- 28 Kasım 2022
- 888
- 2.030
- 43
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #38.621
Sırf meraktan o poşet olayıSende mi Brütüs hdhdjjj
Hiç emin olamadım hdhjdjdSırf meraktan o poşet olayıValizi temizleyeceksem yapmam merak etme seni yalnız bırakamam
Foto atarım bak yapmaHiç emin olamadım hdhjdjd
Ana gibi ana yaaaaSenin ablan cennetlik hdhdjj
İkea temizlik ve hafiflik yönünden çok iyi bencede bazen korkuyorum kedi faktörüyle devrilir mi diye ama ben konforu çok önemsiyorum oturunca keyif alsın yayılsın jdjd onlar bana o kadar rahat edebileceği birşeymiş gibi gelmiyor. Gözümü chicco polly start 2 ye diktim bakalım
Her aldığım şey için böyle düşüne düşüne zaten ocağımıza incir ağacı dikildi hdhdhjjAna gibi ana yaaaadogmamis oğlunun konforunu düşünen anaaa helal olsun festi yaa süper bi anne olacaksin sen 3-4 cocuk doguracagin icin her türlü parasinin hakkini verir iyi bir sey al bence de
Aa o testi hic duymamistim ama psikolojine iyi gelecekse al dene bence. Önemli olan senin huzurlu hissetmen canimCAnisi onunda yaniltma ihtimali yuksekmis. Kadin dogum dr kuzenimle gorustumde. O dedi. En kesini amnisure diye bi test aliyosun doktora goturuyosn o yapiyoms ama medikallerde satiliyomus eczanelerde degil. Onu sorcam doktoruma bakalim. Hamileligim basindan beri mide bulantisi ilk 3 ay haric keyifli gecti Allah icin. Ama bu son bikac gundur su olayi beni stres yapiyor ister istemez. Bide findigim oglen 3den beri oynamiyor onu taktm kafaya. Uyuyodur diye teselli ediyorum kendimi bakalim.
Ahh ahh hic kolay degilHer aldığım şey için böyle düşüne düşüne zaten ocağımıza incir ağacı dikildi hdhdhjj
Sonra gel bu oğluşu evlendir, kolay mı
Annesinin boncuğu kız ben ona hak yükler miyim? Helali hoş olsun miniğime bak yine kalbim eridi düşündükçeAhh ahh hic kolay degilki sen cok yatirim yaptin bu yavruya mama sandalyesini bile konforlu seciyorsun, nasil odeyecek senin hakkini bu yavru
Oynadı mı bebeğim? Yat soluna şekerin yoksa iç vişne suyunu bak gör maks 7 dk hdjdjCAnisi onunda yaniltma ihtimali yuksekmis. Kadin dogum dr kuzenimle gorustumde. O dedi. En kesini amnisure diye bi test aliyosun doktora goturuyosn o yapiyoms ama medikallerde satiliyomus eczanelerde degil. Onu sorcam doktoruma bakalim. Hamileligim basindan beri mide bulantisi ilk 3 ay haric keyifli gecti Allah icin. Ama bu son bikac gundur su olayi beni stres yapiyor ister istemez. Bide findigim oglen 3den beri oynamiyor onu taktm kafaya. Uyuyodur diye teselli ediyorum kendimi bakalim.
Sen gel kilitli poşet sor sonra ğtğ yapmicam de sen olsan sana inanır mısın hdhdFoto atarım bak yapma
Ben bunlardan aldim canim. Organizerleri 30 derecede 600 devirde yikadm. Canta icine bunlarla yerlestircem. Daha sonra ev icinde illaki kullanirim bunlari. Seviyorum organizerleriKızlar ya bişe sorcam saçma gelebilirşimdi bu hastane çantasını valiz kullanıcam. Valizin içini temizlemek gerekiyor mu? Öyleyse nasıl temizlediniz? Yeni valiz değil çünkü normal kabin boy valiz. Bir de burda birisi attı, fermuarlı çıtçıtlı plastik poşetlere koymuş, direkt marketten mi alıyoruz onu küçük gelmez mi?
bunlar nasıl bişi 10 tl diyi 7.20 nedir boyutları kaç? 10 tl mi ciddenMüthiş müslinler keşfettim. Aradığım desen ve tonları buldumNormale göre uygun boyutu sebebiyle öbür desenler de harika. Olur da kazıklanmazsam size de önericem. Bugün sipariş verdim, bugün kargoya verildi diyor ama içinden salatalıkta çıkabilir bilmiyorum hdhdhjjj
Yok kız 72 tlbunlar nasıl bişi 10 tl diyi 7.20 nedir boyutları kaç? 10 tl mi cidden
Aksamustu oynadi canim şükür. Yemek yedim olmadi cikolata yedm su ictm oynamadi. Sonra havuc yedim aksam armutla. KudurduOynadı mı bebeğim? Yat soluna şekerin yoksa iç vişne suyunu bak gör maks 7 dk hdjdj
Baak iyi geliyor demek ki kız şifa olcak sen ye iç onlarıAksamustu oynadi canim şükür. Yemek yedim olmadi cikolata yedm su ictm oynamadi. Sonra havuc yedim aksam armutla. Kudurdu
10 tl ye sakız bile yok. 10 tl olsa ciddeb yarım salatalık çıkardı hdhdbunlar nasıl bişi 10 tl diyi 7.20 nedir boyutları kaç? 10 tl mi cidden
2 gundur beslenme olayini fena arttirdim zaten. Baya salmistim da topladm. Protein agirlikli ve ceviz muz ayran yogurt kilo aldirici yiyorum hep gelissin diye. Sifa olsun kuzulara her yedigimizBaak iyi geliyor demek ki kız şifa olcak sen ye iç onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?