- 28 Aralık 2022
- 31
- 86
- 3
- 38
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #38.441
Canım çok geçmiş olsun. 2 haftaya kadar geride veya önde olması normal diyorlar doktor ne konuda olumsuz konuştu.. umarım düzelecek bir durumdurKızlar merhabalar nasılsınız bayrağıdır yoktum okuyamadım konuşmaları. Anlayamadığım bir şekilde bilgisayarımdaki hesabımdan siteden çıkış yapılmış, şifremi de hatırlayamadım giremedim günlerce. Telefondan girince açık hala.
Ben pek iyi değilim malesef. Cumartesi günü doktor kontrolüm vardı, bebişimin suyu çok azalmış maalesef. Daha önce de azalmıştı havuç suyu ve sulandırılmış yoğurt içince artmıştı ama yine çok azalmış. Kilosu 1280. Gelişimi 1.5 hafta geriden. Doktor çok umutsuz konuştu çok canım sıkıldı çok ağladım stres yaptıkça sigaraya abandım, rapor verdi doktor işe gitmiyorum evde olunca da ev işine vermeye başladım kendimi. Aşırı bir ümitsizlik karamsarlığa kapıldım neden böyle oluyor bilmiyorum. Yumurta, süt, yoğurt, meyve hepsini bol bol tüketiyorum ama yeterli olmuyor. Çok yıprandım artık
Evet ben de çok fazla boy ve kiloya takılmıyorum açıkçası. Her kilolu çocuk sağlıklı demek değildir, zaten çok da kilolu olsun istemem normal doğum olursa şayet zorlanmayayımSeni rahatlatmak için söylemiyorum ama ben boy kilo mevzusunu hiç sallamıyorum. Mantığıma yatmıyor bir kere. Anne baba genetiği boyu kilosu nasıl ultrason bunu bilmiyor evet bir aralık belirlenmiştir birsürü kişiden alınan verilere göre ama yine de karşılamaz tam olarak. Şimdi ben 1.76 yım, annesi 1.55 olan bir bebekle benim bebeğim aynı aralığa giremeyebilir. Veya ben kiloluyum babannem kilolu ailede var kilo. Hep fit zayıf 50 kg anneyle benim bebeğim bir olmayabilir.3-4 hafta geri olsa dertlenirim o ciddi birşey gibi ama 1 haftadan gerçekten birşey olmaz. Önden önden gidip doğuma haftasında giren de var. Geriden gelip yakalayanda. Gelişimi sen hiç önemseme. Doktor bana boyu uzun ama kilosu standart dedi sen bu çocuğu 3 kg ancak doğurursun dedi mesela. Ama ben 3800 doğmuşum. Babasıda o civarlarda doğmuş. Şimdi dert etmek istedem eder kendimi kaşarlardan cevizlere vururum ama ne gerek var?
Şuan önemli olan bence dikkat edilmesi gereken suyu. Onuda zaten bir kere başardın önlemini aldın çok şünür sonucu güzel oldu. Yine yaparsın. Şeker sorunun yoksa daya gitsin havucu djjdjbirde deveci armutu dediler dün oda iyiymiş. Yoğurt hele miss ayran yap yap iç. Çocuğa kilo aldırcam diye kendin alma ama hdjdj kiloyu boyu şimdilik boşver bir sonrasında yakalamış olur olmazsa ona da bir çözüm düşünürüz.
Valla seni çok iyi anlıyorum benimde 37 diye diretmemin ana sebebi evde kalırsam bunalacak olmam gerçeği. Aktif iş hayatından birden eve girince insan şok oluyor. Ben mesela evcimenim evimi çok severim 3 ay çıkma desinler çıkmam hdhd ama raporlu olunca bunalıyroum ruhum bunalıyorum. Seni çok iyi anlıyorum ama az kaldı arkadaşım. Sağlıkla sıhhatle mutlulukla bebeğini zamanında bir kucağına al sonra istediğini yaparsın azıcık daha dişimizi sıkacağız.
Çok sağ ol kuzum, suyu çok azaldığı için erken doğum ihtimali üzerinde durdu. Böyle giderse 20 gün sonra biter suyun sezaryene alırım deyince çok canım sıkıldıCanım çok geçmiş olsun. 2 haftaya kadar geride veya önde olması normal diyorlar doktor ne konuda olumsuz konuştu.. umarım düzelecek bir durumdur
Kuzum sen içinde bebeğinizi büyütüyorsun ne münasebet işe yaramamak vs. Hormonlar tavan yapıp seni etkilemişEvet ben de çok fazla boy ve kiloya takılmıyorum açıkçası. Her kilolu çocuk sağlıklı demek değildir, zaten çok da kilolu olsun istemem normal doğum olursa şayet zorlanmayayımdediğin gibi dikkat etmem gereken tek şey suyu işte.
