- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #38.541
Fırsat kolluyon anam Bizim evde iki çocuk e geliyo yolda üçüncü napcan köşe kapmaca gibi ahahhahahaBenimki diyor şimdi böyle aman dikkat edelim diye arada sırada vuslat gerçekleşiyor,(erkekleri boş bırakmaya gelmez yoksa burda sizler yok benim isteğim çok arttı, yok otele mi gitsek derken bile bende istek bayağı azalmıştıitiraf köşesi gibi oldu ) sonra bebek olunca zaten ara vereceğiz ortalama 1 sene görüşemeyeceğiz diye çetele tutuyor bende şu peş peşe 2 çocuk yapalım 3 çocuk yapayım diyenlere hayranım hadi çocuk bakımı geçti, hadi evi de saldın ebe mübarek karı koca ilişkini nasıl toparlıyorsunuz bu kadar sürede
Canım sorun vesilesiyle bu duruma bir açıklık getirmek istiyorum. Grupta bu konuyu dillendirmedik ama yanlış anlaşılmalar olması beni üzer. Hem fikrimi hemde olayı anlatayım. Çünkü çok fazla yeni üyemiz var. Konuşmaları geriden takip edenler var. Akıllarda farklı düşünceler olmasın. Yaşanılan durum grup kurulması ve bundan dolayı buraların sessizleşmesi değil. Kimsenin zan altında kalmasını istemiyorum bu grupta o yüzden son kez anlatayım.Grup derken canım nerde kuruldu?
Cnm tekme ne kadar sert olursa olsun insani mutlu eden bir hareket, gulumsersin sasirirsin, bi daha vursa dersin. Sanci da hareket ah yine olsa diyecegin seni gulumseten bir hareket degil. Aksine seni hareketsiz birakan rahatsizlik veren birsey. Bir de tekme hizli hizli oluyor kisa sureli, sanci agir agir daha uzun sureli. Stres olmayin.Tekme atarken bacağı çıkacak gibi hissediyorum bazen. Bir sancı mıydı değil miydi anlamaya çalışma stresimiz eksikti hdhdh oda tam oldu hayırlısıyla
Aynen bende ayakta olunca ıslaklık artıyor aşağıya baskı olduğundan diye düşünüyorum. Enfeksiyon çıkmıştı bende de monurol şase kullandım sonra bol su iç dedi doktor. Doğuma yakın illa ki bakılıyor gerekirse antibiyotik veriyolar diye okudum sanki.Ben daha iyiyim canim. Ya sizinde camasiriniz ayakta yururken is yaparken islaniyor mu? Beyaz akinti disinda soruyorum islaklik hissi? Mesela oturunca yatinca yok. Ayakta hele bide yururken olmasi. Camasiri komple islatmiyor ama hafif hafif. Sizlerde oluyomusnz oyle
bu bende de oluyor özellikle otururken belki bu kadar şiddetli değil ama çok geriniyor gibi :/Cnm ben ilk gebeligimde sancim var diye hastaneye gitmistim, sanci cikmamisti. Şimdi sancim var diye gitmedim ama cikti. Yani aslinda adi gibi birsey degil. Cihaza bagliyken kasilma diyebilecegim bir hareket yasadim bir kere, hemsire geldiginde 1 tane sancin cikmis, biraz daha cekmeye devam edelim dedi. Bebek iceriden karnindan disariya cikacakmis gibi geliyor. Yani sanki geriniyor, kolunu kafasini her neyse disariya dogru itiyor gibi oluyor. Tekme gibi anlik degil, daha uzun suren bir hareket. Zaten gozle gorulur sekilde karnin sivriliyor. O an aci oluyor benim nefesim kesiliyor. Yaninda biri varsa mutlaka anlar cunku sen de bisekilde tepki veriyorsun. Ayaktaysan rahat yuruyemiyorsun, oturuyorsan kalkamiyorsun. Ben konusamiyorum mesela o anda. Bebis iceride pozisyon degistiriyor, donuyor filan saniyordum, degilmis. Ilki zamaninda planli sezaryandi. Dogum sancisi cekmedim yani. Bunda da hep kasiliyor, karnim cok kasiliyor, karnim cok sert diye geziniyordum, sanci oldugunu bilmeden. Normal dogum yapanlar nasil bisey oldugunu daha iyi anlatirlar mutlaka.
