- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #38.641
boyutlara göre çok iyimiş fiyatıYok kız 72 tl1.60 a 1 boyutu
Ben milyoncularda falan satilan bez seyahat cantalarindan aldim valiz icine onunla koycam. İlk dogumumda ben de kilitli posetlere koymustumKızlar ya bişe sorcam saçma gelebilirşimdi bu hastane çantasını valiz kullanıcam. Valizin içini temizlemek gerekiyor mu? Öyleyse nasıl temizlediniz? Yeni valiz değil çünkü normal kabin boy valiz. Bir de burda birisi attı, fermuarlı çıtçıtlı plastik poşetlere koymuş, direkt marketten mi alıyoruz onu küçük gelmez mi?
Oluyor oluyor minik kuzular. Bir delirmeden evlendirseydik şunları hdhdh doğumu geçtim beb artık djjd2 gundur beslenme olayini fena arttirdim zaten. Baya salmistim da topladm. Protein agirlikli ve ceviz muz ayran yogurt kilo aldirici yiyorum hep gelissin diye. Sifa olsun kuzulara her yedigimiz
Seninlide iyi 75*75 ler 100-120 arasıboyutlara göre çok iyimiş fiyatıben geçen 120x120 80 tl aldım diye sevindim fkkf
Ama ben şimdi çokta şeyetmeueyim jdjd salatalık çıkarsw rezil olmayayım hdhboyutlara göre çok iyimiş fiyatıben geçen 120x120 80 tl aldım diye sevindim fkkf
Sleepynin iz bırakmayan temizleyici ıslak mendilleri ile sildim iyice sonra alkollu sprey var cif temizleyici onu sıktım kurudu ama daha valizi hazirlamadmKızlar ya bişe sorcam saçma gelebilirşimdi bu hastane çantasını valiz kullanıcam. Valizin içini temizlemek gerekiyor mu? Öyleyse nasıl temizlediniz? Yeni valiz değil çünkü normal kabin boy valiz. Bir de burda birisi attı, fermuarlı çıtçıtlı plastik poşetlere koymuş, direkt marketten mi alıyoruz onu küçük gelmez mi?
Bende bundan aldim cnm ama pek kaliteli gelmedi iade de etmedim zaten bir kere kullanacam dedim bakalım kafam atarsa yeniden alabilirimBen bunlardan aldim canim. Organizerleri 30 derecede 600 devirde yikadm. Canta icine bunlarla yerlestircem. Daha sonra ev icinde illaki kullanirim bunlari. Seviyorum organizerleri
Aynen daha erken oturmak iyi olmuyor bebeği kucakta olsun yerde olsun8 9 ayda anca otururlar canım
Nasıl yaa8 9 ayda anca otururlar canım
Ben baska satici aldm canm bunu örnek olsn diye attm. Benimkiler guzel geldi fermmuar vs sikinti yasamadmBende bundan aldim cnm ama pek kaliteli gelmedi iade de etmedim zaten bir kere kullanacam dedim bakalım kafam atarsa yeniden alabilirim
yakında salatalığın kilosu da 72 tele olur merak etme ama tek gelirse bilemem jfjfjfkAma ben şimdi çokta şeyetmeueyim jdjd salatalık çıkarsw rezil olmayayım hdh
Cacık yapar yarım napayımyakında salatalığın kilosu da 72 tele olur merak etme ama tek gelirse bilemem jfjfjfk
Festiii çok alakasız bir soru olcak ama çocuğunun ağzına hurma sürseler tuza bassalar naparsınCacık yapar yarım napayım
İçine mi doğdu acaba kdjdFestiii çok alakasız bir soru olcak ama çocuğunun ağzına hurma sürseler tuza bassalar naparsın
Sahi nerden geldi aklınaFestiii çok alakasız bir soru olcak ama çocuğunun ağzına hurma sürseler tuza bassalar naparsın
Hamile arkadaşlar la konuşurken konusu geçti ben hurmaya şok olmadım da bildiğin tuzlama varmış ona çok şaşırdım bak maden suyunu da ilk senden duydum aklımdan geçen habersiz festinin çocuğuna yapılırsa ortalığı yıkar olduİçine mi doğdu acaba kdjd
Ben halt ettim kayınvalideme sordum gelenekleri. Bir ara burda da sormuştum. Oda bana gaz olmasın diye anne sütünden önce 1 damla maden suyu içirildiğini ve ağzına hurma sürüldüğünü söyledi. Kocamıda tuza basmamış ama durulama suyuna azıcık tuz karıştırmış. Sonra anneme söyledim. Annem saçmalama anne sütünden önce birşey verilemez dedi. Tuza basmak ne demek turşu mu kuruyorlar dedi. Ama durulama suyu olunca biraz mantıklı geldi. Ben hurma sürülmesine ve durulama suyuna azıcık su karıştırılmasına karşı değilim. Ama maden suyu asla no. Öyle birşey görürsem benim onayım olmadan üstelik muhtemelen yapan kişinin bizi son görüşü olur.
