- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #38.481
Sevindim canım doktor kötü birşey dememiş
Çok sevindim canım, gözümüz aydın
Sagolun kizlarrr aynen biraz daha icim ferahladi düne göre...Rabbime emanet bebislerimiz...Ay sevindim bak güzel konuşmuş doktorrhaftaya kadar inşallah kendisi artar seruma da gerek kalmaz
Bizimkinin öyle bir şeyi de yok ki canım umrunda değil ev batsın umursamaz, öf gerçekten huylu huyundan vazgeçmiyor, bi de çöp çıkarma muhabbetimiz var her hafta cinnet geçiriyorum. 50 kere söyletmeden yapmıyo bazı şeyleriBen böyle durumlarda onun sevmediği bir davranışı yapmaya başlıyorum. Uyarıyor, tekrar yapıyorum ve onun da beni dinlemediğini söylüyorum. Sonra dikkate ediyor bir süre ama bir süre. Sonrası malum. Can çıkar huy çıkmaz demişler ya canım, en kötüsü arada bie inatlaşırsın böyle empati yapar belki…
Her seferinde özür diliyo dikkat edicem diyo ama yine unutuyo yine unutuyoParmağın yandığında vicdan azabı çekip özğr diledi mi?
Ay ben kimim ki şöyle böyle yap diyorum. Tam şu an aynı türden bişeye patladım ben de. Türk kahvesi fincanlarını tezgaha koyma, durula koy kenara demiştim. Bir iki defa yaptı sonra alıp koymaya başladı, ben durularım diye. Makineye koymak istemiyorum çünkü. Neyse az önce gene yakaladım tezgaha bırakırken, yıkasana dedim, ölü taklidi yaptı. Şimdi de diyor ki, elimi sokup yıkamayı sevmiyorum. E dedim ben mi yapıcam sen sevmiyorsun diye. Hayır artık her gün gidip hazır kahve alırım demesi? Onu da geçtim bulaşık makinesine koymayı da sevmiyor bulaşıkları. Mutfak lavabosuna bırakıyor. Ay keşke pasaklı olsa en azından ben de sallamam çok evi b.k götürür banane. Ama mesela gider benim yaptığım ve sevmediği şeyleri bulur günlük olarak. Bunu böyle yapalım bla bla ben de düzeltiyorum kendimi o öyle söyleyince. Normalde ben daha dağınık bir insanım çünkü. Mesela yatağın üstüne giysi bıraktım ya kokusunu mu alıyor nedir iki dk geçmeden gelip canım bunu burdan almayacak mısın der. Ay halbuki başka bişeyle ilgilleniyorum sonra alırım tabii bi sal di mi yok. Biz de böyle tuhafız anlayacağınBizimkinin öyle bir şeyi de yok ki canım umrunda değil ev batsın umursamaz, öf gerçekten huylu huyundan vazgeçmiyor, bi de çöp çıkarma muhabbetimiz var her hafta cinnet geçiriyorum. 50 kere söyletmeden yapmıyo bazı şeyleri
Böyle şeyler ufak gibi görünüyor ama bir değil iki değil sürekli olunca insan patlıyor gerçekten dayanılacak gibi değil, ne var küçücük fincanı yıkamakta dimi ama inatlaşır gibi yapmıyo işte. Bazı şeyler benim eşimin görevi çöp çıkarma kedinin kumu maması vs , bakıyorum çıkarmamış çöpü ya da kum pis, e her defasında hatırlatmazsam kokana kadar aklına gelmiyo bu sefer de ben sürekli çöp kum diye dırdır yapıyormuşum gibi oluyo. Senin görevlerini ben neden hatırlatmak zorundayım her gün, bazen de birazdan bi saate akşam yapcam sabah yapcam diye erteliyo erteliyo, bakıyorum yine yapmamış. Geçenlerde yine bu çöp muhabbeti yüzünden ağladım, sabah kalktım kahvaltı hazırlıyorum baktım çöpler ağzına kadar dolu, güya gece çıkarcaktı, ben erken yatıyorum görmedim, neyse gittim ofisine dedim çıkarmamışsın çöpü, bana böyle dırdır yapıyomuşum gibi bi öfledi, o kadar bozuldum ki, hiçbir şey demedim çıktım. Kahvaltı hazırlarken başladım ağlamaya, içimden düşünüyorum ben lohusayken de bu adama sürekli çöpü çıkar kumy temizle mi dicem, nasıl kontrol etcem bunları bebekle mi ilgilencem eşim evin işlerini hallediyo mu diye peşinde mi gezcem, sinirlerim boşaldı gerçekten hüngür hüngür ağladım. Bi şey istersem yapıyo yardım istersem ediyo, ama böyle sürekli yapması gereken şeyleri ben hatırlatmayınca hep unutuyo ya da erteliyo. Anlıyorum çok çalışıyo yoruluyo ama sonuçta onun da görevleri var bu evde, bazen çok bunaldığımı hissediyorumAy ben kimim ki şöyle böyle yap diyorum. Tam şu an aynı türden bişeye patladım ben de. Türk kahvesi fincanlarını tezgaha koyma, durula koy kenara demiştim. Bir iki defa yaptı sonra alıp koymaya başladı, ben durularım diye. Makineye koymak istemiyorum çünkü. Neyse az önce gene yakaladım tezgaha bırakırken, yıkasana dedim, ölü taklidi yaptı. Şimdi de diyor ki, elimi sokup yıkamayı sevmiyorum. E dedim ben mi yapıcam sen sevmiyorsun diye. Hayır artık her gün gidip hazır kahve alırım demesi? Onu da geçtim bulaşık makinesine koymayı da sevmiyor bulaşıkları. Mutfak lavabosuna bırakıyor. Ay keşke pasaklı olsa en azından ben de sallamam çok evi b.k götürür banane. Ama mesela gider benim yaptığım ve sevmediği şeyleri bulur günlük olarak. Bunu böyle yapalım bla bla ben de düzeltiyorum kendimi o öyle söyleyince. Normalde ben daha dağınık bir insanım çünkü. Mesela yatağın üstüne giysi bıraktım ya kokusunu mu alıyor nedir iki dk geçmeden gelip canım bunu burdan almayacak mısın der. Ay halbuki başka bişeyle ilgilleniyorum sonra alırım tabii bi sal di mi yok. Biz de böyle tuhafız anlayacağınyani sürekli başında birisinin şunu şöyle yap demesi de sinir bozucu kendi evinde. Keşke eşlerimizle aynı düzen ve temizlik seviyesinde olabilsek, çok önemli bişe gerçekten!