çok teşekkür ederim canım şu toplanma hareketi kasılma olabilir kısmı tedirgin etti ama ben acı duymuyorum benim tek ağrım şuan bacak arasındaki kemiklerde. Bazen adım atamayavak kadar oluyor. Doktorda bormal artık baskı yapıyordur dedi.Cnm tekme ne kadar sert olursa olsun insani mutlu eden bir hareket, gulumsersin sasirirsin, bi daha vursa dersin. Sanci da hareket ah yine olsa diyecegin seni gulumseten bir hareket degil. Aksine seni hareketsiz birakan rahatsizlik veren birsey. Bir de tekme hizli hizli oluyor kisa sureli, sanci agir agir daha uzun sureli. Stres olmayin.
hem baskı yapıyordur hem de fıtık da etkiliyor olabilir bacaktaki ağrını, bence çok takılma kasılma değildir.çok teşekkür ederim canım şu toplanma hareketi kasılma olabilir kısmı tedirgin etti ama ben acı duymuyorum benim tek ağrım şuan bacak arasındaki kemiklerde. Bazen adım atamayavak kadar oluyor. Doktorda bormal artık baskı yapıyordur dedi.
imza kaşe +1Canım sorun vesilesiyle bu duruma bir açıklık getirmek istiyorum. Grupta bu konuyu dillendirmedik ama yanlış anlaşılmalar olması beni üzer. Hem fikrimi hemde olayı anlatayım. Çünkü çok fazla yeni üyemiz var. Konuşmaları geriden takip edenler var. Akıllarda farklı düşünceler olmasın. Yaşanılan durum grup kurulması ve bundan dolayı buraların sessizleşmesi değil. Kimsenin zan altında kalmasını istemiyorum bu grupta o yüzden son kez anlatayım.
Ağustos analarının konu sahibi temmuz annesi olmasına rağmenpozitifbiri . Yaklaşık 7 aydır o kadar içli dışlı olmamıza rağmen kimse kimsenin numarasını vs bilmezdi. Daha sonra içimizden bir ikiz bebek annesi bir arkadaşımız erken doğum yaptı ve bir bebeğini kaybetti. Sonrasında tamamen kapattı hesabını ve haber alamadık. Kendisi burda aktif çokta sevdiğimiz bir anneydi ve hepimiz çok üzüldük. Hala dua ediyorum ve eden birçok kişi olduğunu biliyorum. Umarım diğer bebeği sağlıklıdır ve yanındadır. Bunun üzerine pozitif böyle durumlarda birbirimizden haberimiz olsun diye pozitif bir inisiyatif aldı ve özelden numaralarımızı aldı. Veren verdi girmek istemeyen girmedi. Bu esnada pozitif bir wp kurubu kurmuş ancak konuşmaya kapalı bir grup. Amaç kk yı bırakmak değil böyle birşey mümkün değil çünkü daha öncesinde wp kursak mı muhabbeti olduğunda bizleri uyaran bir üyeydi pozitif ama muhtemelen kayıplardan sonra üzüldü ve insani olarak böyle bir adım attı. Velhasıl birileri bu durumdan rahatsız olup pozitifi şikayet etmiş. Ve pozitif uzun süreli bir ceza aldı. 2-3 haftaya aramıza dönecek kısmetse.
