- 22 Mayıs 2012
- 11.003
- 30.576
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #38.461
Bu dönemde kaşıntı yok ama akıntım çok o yüzden acaba var mı dedim deidrar yolu enfeksiyonu mu? olsa kesin fark edersin canım fark edilmeyecek gibi değil lanet olasıcaaşırı kaşıntı ve akıntı oluyor
Sık idrara çıkmaydı bendeki maks belirtisi. Ama öyle fark edip de doktora gidecek hiçbi belirti de vermedi. Benim rutin kontrolde falan hep fark etti doktorlar. Ya da başka bişe için gidiyodum, bi de bonus bu çıkıyodu falan.Naısl bişey? Bende var ama farketmiyor muyum acaba
Yok canım kaşıntı mantar belirtisi, onu da geçirmiştim ordan biliyorum. Akıntı doğru olabilir evet ama belki herkeste farklıdır. Bence çok büyük belirtileri yok yine de hayatı abartılı etkileyecek kadar ya da ben alıştımidrar yolu enfeksiyonu mu? olsa kesin fark edersin canım fark edilmeyecek gibi değil lanet olasıcaaşırı kaşıntı ve akıntı oluyor
İdrar testinden mi çıkıyor? Gidince söyleyeyim de bana da baksınSık idrara çıkmaydı bendeki maks belirtisi. Ama öyle fark edip de doktora gidecek hiçbi belirti de vermedi. Benim rutin kontrolde falan hep fark etti doktorlar. Ya da başka bişe için gidiyodum, bi de bonus bu çıkıyodu falan.
Yok canım kaşıntı mantar belirtisi, onu da geçirmiştim ordan biliyorum. Akıntı doğru olabilir evet ama belki herkeste farklıdır. Bence çok büyük belirtileri yok yine de hayatı abartılı etkileyecek kadar ya da ben alıştım
akıntı bende de çok var şu an ama doktor enfeksiyon demedi bence o hamileliğin normal akıntısı ya bilemedim yine de doktora sormak lazım tabiBu dönemde kaşıntı yok ama akıntım çok o yüzden acaba var mı dedim de
mantar en üst seviyesi oldu ondaki akıntı daha farklı oluyodu ben de yaşadım onuYok canım kaşıntı mantar belirtisi, onu da geçirmiştim ordan biliyorum. Akıntı doğru olabilir evet ama belki herkeste farklıdır. Bence çok büyük belirtileri yok yine de hayatı abartılı etkileyecek kadar ya da ben alıştım
Sana hiç yapılmadı mı en başından beri?İdrar testinden mi çıkıyor? Gidince söyleyeyim de bana da baksın
İdrar testi verdim birkaç kere ama birşey demedi. Fakat son 1 ayda hiç vermedimSana hiç yapılmadı mı en başından beri?normal idrar testinde zaten çıkıyor, özel bakmaya gerek yok
Yok o zaman. Zaten hamilelikte sık idrara çıkma ve akıntı normal olduğu için anlayamayız anca testle işte.İdrar testi verdim birkaç kere ama birşey demedi. Fakat son 1 ayda hiç vermedim
Ağustos gelsin artık ben yine darlandım yaYok o zaman. Zaten hamilelikte sık idrara çıkma ve akıntı normal olduğu için anlayamayız anca testle işte.
Benim klozetten kalktığım an tekrar geliyoYok o zaman. Zaten hamilelikte sık idrara çıkma ve akıntı normal olduğu için anlayamayız anca testle işte.