Bizdede tuzlarlar ama ben ilk çocuğumda durulama suyuna tuz attım ve bebeğime şekerli su verelim dediler izin vermedim ilk ağzına değen anne sütü oldu.. birde biz de 40 çıkınca yapılan bir adet yıkama suyuna altın atıyoruz. Zararsız olanları yapıyorum ne yalan diyim.. hurmaya gelince ben yicem süt yapmak konusunda iyi geliyormuş diye duydumİçine mi doğdu acaba kdjd
Ben halt ettim kayınvalideme sordum gelenekleri. Bir ara burda da sormuştum. Oda bana gaz olmasın diye anne sütünden önce 1 damla maden suyu içirildiğini ve ağzına hurma sürüldüğünü söyledi. Kocamıda tuza basmamış ama durulama suyuna azıcık tuz karıştırmış. Sonra anneme söyledim. Annem saçmalama anne sütünden önce birşey verilemez dedi. Tuza basmak ne demek turşu mu kuruyorlar dedi. Ama durulama suyu olunca biraz mantıklı geldi. Ben hurma sürülmesine ve durulama suyuna azıcık su karıştırılmasına karşı değilim. Ama maden suyu asla no. Öyle birşey görürsem benim onayım olmadan üstelik muhtemelen yapan kişinin bizi son görüşü olur.
Kızım tabi normalde bal ve tuz karıştırılıp bebeğin vücudu kaplanıyormuş. Burda bal tutar belki ama direkt tuza gömenler varmış. Ve allah korusun direkt öldürebilirmiş bile bu şekilde yapılan. Bunu yapanda ne bileyim ben. Tercih birşey demeyeyim. Yapacak olan vardır belki ama ben önermem.Hamile arkadaşlar la konuşurken konusu geçti ben hurmaya şok olmadım da bildiğin tuzlama varmış ona çok şaşırdım bak maden suyunu da ilk senden duydum aklımdan geçen habersiz festinin çocuğuna yapılırsa ortalığı yıkar oldubirde ağza tükürme var kime tükürürse ona çeker onu biliyo musun
Benim yeğenler 6.aydan itibaren hep oturup mama sandalyesinde yediler canımNasıl yaaama ek gıda 6. Syda ve hep oturup yiyorlar
Bende zararsız şeyleri yapmak istiyorum. 40 suyuna gül yaptıkları pirinç vs koyuluyormuş mesela altını ilk deda duydum bende koyayım hdjd hurma doğuma da yardımcıBizdede tuzlarlar ama ben ilk çocuğumda durulama suyuna tuz attım ve bebeğime şekerli su verelim dediler izin vermedim ilk ağzına değen anne sütü oldu.. birde biz de 40 çıkınca yapılan bir adet yıkama suyuna altın atıyoruz. Zararsız olanları yapıyorum ne yalan diyim.. hurmaya gelince ben yicem süt yapmak konusunda iyi geliyormuş diye duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?