Şimdi bundan sonrası şikayet edene. Muhtemelen benide şikayet eder banlanırsam sebep bu mesaj. Ama umrumda değil. Ben zaten banlanmaya çok alışığım. İyi niyetli burda herkesin yardımına koşan hamile bir kadını şikayet edecek kadar duygusuz ve düşüncesiz insanların aramızda olması beni rahatsız ediyor. Kim bilmiyorum bilme ihtimalim de yok. Vermezsin numaranı olur biter. Bu bir hak yemektir çünkü amaç biz kk yı bırakıp oraya geçelim durumu değildir. Hamile bir kadının üzüntüsüyle birlikte bir önlem alma hareketidir. Pozitif kk da aktif ve burayı seven bir üye ve hamileliğinin son dönemlerinde bir kadın burda kafa dağıtıp mutlu oluyordu. Ne istediyse şikayet edenler umarım mutludurlar. Ama bence bilip bilmeden vebal aldılar. Diyeceklerim bu kadar.
Baktır tabi doğuma kadar değerleri bir görsün. Bulut beyin kafası aşağıda mı benim bu hafta ikiside baş aşağı pozisyondalar şu çatı kemikleri denen yer her ayağı kalkmamda dönenmemde ikiye ayrılıcak gibi dik duramıyorumYoo çok değil ama ya yükselirse paranoyak oldum hdjfh az miktarda da olsun versin. Dur daha 24 ünde randevum var doktorum bu sefer ayvayı yedi. D vitten kalsiyuma idrara hepsini baktırcam hdhdj kuruldum çok. Herşeyi bir kontrol etmem lazım. Hdjd evde kaldıkça da böyle oluyor işte.
Vallahi nasıl oluyo anlamıyorum. Ben yatakta dönemiyorum ya. Ama ödemim geçti çok şükür de şu bacak arası kemiklerinin ağrısı geçmiyor
Fırsat kolluyon anam Bizim evde iki çocuk e geliyo yolda üçüncü napcan köşe kapmaca gibi ahahhahaha
Valla kasılmaysa da sallamicam artık detayda boğulunca üzülüyorum gerek yok.hem baskı yapıyordur hem de fıtık da etkiliyor olabilir bacaktaki ağrını, bence çok takılma kasılma değildir.
imza kaşe +1
Bebiş bulutcuğum en son dönmemişti ama şuan bilmiyorum fakat benim ağrı uzun zamandır var. Napcaz bilmiyorum herşeyi oturarak giyiyorum ağrıtmasın diye iyice nene moduna girdim hdjdBaktır tabi doğuma kadar değerleri bir görsün. Bulut beyin kafası aşağıda mı benim bu hafta ikiside baş aşağı pozisyondalar şu çatı kemikleri denen yer her ayağı kalkmamda dönenmemde ikiye ayrılıcak gibi dik duramıyorum
Japonyadan bana pembe oyun konsolu almıştıEvli ve çocuklu kişilerin İlişkinize heyecan katın dedikleri böyle olsa gerekdün gece bile benim kız 6 yaşında gece uyanır, ya yanımıza gelir ya ya bizi odasına ister ya tuvaletim geldi korktum der... Yani der de der hep bir sebep buluyor inşallah kardeşi ile olunca eşimle bizi biraz rahat bırakır
(bu mesajı yazarken aklıma geldi eşi pembe oyun konsolu hediye alan vardı, ne oldu o işin devamı dreamm sen miydin kimdi o eğlenceli çiftimiz)
Merhabalar yazınızı okudum bi umutlandım bende iki yıldır evliyim idrar yolu enfeksiyonu sorunu yaşıyorum ama baya baya ağır 4-5 saat tuvalatte beklemekle geçiyor zamanım dün yine ağrım oldu tahlilde temiz çıktı vajinit olabilirsin dedi nasıl geçirdiniz ne tavsiye edersinizİdrar yolları enfeksiyonu ciddi bir sorundur size bununla ilgili bildiklerimi paylaşmak isterim. Bir kere idrar yollari enfeksiyonu sık idrara çıkma, az ve ağrılı idrar yapma, yanma gibi belirtiler gösterir. İlerlerse böbreğe kadar gidebilir. Aslında tedavisi zor değil ilaçla halloluyor ama genelde kadınlarda kroniklesiyor ve yıllarca kendini tekrar ediyor. Bol su içmek, asitli yiyecek ve içecekler kaçınmak gerekiyor. Bu hastalık batıya geldikçe artarmis direk üroloji profu söyledi. ( ağrıdan duramayip kendimi özel hastane aciline attığında). Sebep ise aşırı genital hijyen takıntısı. Ve en büyük düşmanı tuvaletimizi tutmak bu da enfeksiyonun artmasına zemin hazırlıyor.
