- 22 Mayıs 2012
- 11.003
- 30.566
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #38.561
Yaaİyi diyelim iyi olalım inşallah bebişi aşıya getirdim yeni dogan bebişler var cok tatlılar
Benim kastım yeni bebek olcak ya evde soracağı olur, burda kalmaya hevesi olur anlamındaydo festişim yoksa kimin hali olur ki?Burayı o kadar seviyorum ki hergün mutlaka giriyorum. Ama allahım korusun başıma benzer birşey gelse burası aklıma gelmez. Gelip üyeliğimi dondurmam. Bırakırım kalır öyle. O yüzden bir umudum var benim. Bizim üzülmemizi istemedi belkide ve sadece bebeğine yoğunlaşmak istedi.Levrekkk
Çok zor ya allah sabırlar versin. Bazen forum da da denk geliyorum üzücü şeylere. Az geziyorum artık forumda zaten insan etkileniyor. İnşallah kelebek ve bebeği iyidir.Benim kastım yeni bebek olcak ya evde soracağı olur, burda kalmaya hevesi olur anlamındaydo festişim yoksa kimin hali olur ki?
Bizimkilerde yok oyle huy Allah'tanEvli ve çocuklu kişilerin İlişkinize heyecan katın dedikleri böyle olsa gerekdün gece bile benim kız 6 yaşında gece uyanır, ya yanımıza gelir ya ya bizi odasına ister ya tuvaletim geldi korktum der... Yani der de der hep bir sebep buluyor inşallah kardeşi ile olunca eşimle bizi biraz rahat bırakır
(bu mesajı yazarken aklıma geldi eşi pembe oyun konsolu hediye alan vardı, ne oldu o işin devamı dreamm sen miydin kimdi o eğlenceli çiftimiz)
Yaaaa keske beraber etsek kahvaltiiiDoyur annesi minikkuş açıkmıştır
Keşkemde şuan benide doyuran biri olsaydı hiç yataktan çıkasım yok hdhjj
Canım sorun vesilesiyle bu duruma bir açıklık getirmek istiyorum. Grupta bu konuyu dillendirmedik ama yanlış anlaşılmalar olması beni üzer. Hem fikrimi hemde olayı anlatayım. Çünkü çok fazla yeni üyemiz var. Konuşmaları geriden takip edenler var. Akıllarda farklı düşünceler olmasın. Yaşanılan durum grup kurulması ve bundan dolayı buraların sessizleşmesi değil. Kimsenin zan altında kalmasını istemiyorum bu grupta o yüzden son kez anlatayım.
Ağustos analarının konu sahibi temmuz annesi olmasına rağmen @pozitifbiri. Yaklaşık 7 aydır o kadar içli dışlı olmamıza rağmen kimse kimsenin numarasını vs bilmezdi. Daha sonra içimizden bir ikiz bebek annesi bir arkadaşımız erken doğum yaptı ve bir bebeğini kaybetti. Sonrasında tamamen kapattı hesabını ve haber alamadık. Kendisi burda aktif çokta sevdiğimiz bir anneydi ve hepimiz çok üzüldük. Hala dua ediyorum ve eden birçok kişi olduğunu biliyorum. Umarım diğer bebeği sağlıklıdır ve yanındadır. Bunun üzerine pozitif böyle durumlarda birbirimizden haberimiz olsun diye pozitif bir inisiyatif aldı ve özelden numaralarımızı aldı. Veren verdi girmek istemeyen girmedi. Bu esnada pozitif bir wp kurubu kurmuş ancak konuşmaya kapalı bir grup. Amaç kk yı bırakmak değil böyle birşey mümkün değil çünkü daha öncesinde wp kursak mı muhabbeti olduğunda bizleri uyaran bir üyeydi pozitif ama muhtemelen kayıplardan sonra üzüldü ve insani olarak böyle bir adım attı. Velhasıl birileri bu durumdan rahatsız olup pozitifi şikayet etmiş. Ve pozitif uzun süreli bir ceza aldı. 2-3 haftaya aramıza dönecek kısmetse.
Şimdi bundan sonrası şikayet edene. Muhtemelen benide şikayet eder banlanırsam sebep bu mesaj. Ama umrumda değil. Ben zaten banlanmaya çok alışığım. İyi niyetli burda herkesin yardımına koşan hamile bir kadını şikayet edecek kadar duygusuz ve düşüncesiz insanların aramızda olması beni rahatsız ediyor. Kim bilmiyorum bilme ihtimalim de yok. Vermezsin numaranı olur biter. Bu bir hak yemektir çünkü amaç biz kk yı bırakıp oraya geçelim durumu değildir. Hamile bir kadının üzüntüsüyle birlikte bir önlem alma hareketidir. Pozitif kk da aktif ve burayı seven bir üye ve hamileliğinin son dönemlerinde bir kadın burda kafa dağıtıp mutlu oluyordu. Ne istediyse şikayet edenler umarım mutludurlar. Ama bence bilip bilmeden vebal aldılar. Diyeceklerim bu kadar.
Ah keşkeeYaaaa keske beraber etsek kahvaltiiiyedin mii canim kendini ac birakma
2 yaş cnm hepatit AYaainsanın kalbi eriyor.
Ne aşısı yavrum
Şifa olsun canım minikkuzuya2 yaş cnm hepatit A
Amin inşallahŞifa olsun canım minikkuzuya
Ben de daha ateşölçer almadım ne alsam diye düşünüyorumArkadaşlar bunu kullanan birisi var mı aramız da?
Ben temassız istemediğime karar verdim. Bu ürüne aşırı sıcağım. Muhtemelen bunu alacağım ama yine de bir sorayım dedimBen de daha ateşölçer almadım ne alsam diye düşünüyorum
Ben de temassız almayacağım canımBen temassız istemediğime karar verdim. Bu ürüne aşırı sıcağım. Muhtemelen bunu alacağım ama yine de bir sorayım dedim
Kesinlikle. Ama işte bu modelin biraz sesi var. Uyandırır beni çıldırtır mı diye düşünüyorum.Ben de temassız almayacağım canım
Bunlar daha güvenilir sonuçlar veriyor
Braun guzel markadr canm. Bende direct nexus marka almistm memnunum kişın kendime cok kullandmArkadaşlar bunu kullanan birisi var mı aramız da?
Omron da çok iyi. Tansiyon aleti var bende iyi bir marka. Ona da bir bakayım iyi hatırlattın hdjdBraun guzel markadr canm. Bende direct nexus marka almistm memnunum kişın kendime cok kullandmama bitanede omronun koltuk alti klasik ölcerini alacagm
Kızlar ateşölçer konuşulmuş bende hep arasında kaldım braun pahalı diye diğer modellere bakıyordum doktoruma sordum haftasonu kulaktan ölçen mutlaka braun al dedi aldım mecbur bende artık 1200₺ e bebekten aldım diğer normal olanlardan vardı bende hatta 3 tane oldu bir yerlerden de hediye çıktı kargodanOmron da çok iyi. Tansiyon aleti var bende iyi bir marka. Ona da bir bakayım iyi hatırlattın hdjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?