2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Haziran anneleri de mayıs diyince doğurdular Allahım heyecan basıyor

ya o his bende sürekli böyle oluyor toplanıyor taş gibi oluyor.Kendini diretiyor sanıyorum.Okşuyorum karnımı bende sonra hafifliyor.Nstye hiç bağlanmadım acaba benimde sancı mı?Yatarken otururken ürürken hiç farketmiyor hepsinde oluyor.32+4 haftalığım bide çıkışa o kadar yakın ki gerçekten saki en fazla 3 4 parmak var içri doğru orada duruyor gibi...

Günaydın canlarım, iyi misiniz?
Ben daha iyiyim canim. Ya sizinde camasiriniz ayakta yururken is yaparken islaniyor mu? Beyaz akinti disinda soruyorum islaklik hissi? Mesela oturunca yatinca yok. Ayakta hele bide yururken olmasi. Camasiri komple islatmiyor ama hafif hafif. Sizlerde oluyomusnz oyle

Bende oluyor Bahar hatta enfeksiyon mu oldum diye şüphelenme sebebim o. Oturunca yatınca belki yerçekimi etkisi olmayınca gelmiyordur kalkınca geliyordur diye düşündüm ben o yüzden oturunca mı kalkınca mı bilemedim. Ama renksiz kokusuz bir ıslaklık oluyor bence.

Tekme atarken bacağı çıkacak gibi hissediyorum bazen. Bir sancı mıydı değil miydi anlamaya çalışma stresimiz eksikti hdhdh oda tam oldu hayırlısıyla

Aynen bende gebelign basndan beri islaklii var ve suyum hep normaldi. Onu anlamaya calisiyorum bende kendimde canim bakalim haftaya kontrolumde drdan ciger gelistirici yapmasni isticem galiba

Aynen bende gebelign basndan beri islaklii var ve suyum hep normaldi. Onu anlamaya calisiyorum bende kendimde canim bakalim haftaya kontrolumde drdan ciger gelistirici yapmasni isticem galiba
Bebeğim sen havuç suyunu daya, deveci armudunu ve ayranını iç bak gör senin suyun haftaya normale dönecek. Bırakmadan devam edersin sen zaten 33 tesin kalmış şurda 4 haftan. Rahatla sen. Suyun artmazsa durumunu ayrıca konuşuruz ama ben eminim. Yapıp fayda görmeyen hiç yok.

Günaydın canlarım, iyi misiniz?
Günaydıııın p.tesi doktorumun dediğini iletiyorum "doğuma kadar hiçbir gün bugün iyiyim diyemiceksin" ay festi füze atsalardı daha iyiydi
Benimde oluyo canım bir bölgede günde 3-4 kez çamaşır değiştiriyorum

Ah inşallah festim inşallahh cansin

Doktoruna sevgilerimi ilet mutlaka ne kadarda doğrucu davut hdjjj

Valla dream bebeğim tır geçti sanki ya üzerimizden. Bende anlamış değilim. Bu premsess gebeler insandı da biz değil miydik

Bende cumartesi endokrine gidip insülin başlatcam kendime hdhhd bir onum eksik oda tam olsun diyorum hdjd

Hadi yaa geçmiş olsun yavrum çok mu yükseliyor şekerin

He ya instagrama bakıyorum cicili bicili hamişler ben kendimi kapılara sığdıramıyorum

İnanmak işin %90 ı bence. Gerçektende inanıyorum. Azaldığını hemen farkettin uzun süre böyle kalmadı. 3 doktora gittin. Bak gör haftaya derin bir nefes alacaksın.
Agzindan bal damliyor kizzzzz offf pozitiflendim hemen kalkip kizcemin karnini doyurayim tekmeleriyle yedi beni yedi koymuyor iki muhabett etsin anasi

Hadi yaa geçmiş olsun yavrum çok mu yükseliyor şekerin

He ya instagrama bakıyorum cicili bicili hamişler ben kendimi kapılara sığdıramıyorum
Yoo çok değil ama ya yükselirse paranoyak oldum hdjfh az miktarda da olsun versin. Dur daha 24 ünde randevum var doktorum bu sefer ayvayı yedi. D vitten kalsiyuma idrara hepsini baktırcam hdhdj kuruldum çok. Herşeyi bir kontrol etmem lazım. Hdjd evde kaldıkça da böyle oluyor işte.

Vallahi nasıl oluyo anlamıyorum. Ben yatakta dönemiyorum ya. Ama ödemim geçti çok şükür de şu bacak arası kemiklerinin ağrısı geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…