Bir diğer önemli noktada idrar yolları enfeksiyonu ile vajinit birbirini tetikliyor. Bu da genital floranin bozulmasina sebep oluyor. Bozulan florada malesef kolay kolay yerine gelmiyor.
Üniversite öğrenciligimden beri yıllarca bu hastalıkla uğraştım Allah'a şükür 5 yıldır idrar yolları enfeksiyonunu yasamiyorum ama vajinit hala ara ara benimle.
Genital temizlikte lütfen sadece su kullanın. Enfeksiyon içinde (hamilelikte sakıncalı olabilir) solgarin crannbery adlı bir takviyesi vardı bir süre onu kullanmistim bahsettiğim profun tavsiyesiydi. Şuan için ise kesinlikle tuvaletinizi tutmayın zaten biz ileri hafta hamileleri şuan idrar kesemizi tam bosaltamiyoruz bu da enfeksiyona açık hale getiriyor bizi. Bol su için dememe zaten gerek yok canlarbatikonla temizleme yaptıran da benim bu arada
Japonyadan bana pembe oyun konsolu almıştı
Ben hamile halimde gık demeyeyim 1 hafta beni bırakıp gitmesine adam bana pembe oyun konsolu almış. Hayır kendisine beyaz ki hiç sevmem çift renk şeyleri. Bari ikiside pembe veya beyaz olaydı ama anlatamaya çalışmadım bebeğimKız festiimm o da mı senin başına geldialemsiniz vallaha
Festi ben kelebeği şimdi öğrendim bi ara grubu takip edememiştim o zaman olmuş sanırım nasıl hissettiğimi anlatamam, kendimi tutamıyorum aşırı tetiklendim haberin var mı şu anda ne yapıyor diğer bebek nasıl?çok teşekkür ederim canım şu toplanma hareketi kasılma olabilir kısmı tedirgin etti ama ben acı duymuyorum benim tek ağrım şuan bacak arasındaki kemiklerde. Bazen adım atamayavak kadar oluyor. Doktorda bormal artık baskı yapıyordur dedi.
Keşke olsaydı Levrek ama maalesef. Zaten o dönemde tetiklenince bir daha habersiz kalmayalım diye yapılmış iyi niyetli bir hareket pozitife patladı. Üzülme dicem ama bende düşününce çok üzülüyorum. Umarım diğer bebeği tutunmuştur annesineFesti ben kelebeği şimdi öğrendim bi ara grubu takip edememiştim o zaman olmuş sanırım nasıl hissettiğimi anlatamam, kendimi tutamıyorum aşırı tetiklendim haberin var mı şu anda ne yapıyor diğer bebek nasıl?
Tutunmuş olsaydı Kelebek de hayata bi yerinde tutunmuş olurdu buradan bir haber uçururduKeşke olsaydı Levrek ama maalesef. Zaten o dönemde tetiklenince bir daha habersiz kalmayalım diye yapılmış iyi niyetli bir hareket pozitife patladı. Üzülme dicem ama bende düşününce çok üzülüyorum. Umarım diğer bebeği tutunmuştur annesine
Veya da sadece bebeğiyle ilgilenmek ona odaklanmak istemiştir.Tutunmuş olsaydı Kelebek de hayata bi yerinde tutunmuş olurdu buradan bir haber uçururdu
İyi diyelim iyi olalım inşallah bebişi aşıya getirdim yeni dogan bebişler var cok tatlılarGünaydın canlarım, iyi misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?