- 28 Eylül 2022
- 577
- 1.273
- 43
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #38.501
Oldu canım sıkıntı olmadı, yatak olarak da Yataş mini twiny aldımOldu dimi yatağa canım küçük veya büyük gelmedi
Yatak olarak ne tercih ettin
istek olsa bile aşıri zorluyormus ya keyiften çok rahatsızlık hissi oluyormuşEşim yanımda değil canım farklı şehirlerdeyiz ilişki konusunda rahatımneredeyse doğuma yakın gelecek
Ama zorlar elbette artık ve istek de olmuyor insanda ya
İkiz annelerine saygım sonsuz bacımBiz hamile kaldığım gün final yaptık
Benim doktor 34 ten sonra gerekirse her gün yapın diyor riskli durumlar hariç tabiKizlar ilişki durumlarınız nasıl?? Biz sanırım 33. Haftada final yaptık artık. Zorluyormus bir noktadan sonra gerçekten onu da hissediyormussun
Canım benim bebiş de en son önde gidiyordu ve 27. Haftamda başı dönmüş aşağı geri yukarı da çıkabilir ama senin ilk gebelik riskli olduğu için ciğer geliştirici vurul dedi ve iki günde ikişer doz iğne oldum bende yan etki olarak sadece yanaklarım kızardı ertesi gün onun dışında bir yan etkisi olmadıBen aslinda ignenin yan etkisi var mi diye soracaktim, konuyu zamaninda dogum olmaz mi ya baglamisimYarin oglumun mezuniyet balosu var, dr. gidebilirsin dedi. Fakat internette ignenin yat etkilerine rastgeldim. Baloda basima bi iş gelmesin yan etkisi varsa, igneyi cuma gunu mu yaptirsam.
Valla saldım koksun diyorum bezi mi çıkarmıyo bez de koksun ben yaptıkça veya söyledikçe olmuyo çünkü pes ettimÇöpü çıkarmayan bezi de çıkarmaz ya bu işi çözmem lazım benim
Açıkçası bu saatten sonra normal doğum istersem yapmaya devam ederim çünkü gerçekten keyifte vermiyor baya zar zor oluyorBenim doktor 34 ten sonra gerekirse her gün yapın diyor riskli durumlar hariç tabi
Cnm ben ilk gebeligimde sancim var diye hastaneye gitmistim, sanci cikmamisti. Şimdi sancim var diye gitmedim ama cikti. Yani aslinda adi gibi birsey degil. Cihaza bagliyken kasilma diyebilecegim bir hareket yasadim bir kere, hemsire geldiginde 1 tane sancin cikmis, biraz daha cekmeye devam edelim dedi. Bebek iceriden karnindan disariya cikacakmis gibi geliyor. Yani sanki geriniyor, kolunu kafasini her neyse disariya dogru itiyor gibi oluyor. Tekme gibi anlik degil, daha uzun suren bir hareket. Zaten gozle gorulur sekilde karnin sivriliyor. O an aci oluyor benim nefesim kesiliyor. Yaninda biri varsa mutlaka anlar cunku sen de bisekilde tepki veriyorsun. Ayaktaysan rahat yuruyemiyorsun, oturuyorsan kalkamiyorsun. Ben konusamiyorum mesela o anda. Bebis iceride pozisyon degistiriyor, donuyor filan saniyordum, degilmis. Ilki zamaninda planli sezaryandi. Dogum sancisi cekmedim yani. Bunda da hep kasiliyor, karnim cok kasiliyor, karnim cok sert diye geziniyordum, sanci oldugunu bilmeden. Normal dogum yapanlar nasil bisey oldugunu daha iyi anlatirlar mutlaka.hepsonradan canım bu arada sancı nasıl oluyor tarif eder misin bende dün gece sağ bacağım bebek hareket ettikçe iğneler battı kasığım ile sağ üst bacağıma çok korktum uyudum zorla sabaha geçmişti ama
