- 22 Mayıs 2012
- 11.003
- 30.561
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #38.581
Tukan kuşunu çok severim. Belirtmeden geçemeyeceğimKızlar ateşölçer konuşulmuş bende hep arasında kaldım braun pahalı diye diğer modellere bakıyordum doktoruma sordum haftasonu kulaktan ölçen mutlaka braun al dedi aldım mecbur bende artık 1200₺ e bebekten aldım diğer normal olanlardan vardı bende hatta 3 tane oldu bir yerlerden de hediye çıktı kargodan
Şöyle söyledi biz hep bunu kullanıyoruz zaten hastanelerde de dedi güvenilirliği ve uzun ömürlü olması, çocuğu rahatsız etmemeli ki doğru sonuç çıksın dedi bunun ucunda plastik kapağı var yani ateşli olunca o soğuk tenine değince durmaya biliyor bebekler ama bunda öyle bir sorun olmuyormuş banada mantıklı geldi zaten kaynanam bir şeyler alacağım diyordu sepete attım bende bir de o var tabiTukan kuşunu çok severim. Belirtmeden geçemeyeceğim
Yani ateş konusu ihmale gelmez en iyisini almak istiyorum ama hani koltukaltının kulaktan ölçere göre bir farkı yoksa da o kadar fark vermek istemem. Doktor neden onu önerdi acaba açıkladı mı? Biz hep koltukaltıyla büyüdük neticede. Ay bilemedim çok karışık yaa hdjdj
Kulaktan ölçen cok iyi diyorlar bende ondan istiyorum bakalim alabilirsem alacağım bruanKızlar ateşölçer konuşulmuş bende hep arasında kaldım braun pahalı diye diğer modellere bakıyordum doktoruma sordum haftasonu kulaktan ölçen mutlaka braun al dedi aldım mecbur bende artık 1200₺ e bebekten aldım diğer normal olanlardan vardı bende hatta 3 tane oldu bir yerlerden de hediye çıktı kargodan
Akinti kaşıntı varsa onun için fitil veya benzeri gibi birşeyler verebilir doktor. Hamile olunca kullanılan ilaçlar değişiyor tabi ama bol bol su iç ki bol su devir daimi olsun. Bir de flora düzenleyici sorabilirsin izin verirse onu kullanırsın ben en son onu kullandım 1 ay önce. Sonrasinda şikayetlerim gitti. Şuan çok farklı bir dönemden geçtiğimiz için bu enfeksiyondu vajinitti normal karşılanıyor ama hamilelik sonrasında önceki postta dediğim takviyeyi kullanabilirsin ve genital temizlemede bahsettiğim sadece su kullanmaya dikkat et canım.Merhabalar yazınızı okudum bi umutlandım bende iki yıldır evliyim idrar yolu enfeksiyonu sorunu yaşıyorum ama baya baya ağır 4-5 saat tuvalatte beklemekle geçiyor zamanım dün yine ağrım oldu tahlilde temiz çıktı vajinit olabilirsin dedi nasıl geçirdiniz ne tavsiye edersiniz
Rica ederim ne demek kesinlikle bizde çok memnunuz. Dogum için indirimi sormustuk ama kapsamadıgını söylediler henuz ayrıntılı bir dogum konusunkonusmadık erken diye haftaya muayenem var büyük ihtimal konusacagız . Doktorumuz cok iyi anlayıslı ve guler yuzlu yardımcı olacagını söylediBiz de emniyet personeliyiz indirim olması çok iyi cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim medicalpark önceliğim olacak çünkü çok iyi bir çocuk kardiyoloji doktoru orada bizim için bu çok mühim peki doğumda da indirim oluyor mu bilginiz var mı?
https://www.hepsiburada.com/braun-i...?magaza=Braun+Shop&url_src=and-product-detail Ben Braun un bu modeli almıştım bir kaç ay önce 900 kusur TL'ye.Kulaktan ölçen cok iyi diyorlar bende ondan istiyorum bakalim alabilirsem alacağım bruan
Benide mahvettiYoo çok değil ama ya yükselirse paranoyak oldum hdjfh az miktarda da olsun versin. Dur daha 24 ünde randevum var doktorum bu sefer ayvayı yedi. D vitten kalsiyuma idrara hepsini baktırcam hdhdj kuruldum çok. Herşeyi bir kontrol etmem lazım. Hdjd evde kaldıkça da böyle oluyor işte.
