2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benim kastım yeni bebek olcak ya evde soracağı olur, burda kalmaya hevesi olur anlamındaydo festişim yoksa kimin hali olur ki?

Benim kastım yeni bebek olcak ya evde soracağı olur, burda kalmaya hevesi olur anlamındaydo festişim yoksa kimin hali olur ki?
Çok zor ya allah sabırlar versin. Bazen forum da da denk geliyorum üzücü şeylere. Az geziyorum artık forumda zaten insan etkileniyor. İnşallah kelebek ve bebeği iyidir.

Bizimkilerde yok oyle huy Allah'tan sizin is daha zormuş büyüyememis daha senin kız

cok hakli bir mesaj.

Kelebek burda önceden tanıştığım insanlardan biriydi hamile kalmadan önce de tanışıyorduk konuşuyorduk mesajlaşıyorduk sonra beraber hamile kaldığımızı öğrendik
Keşke numarasını alsaymışım daha önce
İnşallah diğer bebeği iyidir

Omron da çok iyi. Tansiyon aleti var bende iyi bir marka. Ona da bir bakayım iyi hatırlattın hdjd
Kızlar ateşölçer konuşulmuş bende hep arasında kaldım braun pahalı diye diğer modellere bakıyordum doktoruma sordum haftasonu kulaktan ölçen mutlaka braun al dedi aldım mecbur bende artık 1200₺ e bebekten aldım diğer normal olanlardan vardı bende hatta 3 tane oldu bir yerlerden de hediye çıktı kargodan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…