Gerçekten çok zor, ben de öyle evcimenim. Arkadaşlar buluşalım dışarı çıkalım deseler aman ne gerek var evde mutfak masasında pijamalarımızı çekip sohbet edelim diyen biriyim ama diğerleri çalışırken benim evde oluyor olmam canımı sıkıyor, yine uzaktan bağlanıp çalışmaya başlasam diyorum. Çok işe yaramaz hissediyorum kendimi yaa
Çok sağ ol kuzum, suyu çok azaldığı için erken doğum ihtimali üzerinde durdu. Böyle giderse 20 gün sonra biter suyun sezaryene alırım deyince çok canım sıkıldı
Sağlıkla büyüsün kızınız.Oğluşunuz da sağlıkla gelsin <3Günaydın kızlar
2 yıl once bugün güzel kızımı kucağıma aldım Allahin izniyle oğlumu da sağlıklı şekilde kucağıma alırım inşallah
Ah gidiyor gidiyor da nasıl gidiyor bir sorun;( 19 hastalıkken kalp atışlarının yavaş olduğu tespit edildi ondan sonrası felaket günler ama geçen hafta itibariyle yükseldi kortizon tedavisine başladık onun etkisi oldu sanırım 30 da alırız dediler ama şimdi beklemeye karar verdiler bekliyoruz bi 35 olsak kurtarıcaz sankiP pamukipliki @Mrsay @SEZRR @gozde_87 Kızlar herşey yolunda mı gebelikler devam ediyor mu cinsiyetler belli midir ??
20 gün sorma kaç haftalık olacaksın kuzum en azından 35 e kadar durur insallah yaEvet ben de çok fazla boy ve kiloya takılmıyorum açıkçası. Her kilolu çocuk sağlıklı demek değildir, zaten çok da kilolu olsun istemem normal doğum olursa şayet zorlanmayayımdediğin gibi dikkat etmem gereken tek şey suyu işte.
Gerçekten çok zor, ben de öyle evcimenim. Arkadaşlar buluşalım dışarı çıkalım deseler aman ne gerek var evde mutfak masasında pijamalarımızı çekip sohbet edelim diyen biriyim ama diğerleri çalışırken benim evde oluyor olmam canımı sıkıyor, yine uzaktan bağlanıp çalışmaya başlasam diyorum. Çok işe yaramaz hissediyorum kendimi yaa
Çok sağ ol kuzum, suyu çok azaldığı için erken doğum ihtimali üzerinde durdu. Böyle giderse 20 gün sonra biter suyun sezaryene alırım deyince çok canım sıkıldı
Kuzum sen içinde bebeğinizi büyütüyorsun ne münasebet işe yaramamak vs. Hormonlar tavan yapıp seni etkilemişdiğerleri bebek mi büyütüyor içinde? Mucizenin farkında ol lütfen asla yapma öyle birşey bu rapor sana dinlen stresten uzaklaş diye verildi. O zaman almazsın evden çalışırdın. Hiiiç öyle düşünme senin işe yarayıp yaramamanın göstergesi işe gitmek değil.
Böyle giderse demiş ki böyle gitmeyecek. Sen şimdi besiye çekiceksin onu bir öncekindeki gibi artıcak suyu
İnşallah kızlar inşallah20 gün sorma kaç haftalık olacaksın kuzum en azından 35 e kadar durur insallah ya
canım çok geçmiş olsunKızlar merhabalar nasılsınız bayrağıdır yoktum okuyamadım konuşmaları. Anlayamadığım bir şekilde bilgisayarımdaki hesabımdan siteden çıkış yapılmış, şifremi de hatırlayamadım giremedim günlerce. Telefondan girince açık hala.
