2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Tukan kuşunu çok severim. Belirtmeden geçemeyeceğim

Yani ateş konusu ihmale gelmez en iyisini almak istiyorum ama hani koltukaltının kulaktan ölçere göre bir farkı yoksa da o kadar fark vermek istemem. Doktor neden onu önerdi acaba açıkladı mı? Biz hep koltukaltıyla büyüdük neticede. Ay bilemedim çok karışık yaa hdjdj

Şöyle söyledi biz hep bunu kullanıyoruz zaten hastanelerde de dedi güvenilirliği ve uzun ömürlü olması, çocuğu rahatsız etmemeli ki doğru sonuç çıksın dedi bunun ucunda plastik kapağı var yani ateşli olunca o soğuk tenine değince durmaya biliyor bebekler ama bunda öyle bir sorun olmuyormuş banada mantıklı geldi zaten kaynanam bir şeyler alacağım diyordu sepete attım bende bir de o var tabi

Kulaktan ölçen cok iyi diyorlar bende ondan istiyorum bakalim alabilirsem alacağım bruan

Akinti kaşıntı varsa onun için fitil veya benzeri gibi birşeyler verebilir doktor. Hamile olunca kullanılan ilaçlar değişiyor tabi ama bol bol su iç ki bol su devir daimi olsun. Bir de flora düzenleyici sorabilirsin izin verirse onu kullanırsın ben en son onu kullandım 1 ay önce. Sonrasinda şikayetlerim gitti. Şuan çok farklı bir dönemden geçtiğimiz için bu enfeksiyondu vajinitti normal karşılanıyor ama hamilelik sonrasında önceki postta dediğim takviyeyi kullanabilirsin ve genital temizlemede bahsettiğim sadece su kullanmaya dikkat et canım.

Rica ederim ne demek kesinlikle bizde çok memnunuz. Dogum için indirimi sormustuk ama kapsamadıgını söylediler henuz ayrıntılı bir dogum konusunkonusmadık erken diye haftaya muayenem var büyük ihtimal konusacagız . Doktorumuz cok iyi anlayıslı ve guler yuzlu yardımcı olacagını söyledi

Benide mahvetti ffestinalente bu bacak arası kemikleri resmen bana ait değiller başkasından ödünç almış gibi hissediyorum

Teşekkür ederim hamile değilim zaten

Bacak arası benimde ağrıyor heleki gece tuvalete kalkarken off anlatamam
Benimde 24 haziranda randevum zaman geçmiyor

Kızlar mama sandalyesi alan var mı? Hangi ürünü hangi özelliğinden dolayı aldınız acaba?
Bizde ikea var canim, ablam verdi. Olmasa da ikea alirdim temizligi kolay ve saglam oldugu icin. Yegenim 4 yasina kadar kullandi asla devrilmiyor. Kumaslilar tabi daha rahattir ama temizligi zor olur gibi geliyor ve cok daha pahalilar.
Ablam a101den mi ne almisti bir tane daha, ayagi kirilmisti. O yüzden ikea candir

Canim aynisi bende de oluyor, cok yürüdüğümde, cok hareket ettigimde. Normal diye düşünüyorum. Sen muhtemelen bebegin suyu mu diye düşünüyorsun ama hic sanmiyorum, hepimizin yasadigi bir durum bu.

Fakat gecenlerde bi arkadas yazmisti burda bebegin suyu mu anlamak icin turnusol kagidiyla test yaptim diye. Ki hastanede arkadasima da yapmislardi galiba bu testi, 40 haftalikti suyu geldi sanmisti Senin icin rahat degil hakli olarak, istersen sen de bi denesen mi?

Gençler e bebekte bezlerde indirim var dayanamadım her bedenden 2-3 stokladım
Ayy bana böyle haberlerle gelin işte bakıyorum hemenn

Kızlar mama sandalyesi alan var mı? Hangi ürünü hangi özelliğinden dolayı aldınız acaba?
Canım kime sorsam temizlemesi kolay bi model al dedi. Bende ikeanın kalitesini beğendim için hafif bi model olsun ama devrilmesin falan diye düşünerek ordan aldım. Üzerine de kılıfı çıkarılabilir minder aldım instagramda birinden şu fotoyu görmüştüm sade ve şık oldu.

Eklentiler

• 5959BC94-51F1-4FE7-AB2D-8E2B0EE93CB2.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 87
Çok güzel görünüyor gerçekten ben ikranın antilop modelinden biraz çekiniyorum devrilme vs olur mu diye. Bizim kedi evlatlar çıkarsa dengesi bozulur mu diye jdjd

Temizlemesi kolay olması için kılıfının ve tablasının çıkması yeterlidir diye düşünüyorum ama bilemedim hdjd

Senin ablan cennetlik hdhdjj
İkea temizlik ve hafiflik yönünden çok iyi bencede bazen korkuyorum kedi faktörüyle devrilir mi diye ama ben konforu çok önemsiyorum oturunca keyif alsın yayılsın jdjd onlar bana o kadar rahat edebileceği birşeymiş gibi gelmiyor. Gözümü chicco polly start 2 ye diktim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…