litfeen artık gelsinAğustos gelsin artık ben yine darlandım ya
Ay bu sabah inat ettim tuvalete kalkmicam diye. Sonuç 1.5 saat uyuyamadım tüm günüm pert. Sizlere tavsiye kızlar çişinizle inatlaşmayın.Benim klozetten kalktığım an tekrar geliyo
litfeen artık gelsin
Canisi gittim. Doktor sansima sezaryene gitmis baska iyi bi dra devretmis ona bakilim dedim. Sag cepteki sulari yeterli solda su hic yok degilmis varmis su. Ama az mi az dedi. Haftaya kendi doktoruna gittgnde azalma duzenli sekilde miktarda devam.ediyorsa o zmn bi serum takviyesi al bide antibiyotk tedavisi al iyi gelir dedi. Serum almakta iyi geliyormus vucuda. Gelisim geriligi varmi korkuyorum dedim. Hayir aksine ileride gelisimi dedi gulerek. Bu beni rahatlatti. Cok cok kritik seviyede degil yani ama iyi takip olmasi lazimmis. Haftaya doktoruma dicem gerekirse yatirsin beni hastanedebaharrr34 canım nasıl geçti muayenen doktor ne dedi
Sevindim canım doktor kötü birşey dememişCanisi gittim. Doktor sansima sezaryene gitmis baska iyi bi dra devretmis ona bakilim dedim. Sag cepteki sulari yeterli solda su hic yok degilmis varmis su. Ama az mi az dedi. Haftaya kendi doktoruna gittgnde azalma duzenli sekilde miktarda devam.ediyorsa o zmn bi serum takviyesi al bide antibiyotk tedavisi al iyi gelir dedi. Serum almakta iyi geliyormus vucuda. Gelisim geriligi varmi korkuyorum dedim. Hayir aksine ileride gelisimi dedi gulerek. Bu beni rahatlatti. Cok cok kritik seviyede degil yani ama iyi takip olmasi lazimmis. Haftaya doktoruma dicem gerekirse yatirsin beni hastanede
Ben böyle durumlarda onun sevmediği bir davranışı yapmaya başlıyorum. Uyarıyor, tekrar yapıyorum ve onun da beni dinlemediğini söylüyorum. Sonra dikkate ediyor bir süre ama bir süre. Sonrası malum. Can çıkar huy çıkmaz demişler ya canım, en kötüsü arada bie inatlaşırsın böyle empati yapar belki…Ayy aşırı sinirliyim şu an. Eşimin bir huyu var, mutfak musluğunu hep sıcakta bırakıyor kapatırken. Her seferinde elimi yakıyorum, su kaynar akıyor açar açmaz. 50 kere söyledim sıcakta bırakma şunu diye, tamam dikkat ederim diyo. Bugün misafirlerimiz var yemek yapıyoruz, sebzeleri yıkayacaktım, yine sıcakta bırakmış musluğu, parmağımı haşladım sayesindeya ben mi abartıyorum aşırı sinirleniyorum, bu sefer bir şey de demedim sustum sadece içime içime sinirlendim, tartışmak istemedim. Ama böyle bir şey 100 kere söylenip yapılmayınca cinlerim tepeme çıkıyor , daha önce de ofisinde bardak tabak bırakma konusunda böyle gerilmiştim, mutfak bankosuna bırak diyorum sabah kalkınca yine masasında boy boy bardaklar tabaklar ve haftalarca her gün her gün söyledim, bu adam niye böyle yaa inadına mı yapıyor acaba
Ay sevindim bak güzel konuşmuş doktorrCanisi gittim. Doktor sansima sezaryene gitmis baska iyi bi dra devretmis ona bakilim dedim. Sag cepteki sulari yeterli solda su hic yok degilmis varmis su. Ama az mi az dedi. Haftaya kendi doktoruna gittgnde azalma duzenli sekilde miktarda devam.ediyorsa o zmn bi serum takviyesi al bide antibiyotk tedavisi al iyi gelir dedi. Serum almakta iyi geliyormus vucuda. Gelisim geriligi varmi korkuyorum dedim. Hayir aksine ileride gelisimi dedi gulerek. Bu beni rahatlatti. Cok cok kritik seviyede degil yani ama iyi takip olmasi lazimmis. Haftaya doktoruma dicem gerekirse yatirsin beni hastanede
Çok sevindim canım, gözümüz aydınCanisi gittim. Doktor sansima sezaryene gitmis baska iyi bi dra devretmis ona bakilim dedim. Sag cepteki sulari yeterli solda su hic yok degilmis varmis su. Ama az mi az dedi. Haftaya kendi doktoruna gittgnde azalma duzenli sekilde miktarda devam.ediyorsa o zmn bi serum takviyesi al bide antibiyotk tedavisi al iyi gelir dedi. Serum almakta iyi geliyormus vucuda. Gelisim geriligi varmi korkuyorum dedim. Hayir aksine ileride gelisimi dedi gulerek. Bu beni rahatlatti. Cok cok kritik seviyede degil yani ama iyi takip olmasi lazimmis. Haftaya doktoruma dicem gerekirse yatirsin beni hastanede
Parmağın yandığında vicdan azabı çekip özğr diledi mi?Ayy aşırı sinirliyim şu an. Eşimin bir huyu var, mutfak musluğunu hep sıcakta bırakıyor kapatırken. Her seferinde elimi yakıyorum, su kaynar akıyor açar açmaz. 50 kere söyledim sıcakta bırakma şunu diye, tamam dikkat ederim diyo. Bugün misafirlerimiz var yemek yapıyoruz, sebzeleri yıkayacaktım, yine sıcakta bırakmış musluğu, parmağımı haşladım sayesindeya ben mi abartıyorum aşırı sinirleniyorum, bu sefer bir şey de demedim sustum sadece içime içime sinirlendim, tartışmak istemedim. Ama böyle bir şey 100 kere söylenip yapılmayınca cinlerim tepeme çıkıyor , daha önce de ofisinde bardak tabak bırakma konusunda böyle gerilmiştim, mutfak bankosuna bırak diyorum sabah kalkınca yine masasında boy boy bardaklar tabaklar ve haftalarca her gün her gün söyledim, bu adam niye böyle yaa inadına mı yapıyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?