2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ana gibi ana yaaaa dogmamis oğlunun konforunu düşünen anaaa helal olsun festi yaa süper bi anne olacaksin sen 3-4 cocuk doguracagin icin her türlü parasinin hakkini verir iyi bir sey al bence de

Levrekkk canım ilk olarak bende graco model baktım birazda temizlik takıntımdan dolayı antilop modele yöneldim, hem sandalye hem zemini günde kaç kere kirlenicek sürekli sil yerinden kaldır mutfak salon arası taşı falan gözümde büyüdü. içine minder aldım ama diğerinin yerini tutmaz tabi rahatlığı

Ana gibi ana yaaaa dogmamis oğlunun konforunu düşünen anaaa helal olsun festi yaa süper bi anne olacaksin sen 3-4 cocuk doguracagin icin her türlü parasinin hakkini verir iyi bir sey al bence de
Her aldığım şey için böyle düşüne düşüne zaten ocağımıza incir ağacı dikildi hdhdhjj

Sonra gel bu oğluşu evlendir, kolay mı

Aa o testi hic duymamistim ama psikolojine iyi gelecekse al dene bence. Önemli olan senin huzurlu hissetmen canim dinleniyordur annesi bugun benimki de dinleniyor dun kipir kipirdi

Her aldığım şey için böyle düşüne düşüne zaten ocağımıza incir ağacı dikildi hdhdhjj

Sonra gel bu oğluşu evlendir, kolay mı
Ahh ahh hic kolay degil ki sen cok yatirim yaptin bu yavruya mama sandalyesini bile konforlu seciyorsun, nasil odeyecek senin hakkini bu yavru

Müthiş müslinler keşfettim. Aradığım desen ve tonları buldum Normale göre uygun boyutu sebebiyle öbür desenler de harika. Olur da kazıklanmazsam size de önericem. Bugün sipariş verdim, bugün kargoya verildi diyor ama içinden salatalıkta çıkabilir bilmiyorum hdhdhjjj

Eklentiler

• IMG_0274.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 99
Ahh ahh hic kolay degil ki sen cok yatirim yaptin bu yavruya mama sandalyesini bile konforlu seciyorsun, nasil odeyecek senin hakkini bu yavru
Annesinin boncuğu kız ben ona hak yükler miyim? Helali hoş olsun miniğime bak yine kalbim eridi düşündükçe

Napayım josei kendim konforuma aşırı düşkünümdür birde boğazıma tabi. Hal böyleyken çocuğumda da aynı hassasiyet geliyor

Oynadı mı bebeğim? Yat soluna şekerin yoksa iç vişne suyunu bak gör maks 7 dk hdjdj

Ben bunlardan aldim canim. Organizerleri 30 derecede 600 devirde yikadm. Canta icine bunlarla yerlestircem. Daha sonra ev icinde illaki kullanirim bunlari. Seviyorum organizerleri

Eklentiler

• 1000010340.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 82
bunlar nasıl bişi 10 tl diyi 7.20 nedir boyutları kaç? 10 tl mi cidden

Baak iyi geliyor demek ki kız şifa olcak sen ye iç onları
2 gundur beslenme olayini fena arttirdim zaten. Baya salmistim da topladm. Protein agirlikli ve ceviz muz ayran yogurt kilo aldirici yiyorum hep gelissin diye. Sifa olsun kuzulara her yedigimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…