Bu dediklerini ben gun icinde hep yasiyorum ama sancim cikmiyor nstde. Yani bebek icerde geriniyomus gibi olan his. Sanki ayaklarini dayiyor boyle icimde o gerinmesini hisseidyorum ama kisa sureli hep. Simdi o ssncimi oluyormusCnm ben ilk gebeligimde sancim var diye hastaneye gitmistim, sanci cikmamisti. Şimdi sancim var diye gitmedim ama cikti. Yani aslinda adi gibi birsey degil. Cihaza bagliyken kasilma diyebilecegim bir hareket yasadim bir kere, hemsire geldiginde 1 tane sancin cikmis, biraz daha cekmeye devam edelim dedi. Bebek iceriden karnindan disariya cikacakmis gibi geliyor. Yani sanki geriniyor, kolunu kafasini her neyse disariya dogru itiyor gibi oluyor. Tekme gibi anlik degil, daha uzun suren bir hareket. Zaten gozle gorulur sekilde karnin sivriliyor. O an aci oluyor benim nefesim kesiliyor. Yaninda biri varsa mutlaka anlar cunku sen de bisekilde tepki veriyorsun. Ayaktaysan rahat yuruyemiyorsun, oturuyorsan kalkamiyorsun. Ben konusamiyorum mesela o anda. Bebis iceride pozisyon degistiriyor, donuyor filan saniyordum, degilmis. Ilki zamaninda planli sezaryandi. Dogum sancisi cekmedim yani. Bunda da hep kasiliyor, karnim cok kasiliyor, karnim cok sert diye geziniyordum, sanci oldugunu bilmeden. Normal dogum yapanlar nasil bisey oldugunu daha iyi anlatirlar mutlaka.
Ağrı gibi bir şey oluyor zaten bu zamandan sonra dr girme dedi ama olmuyo anam napam iki uc hf da bir belki oda bana kalsa his ictemiyom istek sıfır bende.istek olsa bile aşıri zorluyormus ya keyiften çok rahatsızlık hissi oluyormuş
İkiz annelerine saygım sonsuz bacım
Ayy saol canım inşAllah öyledir bi nebze de olsa içim rahatladı. İnşAllah ilerlemezde gecer artıkYok. Hastanenin kapısına baktım ben asacak bir yer yoktu. Satıcıya sordum nasıl asıcaz alırsak diye, o da öyle söyledi.
Ben de sevmedim tül fikrini. Biraz daha sade olsuncuyum. Bir bakayım hemen internetten ama ne yazıcam faber castel yeşil yapışkan mısjshdjckfkd
Amaaan yok ya, doktor çoğu hamilede var dedi, bence aşırı ilerleyip vücudunu etkilemediği sürece sanmam. Burada kaç kişide var hem yani. Bir de sonuçta doktora güveniyorum ben iki farklı doktor da aynı düşüncede.
Ağrı gibi bir şey oluyor zaten bu zamandan sonra dr girme dedi ama olmuyo anam napam iki uc hf da bir belki oda bana kalsa his ictemiyom istek sıfır bende.
Aynen öyle canım bende de cok sık oluyor sırt üstü yatınca hele karnım birden ortada göbek deliği etrafında Ufak top gibi sertleşiyor ve bir süre öylece kalıyor. Ben kontrole gidicnede oldu hatta dr o kasılmanin üstünde bakti zayifsin yha dedi ondan dedi ama ben oncedende biliyorum bunlar kasilma diye önceki drumdan biliyorum bunlar kasilma demişti bana ve yinede oluyo bazen gun icinde daha fazla bazen se iki uc kere anca oluyor nst de basladikmi belli olur artık neyin ne olmadiCnm ben ilk gebeligimde sancim var diye hastaneye gitmistim, sanci cikmamisti. Şimdi sancim var diye gitmedim ama cikti. Yani aslinda adi gibi birsey degil. Cihaza bagliyken kasilma diyebilecegim bir hareket yasadim bir kere, hemsire geldiginde 1 tane sancin cikmis, biraz daha cekmeye devam edelim dedi. Bebek iceriden karnindan disariya cikacakmis gibi geliyor. Yani sanki geriniyor, kolunu kafasini her neyse disariya dogru itiyor gibi oluyor. Tekme gibi anlik degil, daha uzun suren bir hareket. Zaten gozle gorulur sekilde karnin sivriliyor. O an aci oluyor benim nefesim kesiliyor. Yaninda biri varsa mutlaka anlar cunku sen de bisekilde tepki veriyorsun. Ayaktaysan rahat yuruyemiyorsun, oturuyorsan kalkamiyorsun. Ben konusamiyorum mesela o anda. Bebis iceride pozisyon degistiriyor, donuyor filan saniyordum, degilmis. Ilki zamaninda planli sezaryandi. Dogum sancisi cekmedim yani. Bunda da hep kasiliyor, karnim cok kasiliyor, karnim cok sert diye geziniyordum, sanci oldugunu bilmeden. Normal dogum yapanlar nasil bisey oldugunu daha iyi anlatirlar mutlaka.
