- 23 Ocak 2023
- 164
- 553
- 18
- 33
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #38.601
Ahh kılıfıyla tablasıyla bitmiyor ki o minder araları falan hep dolar, bi de sürekli evin ortasında duracak bişey temiz ve ferah bi model olsun istedim ben. Ama güvenlik daha önemli tabi canım, kedilerin kalan kırıntıları toplamak için zıplayabilirÇok güzel görünüyor gerçektenben ikranın antilop modelinden biraz çekiniyorum devrilme vs olur mu diye. Bizim kedi evlatlar çıkarsa dengesi bozulur mu diye jdjd
Temizlemesi kolay olması için kılıfının ve tablasının çıkması yeterlidir diye düşünüyorum ama bilemedim hdjd
Ya bu ne alacağına karar vermek birtek beni mi zorluyor bu kadar hdjdj çok detaylı geliyor ve boğuluyorum. Valla kitapları ve oyuncaklarını alırken çok eğleniyordum ama sonrasında bana bunaltılar gelmeye başladıAhh kılıfıyla tablasıyla bitmiyor ki o minder araları falan hep dolar, bi de sürekli evin ortasında duracak bişey temiz ve ferah bi model olsun istedim ben. Ama güvenlik daha önemli tabi canım, kedilerin kalan kırıntıları toplamak için zıplayabilir
Benim yavrum herşeyin en iyisine layıkla ayy bu çok pahalıymış en iyi 2. De layık olabilir aslındayla geçen bi alışveriş serüveni bizimkisiYa bu ne alacağına karar vermek birtek beni mi zorluyor bu kadar hdjdj çok detaylı geliyor ve boğuluyorum. Valla kitapları ve oyuncaklarını alırken çok eğleniyordum ama sonrasında bana bunaltılar gelmeye başladıhaklısın komple temizlenmesi kolay olmalı. Benim evlatlar meraklıdır kırıntılarla işleri olmaz ama ne var burda diye çıkarlar eminim
Korkma cnm bebeğin ağırlığından sinirlerimiz sıkışıyor gevsiyor ondan , benimde en çok zorluyan kalça ağrısı kitleniyorum basbas bağırtıyor kitleyinceOhh birlikte beklicezzevet ya zaman geçmiyor bende sabırsızlanıyorum. Bacak arası ağrısı beni korkutuyor biraz ama doktoe normal dedi diye ses etmiyorum hdjd
Nasıl oldunuz canım. Durumlar nedir umarım iyisinizdirAllah razı olsun canım
CAnisi onunda yaniltma ihtimali yuksekmis. Kadin dogum dr kuzenimle gorustumde. O dedi. En kesini amnisure diye bi test aliyosun doktora goturuyosn o yapiyoms ama medikallerde satiliyomus eczanelerde degil. Onu sorcam doktoruma bakalim. Hamileligim basindan beri mide bulantisi ilk 3 ay haric keyifli gecti Allah icin. Ama bu son bikac gundur su olayi beni stres yapiyor ister istemez. Bide findigim oglen 3den beri oynamiyor onu taktm kafaya. Uyuyodur diye teselli ediyorum kendimi bakalim.Canim aynisi bende de oluyor, cok yürüdüğümde, cok hareket ettigimde. Normal diye düşünüyorum. Sen muhtemelen bebegin suyu mu diye düşünüyorsun ama hic sanmiyorum, hepimizin yasadigi bir durum bu.
Fakat gecenlerde bi arkadas yazmisti burda bebegin suyu mu anlamak icin turnusol kagidiyla test yaptim diye. Ki hastanede arkadasima da yapmislardi galiba bu testi, 40 haftalikti suyu geldi sanmistiSenin icin rahat degil hakli olarak, istersen sen de bi denesen mi?