Seni çok iyi anlıyorum, biraz karakter, biraz alışkanlık biraz da kendisi yapmazsa sen yapacaksın rahatlığı bence. Valla dediğim gibi ben zaten dağınık biriyim bir inat edersem biraz diş sıkarsam ben demeden yapar ama uğraşmıyorum. Bence gene de peşini bırakmamak gerek yoksa 5-10 seneye her şey üstüne kalır. Bazen de tatlı tatlı söylemek gerek, o da işe yarıyo biraz cilveyle falan ama kalıcı olmuyor işte. Çok takıyorsan savaşını ver dediğim gibi aman napayım yapayım deme, kavga da etme, kendini de bu kadar yıpratma, dünyanın sonu değil, çöp çıkmamışsa çıkmamış, konuşulur halledilir senden önemli mi değil. Kendi potansiyelinizi en iyi bilen sensin canım.Böyle şeyler ufak gibi görünüyor ama bir değil iki değil sürekli olunca insan patlıyor gerçekten dayanılacak gibi değil, ne var küçücük fincanı yıkamakta dimi ama inatlaşır gibi yapmıyo işte. Bazı şeyler benim eşimin görevi çöp çıkarma kedinin kumu maması vs , bakıyorum çıkarmamış çöpü ya da kum pis, e her defasında hatırlatmazsam kokana kadar aklına gelmiyo bu sefer de ben sürekli çöp kum diye dırdır yapıyormuşum gibi oluyo. Senin görevlerini ben neden hatırlatmak zorundayım her gün, bazen de birazdan bi saate akşam yapcam sabah yapcam diye erteliyo erteliyo, bakıyorum yine yapmamış. Geçenlerde yine bu çöp muhabbeti yüzünden ağladım, sabah kalktım kahvaltı hazırlıyorum baktım çöpler ağzına kadar dolu, güya gece çıkarcaktı, ben erken yatıyorum görmedim, neyse gittim ofisine dedim çıkarmamışsın çöpü, bana böyle dırdır yapıyomuşum gibi bi öfledi, o kadar bozuldum ki, hiçbir şey demedim çıktım. Kahvaltı hazırlarken başladım ağlamaya, içimden düşünüyorum ben lohusayken de bu adama sürekli çöpü çıkar kumy temizle mi dicem, nasıl kontrol etcem bunları bebekle mi ilgilencem eşim evin işlerini hallediyo mu diye peşinde mi gezcem, sinirlerim boşaldı gerçekten hüngür hüngür ağladım. Bi şey istersem yapıyo yardım istersem ediyo, ama böyle sürekli yapması gereken şeyleri ben hatırlatmayınca hep unutuyo ya da erteliyo. Anlıyorum çok çalışıyo yoruluyo ama sonuçta onun da görevleri var bu evde, bazen çok bunaldığımı hissediyorum
Seni çok iyi anlıyorum, biraz karakter, biraz alışkanlık biraz da kendisi yapmazsa sen yapacaksın rahatlığı bence. Valla dediğim gibi ben zaten dağınık biriyim bir inat edersem biraz diş sıkarsam ben demeden yapar ama uğraşmıyorum. Bence gene de peşini bırakmamak gerek yoksa 5-10 seneye her şey üstüne kalır. Bazen de tatlı tatlı söylemek gerek, o da işe yarıyo biraz cilveyle falan ama kalıcı olmuyor işte. Çok takıyorsan savaşını ver dediğim gibi aman napayım yapayım deme, kavga da etme, kendini de bu kadar yıpratma, dünyanın sonu değil, çöp çıkmamışsa çıkmamış, konuşulur halledilir senden önemli mi değil. Kendi potansiyelinizi en iyi bilen sensin canım.
