birden böyle eve kapanmak beni çok etkiledi. Dediğin doğru, her şeyi olduğu gibi bırakmak gerekiyor bazen.. İnşallah hepimiz sağ salim alırız kucağımıza
Baharcım evet öyleymiş,senin konuşmalarını sonra gördüm çok geçmiş olsun sana da, inşallah düzelecek bu durum. Kontrolün ne zaman benim de haftaya 20sinde
İnşallah canım çok teşekkür ederim, hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah

--Kızlar belki alıntı yapmayı unuttuğum birileri vardır kusura bakmayın telefondan giriş yaptım küçücük ekranda gözümden kaçmış olabilir desteğiniz için çok teşekkür ederim inanın düzeldim sayenizde. İyi ki varsınız

Bence çok iyi denk gelmiş canım çok seviyordun o doktorunu zaten onun da fikrini almak sana destek olacaktır çok sevindim adına

İnşallah canim. Bakalim ne diyecek
Bence çok iyi denk gelmiş canım çok seviyordun o doktorunu zaten onun da fikrini almak sana destek olacaktır çok sevindim adına
Sagol canisii aynen oyle
Baharcım evet öyleymiş,senin konuşmalarını sonra gördüm çok geçmiş olsun sana da, inşallah düzelecek bu durum. Kontrolün ne zaman benim de haftaya 20sinde
benim doktorum haftada 1 e indirdi kontrol sıklıgını canım. Haftaya Salı giderim gene aksilik olmazsa. Ama bugün baska doktora daha görünecegim ilk doktoruma. Sulu yogurdu sana kim dedi canim? Ben ev yogurdu yapiuorum zaten hafif sulu oluyor etkisi varmiymis

İnsan etkileniyor ama suan sigara ile zararı kendine ve bebeğine veriyorsun dua et havuç suyu demişşse onu iç kaşar peynir soda ve muz tüket düzenli olarak protein ağırlıklı olarak geçmişi düşün ne umutsuzluğa kapandığında rabbim ne güzel kapılar açtı kısa kısa yürüyüş yap insana psikolojik olarak iyi geliyor

orapunzel canım ben genelin aksine abartmadan sigaranın stresini alacağı için zarar vereceğini düşünmüyorum. Ama tamamen hissi, teknik bilgim yok. Şuan anne yüreği ne desekte stresten çıkamazsın. İyi geliyorsa 1-2 tane iç bence ben olsam içerdim açıkcası. Ama ev işi için aynı şeyi düşünmüyorum. Sen ayaklarını uzat keyfine bak. Durum koşullar eşinin desteği nasıldır bilmiyorum ama mümkün olduğunca az yap. Yorma kendini. Valla dinlenmekten sıkılıyorum ama birtek o iyi geliyor. Sen havuç suyuna vs devam ettiğin halde mi azalmış? Yoksa ara mı vermiştin? Nasıl oldu?

Doktora ne bakıyorsun ya.. doğumuna daha kaç hafta var gelişimini tamamlar ayrıca 1 hafta geriden gelmek büyük birşey değil bence. Ne dedi tam olarak sana hangi gelişimi geridenmiş? Boy-kilo mu yoksa başla birşeyi var mı?

Neleri neleri atlattık çok şükür hepimiz 30ları geçtik. Sen gönlünü ferah tut. Allahın izniyle bebeğin zaten iyi büyük bir sorunu yok ufak tefek pürüzler bunlar. Stres arkadaşım şuan en ihtiyacı olmayan şey bu. Ondan kendini kurtarmaya çalış. Kafanı dağıtacak aktiviteler bulabilirsin. Punch, kitap okuma gibi oturduğun yerden yapacağın. Fiziken kendini yoracağın şeyler yapma ama lütfen..