Evet bunu gördüm bugün. Buda benzer bir model. Acaba komple yıkayabilir miyiz bunlarıffestinalente
Ben bunu düşünüyorum canım şu anda da indirimde
Chicco ya o kadar para vermeye gerek yok bence
Yıkanır bence canımEvet bunu gördüm bugün. Buda benzer bir model. Acaba komple yıkayabilir miyiz bunları
Çarşaflar gelmiş canım, annem yumuşaklar diyor hediye ağız bezi yollamışlar yanındaAyy bende bu müslin çarşafın linkini atacaktım sana almışsın bilefavorilerimde bekliyor günlerdir. Yumuşaklığından emin olamamıştım kargo gelince yazarsın canım
Benim yavrum herşeyin en iyisine layıkla ayy bu çok pahalıymış en iyi 2. De layık olabilir aslındayla geçen bi alışveriş serüveni bizimkisi
bence yoran şey bu canım fiyat performans derdine düştük en kullanışlısı olsun şu olsun bu olsun derken alışverişin zevkli kısmını kaçırmaya başladık
ffestinalente
Ben bunu düşünüyorum canım şu anda da indirimde
Chicco ya o kadar para vermeye gerek yok bence
Ay ben her şeyi k.zık aldım ama ateşölçeri bugün eczaneden tam tamına 62 tl ye aldımTukan kuşunu çok severim. Belirtmeden geçemeyeceğim
Yani ateş konusu ihmale gelmez en iyisini almak istiyorum ama hani koltukaltının kulaktan ölçere göre bir farkı yoksa da o kadar fark vermek istemem. Doktor neden onu önerdi acaba açıkladı mı? Biz hep koltukaltıyla büyüdük neticede. Ay bilemedim çok karışık yaa hdjdj
Ben kulaktan ya da temzassız ölçene güvenemedim ya.Kulaktan ölçen cok iyi diyorlar bende ondan istiyorum bakalim alabilirsem alacağım bruan
Kaçıncı ayda kullanmaya başlıyorlar ki? 5-6 aydan önce oturmuyorlar diye biliyorumKızlar mama sandalyesi alan var mı? Hangi ürünü hangi özelliğinden dolayı aldınız acaba?
Valla çoğu arkadaşım antilop model de kullanıyorlar gayet memnunlarKızlar mama sandalyesi ile ilgili bana da bir akıl verin benim arkadaşte ikea antilop varmış bana getirdi onu ben biraz rahatsız buldum ama önemi var mı? Graco modeli de güzel görünüyor ama antilop yeterli mi sizce?
8 9 ayda anca otururlar canımAy ben her şeyi k.zık aldım ama ateşölçeri bugün eczaneden tam tamına 62 tl ye aldımşansıma bi girdim ateşölçer konuşuluyo kk da bu bir işaretskskskd valla denedim de doğru gösteriyor bence iş görür.
Ben kulaktan ya da temzassız ölçene güvenemedim ya.
Kaçıncı ayda kullanmaya başlıyorlar ki? 5-6 aydan önce oturmuyorlar diye biliyorum
Hangisinden aldın canım? İyi yapmışsın. Bir arkadaşım iki ayrı marka almış birbiriyle sağlama yapıyormuş aklında bulunsun.Ay ben her şeyi k.zık aldım ama ateşölçeri bugün eczaneden tam tamına 62 tl ye aldımşansıma bi girdim ateşölçer konuşuluyo kk da bu bir işaretskskskd valla denedim de doğru gösteriyor bence iş görür.
Kaçıncı ayda kullanmaya başlıyorlar ki? 5-6 aydan önce oturmuyorlar diye biliyorum
Bence yeterli. Benim tercih etmiyor olmamın 2 nedeni var.Kızlar mama sandalyesi ile ilgili bana da bir akıl verin benim arkadaşte ikea antilop varmış bana getirdi onu ben biraz rahatsız buldum ama önemi var mı? Graco modeli de güzel görünüyor ama antilop yeterli mi sizce?
Sende mi Brütüs hdhdjjjKızlar ya bişe sorcam saçma gelebilirşimdi bu hastane çantasını valiz kullanıcam. Valizin içini temizlemek gerekiyor mu? Öyleyse nasıl temizlediniz? Yeni valiz değil çünkü normal kabin boy valiz. Bir de burda birisi attı, fermuarlı çıtçıtlı plastik poşetlere koymuş, direkt marketten mi alıyoruz onu küçük gelmez mi?
Valla hiç bakmadım markaya, çıkarttım da kutudan. Üstünde yazıyosa bakarım. 100tllik de vardı. İyi fikirmiş bi tane de 100lük alırım tamamdır. İkisi de yanılamaz yaHangisinden aldın canım? İyi yapmışsın. Bir arkadaşım iki ayrı marka almış birbiriyle sağlama yapıyormuş aklında bulunsun.
Canım 6. Aydan öncede hafif hafif koymak lazımmış ki alışsın. Ben bir boğa burcuyum sabırsızım hdjj kim bekleyecek 6. Ayı. Ayrıca şuan almadığım herşey için zarardayım diye düşünüp baya önden alıyorum djjd
Pahalı ve almak zorunda olduğum şeyleri önden almak içimi rahatlatıyor hdjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?