Balkonda 3 gündür çıkarılmayan çöp var koknaya başladı umrumda değil söyşemeyeceğim artık ben de aynı durumdayımBizimkinin öyle bir şeyi de yok ki canım umrunda değil ev batsın umursamaz, öf gerçekten huylu huyundan vazgeçmiyor, bi de çöp çıkarma muhabbetimiz var her hafta cinnet geçiriyorum. 50 kere söyletmeden yapmıyo bazı şeyleri
Öff kültürel öğretiler işte. Adam kafasının arka planında senin yapman gerekiyor diye düşünüyor. Hani o yapınca aslında iyilik yapmış oluyor ya da ekstra bişe yapmış oluyor. O yüzden çok da önemsemiyorlar. Bizim de öyle bazen yapar arkamı toplar ama diğer yandan bir şeyi yüz defa söyletir bıraksam.Kuzum var ya herkeste benzer sorunlar oluyor sanırım, kendi eşim adıma söyleyeyim desem bir şekilde yapıyor ama artık demeye takatim yok, bilinçli unutuyor sanmıyorum ama unuttuğu içinde bana değer vermediğini düşünüyorum o da onu kabul etmiyorböyle böyle .yılımız bitti
Çöpü çıkarmayan bezi de çıkarmaz ya bu işi çözmem lazım benimBalkonda 3 gündür çıkarılmayan çöp var koknaya başladı umrumda değil söyşemeyeceğim artık ben de aynı durumdayım
Ben direk aynı şekilde 70/110 aldım canim lastikliyiKızlar 70\110 park yatağa kaç cm ölçülerinde lastikli çarşaf aldınız ?
Oldu dimi yatağa canım küçük veya büyük gelmediBen direk aynı şekilde 70/110 aldım canim lastikliyi
Eşim yanımda değil canım farklı şehirlerdeyiz ilişki konusunda rahatımKizlar ilişki durumlarınız nasıl?? Biz sanırım 33. Haftada final yaptık artık. Zorluyormus bir noktadan sonra gerçekten onu da hissediyormussun
Biz hamile kaldığım gün final yaptıkKizlar ilişki durumlarınız nasıl?? Biz sanırım 33. Haftada final yaptık artık. Zorluyormus bir noktadan sonra gerçekten onu da hissediyormussun
Aynı ölçülerde aldım canımKızlar 70\110 park yatağa kaç cm ölçülerinde lastikli çarşaf aldınız ?
Ben aslinda ignenin yan etkisi var mi diye soracaktim, konuyu zamaninda dogum olmaz mi ya baglamisimMrb anneler. Zor bir gebelik gecirdigimden aktif olamiyorum. Arada bir girip bikac sayfa okuyorum. Ahhh ahhh ilk gebeligimde ben de burada bidi bidi muhabbet cevirirdim. Ben haftaya cuma 32+0 raporumu almaya dr.a gidecektim. Fakat pers. ve cuma katilmam gereken var. En son 1 ay once kontrole gitmistim. Kendimi ozellikle bikac gundur daha da kotu hissettigimden kontrole erken gittim. Dr. beni gorur gormez senin sancin var dedi. 30+5 olmama ragmen bebek 2 hafta ileride cikti. Normalde 1 hafta ileriydi. Suyu, pozisyonu, rahim uzinlugu filan normal, ileri hafta olmasi iyi bence, cunku senin durumun cok kotu dedi. Nstye gonderdi ilk kez. Nstde bir tane buyuk sanci cikti, 100e cok yakin. Turuncu hap denilen hapi verdi 4 saatte bir. Ve 2 doz ciger gelistirici igne. Aslinda butun sikayetlerim o kadar erken haftalarda basladi ki, erken gelecegini tahmin ediyor fakat konduramiyordum. Biraz şok oldum yine de. 1 ayin var gibi dusun dedi. 35.haftayi isaret etti. Nstde 1 tane sanci ciktigi icin sancinin ne demek oldugunu da anladim. Sanci denilen seyi bir ay once kontrole gittigimde tarif edip bikac gundur boyle boyle oluyo demistim dr.a ama hic dikkate almamisti. Tabi şu son bikac gundur daha sık oluyor ve karnim semsert, oyle yastikla filan desteklemiyor, hic rahat edemiyorum. Simdi tecrubeli annelere ve anne adaylarina sorum, nstde 1 sanci icin ciger gelistirici igne vurulmasi normal mi? Zamaninda gelme ihtimali hic mi yok, muayene etmedi dr. Acilma yoktur herhalde, su, leke gelmesi filan gibi durumlar yok. Sadece yuksek vuruslu 1 sanci var nstde cikan. Bu haftada beklemeyiz boyle yuksek bir sanci dedi. Haftaya tekrar nstye girecegim. Zamaninda gelmesi icin ya da sureci max. geciktirebilmek icin ne yapabilirim (Dr. yasaklamadigi halde benim cok erkenden baslayan cati vs. agrilarim ve korkularim nedeniyle basindan beri iliski yok)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?