Ben diyom gebeyken durduramiyorsak kocalari dogum sonrask nasil durdurcaz dikişli dikişliKuzum ayakta iken eşime sarıldım, eşim karnım için diyor ki şimdiden aramıza girdi bu diye
Ben diyom gebeyken durduramiyorsak kocalari dogum sonrask nasil durdurcaz dikişli dikişli
Sancida daha uzun sureli oluyor. Yanlis yonlendirmek istemem, benim tecrubem bu sekildeydi, S Sefika053 de teyit etmis. Bir de sanci olup olmamasindan ziyade siddeti onemli benim anladigim. Ben de normaldir, yalanci sancidir, braxton hicks kasilmasidir filan diyordum nette okuduklarima gore ama benim sancim 80le 100 arasinda ve 100e cok yakin. Seninki cikmiyormus makinede ne guzel. 40larda filan cikmasi da normalmis. 60 ve uzeri dogum sancisiymis. Ben 1 tane cikti diye ciddiye almadim ama doktora verince bu haftada boyle bir tepe beklemeyiz diyerek nidicard ve celeston verdi. Eve gelince nette arastirdim. Onemli olan siddeti, korkmana gerek yok insallah.Bu dediklerini ben gun icinde hep yasiyorum ama sancim cikmiyor nstde. Yani bebek icerde geriniyomus gibi olan his. Sanki ayaklarini dayiyor boyle icimde o gerinmesini hisseidyorum ama kisa sureli hep. Simdi o ssncimi oluyormus
Seni burda anlıcak bi ben varım kuzum. Aralık 2022 final olduBiz hamile kaldığım gün final yaptık
Bugün kontrolüm vardı ve idrar yolu enfeksiyonu çıktı , tek belirtim tuvaletten sonra bitmeme yarım kalma hissiydi. Normal seviyede de akıntım vardı. İdrar tahlili vermek lazım. Tek kullanımlık ilaç verdi geçmezse antibiyotik başlayacağız dedi. Siz de dikkat edinBu dönemde kaşıntı yok ama akıntım çok o yüzden acaba var mı dedim de
Grup derken canım nerde kuruldu?Ever kızlar 1 günün daha sonuna daha geldik,
Öncelikle çatlak önleyici kremler yağlar sürüldü mü?
Havuç yemesi gerekenler, bol su içmesi gerekenler yetmedi evde dinlenmesi gerekenler yeteri kadar dinlendi mi?
Ben biliyorsunuz temmuz annelerini de takip ediyorum (büyük ihtimal temmuz annesi olacağım için, birde onları okumak çok kolay az konuşuyorlarbizde kızlar grup kurunca sayımız azaldı ama ona rağmen bizim yazışmalara yetişemezler) onlar bu ayın sonunu zor getirecek gibiler çoğunluk 36.hafta itibari ile sancılar, açılmalar kasılmalar yaşamaya başladı bu mantık bizde temmuz ortası gibi başlarız gibi geliyor
Hadi bakalım riskli evreleri atlatalım hep birlikte inşallah, sonra sıra bize gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?