Vallahi nasıl oluyo anlamıyorum. Ben yatakta dönemiyorum ya. Ama ödemim geçti çok şükür de şu bacak arası kemiklerinin ağrısı geçmiyor
Teşekkür ederim hamile değilim zatenAkinti kaşıntı varsa onun için fitil veya benzeri gibi birşeyler verebilir doktor. Hamile olunca kullanılan ilaçlar değişiyor tabi ama bol bol su iç ki bol su devir daimi olsun. Bir de flora düzenleyici sorabilirsin izin verirse onu kullanırsın ben en son onu kullandım 1 ay önce. Sonrasinda şikayetlerim gitti. Şuan çok farklı bir dönemden geçtiğimiz için bu enfeksiyondu vajinitti normal karşılanıyor ama hamilelik sonrasında önceki postta dediğim takviyeyi kullanabilirsin ve genital temizlemede bahsettiğim sadece su kullanmaya dikkat et canım.
Ben kizima bime gelenden almıştım halada kullanıyorum memnunum cnmKızlar mama sandalyesi alan var mı? Hangi ürünü hangi özelliğinden dolayı aldınız acaba?
Bacak arası benimde ağrıyor heleki gece tuvalete kalkarken off anlatamamYoo çok değil ama ya yükselirse paranoyak oldum hdjfh az miktarda da olsun versin. Dur daha 24 ünde randevum var doktorum bu sefer ayvayı yedi. D vitten kalsiyuma idrara hepsini baktırcam hdhdj kuruldum çok. Herşeyi bir kontrol etmem lazım. Hdjd evde kaldıkça da böyle oluyor işte.
Vallahi nasıl oluyo anlamıyorum. Ben yatakta dönemiyorum ya. Ama ödemim geçti çok şükür de şu bacak arası kemiklerinin ağrısı geçmiyor
Ohh birlikte beklicezzBacak arası benimde ağrıyor heleki gece tuvalete kalkarken off anlatamam
Benimde 24 haziranda randevumzaman geçmiyor
Bizde ikea var canim, ablam verdi. Olmasa da ikea alirdim temizligi kolay ve saglam oldugu icin. Yegenim 4 yasina kadar kullandi asla devrilmiyor. Kumaslilar tabi daha rahattir ama temizligi zor olur gibi geliyor ve cok daha pahalilar.Kızlar mama sandalyesi alan var mı? Hangi ürünü hangi özelliğinden dolayı aldınız acaba?
Solgar Cranberry With Vitamin C 60 Kapsül Fiyatı, Yorumları - TrendyolTeşekkür ederim hamile değilim zaten
Canim aynisi bende de oluyor, cok yürüdüğümde, cok hareket ettigimde. Normal diye düşünüyorum. Sen muhtemelen bebegin suyu mu diye düşünüyorsun ama hic sanmiyorum, hepimizin yasadigi bir durum bu.Ben daha iyiyim canim. Ya sizinde camasiriniz ayakta yururken is yaparken islaniyor mu? Beyaz akinti disinda soruyorum islaklik hissi? Mesela oturunca yatinca yok. Ayakta hele bide yururken olmasi. Camasiri komple islatmiyor ama hafif hafif. Sizlerde oluyomusnz oyle
Bahsettiğim vitamin yukariki postta canım. Yanlışlıkla gönder yapmışımTeşekkür ederim hamile değilim zaten
Ayy bana böyle haberlerle gelin işteGençler e bebekte bezlerde indirim var dayanamadım her bedenden 2-3 stokladım
Canım kime sorsam temizlemesi kolay bi model al dedi. Bende ikeanın kalitesini beğendim için hafif bi model olsun ama devrilmesin falan diye düşünerek ordan aldım. Üzerine de kılıfı çıkarılabilir minder aldım instagramda birinden şu fotoyu görmüştüm sade ve şık oldu.Kızlar mama sandalyesi alan var mı? Hangi ürünü hangi özelliğinden dolayı aldınız acaba?
Çok güzel görünüyor gerçektenAyy bana böyle haberlerle gelin iştebakıyorum hemenn
Canım kime sorsam temizlemesi kolay bi model al dedi. Bende ikeanın kalitesini beğendim için hafif bi model olsun ama devrilmesin falan diye düşünerek ordan aldım. Üzerine de kılıfı çıkarılabilir minder aldım instagramda birinden şu fotoyu görmüştüm sade ve şık oldu.
Senin ablan cennetlik hdhdjjBizde ikea var canim, ablam verdi. Olmasa da ikea alirdim temizligi kolay ve saglam oldugu icin. Yegenim 4 yasina kadar kullandi asla devrilmiyor. Kumaslilar tabi daha rahattir ama temizligi zor olur gibi geliyor ve cok daha pahalilar.
Ablam a101den mi ne almisti bir tane daha, ayagi kirilmisti. O yüzden ikea candir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?