2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Fırsat kolluyon anam Bizim evde iki çocuk e geliyo yolda üçüncü napcan köşe kapmaca gibi ahahhahaha

Grup derken canım nerde kuruldu?
Canım sorun vesilesiyle bu duruma bir açıklık getirmek istiyorum. Grupta bu konuyu dillendirmedik ama yanlış anlaşılmalar olması beni üzer. Hem fikrimi hemde olayı anlatayım. Çünkü çok fazla yeni üyemiz var. Konuşmaları geriden takip edenler var. Akıllarda farklı düşünceler olmasın. Yaşanılan durum grup kurulması ve bundan dolayı buraların sessizleşmesi değil. Kimsenin zan altında kalmasını istemiyorum bu grupta o yüzden son kez anlatayım.

Ağustos analarının konu sahibi temmuz annesi olmasına rağmen pozitifbiri . Yaklaşık 7 aydır o kadar içli dışlı olmamıza rağmen kimse kimsenin numarasını vs bilmezdi. Daha sonra içimizden bir ikiz bebek annesi bir arkadaşımız erken doğum yaptı ve bir bebeğini kaybetti. Sonrasında tamamen kapattı hesabını ve haber alamadık. Kendisi burda aktif çokta sevdiğimiz bir anneydi ve hepimiz çok üzüldük. Hala dua ediyorum ve eden birçok kişi olduğunu biliyorum. Umarım diğer bebeği sağlıklıdır ve yanındadır. Bunun üzerine pozitif böyle durumlarda birbirimizden haberimiz olsun diye pozitif bir inisiyatif aldı ve özelden numaralarımızı aldı. Veren verdi girmek istemeyen girmedi. Bu esnada pozitif bir wp kurubu kurmuş ancak konuşmaya kapalı bir grup. Amaç kk yı bırakmak değil böyle birşey mümkün değil çünkü daha öncesinde wp kursak mı muhabbeti olduğunda bizleri uyaran bir üyeydi pozitif ama muhtemelen kayıplardan sonra üzüldü ve insani olarak böyle bir adım attı. Velhasıl birileri bu durumdan rahatsız olup pozitifi şikayet etmiş. Ve pozitif uzun süreli bir ceza aldı. 2-3 haftaya aramıza dönecek kısmetse.

Şimdi bundan sonrası şikayet edene. Muhtemelen benide şikayet eder banlanırsam sebep bu mesaj. Ama umrumda değil. Ben zaten banlanmaya çok alışığım. İyi niyetli burda herkesin yardımına koşan hamile bir kadını şikayet edecek kadar duygusuz ve düşüncesiz insanların aramızda olması beni rahatsız ediyor. Kim bilmiyorum bilme ihtimalim de yok. Vermezsin numaranı olur biter. Bu bir hak yemektir çünkü amaç biz kk yı bırakıp oraya geçelim durumu değildir. Hamile bir kadının üzüntüsüyle birlikte bir önlem alma hareketidir. Pozitif kk da aktif ve burayı seven bir üye ve hamileliğinin son dönemlerinde bir kadın burda kafa dağıtıp mutlu oluyordu. Ne istediyse şikayet edenler umarım mutludurlar. Ama bence bilip bilmeden vebal aldılar. Diyeceklerim bu kadar.

Tekme atarken bacağı çıkacak gibi hissediyorum bazen. Bir sancı mıydı değil miydi anlamaya çalışma stresimiz eksikti hdhdh oda tam oldu hayırlısıyla
Cnm tekme ne kadar sert olursa olsun insani mutlu eden bir hareket, gulumsersin sasirirsin, bi daha vursa dersin. Sanci da hareket ah yine olsa diyecegin seni gulumseten bir hareket degil. Aksine seni hareketsiz birakan rahatsizlik veren birsey. Bir de tekme hizli hizli oluyor kisa sureli, sanci agir agir daha uzun sureli. Stres olmayin.

Aynen bende ayakta olunca ıslaklık artıyor aşağıya baskı olduğundan diye düşünüyorum. Enfeksiyon çıkmıştı bende de monurol şase kullandım sonra bol su iç dedi doktor. Doğuma yakın illa ki bakılıyor gerekirse antibiyotik veriyolar diye okudum sanki.

bu bende de oluyor özellikle otururken belki bu kadar şiddetli değil ama çok geriniyor gibi :/

çok teşekkür ederim canım şu toplanma hareketi kasılma olabilir kısmı tedirgin etti ama ben acı duymuyorum benim tek ağrım şuan bacak arasındaki kemiklerde. Bazen adım atamayavak kadar oluyor. Doktorda bormal artık baskı yapıyordur dedi.

hem baskı yapıyordur hem de fıtık da etkiliyor olabilir bacaktaki ağrını, bence çok takılma kasılma değildir.
imza kaşe +1

Baktır tabi doğuma kadar değerleri bir görsün. Bulut beyin kafası aşağıda mı benim bu hafta ikiside baş aşağı pozisyondalar şu çatı kemikleri denen yer her ayağı kalkmamda dönenmemde ikiye ayrılıcak gibi dik duramıyorum

Fırsat kolluyon anam Bizim evde iki çocuk e geliyo yolda üçüncü napcan köşe kapmaca gibi ahahhahaha

Evli ve çocuklu kişilerin İlişkinize heyecan katın dedikleri böyle olsa gerek dün gece bile benim kız 6 yaşında gece uyanır, ya yanımıza gelir ya ya bizi odasına ister ya tuvaletim geldi korktum der... Yani der de der hep bir sebep buluyor inşallah kardeşi ile olunca eşimle bizi biraz rahat bırakır

(bu mesajı yazarken aklıma geldi eşi pembe oyun konsolu hediye alan vardı, ne oldu o işin devamı dreamm sen miydin kimdi o eğlenceli çiftimiz)

Bebiş bulutcuğum en son dönmemişti ama şuan bilmiyorum fakat benim ağrı uzun zamandır var. Napcaz bilmiyorum herşeyi oturarak giyiyorum ağrıtmasın diye iyice nene moduna girdim hdjd

Japonyadan bana pembe oyun konsolu almıştı

Merhabalar yazınızı okudum bi umutlandım bende iki yıldır evliyim idrar yolu enfeksiyonu sorunu yaşıyorum ama baya baya ağır 4-5 saat tuvalatte beklemekle geçiyor zamanım dün yine ağrım oldu tahlilde temiz çıktı vajinit olabilirsin dedi nasıl geçirdiniz ne tavsiye edersiniz

Kız festiimm o da mı senin başına geldi alemsiniz vallaha
Ben hamile halimde gık demeyeyim 1 hafta beni bırakıp gitmesine adam bana pembe oyun konsolu almış. Hayır kendisine beyaz ki hiç sevmem çift renk şeyleri. Bari ikiside pembe veya beyaz olaydı ama anlatamaya çalışmadım bebeğim

Ama sanki birinde daha aynı durum vardı

Festi ben kelebeği şimdi öğrendim bi ara grubu takip edememiştim o zaman olmuş sanırım nasıl hissettiğimi anlatamam, kendimi tutamıyorum aşırı tetiklendim haberin var mı şu anda ne yapıyor diğer bebek nasıl?

Keşke olsaydı Levrek ama maalesef. Zaten o dönemde tetiklenince bir daha habersiz kalmayalım diye yapılmış iyi niyetli bir hareket pozitife patladı. Üzülme dicem ama bende düşününce çok üzülüyorum. Umarım diğer bebeği tutunmuştur annesine

Tutunmuş olsaydı Kelebek de hayata bi yerinde tutunmuş olurdu buradan bir haber uçururdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…