2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar merhaba Mersin’de olan arkadaşlarım var mıdır? Ben Diyarbakırdaydım ancak Mersin’e tayinimiz çıktı benim gebeliğim riskli olduğu için burada doğum yapmak durumunda kalıyorum ancak Mersin’e gitmek zorunda kalabiliriz Mersin’de iyi bir doktor önerisi olan var mı? Bir de muayene ve doğum ücretleri nasıl? Özellikle medicalpark a giden varsa ve bilgilendirirse çok sevinirim

Canım çok geçmiş olsun. 2 haftaya kadar geride veya önde olması normal diyorlar doktor ne konuda olumsuz konuştu.. umarım düzelecek bir durumdur

Evet ben de çok fazla boy ve kiloya takılmıyorum açıkçası. Her kilolu çocuk sağlıklı demek değildir, zaten çok da kilolu olsun istemem normal doğum olursa şayet zorlanmayayım dediğin gibi dikkat etmem gereken tek şey suyu işte.
Gerçekten çok zor, ben de öyle evcimenim. Arkadaşlar buluşalım dışarı çıkalım deseler aman ne gerek var evde mutfak masasında pijamalarımızı çekip sohbet edelim diyen biriyim ama diğerleri çalışırken benim evde oluyor olmam canımı sıkıyor, yine uzaktan bağlanıp çalışmaya başlasam diyorum. Çok işe yaramaz hissediyorum kendimi yaa
Canım çok geçmiş olsun. 2 haftaya kadar geride veya önde olması normal diyorlar doktor ne konuda olumsuz konuştu.. umarım düzelecek bir durumdur
Çok sağ ol kuzum, suyu çok azaldığı için erken doğum ihtimali üzerinde durdu. Böyle giderse 20 gün sonra biter suyun sezaryene alırım deyince çok canım sıkıldı

Merhaba kizlar. Sonunda bizde kizimizin ismine karar verdik Eylül olacak adi kismetse. Trendyoldan isimli kolonya sisesi siparisi verdim icine doldurmak icin de kiraz cicegi kolonyasi siparisi verdim. Bir de cikolata yaptiricam. Kapi susunu ben de dusunuyordum nasil takicaz diye faber castelin bantlarina bakiyim bende

Kuzum sen içinde bebeğinizi büyütüyorsun ne münasebet işe yaramamak vs. Hormonlar tavan yapıp seni etkilemiş diğerleri bebek mi büyütüyor içinde? Mucizenin farkında ol lütfen asla yapma öyle birşey bu rapor sana dinlen stresten uzaklaş diye verildi. O zaman almazsın evden çalışırdın. Hiiiç öyle düşünme senin işe yarayıp yaramamanın göstergesi işe gitmek değil.

Böyle giderse demiş ki böyle gitmeyecek. Sen şimdi besiye çekiceksin onu bir öncekindeki gibi artıcak suyu

P pamukipliki @Mrsay @SEZRR @gozde_87 Kızlar herşey yolunda mı gebelikler devam ediyor mu cinsiyetler belli midir ??
Ah gidiyor gidiyor da nasıl gidiyor bir sorun;( 19 hastalıkken kalp atışlarının yavaş olduğu tespit edildi ondan sonrası felaket günler ama geçen hafta itibariyle yükseldi kortizon tedavisine başladık onun etkisi oldu sanırım 30 da alırız dediler ama şimdi beklemeye karar verdiler bekliyoruz bi 35 olsak kurtarıcaz sanki

20 gün sorma kaç haftalık olacaksın kuzum en azından 35 e kadar durur insallah ya

20 gün sorma kaç haftalık olacaksın kuzum en azından 35 e kadar durur insallah ya
İnşallah kızlar inşallah 30. haftadayim şuan ama ultrasona göre 1.5 hafta geri işte
20 gün sonrası da 33 hafta olmuş olacak ama umarım haftaya gittiğimde iyi bir şey duyarım

canım çok geçmiş olsun beslenmene dikkat ettikçe minik kuzu açığı kapatır endişelenme ve bol bol dinlen

Arkadaşlar bu derneğe baş üyeliğe hak kazanmış olduğumu düşünerek başvuru yapmaya gidiyorum. Bütün aynı çileyi çeken arkadaşlarımı da davet etmek isterim. Bu mücadele hepimizin
bu çileyi o kadar uzun süre yaşadım ki şu an halime şükrediyorum özellikle geçen yıl her adet dönemi sonrası bununla mücadele ettim, çok şükür hamilelikten sonra bitti diyebilirim ama doğumdan sonra tekrar o günleri yaşar mıyım diye korkmuyo değilim

İnşallah kızlar inşallah 30. haftadayim şuan ama ultrasona göre 1.5 hafta geri işte
20 gün sonrası da 33 hafta olmuş olacak ama umarım haftaya gittiğimde iyi bir şey duyarım
İnsallah kuzum dualarım senınle sen elinden geleni yap Allah yardım eder

Merhaba Mersinde medicalparka gidiyorum bn Ahmet yıldızbakana gidiyorum çok çok memnunum doktorumdan biraz ücretler yuksekk ama doktorun muamelesi herseye degıyor . Carsamba gunleri emnıyetle anlasmaları var ve %50 inidirm oluyor muayeme ucretlerınde dogum ucretide bı ıkı ay once sordugumda 16 civarıydı suan ne durumda bizde önumuzdekı muayenede komusacagız

Ben artık o olmazsa farklı hissederim o kadar uzun süredir mücadele ettim artık bir parçam oldu birisi söylemişti içe girip baticon la temizliyolar diye. Çok aklıma yattı. Doğumdan sonra yapan bulursam bir de onu denemek istiyorum.

onu duymadım ama yaptırır mıyım bilmiyorum vagiflora kullanıyordum en son o iyi gelmişti bana da

canım çok geçmiş olsun beslenmene dikkat ettikçe minik kuzu açığı kapatır endişelenme ve bol bol dinlen
Biz de emniyet personeliyiz indirim olması çok iyi cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim medicalpark önceliğim olacak çünkü çok iyi bir çocuk kardiyoloji doktoru orada bizim için bu çok mühim peki doğumda da indirim oluyor mu bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…