Ben pek iyi değilim malesef. Cumartesi günü doktor kontrolüm vardı, bebişimin suyu çok azalmış maalesef. Daha önce de azalmıştı havuç suyu ve sulandırılmış yoğurt içince artmıştı ama yine çok azalmış. Kilosu 1280. Gelişimi 1.5 hafta geriden. Doktor çok umutsuz konuştu çok canım sıkıldı çok ağladım stres yaptıkça sigaraya abandım, rapor verdi doktor işe gitmiyorum evde olunca da ev işine vermeye başladım kendimi. Aşırı bir ümitsizlik karamsarlığa kapıldım neden böyle oluyor bilmiyorum. Yumurta, süt, yoğurt, meyve hepsini bol bol tüketiyorum ama yeterli olmuyor. Çok yıprandım artık
bu çileyi o kadar uzun süre yaşadım kiArkadaşlar bu derneğe baş üyeliğe hak kazanmış olduğumu düşünerek başvuru yapmaya gidiyorum. Bütün aynı çileyi çeken arkadaşlarımı da davet etmek isterim. Bu mücadele hepimizin
İnşallah kuzum çok teşekkür ederimcanım çok geçmiş olsunbeslenmene dikkat ettikçe minik kuzu açığı kapatır endişelenme ve bol bol dinlen
İnsallah kuzum dualarım senınle sen elinden geleni yap Allah yardım ederİnşallah kızlar inşallah30. haftadayim şuan ama ultrasona göre 1.5 hafta geri işte
20 gün sonrası da 33 hafta olmuş olacak ama umarım haftaya gittiğimde iyi bir şey duyarım
Merhaba Mersinde medicalparka gidiyorum bn Ahmet yıldızbakana gidiyorum çok çok memnunum doktorumdan biraz ücretler yuksekk ama doktorun muamelesi herseye degıyor . Carsamba gunleri emnıyetle anlasmaları var ve %50 inidirm oluyor muayeme ucretlerınde dogum ucretide bı ıkı ay once sordugumda 16 civarıydı suan ne durumda bizde önumuzdekı muayenede komusacagızKızlar merhaba Mersin’de olan arkadaşlarım var mıdır? Ben Diyarbakırdaydım ancak Mersin’e tayinimiz çıktı benim gebeliğim riskli olduğu için burada doğum yapmak durumunda kalıyorum ancak Mersin’e gitmek zorunda kalabiliriz Mersin’de iyi bir doktor önerisi olan var mı? Bir de muayene ve doğum ücretleri nasıl? Özellikle medicalpark a giden varsa ve bilgilendirirse çok sevinirim
Ben artık o olmazsa farklı hissederim o kadar uzun süredir mücadele ettim artık bir parçam oldubu çileyi o kadar uzun süre yaşadım kişu an halime şükrediyorum özellikle geçen yıl her adet dönemi sonrası bununla mücadele ettim, çok şükür hamilelikten sonra bitti diyebilirim ama doğumdan sonra tekrar o günleri yaşar mıyım diye korkmuyo değilim
onu duymadım ama yaptırır mıyım bilmiyorumBen artık o olmazsa farklı hissederim o kadar uzun süredir mücadele ettim artık bir parçam oldubirisi söylemişti içe girip baticon la temizliyolar diye. Çok aklıma yattı. Doğumdan sonra yapan bulursam bir de onu denemek istiyorum.
Naısl bişey? Bende var ama farketmiyor muyum acabaBen artık o olmazsa farklı hissederim o kadar uzun süredir mücadele ettim artık bir parçam oldubirisi söylemişti içe girip baticon la temizliyolar diye. Çok aklıma yattı. Doğumdan sonra yapan bulursam bir de onu denemek istiyorum.
idrar yolu enfeksiyonu mu? olsa kesin fark edersin canım fark edilmeyecek gibi değil lanet olasıcaNaısl bişey? Bende var ama farketmiyor muyum acaba
canım çok geçmiş olsunbeslenmene dikkat ettikçe minik kuzu açığı kapatır endişelenme ve bol bol dinlen
Biz de emniyet personeliyiz indirim olması çok iyi cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim medicalpark önceliğim olacak çünkü çok iyi bir çocuk kardiyoloji doktoru orada bizim için bu çok mühim peki doğumda da indirim oluyor mu bilginiz var mı?Merhaba Mersinde medicalparka gidiyorum bn Ahmet yıldızbakana gidiyorum çok çok memnunum doktorumdan biraz ücretler yuksekk ama doktorun muamelesi herseye degıyor . Carsamba gunleri emnıyetle anlasmaları var ve %50 inidirm oluyor muayeme ucretlerınde dogum ucretide bı ıkı ay once sordugumda 16 civarıydı suan ne durumda bizde önumuzdekı muayenede komusacagız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?