Ictim canim armutta yedim. Bol su iciyorum. Hareketleride güzel Allaha şükür. Hareket olmasi önemliymis bu durumda. Hickiriyor suan minik kuş:)

Kızlar benim oğlum cok az hıçkırıyor acaba ben mi hissetmiyorum
Ben hiç hıçkırıp hıçkırmadığını anlamadığım için bana hiç hıçkırmadı gibi geliyor. Pıt pıt atsa bile o kadar hızlı hıçkıramaz diye düşündüm, onu da bir kere hissetmiştim zaten. Arrıa kendim de en son ne zaman hıçkırdım hatırlamıyorum takılınacak bişe değil bence yoksa doktor hıçkırığını takip et falan derdi ben hiç duymadım öyle bir muhabbet

Ben de Salı günü gideceğim, 10 günde bir gidiyorum inşallah iyi şeyler duyarsın bebişin çook iyidir. Haber ver mutlaka bize. Sulu yoğurdu doktor söyledi canım ev yoğurdu yapıyorum ben de, biraz su katıp iç demişti. Bir arkadaşımın kardeşi de yaşıtlarından boy ve kilo olarak gerideydi, başka bir doktor da ona aynını söylemişti. Aklında bulunsun senin de
Evet canım haklısın arada yürüyünce iyi geliyor
Festicim evet boy ve kilosu için geriden dedi. 1500 kilo olmalıymış bu haftalarda.
Havuç suyuna ara vermiştim evet, düzeldi nasılsa diye bıraktım bir de Havuçta da şeker olduğu için çok fazla içmeyeyim dedim kendimce.
İşten birden çıkınca büyük boşluğa düştüm hiç böyle bir şey beklemiyordum 37ye kadar çalışmak vardı aklımda böyle olunca afalladı bünye. Dediğin gibi dinlenmek tek çözüm çok iş yapınca hemen kasık ağrısı başlıyor zaten.

Seni rahatlatmak için söylemiyorum ama ben boy kilo mevzusunu hiç sallamıyorum. Mantığıma yatmıyor bir kere. Anne baba genetiği boyu kilosu nasıl ultrason bunu bilmiyor evet bir aralık belirlenmiştir birsürü kişiden alınan verilere göre ama yine de karşılamaz tam olarak. Şimdi ben 1.76 yım, annesi 1.55 olan bir bebekle benim bebeğim aynı aralığa giremeyebilir. Veya ben kiloluyum babannem kilolu ailede var kilo. Hep fit zayıf 50 kg anneyle benim bebeğim bir olmayabilir.3-4 hafta geri olsa dertlenirim o ciddi birşey gibi ama 1 haftadan gerçekten birşey olmaz. Önden önden gidip doğuma haftasında giren de var. Geriden gelip yakalayanda. Gelişimi sen hiç önemseme. Doktor bana boyu uzun ama kilosu standart dedi sen bu çocuğu 3 kg ancak doğurursun dedi mesela. Ama ben 3800 doğmuşum. Babasıda o civarlarda doğmuş. Şimdi dert etmek istedem eder kendimi kaşarlardan cevizlere vururum ama ne gerek var?

Şuan önemli olan bence dikkat edilmesi gereken suyu. Onuda zaten bir kere başardın önlemini aldın çok şünür sonucu güzel oldu. Yine yaparsın. Şeker sorunun yoksa daya gitsin havucu djjdj birde deveci armutu dediler dün oda iyiymiş. Yoğurt hele miss ayran yap yap iç. Çocuğa kilo aldırcam diye kendin alma ama hdjdj kiloyu boyu şimdilik boşver bir sonrasında yakalamış olur olmazsa ona da bir çözüm düşünürüz.

Valla seni çok iyi anlıyorum benimde 37 diye diretmemin ana sebebi evde kalırsam bunalacak olmam gerçeği. Aktif iş hayatından birden eve girince insan şok oluyor. Ben mesela evcimenim evimi çok severim 3 ay çıkma desinler çıkmam hdhd ama raporlu olunca bunalıyroum ruhum bunalıyorum. Seni çok iyi anlıyorum ama az kaldı arkadaşım. Sağlıkla sıhhatle mutlulukla bebeğini zamanında bir kucağına al sonra istediğini yaparsın azıcık daha dişimizi sıkacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…